-
-
Αυτά και άλλα θα τα πληρώσει όπως τα πλήρωσαν και οι προηγούμενηοι με έξωση από την κυβέρνηση, το ίδιο θα γίνει και με αυτούς γιατί ο Έλληνας ψηφίζει 40+ χρόνια τιμωρητικά, δεν βλέπω κάτι που θα κάνει τους ψηφοφόρους να αλλάξουν τακτική.
-
Να ενώσω αυτά τα 2 μιας και το safe mode πλησιάζει σιγα-σιγα στο τέλος του...
Καταρχάς, εντός ολιγου συμπληρώνονται δύο χρόνια θριάμβων, υπευθυνότητας κτλ κτλ. Αφού λοιπόν 'δεν υπάρχει αντίπαλος' η ερώτηση πρέπει να απευθυνθεί στην κυβερνησΑΡΑ. Εδώ γελάμε για δύο λόγους: Α) Πάντα υπάρχει αντίπαλος στην πολιτική για τον οποιοδήποτε, εκτός αν μιλάμε για καθεστώτα. Μιντιακα βέβαια έχουμε καθαρό καθεστώς και μόλις (αναπόφευκτα λόγω των τελευταίων νομοσχεδίων για τις πτωχεύσεις και το εργασιακο) σπάσει αυτο, οι τύποι θα τελειώσουν. Το ξέρουν αλλά τι να κάνουν, τα γραμμάτια είναι πολλά. Εάν μάλιστα είχαν χρησιμοποιήσει αντίθετα την πανδημια για να ελαφρύνουν τις εξαλλοσυνες τους, θα ήταν άρχοντες. Τώρα (το διάλεξαν) θα πληρώσουν στο πολλαπλάσιο το 'ήρεμο' 16μηνο.
και Β) Ιδού λοιπόν μία παράβαση της συμφωνίας. Τι θα κάνει η κυβέρνηση γι'αυτό; Είπε πως όταν βλέπει παραβάσεις θα τραβάει τα σκοινιά. Εγώ πάω στοίχημα πως αν η ομάδα ποδοσφαίρου 'του γεωγραφικού χώρου μεταξύ Ελλαδος-Βουλγαριας-Σερβιας-Αλβανιας' πάει καλά και πρέπει ο χορηγός αεροταξι του Κούλη να δείξει παιχνίδι της, δε χαθούν μόνο σκορ και χρονόμετρα από την οθόνη. Άλλωστε, υπάρχει know how όπως είδαμε στο κΥνοβουλιο...
Και να 'μαστε στα χρέη. Και επειδή έγραψα πολλά θα το κλείσω μουσικα το θέμα ΝΔουλα και χρέη. Μια χαρά θα καταλάβουν όσοι πρέπει να καταλάβουν ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ και πέριξ αυτου. Όχι πως δεν ξέρουν. Ισα-ισα που ΠΡΕΠΕΙ να ρευονται το υπέροχο μείγμα δήθεναριστείας, λαμογιας, alt right και σημιτοπασοκισμου στη μούρη των υπολοίπων. Δεν έχουν άλλωστε να πουλήσουν τίποτε άλλο. Για πάμε Άλεξ, γιατί μπορεί να πουλάνε ντελικατεσσεν αλλά η φάση είναι καλαμάκια και ΝΤΕΒΑΡΣ σε πλαστικό ποτήρι:
[YouTube]fjmZmUlEAUc[/YouTube]
Όπου ευρώ, βάλτε εκατομμύρια ευρώ...
-
Στην 'προοδευτική' Ελλάδα ακόμη και το επιστημονικό θέμα της γονιμότητας των γυναικών είναι ένας σπουδαίος λόγος για ιδεολογική κατήχηση και αντιπολιτευτική ρητορία.
Βαρύγδουποι τίτλοι: 'Σάλος', 'Σεξιστικό συνέδριο', 'Χαμός στα social media' , 'Οργή για το σεξιστικό βίντεο' 'Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και σεξισμός υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας'.
Εγώ ένα έχω να γράψω: Έλεος ποια! Έλεος! Αηδία έχει καταντήσει όλη αυτή η δήθεν 'προοδευτίλα'.
υ.γ. social media και πράσινα άλογα.
-
...
και Β) Ιδού λοιπόν μία παράβαση της συμφωνίας. Τι θα κάνει η κυβέρνηση γι'αυτό; Είπε πως όταν βλέπει παραβάσεις θα τραβάει τα σκοινιά. Εγώ πάω στοίχημα πως αν η ομάδα ποδοσφαίρου 'του γεωγραφικού χώρου μεταξύ Ελλαδος-Βουλγαριας-Σερβιας-Αλβανιας' πάει καλά και πρέπει ο χορηγός αεροταξι του Κούλη να δείξει παιχνίδι της, δε χαθούν μόνο σκορ και χρονόμετρα από την οθόνη. Άλλωστε, υπάρχει know how όπως είδαμε στο κΥνοβουλιο...
-
Είναι παράβαση της συμφωνίας;
-
Ή η συμφωνία γράφτηκε στο πόδι;
-
Ή η συμφωνία γράφτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προάγει τα συμφέροντα της χώρας Βόρειας Μακεδονίας;
-
Ή η συμφωνία γράφτηκε με σκοπό να βάλει τρικλοποδιές στην Ελλάδα και στις εκάστοτε πολιτικές εξουσίες;
Λένε ότι δεν είναι παράβαση αφού η ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει οικονομική εξάρτηση από το κράτος. Έτσι λένε. Η συμφωνία τι λέει για αυτές τις περιπτώσεις; Μάλλον τίποτα. Οπότε πάμε στα ερωτήματα 2, 3 και 4.
Και κάπου εκεί βρίσκεται η απάντηση.
-
-
Μια ομοσπονδία (πόσο μάλλον αυτή του ποδοσφαίρου) υπάγεται στον αθλητικό νόμο. Άρα μια χαρά σχέση με το κράτος έχει, ο,τι και να λένε.
-
Στην 'προοδευτική' Ελλάδα ακόμη και το επιστημονικό θέμα της γονιμότητας των γυναικών είναι ένας σπουδαίος λόγος για ιδεολογική κατήχηση και αντιπολιτευτική ρητορία.
Βαρύγδουποι τίτλοι: 'Σάλος', 'Σεξιστικό συνέδριο', 'Χαμός στα social media' , 'Οργή για το σεξιστικό βίντεο' 'Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και σεξισμός υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας'.
Εγώ ένα έχω να γράψω: Έλεος ποια! Έλεος! Αηδία έχει καταντήσει όλη αυτή η δήθεν 'προοδευτίλα'.
υ.γ. social media και πράσινα άλογα.
Και ο πολιτικός σχολιασμός:
-
Αυτή την περίοδο περνάω φάση μεγάλης αηδίας με τους πολιτικούς και τα πολιτικά και αποφεύγω να σχολιάσω προπαγάνδες των εκατέρωθεν ηλιθίων που γεμίζουν τα κοινωνικά δίκτυα .
Εσεις τσακώνεστε και εγώ βλέπω δίπλα μου , όλοι μαζί και αγαπημένοι να κονομάνε από τον προϋπολογισμό του κράτους που πληρώνουμε με τους φόρους μας . Τα πακετάκια πάνε και έρχονται και οι κινούμενες σερβιέτες όλων των χρωμάτων μια χαρά τα ξεκοκκαλίζουν ...
Επειδή όμως η χαζοπροπαγάνδα των αντ. αξιών , είναι κοντινή στο αντικείμενο μου , πάρτε ένα λίνκ να παίζετε...
-
Τραγ-ελαφος Πηλιε...
-
Εσεις τσακώνεστε
Οι 'εσείς' ποιοι είναι;
Εγώ γράφω τις απόψεις μου για όσα διαδραματίζονται.
Δεν αναπαράγω αυτά που στέλνουν τα κομματικά υπόγεια στους οπαδούς τους.
Υπάρχει διαφορά.
-
Υπάρχει .
Το εσείς πάει γενικά σε όλη την παρέα , γιατί δεν θέλω να χαλάτε τις καρδιές σας . Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός που έλεγε και ο Τσαγανέας ως τρελλός , βεβαίως , βεβαίως...
Μην με παρεξηγείτε , περνάω κάποια φάση , συνδυασμού κρίσης ηλικίας , μετάβασης από την 2η στην 3η σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν γύρω μας....
Γενικά είναι πολλά που με θυμώνουν στον τόπο μας , αλλά είναι τόσο ισχυρά και αλληλοβοηθούμενα που δεν αξίζει να χαλιώμαστε εμείς...
-
Τραγ-ελαφος Πηλιε...
Μπα, δεν είναι τραγ-έλαφος, είναι τραγ-όπαπες ηλικιωμένοι με όρκους αγαμίας, καριερίστες του κερ@τα, που φόρεσαν τις μήτρες τους και μαζεύτηκαν να μιλήσουν στις γυναίκες για το πως να διαχειριστούν τις δικές τους μήτρες, προφανώς σε αγαστή συνεργασία με ιατρικούς εμπόρους γονιμότητας.
Είχαν καλέσει για ξεκάρφωμα και κάνα δυο διάσημες μανούλες (σαν αυτές που περιγράφει ο γάτος στα ποστ) να μιλήσουν για την μητρότητα, οι οποίες μόλις είδαν το διαφημιστικό σποτάκι την έκαναν Λούηδες, θα μυρίζει μόνο λιβάνι και παλιό σώβρακο το Συνέδριο...
Τέτοια μηνύματα για τη γονιμότητα περνούσαν πιο αποτελεσματικά διάσημοι καλλιτέχνες με το έργο τους, παρά παπάδες.
Edit: μαθαίνω αποχώρησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας... οπότε μάλλον δεν έφταιγαν απλά τα ΜΜΕ και το ίντερνετ.
-
Συνέδριο για την γονιμότητα με ομιλητές καμμιά 30ρια παπάδες και τον νικητή σε παιχνίδι επιβίωσης. Μόλις μαθαίνουν τι γίνεται αρχίζουν τα ¨δεν ήξερᨨμας ξεγέλασαν¨και αποχωρούν/. Πολύ ευκολόπιστοι μου φαίνονται ετούτοι.
Κατά τα άλλα σε συνεντεύξεις κοπρίτες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες ρωτάνε τα κορίτσια αν σκοπεύουν να παντρευτούν άμεσα και να κάνουν παιδιά.
-
Η φάση εν τω μεταξύ 'ανησυχούμε για το δημογραφικό/καθαρότητα του έθνους' αλλά κάνουμε ο,τι μπορουμε για να αποστερήσουμε τη χώρα από νέο πληθυσμό είτε μέσω της μετανάστευσης των νέων μας είτε μέσω μισθων απλής επιβίωσης όσων μένουν εδώ ώστε να κάνουν (αν κάνουν) με το ζόρι ενα παιδί στα 30φευγα-40ελα είναι όλα τα λεφτά.
Αλλά είπαμε, υποκρισία και Άγιος ο Θεός...
-
Θα δώσει κίνητρα είπε να γυρίσουν πίσω οι νέοι που έφυγαν , αλλά ξεχνάει πως όσοι έφυγαν εδώ και δέκα χρόνια τώρα μπορεί να πλησιάζουν τα σαράντα και βάλε. Να έρθουν πίσω να κάνουν τι άραγε. Πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές έταξε ρεπό δίνει. Η Ελλάδα πλέον είναι να έρχεσαι να βλέπεις τους φίλους, τους γονείς σου και να κάνεις διακοπές. Δουλειά δημιουργία ΟΞΩ από δω.
-
Αλλες οι μίτρες και άλλες οι μήτρες...
-
Αλλες οι μίτρες και άλλες οι μήτρες...
Εντάξει ρε μορφωμένε, ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ!
Το θέμα παραμένει πως η μεγαλύτερη αγωνία των παπάδων (όλων των θρησκειών) τα τελευταία 2000 χρόνια, είναι πως διαθέτει ο κάθε άνθρωπος το μπροστινό του και το πισινό του... Αυτό έχουν συμπεράνει ως το πιο κρίσιμο στην Πλαση, μετά από μερικούς αιώνες μελέτης των Γραφών...
-
Για το πραγματικό γεγονός ότι τελικά οι παίχτες της Βόρειας Μακεδονίας κατέβηκαν στην ποδοσφαιρική οργάνωση EURO2020 με λογότυπο 'Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Μακεδονίας' οι υπέρμαχοι της συμφωνίας Πρεσπών και οι Τσίπρες/Κοτζιάδες έχουν να πουν κάτι;
Αυτή η φοβερή συμφωνία των 'επιστημόνων' ΤσιπροΚοτζιάδων τελικά τα συμπεριλαμβάνει όλα;
Αλλά από την άλλη υπάρχει και το 'περσινά ξινά σταφύλια' του συντρόφου Τρύφωνα. Η δουλίτσα τους έγινε και τώρα πάει πέρασε...
Έχει τρία σκέλη το ζήτημα:
-
Η NORTH MACEDONIA πέρασε και συμμετέχει στο EURO και η GREECE/HELLAS όχι.
-
Οι υπέρμαχοι και οι ΤσιπροΚοτζιάδες έκαναν τη δουλίτσα που τους ανατέθηκε, και μία χώρα που συμμετείχε σε διεθνή αθλητικά γεγονότα ως 'MACEDONIA' επί δεκαετίες, εξακολουθεί ακόμη και μετά τη συμφωνία των Πρεσπών να προβάλλεται ως 'MACEDONIA'.
-
Τουλάχιστον τώρα έχουμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην Κυβέρνηση, που αντιτίθενται σθεναρά στην προδοτική Συμφωνία Πρεσπών και θα αγωνιστούν ώστε τελικά να εφαρμοστεί πλήρως επιτέλους αυτή η Συμφωνία, και η χώρα που σε όλα τα διεθνή αθλητικά γεγονότα εμφανιζόταν ως MACEDONIA επί δεκαετίες, να προσθέσει και το NORTH όπως προβλέπεται στη Συμφωνία.
-
-
Έτσι γενικά για όσα γράφηκαν τις τελευταίες μέρες:
-
Η Χώρα μας πρέπει να αντιδράσει αν η Β. Μακεδονία παραβιάζει την Συμφωνία. Αναφέρω απλά ότι πριν λίγες μέρες η Ρωσία εξανάγκασε την UEFA να αναγκάσει την Ουκρανία να αποσύρει ένα εθνικιστικό σύνθημα από την φανέλα της, σχετικά με την Κριμαία. Θα μου πεις ότι μιλάμε για την Ρωσία, μια υπερδύναμη. ΟΚ, είναι μία από τις τρεις ισχυρότερες χώρες στον κόσμο, αλλά κι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι, όταν έχουμε δίκιο!!! Δεν σημαίνει ότι η Πρέσπες ήταν κακή συμφωνία.
-
Απαράδεκτος ο όποιος εξαναγκασμός σε μια γυναικά σχετικά με το τι θα κάνει με την μήτρα της!!!
-
-
Όπως το έθεσε κάποιος στα καταπτυστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
'Ok, σε καλούν να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση. Βλέπεις θα μιλήσουν: Άδωνις, Μάκης Βορίδης, ο Θάνος ο Πλεύρης, Ντάνος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Πατούλης, Πέγκυ Ζήνα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, 50 παπάδες, o Γιώργος o Τσαλίκης, Χρήστος Φερεντίνος και Πάνος Κιάμος. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!'
Κι όπως τα είπαν κι άνθρωποι καλύτεροι από μας:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2