-
Να στήσεις υπολογιστή gaming αυτή την περίοδο δεν είναι η καλύτερη ιδέα . Με το φιάσκο του mining οι κάρτες γραφικών έχουν εξωπραγματικές τιμές. Καλύτερα κονσόλα. Βασικά καλύτερα τίποτα, καλοκαίρι είναι. Είχα να ανάψω το xbox πάνω από 1μιση μήνα και το έκανα χθές να πάρει τα update..
Το σημαντικό στο online gaming είναι το latency(ping). Αυτό μικρή σχέση έχει με το bandwith(mbits) αλλά χρειάζονται και τα δύο. Δε χρειάζεται 100αρα κάποιος ντε και καλά για να παίξει αξιοπρεπώς. Μια 50άρα είναι οκ. Σε latency ο καλύτερος provider είναι ο ΟΤΕ. Οι υπόλοιποι είναι παράσιτα πουθενάδες μεταπωλητές του λώκου χωρίς σοβαρές επενδύσεις και τεχνογνωσία. Ανάμεσα στους τυφλούς λοιπόν βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
-
Αυτό με τις κάρτες γραφικών με ξεπερνάει... Να στήσεις basic ορυχείο με 5 κάρτες για να μην πάρεις ποτέ τα λεφτά σου... Ίσως αν κλέβεις το ρεύμα κάτι να κάνεις. Σκασε 2 χιλιάρικα και αγόρασε καλύτερα.
-
Καλά τα λες Μάστορα. Σωστή παρατήρηση.
-
Αν η 24αρα δεν έχει τεχνικό πρόβλημα, κάνει μια χαρά για τη γενική χρήση που θέλουν ένα-δυο άτομα. Υπάρχει όμως μεγάλη έως τεράστια διαφορά στο upload. Δηλαδή δεν το πάμε σε οποιουδήποτε τύπου επαγγελματική χρήση, ακόμη και ένα στόρυ στο φέησμπουκ να θέλει να ανεβάσει η σύζυγος/κόρη/θηλυκό γενικότερα, άλλο τα 0,6-0,8 Mbps που καταφέρνει η ADSL κι άλλο τα 3Mbps που δίνει η ελάχιστη 30αρα VDSL ή τα 5 που δίνουν οι πιο γρήγορες... Στα σενάρια που τα παιδιά θα μπαίνουν για μάθημα ή θα παίζουν online, η γυναίκα βλέπει Πετρετζίκη κι εσύ θες home office αρχίζει και ζορίζει το πράγμα, κάποιος ή όλοι την πάτησε...
και καλά αν εσύ προσπαθείς να δεις σελίδες στο φόρουμ των 4Τ που 'αργά βαδίζουν, ζωή κερδίζουν', και μέχρι το επόμενο κλικ περνάνε αναλαμπές απ' τα χρόνια που μάθαινες να ξυρίζεσαι, πως αλλάζουν τα φελλά στο παπί, είχες αφίσα τη Σαμάνθα Φοξ κι αντί για Καϊπιρίνιες πίνατε Β52 στο μπαράκι... αν προσπαθείς όμως να κάνεις κάτι πιο σοβαρό στο ίντερνετ και σου σκάσει και κανα απντέητ των γουίντοζ ή της ενβίντια, φέξε μου και γλίστρησα χωρίς την ελάχιστη VDSL...
-
Καλά τα λες Μάστορα. Σωστή παρατήρηση.
Δεν ξέρω αν το μάθατε, στην Ανατολή 'κάποιος' επινόησε κι ένα κρυπτονόμισμα που αντί για επεξεργαστική ισχύ στηρίζεται στη χωρητικότητα των σκληρών δίσκων. Για μπείτε και δείτε πόσο κόστιζε ένας μεγάλος σκληρός πριν 2 μήνες και πόσο τώρα. Αφού τους πέτυχε η φάμπρικα και βρήκαν τη συνταγή με τις κάρτες γραφικών, γιατί να μην τα μαγειρέψουν όλα...
-
Το τελευταίο που λές το έζησα πρίν κανά μήνα plus. Ότι είχαμε στοκ σε 3tb και πάνω δίσκους (όχι πολλά) έκανε φτερά...
-
Ευχαριστώ παίδες για τη βοήθεια θα δω για μεταφορά σε άλλο σπίτι.
Tελικά έγινε αλλαγή και μάλιστα σε διαφορετικό νομό, από Ηράκλειο σε Χανιά όπου πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος. Η διαδικασία ήταν σχετικά απλή και εύκολη, πήγα και πήρα το ρούτερ από το ένα σπίτι, το πήγα στο άλλο, ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε στην ώρα του στο ραντεβού, το σύνδεσε και όλα καλά.
-
Έχουμε άλλο νήμα για κινητή τηλεφωνία;
Τώρα με τις διακοπές και τα εξοχικά, πέρα απ το ίντερνετ της Vodafone 40GB με 10€, να πούμε πως έβγαλε προσφορά για το καλοκαίρι στα καρτοκινητά Cosmote, απεριόριστα GB για 30 μέρες με 9,90€.
(και είχε, και έχει ακόμη, απεριόριστο streaming Netflix, YouTube, Spotify & Cosmote TV, με 15€ τις 30 μέρες) εγώ χρησιμοποιώ κάρτα 'Frog'.
Και ψάχνοντας να βάλω λινκ, βλέπω ότι το Τραστ δούλεψε κι έχουν την ίδια προσφορά όλες οι εταιρίες. Μόνο αν διαφέρουν τα ψιλά γράμματα δεν ξέρω.
-
Όντως τώρα το βάλανε και στο my free to go της wind με 9.90 βάζεις το πακέτο Giga Full Summer ατελείωτα Data με διάρκεια 30 ημερών.
Εξαιρετικά... Απλά θα μου τρώνε τα παιδιά την μπαταρία συνέχεια.
Το κινητό μπορεί να δώσει WiFi στο TV box?
-
Ναι κάνεις την επιλογή hotspot, και κανονικά δημιουργεί κλειδωμένο WiFi για να συνδέονται οι άλλες συσκευές.
-
Αυτό το πρόγραμμα έχει ο ξάδερφος στην Ιρλανδία στο κινητό:
Όχι όπως εδώ στη Σοβιετία που μάθαμε στο τζάμπα...
Ουπς, το πολιτικοποιησα πάλι το θέμα!... αη ντιντ ιτ αγκέν...
μετά τον σκληρό κ@ργιόλη, τον ΣοσιαλΗστή τον Άλεξ, αυτούς της τηλεφωνίας δεν θα τους έβαζε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο Κυργιάκος;
(αλλά παντού απάτη φίλε, κι εκεί λέει unlimited κι είναι μόνο 120GB στη πραγματικότητα)
-
I signed up to GoMo at €9.99/ €12.99, what happens to my plan?
As promised, if you signed up to GoMo at €9.99 or €12.99, your plan will remain the same for life! As long as you stay with GoMo, you can enjoy a guaranteed price for life!
Τί τζαμπατζηδες είναι αυτοί ρε φίλε;
Και βρίσκουν κι ΙΤήδες με το κιλό εκεί πέρα...
-
Piliourits, μιας πιάσανε κότσο...
Με παίρνει ο πεθερός τηλέφωνο και μου λέει ότι τελειώνει η σύμβαση με την NOVA και θέλει να κάνει ένα πακέτο σαν το δικό μας.
Αυτός έχει NOVA full 3play+ 50vdsl +τα απεριόριστα σταθερά - κινητά, και δίνει 51€ με 'δώρο' την 50άρα, η χρήση Internet του πεθερου είναι να βλέπει στο YouTube τον τσουκαλά (βοήθεια μας) και η πεθερά Πετρετζικη, και στα βαριά καμία messenger video κλήση με Γερμανία.
Παίρνω την NOVA τηλέφωνο χωρίς διάθεση να το πάω σε παζάρια τους λέω λέω θέλω αυτό το πακέτο ( 3play full+30vdsl) στα 37€ και να με πάρει η κ. Αθήνα Κουρ@@@@ου τηλέφωνο.
Όντως με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο την επόμενη και με ενημέρωσε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα θα παραμείνει με 50 vdsl και θα βάλει και 120' προς σταθερά εξωτερικού στα 37,21€...
Δηλαδή με ένα τηλέφωνο ο πεθερός εξοικονόμησε περίπου 330€ για 2 χρόνια.
Μήπως πάει για φουντο η NOVA?
Θα βλέπει τσουκαλά με 50vdsl και εμείς τηλε εργασία με 30αρα...
-
γιεμ ο τσουκαλας και γενικοτερα ο γαβρος πρεπει να πληρωνεται. παιρνω διαρκειας καπου μια 5ετια χωρις να εχω χρονο να πηγαινω. και πριν επαιρνα αλλα πηγαινα. και ο βασικος λογος της νοβας μου ειναι αυτος ακριβως. οκ, οι βαζελοι, οι κουλες, τα βουλγαρια δεν χρειαζεται να εχουν, το τριο μηδεν ειναι πιο ευπεπτο στο ραδιο και αλλωστε ειναι απελπιδες.
ο τακις ειναι απο μονος του 7 δορυφορικα καναλια ντοκυμαντερ και τσοντες
ΑρΕς
φετος θα βλεπω και τα σκουληκια, σηκωνονται και θα σας δαγκωσουν μπιτσες αλλοθρησκες
-
Απορώ που έχετε χρόνο να τα δείτε.
Παλεύω να δω το got εδω και καποια χρονια. Εντάξει βλέπω Netflix καμία καλή σειρά. Να τώρα είδα αυτό με τον Γάλλο που ήταν κλέφτης και δνε μπορούσαν να τον βρουν. Εξαιρετική σειρά, εξαιρετικός ηθοποιός τον συμπαθώ πολύ.
Αλλα δεν υπάρχει χρόνος. Αντε το βράδυ μια γιαμαλη και λίγο πριν σουρβαιβρ.
Πάνε εκείνες οι ωραίες θεματικές βραδιές ενημερώσεις που είχε η ερτ. Έστω κάνα ντοκιμαντέρ να δούμε αντί να διαβάσουμε κάνα βιβλιο. Κάτι ειναι και αυτό.
Εχω γραφτεί σε καποια μπασκετικό κανάλια NBA στο youtube. Ω ρε φίλε λέω θα βλέπω φάσεις. Δεν έχω δει ούτε ένα βίντεο εδώ και ένα έτος
Τελειώνουν τα πρωταθλήματα και δνε παίρνω είδηση.
Οκ τα αυτοκινητα τα βλεπω. Κόβονται τα αυτοκινητα;;;
-
Οπότε ας μας πει ή Νόβα, αν υπάρχει, ποια είναι η λογική βάση της οποίας δεν έδιναν σε μένα/εσένα την προσφορά, κι έπρεπε να επιμείνουμε... μάλλον ο αλγόριθμος λέει πως εμείς έχουμε περισσότερο ζουμί κι ανάγκη για ίντερνετ, απ τον συνταξιούχο...
Επί της ουσίας πάντως, μικρή διαφορά θα χει η εμπειρία χρήσης... ίσως ακριβώς του δίνουν 'όσο θέλει' επειδή ξέρουν πως δεν χρησιμοποιεί 'καθόλου', αντίθετα με κάποιον που θα γονάτιζε τη γραμμή 24/7.
-
θα σας δαγκωσουν μπιτσες αλλοθρησκες
https://youtu.be/DgC1AvR_gFc
*Χχαχχαχχα κλαίω γάτε...
@Lap και εγώ φέτος με covid δεν πρόλαβα πολλή μπάλα αλλά συνολικά σαν προϊόν το χρησιμοποιουμε πολύ.
Piliourits Λες να είναι τόσο μπροστά που να έχουν και πίνακες χρήσης? εμπειρία χρήσης? Και με 12kbps θα έπαιζε Τάκαρο σε 480p και δεν θα καταλάβαινε διαφορά, ο πεθερός καλός - χρυσός και άγιος αλλά είναι κατηγορία Uruk-hai.
Τέλος πάντων, τον βολεψαμε και αυτόν.
-
Πάντως ότι έπρεπε να περάσει ένας αιώνας που μελετάνε το μάρκετινγκ τα πανεπιστήμια και τα θινκ τανκς, για να ξαναγυρίσουμε στο γύφτικο παζάρι του πραματευτή, ή επιστροφή στην παράδοση το λες ή μεγάλη pap@ria!
-
Η νέα τάση είναι το personal selling (marketing) κτλ.
Ενα επίπεδο που δεν έχει δοθεί βαρύτητα σε αυτην την νέα ταση και το παρατηρώ είναι πως με αυτό το μοντέλο δίνεται η εργασία σε περισσοτερους ανθρώπους. Το personal απαιτεί προσωπικό. Και αυτο μάλλον καλό είναι. Οπότε ας γίνονται παζάρια. Είναι μια διαδικασία που και όφελος μπορεί να έχει για τον πελάτη και αναπτύσσονται θέσεις και αντικείμενα εργασιών.
-
Δεν είναι personal selling , αφού το προσωπικό δεν έχει άδεια να πουλήσει το πακέτο.
Αν πάρεις στην γραμμή εξυπηρέτησης πελάτων και ζητήσεις να ανανεώσεις την σύμβαση σου θα σου δώσει το ίδιο πακέτο κονσέρβα που έχεις αλλά θα αλλάξει κάποια στοιχεία για να το κάνει πιο φτωχό ή πιο πλούσιο με την ανάλογη χρέωση . Η κοπέλα που μίλησα (Αθηνά) και τις δύο φορές είναι άλλο τμήμα από τα παιδιά στην κονσέρβα!
Ούτε direct selling είναι αφού θέλει ένα σκασμό παζάρια μέχρι να σε στείλουν στο άλλο τμήμα .
Ούτε cross selling κάνουν , δεν μου είπε κανένας πάρε αυτά αλλά αναβάθμισε και τον δίσκο σου να πάρουν και κάνα έξτρα φράγκο.
Το ότι έχουν δώσει τα novasports σε Vodafone και Wind παίζει και αυτό κάποιο ρόλο !
Σχετικά άσχετο : Η Nova όντως έχει βελτιώσει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση παλιά έπαιρνες τηλέφωνο και ήθελες κάνα 20' να συνδεθείς με τεχνικό αυτές τις μέρες ότι ώρα και να πήρα πάνω από 3-4' δεν άργησα .
Όπως επίσης και η Anytime που λόγο ατυχήματος έπρεπε να κάνω μερικά τηλέφωνα .
Το κακό είναι ότι δουλεύουν πάρα πολλά καινούρια παιδάκια που δεν έχουν ούτε σχέση με το αντικείμενο και ούτε θέλουν να αποκτήσουν -φαντάζομαι και ο μισθός και προοπτικές δεν βοηθάνε- με αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναπάρεις μέχρι να βρεις κάποιον που να ξέρει κάτι παραπάνω από τα βασικά !
Σταθερή Τηλεφωνία