-
Αυτός που στα πρότεινε,δεν πρέπει να σε συμπαθεί ιδιαίτερα!
Εξαιρετική επιλογή τα Falken.
-
Τι trackmax; Μη βάζετε τέτοια πράγματα στα αυτοκίνητά σας. Για λάστιχα μιλάμε. Είναι κ το οικονομικό εννοείται, το κατανοώ, αλλά πραγματικά καλύτερα να κάνουμε δύο μήνες οικονομία στο σούπερ μάρκετ απ' το να βάλουμε κάτι επικίνδυνο. Ψαχνοταν ένα διάστημα ο πεθερός μου για λάστιχα , τσιγκουνευτηκε, άκουσε κ έναν γνωστό του κι έβαλε κάτι θλιβερά sava perfecta και έκανε πατινάζ ακόμη κ στο στεγνό. Τα πετάξαμε στο 6μηνο.
-
Trackmax? Πρώτη φορά τα ακούω. Έχουν ωραίο όνομα πάντως.. Πετυχεισιά!
-
Μετά από μία σύντομη έρευνα, στην διάσταση 195/45/17 υπάρχουν ελάχιστα ελαστικά και εκτός από τα FALKEN όλα τα άλλα είναι...
Μπορείς όμως να πας στην διάσταση 205/45/17 και να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε παρόμοιες τιμές.
-
Έχει δοκιμάσει κανένας τα ελαστικά Nexen ; Κορεάτικα γράφουν στο site με εργοστάσια σε Κορέα-Κίνα-Τσεχία. Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν κριτικές για τα Νexen Roadian AT 4X4 αν έχει κανείς γνώμη. Τα βλέπω καινούρια στη γειτονιά σε Jeep Cherokee 3,7 και Cherokee '00.
-
Τα βαζουν ως πρωτης τοποθετησης αρκετοι κατασκευαστες πλεον. Τιμια πρεπει να ειναι και ως εκει. Δεν εχω αποψη για τα εκτος δρομου που αναφερεις.
-
Έχει κάποιος προσωπική άποψη ή έστω από γνωστό του για τα uniroyal rainsport 5;;;;;
Με ενδιαφέρει κυρίως αν ισχύει ότι σε χλμ ταξιδιού βγάζουν ένα βουητό.
-
Έβαλα τα Cup 2 connect με το σύστημα της Michelin Track Connect και τα δοκίμασα στο φυσικό του περιβάλλον, Penteli-Ring χαχα
-
Με γεια, με γεια
-
Food for thought:
SUV τετρακίνητο με διάσταση 215/55/18. Με την αγορά θα αντικατασταθούν τα 100% θερινά ασφάλτινα με all-season ώστε να μπορεί να κινείται παντού απροβλημάτιστα. Επιλογές αλφαβητικά οι εξής:
-
Bridgestone Weather control EVO
-
Continental All Season Contact
-
Goodyear Vector 4Season GEN-2 SUV (Το GEN-3 δεν διατίθεται στην συγκεκριμένη διάσταση
-
Michelin crossclimate SUV
-
Pirelli Cinturato All Season SF2
Γνώμες;
-
-
Food for thought:
SUV τετρακίνητο με διάσταση 215/55/18. Με την αγορά θα αντικατασταθούν τα 100% θερινά ασφάλτινα με all-season ώστε να μπορεί να κινείται παντού απροβλημάτιστα. Επιλογές αλφαβητικά οι εξής:
- Bridgestone Weather control EVO
- Continental All Season Contact
- Goodyear Vector 4Season GEN-2 SUV (Το GEN-3 δεν διατίθεται στην συγκεκριμένη διάσταση
- Michelin crossclimate SUV
- Pirelli Cinturato All Season SF2
Γνώμες;
Δεν θα σε ενδιέφερε κάτι πιο χωμάτινο; Τι αυτοκίνητο είναι, αν επιτρέπεται;
-
Στην συγκεκριμένη διάσταση, δεν υπάρχουν πιο χωμάτινες επιλογές -αν δεν κάνω λάθος.
Θα τοποθετηθούν σε cx-30
-
Φοράω από τον κατασκευαστή (33000km) τα crossclimate SUV. Δεν μου χρειάστηκαν σε επίπεδο 'ειδικών' συνθηκών, άρα δεν έχω γνώμη για τον λόγο ύπαρξής τους ακόμα. Να ξέρεις πάντως ότι στις συνήθεις συνθήκες δεν είναι και τρέλα, (ανάλογα και τι ζητάς βέβαια). Πάντως δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη φθορά αν σε ενδιαφέρει αυτό. Με ένα ψάξιμο που είχα κάνει κατέληξα ότι με εξαίρεση τα pirelli που είναι καινούρια και μοιάζουν πολλά υποσχόμενα, από τα υπόλοιπα τα michellin φαίνεται να είναι καλύτερα στο στεγνό και τα bridgestone στο βρεγμένο και σε λίγο ψυχρότερα κλίματα από την νότια τουλάχιστον Ελλάδα που ζω.
-
Η αλήθεια είναι ότι τις ίδιες εντυπώσεις με εσένα περι crossclimate έχει και φίλος, μάλιστα σε σύκριση με τα energy saver+ που είχε πριν
-
Από 155/70/13, αν πας σε 14αρα, ποια διάσταση είναι η σωστή?
-
Tyre Size Calculator (tiresize.com)
Πας είτε σε 165/60/14 είτε σε 155/65/14
Για τι αυτοκίνητο είναι;
-
Καλησπέρα σας. Εγώ είμαι μια απλή οδηγός ενός εξίσου απλού επιβατικού, το MUSA της LANCIA.
Αν δεν σας κάνει κόπο, θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά τα λάστιχα. Η διάσταση των ελαστικών είναι 195/60 R15.
Λόγω του ότι θα αλλάξω λάστιχα, τι μου προτείνετε? Κυκλοφορώ σε ομαλούς γενικώς δρόμους, στις περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
Michelin Primacy 4, Bridgestone turanza t005.
-
Tyre Size Calculator (tiresize.com)
Πας είτε σε 165/60/14 είτε σε 155/65/14
Για τι αυτοκίνητο είναι;
i10 1A 2014 1.0 blue drive
Από ότι βλέπω η hyundai στις 14αρες το έδινε με 176/65
-
Αφού το έβγαζε και με αυτά, τότε μπορείς να τα βάλεις, λογικά θα 'βαρύνει' το αυτοκίνητο
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]