-
alex mix wrote:
Σήμερα έψαχνα για αξεσουάρ κυρίως για λεβιε ταχυτητων και μπήκα στην peugeot cz μάλλον Τσεχία ή κάνω λάθος διορθώστε με. Βρήκα έναν πολύ ωραίο 50 κάτι όμως και άλλα πολλά έξτρα, δεν μπορώ να καταλάβω εδώ για ποιο λόγο δεν τα εχουν
Υ. Γ μέχρι και ρεζερβα που έψαχνα εχει.
Και 18 ευρώ μεταφορικά με γενική ταχυδρομική.
Ναι parikon αυτό με πόνεσε περισσοτερο
-
parikon wrote:
Εγώ όπου ρώτησα για να βάλω αφτερμαρκετ γνήσιο έφαγα άκυρο είτε στην αντιπροσωπεία είτε σε μαγαζί που ασχολείται με βελτιώσεις.Μου είπάν ότι μόνο για τα ομίχλης μπορεί να έχουν αφήσει αναμονές.
Θεσσαλονίκη που ρώτησα για τις αναμονές δεν ήξεραν!!!!
Στα πόδια οδηγού συνοδηγού πάντως στο allure που δεν εχει φως, έβαλα led από aliebaba και είχε αναμονές επάνω στο πλαστικό. Οικονομία από τα φώτα ποδιών....
Τι έβαλες ακριβώς; Μένουν ανοιχτά και στην οδήγηση, ή μόνο με την πόρτα;
Εμένα έβαλε εκεί που το πήρα, μετά από λίγη γκρίνια (για το ότι στα προσπέκτους έλεγε led πλαφονιερα αλλά τελικά μόνο στην GT), αλλά όχι led, τα κλασσικά τα φωτάκια που έχει στο Πορτ μπαγκαζ και έχει όλος ο PSA εδώ και 15 χρόνια.
Το Ambience lightning είναι ωραίο στα GT, ξεκουράζει λίγο το μάτι, έχει και το B Max μου ένα πρωτόγονο τέτοιο σύστημα, κ λέει.
Κλείνει μετά από λίγο μόλις μπαίνεις πάντως τα φωτάκια στα πόδια του 2008.
Ωραίο το 308, έχει καινούργιο κοντέρ, αλλά το 3D θα προσφέρεται μάλλον στις πολύ ακριβές εκδόσεις, και το νέο infotainment της PSA.
Κατά τα άλλα μπράβο τους που τα κάνουν πολύ διαφορετικά όλα, μέχρι στιγμής καλύτερο εσωτερικό νομίζω είναι το δικό μας!
-
Τι έβαλες ακριβώς; Μένουν ανοιχτά και στην οδήγηση, ή μόνο με την πόρτα;
Εμένα έβαλε εκεί που το πήρα, μετά από λίγη γκρίνια (για το ότι στα προσπέκτους έλεγε led πλαφονιερα αλλά τελικά μόνο στην GT), αλλά όχι led, τα κλασσικά τα φωτάκια που έχει στο Πορτ μπαγκαζ και έχει όλος ο PSA εδώ και 15 χρόνια.
Το Ambience lightning είναι ωραίο στα GT, ξεκουράζει λίγο το μάτι, έχει και το B Max μου ένα πρωτόγονο τέτοιο σύστημα, κ λέει.
Κλείνει μετά από λίγο μόλις μπαίνεις πάντως τα φωτάκια στα πόδια του 2008.
Ωραίο το 308, έχει καινούργιο κοντέρ, αλλά το 3D θα προσφέρεται μάλλον στις πολύ ακριβές εκδόσεις, και το νέο infotainment της PSA.
Κατά τα άλλα μπράβο τους που τα κάνουν πολύ διαφορετικά όλα, μέχρι στιγμής καλύτερο εσωτερικό νομίζω είναι το δικό μας!
Εβαλα φωτισμό στα πόδια σαν αυτό που έχει πίσω στο πορτ μπαγκάζ απλά σε led. Θέλω να αλλάξω και του πορτ μπαγκάζ τώρα γιατί αυτά με τα led είναι πιο δυνατά.
Ανάβουν μαζί με τα υπόλοιπα φώτα της καμπίνας κανονικά με το άνοιγμα της πόρτας.
Για led strips έχω δει στο fb μερικοί βάζουν πάλι από alie αλλά το συνδέουν στην θύρα usb και αλλάζεις τα χρώματα από controler. Δεν ξέρω επίσης πρωί πως θα φαίνεται γιατί έχει μικρή εσοχή και λογικά θα έιναι παράταιρο.
Τα προβολάκια εάν καταφέρουμε και μπούνε από που ανάβουν? Δίπλα από το lane assist έχει κουμπί η από το αριστερό χειριστήριο στο τιμόνι (φλάς) ;
-
Τα προβολακια μπαίνουν σίγουρα.
Αν θέλεις εργοστασιακό αποτέλεσμα και να ανάβει και η αντίστοιχη λυχνία στο καντράν βάζεις νέο μοχλοδιακοπτη φλας.
Δεν είναι σίγουρο ότι το υποστηρίζει ο εγκέφαλος όμως.
Σε αυτή την περίπτωση βάζεις διακόπτη δίπλα στο lane assist αλλά δε θα έχεις ένδειξη λειτουργίας στο καντράν.
-
Ο μοχλοδιακόπτης έχει ήδη για τα μπροστά προβολάκια το σήμα και γυρίζει για να τα ανάψει απλά δεν υπάρχουν.
Στα πόδια τώρα που μπήκαν εσάς τα φώτα γιατί εγώ που κοίταξα πριν λίγο αναμονές δεν είδα. Μπορείτε να βγάλετε καμία φωτογραφία;
Εμένα πάντως μου αρέσει του 508 το εσωτερικό περισσότερο.Άλλη κλάση.
-
http://m.facebook.com/groups/Peugeot.2008.Hellas.Club/permalink/2849141888530730/
Το λινκ είναι από την ομάδα στο Fb.
-
Πρέπει να γραφτουμε όμως για να δούμε.
Είναι σαν το γκρουπ puma που δεν πρέπει να λέμε άσχημα πράγματα για το αμάξι;
-
Πρέπει να γραφτουμε όμως για να δούμε.
Είναι σαν το γκρουπ puma που δεν πρέπει να λέμε άσχημα πράγματα για το αμάξι;
Ναι πρέπει να γίνει εγγραφή. καμία σχέση με την ομάδα του PUMA.
-
Στο fb group του 2008 νομίζω ισχύει το αντίθετο από ότι στου puma. Έχει πολύ φάση πάντως να διαβάσεις debate τύπου πιο να αγοράσω 2008 ή Puma; το θάβουν λίγο το 2008 όσο μπορούν αλλά λογικό αφού είναι καυλωμένοι με το puma. Χαρακτηριστικό που λένε συνέχεια : το 2008 είναι λίγο μεγαλύτερο πίσω μόνο και λίγο πιο ποιοτικό, το puma έχει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πορτ μπαγκαζ και στρίβει και δεν καίει και 8 χρονια εγγύηση και 1000 άλλα!
Στο θέμα μας αμα βγάλεις το μαυρο κάλλυμα που έχει με τις πλαστικές σφήνες η αναμονή είναι φωλιασμένη στο πλαστικό δεν κρέμεται. Θα ανεβάσω και φώτο να το δείτε. Έυκολα μπαινουν 2 λεπτά υπόθεση. Αλλά κάνει και 2-3 μήνες να έρθουν από alie baba.
-
-
πως τα αναζητούμε; λεω κ εγώ να τοποθετήσω
-
-
σε εμένα δεν υπάρχει υποδοχή, (bluehdi 100)με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.
επίσης μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω κάμερα πίσω; όπως ειναι σε ανώτερο μοντέλο, εργοστασιακή.;
στη πλαφονιερα - map light, γίνεται να βάλουμε led; αν ναι πως ανοίγει;
-
σε εμένα δεν υπάρχει υποδοχή, (bluehdi 100)με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.
επίσης μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω κάμερα πίσω; όπως ειναι σε ανώτερο μοντέλο, εργοστασιακή.;
στη πλαφονιερα - map light, γίνεται να βάλουμε led; αν ναι πως ανοίγει;
Η υποδοχή δεν υπάρχει στα active, στα allure που έχω εγω υπάρχει.
Για κάμερα δεν ξέρω.
Για πλσφονιερα υπάρχει λύση με επαναφορτιζόμενες λαμπες led .
-
Σχετικά με τη θύρα usb που πρώτη φορά που δοκιμάστηκε δεν διαβάζει τα στικάκια που έβαλα στο αυτοκίνητο της αδερφής μου,πήρα ένα καλώδιο otg με θύρα type c και θύρα usb από την άλλη για στικάκι,έβαλα το στικάκι πάνω και όλο μαζί στη θύρα type c και το αναγνώρισε κανονικά.βεβαια μπορεί να το αναγνώρισε επειδή μπήκε από τη θύρα type c,ειδάλλως μπορεί να έχει θέμα και η θύρα usb του αυτοκινήτου μάλλον εεεε..
-
Σχετικά με τη θύρα usb που πρώτη φορά που δοκιμάστηκε δεν διαβάζει τα στικάκια που έβαλα στο αυτοκίνητο της αδερφής μου,πήρα ένα καλώδιο otg με θύρα type c και θύρα usb από την άλλη για στικάκι,έβαλα το στικάκι πάνω και όλο μαζί στη θύρα type c και το αναγνώρισε κανονικά.βεβαια μπορεί να το αναγνώρισε επειδή μπήκε από τη θύρα type c,ειδάλλως μπορεί να έχει θέμα και η θύρα usb του αυτοκινήτου μάλλον εεεε..
Το ίδιο στικακι έχουμε. Να σε ρωτήσω δοκίμασες να το βάλεις σε TV? Εμένα πχ το συγκεκριμένο δεν παιζει σε TV οπότε το βάζω μου λέει σφάλμα, περνάω ότι έχει μέσα σε άλλο στικακι ταινίες φώτο και τα παίζει κανονικά στην τηλεόραση.
-
Σημερα έφτασα σχεδόν τα 1500 χλμ με το αυτοκίνητο, ερχόμενος το πρωι στα Γιάννενα.με εντυπωσιάζει ότι έχω ησυχία στο ταξίδι σε σχέση με ότι ζουσα μέχρι σήμερα,με εντυπωσιάζει επίσης ότι το αμάξι πατάει πολυ σταθερά στον δρόμο χωρίς να νοιαζεται αν έχει αέρα ας πουμε ενώ όταν θέλω να στριψω νιώθω ότι όσο και να το πιεσω το αυτοκίνητο θα στριψει.τελος η μέση πραγματικη μου κατανάλωση δεν διαφέρει με ότι δείχνει το τριπ κομπιουτερ και είναι περιπου στο 6 με 6,1.αυτη είναι συνολικά η κατανάλωση μου με 1000χλμ στην Εγνατία και 500 σε αστικές και περιαστικες διαδρομες.σημερα πχ είχα 5.9 στο ταξίδι με 121χλμ/ω ταχυτητα στο ταξίδι κατά μ.ο.Σίγουρα θεωρώ ότι ο κινητήρας θα ανοίξει κι άλλο στα επόμενα χλμ,ήδη βλέπω την διαφορά σε σχέση με την αρχή.
Στα αρνητικά βλέπω ότι ο κινητήρας ζοριζεται στην ανηφόρα,θα το ήθελα λιγο πιο δυνατό. Βέβαια αν κατεβάσεις 5η τοτε το προβλημα λυνεται. Τέλος παντων
Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που ήθελα από όταν ολοκλήρωσα την αγορά και που ονόμασα τότε ως ερασιτεχνισμο.νομίζω όμως ότι το καλυτερο είναι να το κάνω σε άλλο τοπικ,μιας και θα κανιβαλισω το τοπικ του 2008 αφου ακολουθεί σεντόνι.
Τέλος θέλω να μάθω αν μπορω να βαλω κάτι άφτερ όπως βλέπω στον διαμορφωτη( μας πριζωσε ο γάτος).δεν ξέρω αν κάποιος με active plus έχει ήδη ρωτήσει αν και θα παρω μια απ αυτές τις μέρες να ρωτήσω τον πωλητη
Edit και κάτι τελευταίο που ξέχασα να γράψω.Παρότι δεν το περιμενα το μέγεθος του αυτοκινήτου ειναι το ιδανικό για μενα.συνήθως μπορώ να παρκαρω παντου(κάτι που φοβόμουν),οι χώροι του μας κάνουν και μας φτάνουν (σημερα έκατσα πισω απο την γυναίκα που οδήγησε και ένιωσα άρχοντας) και γενικά για να μην το πλατιαζω νιωθω πως το αμάξι τα κάνει όλα καλά
-
Λοιπόν ευχαριστώ γιατί το βρήκα και δοκίμασα το φως από το χώρο αποσκευών και δούλεψε.Οπότε παραγγελία τώρα από Κίνα.
-
Λοιπόν ευχαριστώ γιατί το βρήκα και δοκίμασα το φως από το χώρο αποσκευών και δούλεψε.Οπότε παραγγελία τώρα από Κίνα.
Πάρε 2 πακέτα για να αλλάξεις και το φως του πορτμπαγκάζ που είναι λίγο
-
Argosxole το νέο 2008 ειναι πιο ήσυχο απο το νεο golf στα 130χλμ/ωρα σύμφωνα με μετρήσεις του adac. Οπότε σωστά νιώθεις την 'ησυχία'.
Πραγματικά οι γαλλοι βρήκαν την λύση στην ηχομόνωση, με σχετικά φθηνή τιμή κτήσης.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)