-
@Lap:
-
Άλοιφαδόρο βάλαμε γιατί όπως έγραψα είχε κάποιες ατέλειες δηλαδή γρατσουνιές και ήθελε διόρθωση το καπό.
-
Κεραμικό δε βάζω με την καμία βαριέμαι απίστευτα και το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Ένα καλό πολυμερες πιστεύω ότι προστατεύει μια χαρά.
-
Τα λάστιχα δεν έχουν τίποτα μάλλον επειδή είναι τόσο καινούργια γυαλίζουνε έτσι δεν τα περάσαμε με τίποτα.
-
Το χρώμα ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο μετά το κόκκινο το οποίο ήταν η προτίμησή μου αλλά το 'φοβήθηκα' λίγο. Τα υπόλοιπα χρώματα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οπότε δεν το σκέφτηκα καν.
-
-
Τι είναι το πολύμερες;
Γιατι φοβήθηκες το κόκκινο;
-
-
Fanis75 wrote:
Μάστορας όνομα και πράγμα!!
....
Και εδώ βλέπουμε την εξαιρετική τεχνική ψεκάσματος αφρού με ελαφρύ σπάσιμο του καρπού! Έυγε...χχαχααχ
Σούπερ γυάλισμα , ούτε καινούριο να ήταν !
Χαχαχα το παρατήρησες εεεεε.. Το τέντωμα του ποδιού και το κράτημα του λάστιχου μικρή σημασία έχουν την όλη τη διαφορά την κάνει το σπάσιμο
Yem καινούργιο είναι το αμάξι, μόνο το καπό γυάλισα τοπικά και περάσαμε προστασία
-
Τι είναι το πολύμερες;
Γιατι φοβήθηκες το κόκκινο;
Σφραγιστικό χρώματος, αλλά συνθετικό όχι κερί. Μια γενιά πριν τα διάφορα κεραμικά.
Το 'φοβήθηκα' γιατί δεν μου άρεσε πάντα αλλά υπό συνθήκες (το ήθελα πιο σκούρο), γιατί 'χτύπαγε' πολύ, γιατί το σχέδιο του αυτοκινήτου δεν μου κάνει για τέτοιαο χρώμα, για την μεταπώληση και γιατί σε όποιον είπα για κόκκινο με απέτρεψε. Για αυτούς και άλλους λόγους. Εαν ήταν σαν τον κόκκινο της PSA δεν θα το συζήταγα, σε PSA δεν υπάρχει άλλο χρώμα...απλό είναι!!
-
Μπα! δεν το ξέρω αυτό το πολύμερες....πρωτη φορά το ακούω....
Πολυ ενδιαφερον.
-
Μπράβο φίλε, όλα καλά λοιπόν!
Για πες λεπτομέρειες για αυτό το όζον, έχεις κανένα link?
-
This post is deleted! -
Μπα! δεν το ξέρω αυτό το πολύμερες....πρωτη φορά το ακούω....
Εντύπωση μου κάνει, είναι αρκετά παλιά τεχνολογία (άνω των 15 ετών, αλλά εξελίσσεται συνέχεια) και το έχω αναφέρει πολλές φορές, με προωτεργάτη τα ΖΑΙΝΟ και Chemical Guys.
-
Χεχε, οχι ειλικρινά δεν το ξέρω. Εγώ το κεράκι ξέρω.
Δεν θυμάμαι πότε το είπες. Το έβαζες στη mito;
Πιο πριν δεν ήξερα ότι υπήρχε καν αυτό το thread .. Κατά τύχη το πάτησα και είδα πολλά ενδιαφέροντα νεα πράγματα.
Αυτα τα βρίσκεις στο εμπόριο;
Συγκριτικά με το κερί τι κάνει;
-
Χεχε, οχι ειλικρινά δεν το ξέρω. Εγώ το κεράκι ξέρω.
Δεν θυμάμαι πότε το είπες. Το έβαζες στη mito;
Πιο πριν δεν ήξερα ότι υπήρχε καν αυτό το thread .. Κατά τύχη το πάτησα και είδα πολλά ενδιαφέροντα νεα πράγματα.
Αυτα τα βρίσκεις στο εμπόριο;
Συγκριτικά με το κερί τι κάνει;
-
Το 'κεράκι' είναι μια βλακεία και μισή μου κρατάει 1-2 εβδομάδες το πολυ. Είναι μόνο για εκεθεσιακά, επειδή προσφέρει μεγάλη γυαλάδα. Αλλά δεν έχει αντοχή.
-
Στην ΜιΤο όχι, έχω σταματήσει αν ασχολούμαι με τέτοιες μπούρδες από το 2011 που πέρασα κεραμικό στην 116. Πιο πριν είχα δοκιμάσει πολλά προϊόντα και είχα πληρώσει πολλές 100αδες Ευρά.
-
Φυσικά και τα βρίσκεις στο εμπόριο, πλέον κάποια και Ελλάδα. Εγώ πάντα αγόραζα από το εξωτερικό και ακόμα το ίδιο κάνω. Ζαινο κορυφή κάποτε, πλέον έχουν ξεπεραστεί αν και ακόμα είναι πολύ καλά και vfm πλέον.
-
Συγκριτικά με το κερί προσφέρει παρόμοια γυαλάδα σε πολύ χαμηλότερο κόστος, με πολύ πιο εύκολη εφαρμογή και 10+ φορές μεγαλύτερη αντοχή. Κάποια προϊόντα αντέχουν μέχρι και 1 χρόνο σε συνθήκες που το κερί αντέχει 2-3 εβδομάδες. Επίσης πολλά τέτοια κάνουν και layering, κάτι το οποίο στο κερί δεν γίνεται. Μιλάω για carnauba wax και όχι γενικά 'κερί' που το λέμε στην Ελλάδα. Γιατί πολλά προϊόντα κερώματος δεν είναι κεριά αλλά συνθετικά ή πολυμερή.
-
-
Ρε συ μου έβαλες τώρα το μικρόβιο της περίεργιας.
Καμία σχέση δηλαδή με αυτό.
Αααα, θα το δοκιμάσω, σίγουρα.
-
Ρε συ μου έβαλες τώρα το μικρόβιο της περίεργιας.
Καμία σχέση δηλαδή με αυτό.
Αααα, θα το δοκιμάσω, σίγουρα.
Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για πολυμερές (σε υγρό άρα ελαφρά λιγότερο ανθεκτικό από την αλοιφή) και με Si2.
-
Mastora είδα τις φωτογραφίες με το πλύσιμο και τον αλοιφαδορο. Πολύ καλή δουλειά. Το κάνεις επαγγελματικά; εννοώ μπορώ να σου φέρω το αμάξι να το κάνουμε με καμιά αλοιφή να γυαλίσει λίγο και να το πλυνουμε; ή το κάνεις μόνο για δικούς σου ανθρώπους και φίλους;
-
Mastora είδα τις φωτογραφίες με το πλύσιμο και τον αλοιφαδορο. Πολύ καλή δουλειά. Το κάνεις επαγγελματικά; εννοώ μπορώ να σου φέρω το αμάξι να το κάνουμε με καμιά αλοιφή να γυαλίσει λίγο και να το πλυνουμε; ή το κάνεις μόνο για δικούς σου ανθρώπους και φίλους;
Djtony σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χομπύστας είμαι, δεν το κάνω επαγγελματικά. Τα δικά μου κάνω τα οικογενειακά καιρού, όρεξης και χρόνου επιτρέποντως.. Του Φάνη το κάναμε επειδή είναι φίλος από συμπόνοια που πήγε και πήρε Toyota
Από εκεί και πέρα οποιοσδήποτε χρειάζεται βοήθεια με χαρά να του πώ τη γνώμη μου.
-
Του Φάνη το κάναμε επειδή είναι φίλος από συμπόνοια που πήγε και πήρε Toyota
Πες την αλήθεια, απλά ήθελες να χαϊδέψεις το άψογο μέταλλο της Τογιότα και να θαυμάσεις τις καμπύλες της και την τελειότητα στο βάψιμο και την συναρμογή!
-
Mastoras78 wrote:
Του Φάνη το κάναμε επειδή είναι φίλος από συμπόνοια που πήγε και πήρε Toyota
Πες την αλήθεια, απλά ήθελες να χαϊδέψεις το άψογο μέταλλο της Τογιότα και να θαυμάσεις τις καμπύλες της και την τελειότητα στο βάψιμο και την συναρμογή!
Πώς τα λές έτσι ηδονίστηκα... με πήρες πρέφα έτσι είναι όπως το έθεσες.. μέχρι και που το οδήγησα στο τέλος χωρίς να μου πέσει ο αιματοκρίτης.. πολύ
-
Δεν ξέρω όταν είσαστε στις διακοπές πόσο εύκολο σας είναι να διατηρείτε το αυτοκίνητο καθαρό. Σε εμένα δεν είναι. Αφενός η έλλειψη χώρου, εργαλείων κλπ αφετέρου τα διαρκή λερώματα με άμμο, σκόνη από το χώμα στους περισσότερους χώρους στάθμευσης κλπ.
Τι κάνεις; Εγώ δεν έκανα τίποτα. Το άφησα να λερωθεί, να κατασκονιστεί και περιμένω πώς και πώς να κάνω μια γενική καθαριότητα...
-
Εγώ προσπαθώ να βρίσκω αυτόματο πλυντηριο και πάω και το πλένω μόνος μου και πάλι.Πρέβεζα που θα πάω βρήκα ένα όπως έχει στη Θεσσαλονίκη και θα πάω να το πλύνω.Εσωτερικά λίγη σκούπα,αλλά από έξω δε γινεται να το αφήσω άπλυτο.Πάνω από 2 εβδομάδες έχω βάλει όριο να μη μείνει ποτε άπλυτο.Έτσι δε ζορίζομαι να το καθαρίσω μετά και πάνω από όλα δε κολλάνε μυγάκια!
-
Ετσι, να δείχνει περιπετειώδες. Να λενε:
'τον άτιμο, όλη μέρα σε παραλίες είναι και στις ξαπλώστρες, ζωαρα..'
Ενώ στην πραγματικότητα να σκάβει ο δήμος για χιλιοστή φορά ακριβώς δίπλα στο αυτοκίνητο σου....
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ