-
πάντως κάνουν συνέχεια μικρο αλλαγές που δεν φαίνονται. κάτοχος στην Αγγλια αναφέρει ότι πχ βγάλανε το πιτσιλιστίρι από την μπροστά κάμερα, βγάλανε το σηματάκι B&O από τα ηχεία και κάτι άλλο δεν θυμάμαι τώρα.
Μπήκα από περιέργεια στον αγγλικό διαμορφωτή και είδα ότι για Titanium δίνουν στον βασικό του εξοπλισμό
18' machined alloy wheels
Full LED headlamps
Front LED fog lamps
Hands-Free Power Tailgate
και επίσης σε εικόνες από το εσωτερικό του δείχνει να έχει υποβραχιόνιο στην πίσω σειρά καθισμάτων (ο καημός μου).
Δεν ξέρω τι ίσχυε παλιότερα ή αν πάντα έβγαινε έτσι εκεί το Titanium.
Στο ελληνικό site μοιάζουν να είναι υπό διαμόρφωση οι πληροφορίες για τις εκδόσεις, ειδικα τις δύο ST Line. Πριν κανένα μήνα ήταν πολύ σαφείς οι διαφορές από έκδοση σε έκδοση.
-
Μπήκα από περιέργεια στον αγγλικό διαμορφωτή και είδα ότι για Titanium δίνουν στον βασικό του εξοπλισμό
Ο εξοπλισμός της κάθε έκδοσης διαφέρει σε κάθε χώρα και σε ορισμένες περιπτώσεις διαφέρει και η ονομασία του επιπέδου εξοπλισμού (π.χ. Zetec που είναι χρόνια παραδοσιακά επίεπδο εξοπλισμού στην Αγγλία προερχόμενο από τον πάλε ποτέ ομώνυμο κινητήρα).
-
Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσα αδιανόητο να δω τιμές κατανάλωσης στον 1.5 Ecoboost ανάλογες με αυτές που έλεγε η Φαμπιάτου σε σχετικό άρθρο, ωστόσο είδα σε άλλον κάτοχο με τα ίδια μου τα μάτια να γράφει 6,8L/100 με καθημερινή οδήγηση 150χλμ ΕΟ, Αττική και κάποια λίγα σταμάτα-ξεκίνα εντός Αθήνας. Το οδηγάει 130 max με cc χωρίς ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα όπως μου είπε, και όχι στο ECO.
-
Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσα αδιανόητο να δω τιμές κατανάλωσης στον 1.5 Ecoboost ανάλογες με αυτές που έλεγε η Φαμπιάτου σε σχετικό άρθρο, ωστόσο είδα σε άλλον κάτοχο με τα ίδια μου τα μάτια να γράφει 6,8L/100 με καθημερινή οδήγηση 150χλμ ΕΟ, Αττική και κάποια λίγα σταμάτα-ξεκίνα εντός Αθήνας. Το οδηγάει 130 max με cc χωρίς ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα όπως μου είπε, και όχι στο ECO.
Αυτό είναι σημαντικό νέο και ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Επιτέλους πληροφόρηση από κάτοχο του συγκεκριμένου κινητήρα που μάλιστα γράφει και χιλιόμετρα, όχι αστεία. Βέβαια με τόσα χιλιόμετρα θα μπορούσε να πάει για πετρέλαιο, αλλά η κατανάλωση τελικά είναι εξαιρετική για το σκάφος, και έχει όποτε το χρειαστεί καλύτερο τράβηγμα και καλύτερη δυναμική συμπεριφορά λόγω χαμηλότερου βάρους μπροστά. Τι άλλες εντυπώσεις σου μετέφερε για τον κινητήρα (και το αυτοκίνητο); Ποια έκδοση έχει;
-
Έχει την Titanium, είναι πραγματικά αθόρυβο και αέρινο στις προσπεράσεις. Η οθόνη πλοήγησης λίγο που την επεξεργάστηκα είχε άριστη απόκριση, γρήγορες εναλλαγές , χωρίς κολλήματα.
-
Άρα,λογικά,το 1.5 diesel με αυτές τις ταχύτητες και τη συγκεκριμένη χρήση,θα είχε κατανάλωση περί των 5 λτ/100 χλμ...
-
Παιδιά πολύ αισιόδοξα νούμερα για αμάξι +1500 , +1.60 υψος , 1.85 πλάτος . Και για την βενζίνη και για το ντίζελ. Με 130 χλμ όλα αυτά. Βάλτε κάνα λίτρο στην καλύτερη και για τις δύο εκτελέσεις.
-
ο regresso μας μετέφερε αυτό που είδαν τα μάτια του για κατανάλωση, την αίσθηση που αποκόμισε σε προσπέραση και ηχομόνωση και φυσικά ό,τι του περιέγραψε ένας κάτοχος του titanium 1.5 ecoboost που μάλιστα κάνει και πολλά χιλιόμετρα... γιατι να παραποιήσουμε τις πληροφοριες του;; έχει κάποιο νόημα να προσθέσουμε/αφαιρέσουμε το οτιδήποτε στην καταγεγραμμένη εμπειρία του με βάση τις εικασίες του καθένα μας; ο άνθρωπος ψάχνεται για το Kuga, κάνει την έρευνα του, μας μεταφέρει την εμπειρία του και αντί να του πούμε ευχαριστώ θα τον βγάλουμε ψεύτη.
-
Παιδιά πολύ αισιόδοξα νούμερα για αμάξι +1500 , +1.60 υψος , 1.85 πλάτος . Και για την βενζίνη και για το ντίζελ. Με 130 χλμ όλα αυτά. Βάλτε κάνα λίτρο στην καλύτερη και για τις δύο εκτελέσεις.
Και όμως είναι αληθινά.. με τη χρήση βέβαια που προανέφερα. Μέσα σε πόλη δεν ξέρω τι καταναλώσεις μπορεί να δείξει, σίγουρα αρκετά πιό πάνω, Το θέμα όμως είναι τι κάνει στον αυτοκινητόδρομο μίας και η χρήση του προορίζεται κατά κύριο λόγο για ταξίδια.
-
πάντως σε βιντεάκι δοκιμής απο το εξωτερικό που είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό εδώ.. στα 120 σταθερά σε αυτοκινητόδρομο έδειχνε 6.4λ/100χλμ.. Συνεπώς, δε μπορεί όλοι να κάνουν λάθος με αυτόν τον κινητήρα.
Φιλε regresso αν μπορέσεις πεισε τον κάτοχο να μπει να γράψει την εμπειρία του γιατί υπάρχει πολυ κουβέντα γύρω απο αυτόν τον κινητήρα (οχι άδικα! κατανοώ ενστάσεις για τα νούμερα).
-
Για να καταλάβω φίλε μου είσαι εσύ κάτοχος Κούγκα και είδες χαμηλές καταναλώσεις στο Κουγκα κάποιου άλλου , ή σου είπε ότι πηγαίνει ως 130 με αυτές τις καταναλώσεις.
Εσύ αν είσαι κάτοχος τι καταναλωση βγάζεις στα 130?
-
Το έχω παραγγείλει και περιμένω να το παραλάβω. Μπήκα συνοδηγός σε φίλο που λόγω δουλειάς κάνει καθημερινα πήγαινε-έλα 150χλμ σε ΕΟ και Αττική. Τον ρώτησα με τι ταχύτητες πάει και μου είπε με ήρεμη οδήγηση στο Normal και με το cc στα 130χλμ.
ΥΓ. Αυτό που πίστευα πριν το δω ήταν γύρω στα 9L/100km. Επίσης θεωρούσα ύποπτο το άρθρο της Φαμπιάτου που το έβγαζε 6.5L/100km.
-
Το έχω παραγγείλει και περιμένω να το παραλάβω. Μπήκα συνοδηγός σε φίλο που λόγω δουλειάς κάνει καθημερινα πήγαινε-έλα 150χλμ σε ΕΟ και Αττική. Τον ρώτησα με τι ταχύτητες πάει και μου είπε με ήρεμη οδήγηση στο Normal και με το cc στα 130χλμ.
ΥΓ. Αυτό που πίστευα πριν το δω ήταν γύρω στα 9L/100km. Επίσης θεωρούσα ύποπτο το άρθρο της Φαμπιάτου που το έβγαζε 6.5L/100km.
Τέλεια, με το καλό να το παραλάβεις! Ποιο παρήγγειλες τελικά; επίπεδο εξοπλισμού/κινητήρας κτλ
-
Δεν μπορούσα να περιμένω το αυτόματο πετρέλαιο μέχρι το τέλος τους έτους (και άμα, γιατί δεν ήταν σίγουρο) και αφού έκανα ξανά βόλτα από τις αντιπροσωπείες και είδα τα πάντα δεύτερη φορά και πιο διεξοδικά κατέληξα πάλι στο Kuga ST LINE X 1.5 Ecoboost με extra το tech pack. Το παράγγειλα μέσα Μαρτίου αναμένω τέλος Ιουνίου.Θα συμβιβαστώ με το manual κιβώτιο, το πήρα απόφαση. Το μόνο αυτοκίνητο που με ενθουσίασε και πραγματικά θα με έβαζε σε δίλημμα εάν δεν ήταν δίλιτρο ήταν το Mazda CX5.
-
Καλώς να παραλάβεις!
Πόσο βγήκε ; Έκοψαν τπτ;
Δλδ αυτόματο ντίζελ 8-9 μήνες παραδοση; Γιατί δεν το καταργούν τελείως;
-
Πάντως και στη Volvo που πήγα μου έδωσαν χρόνο παράδοσης τέλος Οκτωβρίου για το XC40, οπότε υπάρχει μία γενικότερη καθυστέρηση στις παραδόσεις, προφανώς λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Εάν θυμάμαι καλά το αυτόματο πετρέλαιο μου έβγαινε 37k και τώρα βγήκε 34k. Γενικά η έκπτωση είναι περίπου στο χιλιάρικο από όσο βγάζει ο διαμορφωτής.
-
Και στα επί παραγγελία έκπτωση; Γιατί κάποιοι αντιπρόσωποι έδιναν μόνο στα ετοιμοπαραδοτα.
-
Και στις παραγγελίες υπάρχει έκπτωση σε σχέση με τον διαμορφωτή.
-
Τέλειο το εργαλείο που έφτιαξες.. και με tech pack!
Σε τι χρώμα το πήρες; Για μεταλλικό σε χρέωσαν;
Επίσης η έκπτωση που αναφέρεις σχετίζεται με εξόφληση/δόσεις;
-
Chrome Blue το πήρα με 600 ευρω περιπου επιπλέον χρέωση .Η έκπτωση είναι ανεξάρτητη με το τρόπο εξόφλησης. Προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας είναι .
FORD KUGA 2020