-
Στο δικό μου ντουλάπι πάντως είχε ένα manualακι 20 σελίδων με τα βασικά όπως έχει και η εφαρμογή.
Το μεγάλο περικοπές μου είπαν σε pdf το κατεβάζεις.Εσενα δηλαδή σου έδωσαν αυτό με τις 260 σελίδες;
Είσαι τυχερός πάντως που δεν κουβαλάς καρότσι.Τα μισά δε θα χωρούσε.
δεν θυμάμαι. Αν το θυμηθώ μπορεί να το δω μετά. Απλά θυμάμαι όταν το πήρα ότι διάβαζα το βράδυ το μάνουαλ! 20μόνο; αλήθεια;
Κουβάλαγα καρότσι μέχρι πριν λίγο καιρό.
-
Καμία σχέση tuscon με 2008. Μα καμία όμως. Αν δεν είχε χώρο πάρκινγκ ή ήθελε design δεν εχουν καμία σχέση τα δυο οχήματα για σύγκριση.
-
Το πήρε το 300ρι αύξηση τελικα
-
Πρέπει κάπως να βγει η χασούρα από τις οθόνες και τα δισκόφρενα..!
-
Πρέπει κάπως να βγει η χασούρα από τις οθόνες και τα δισκόφρενα..!
τι θεμα υπάρχει με οθόνη κ δισκόφρενα;
-
Χαλάνε
-
Εμένα δεν έχουν χαλάσει πάντως!
-
Χαλάνε
Χαχα ρε φίλε parikon του έκανες την καρδιά περιβολι
-
Ούτε και μένα χάλασαν.Ακόμη για το manual σου δε μου είπες πόσες σελίδες είναι.
Πάντως έγραψε ο άλλος με σώσατε που είπατε για την οθόνη ότι χαλάει και άλλαξα την παραγγελία σε allure από plus.Δηλαδή τι να του πεις τώρα;
Alex πρέπει να λέμε αλήθειες και όχι να τις κρύβουμε.Κακά τα ψέματα είναι πολύ μεγάλο ποσοστό οθονών που έβγαλαν πρόβλημα.Πως γίνεται όμως να συμβαίνει μόνο Ιταλία και Ελλάδα περίεργο ή ακόμη δεν έχουμε βρει το Γαλλικό φορουμ;
-
Εγώ αυτό που έχω διαβάσει έξω είναι για δισκοπλακες και κάποιες πόρτες στους χώρους αποσκευών που δεν εφάρμοζαν καλά.
Το ξέχασα τελείως για το manual. Αν το θυμηθώ θα σου πω.
-
Εγώ αυτό που έχω διαβάσει έξω είναι για δισκοπλακες και κάποιες πόρτες στους χώρους αποσκευών που δεν εφάρμοζαν καλά.
Το ξέχασα τελείως για το manual. Αν το θυμηθώ θα σου πω.
Και η δικιά μου δεν εφαρμόζει καλά το είχα πει και στην αρχή και το έχουν γράψει πολλά παιδιά στο fb.Απο τη μια μεριά είναι πιο μέσα.Αλλα όσοι την πείραξαν στην αντιπροσωπεία είπαν χειρότερα το έκαναν.
-
Dublin wrote:
Ούτε και μένα χάλασαν.Ακόμη για το manual σου δε μου είπες πόσες σελίδες είναι.
Πάντως έγραψε ο άλλος με σώσατε που είπατε για την οθόνη ότι χαλάει και άλλαξα την παραγγελία σε allure από plus.Δηλαδή τι να του πεις τώρα;
Alex πρέπει να λέμε αλήθειες και όχι να τις κρύβουμε.Κακά τα ψέματα είναι πολύ μεγάλο ποσοστό οθονών που έβγαλαν πρόβλημα.Πως γίνεται όμως να συμβαίνει μόνο Ιταλία και Ελλάδα περίεργο ή ακόμη δεν έχουμε βρει το Γαλλικό φορουμ;
Ντοϊνκ!!! ... Μα καλά αν πάρεις 2008 και τα σκάσεις θες το 3d αλλιώς πάρε.... Ροζ μεταχειρησμενο micra cabrio
-
Η εταιρεία δηλώνει upper mainstream, δηλαδή αντίπαλος του T Rock, αλλά στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τη VW χτύπησε ακόμη ψηλότερα, εκεί που παίζει η DS κανονικά και η Audi.
Εντύπωση μου κάνει και τα 14.5εκ από το έδαφος που αναφέρει για το Q2.
-
Λοιπόν μίλησα σήμερα μπήκε σε γραμμή παραγωγής για αρχές Μαΐου τέλος του μήνα θα ναι εδώ μου ειπαν(δεν το πολύ πιστεύω) επίσης μου είπαν πως αφού καταργηθηκε το απλό μαύρο χρώμα θα έρθει με το μαύρο πέρλα που βάλανε τωρα(επίσης δεν το πολύ πιστεύω) για πείτε και εσείς οι παλιοί τι γνώμη έχετε?
Υ. Γ fanis75 όλα οκ στροφή 180μ...
-
Μια χαρά! Όπως σου είπα το βασικό είναι να πάρεις αυτό που θές και σου αρέσει...θα το έχεις για πολλά χρόνια!
Άντε με το καλό!!
-
Με περλα θα σου έρθει μια χαρά!!Περλιτης και εσύ!!
Τέλος Ιουνίου θα το έχεις στα χέρια σου.
-
Λοιπόν μίλησα σήμερα μπήκε σε γραμμή παραγωγής για αρχές Μαΐου τέλος του μήνα θα ναι εδώ μου ειπαν(δεν το πολύ πιστεύω) επίσης μου είπαν πως αφού καταργηθηκε το απλό μαύρο χρώμα θα έρθει με το μαύρο πέρλα που βάλανε τωρα(επίσης δεν το πολύ πιστεύω) για πείτε και εσείς οι παλιοί τι γνώμη έχετε?
Θύμισέ μας λίγο, πότε έκανες την παραγγελία; Εμένα μου είπαν τετράμηνο γεμάτο να υπολογίζω..
-
Θύμισέ μας λίγο, πότε έκανες την παραγγελία; Εμένα μου είπαν τετράμηνο γεμάτο να υπολογίζω..
2 Φεβρουαριου είχα βάλει παραγγελία allure diesel 110,ενας φίλος που έβαλε τέλη Φεβρουαρίου Allure 100 βενζινη μπήκε νωρίτερα σε γραμμή παραγωγής.
Parikon μακάρι φίλε να έρθει σε περλα
-
λογικα η επομενη παρτιδα απο το χοντρο τριοχτω που περμενω την παραλλη παρασκευη
-
λογικα η επομενη παρτιδα απο το χοντρο τριοχτω που περμενω την παραλλη παρασκευη
Περιμένουμε πραγματικό ριβιου για το σύστημα Φεβ εντός πόλης εκτός πόλης κτλ..
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)