-
Το ετοιμοπαραδοτο που εβλεπα εγω πριν 1 μηνα ειχε 18ρες ζαντες λογω grip. Αρα προβλεπεται να βαλουν σε καποιο-α μοντελα. Προσωπικα μονο 18ρες θα επαιρνα, διοτι λογω δουλειας - αρκετα off road σε αιολικα παρκα - τα αλλα προφιλ δε σηκωνουν το ζορι
-
Γατε έχεις pm εδώ
-
καλησπερα ,
εχετε καμια ενημερωση για ds7 facelift? θελω να το αγορασω αλλα λογω περας του χρονου (παραγωγη 2017) φοβαμαι μηπως λιαν συντομως βγει facelift που δεν εχω στα υποψιν μου ως πληροφορια.
ευχαριστω
-
καλησπερα ,
εχετε καμια ενημερωση για ds7 facelift? θελω να το αγορασω αλλα λογω περας του χρονου (παραγωγη 2017) φοβαμαι μηπως λιαν συντομως βγει facelift που δεν εχω στα υποψιν μου ως πληροφορια.
ευχαριστω
Πριν πολλούς μήνες είχα διαβάσει για κάτι μέσα στο 21, αλλά δεν ξέρω με την πανδημία τι έγινε.
Το Grandland φέτος και το C5 για το 22, ενώ μόλις έγινε το 3008.. Κάπου ανάμεσά τους (μεταξύ 3008 και C5) περίμεναν και το DS7.
Οι πολύ χαμηλές τιμές του και οι προσφορές θα με υποψιαζαν πάντως..
Δες και αυτό.
https://www.latestcarnews.net/ds7-crossback-2021/
Το DS4 Cross το είδες; Πολύ τεχνολογία μέσα..
-
antonis1207 wrote:
καλησπερα ,
ευχαριστω
Πριν πολλούς μήνες είχα διαβάσει για κάτι μέσα στο 21, αλλά δεν ξέρω με την πανδημία τι έγινε.
Το Grandland φέτος και το C5 για το 22, ενώ μόλις έγινε το 3008.. Κάπου ανάμεσά τους (μεταξύ 3008 και C5) περίμεναν και το DS7.
Οι πολύ χαμηλές τιμές του και οι προσφορές θα με υποψιαζαν πάντως..
Δες και αυτό.
https://www.latestcarnews.net/ds7-crossback-2021/
Το DS4 Cross το είδες; Πολύ τεχνολογία μέσα..
ευχαριστω πολυ.
Το ειδα το ds4 αλλη βεβαια κατηγορια αλλα πανεμορφο και οντως τεχνολογικα πλουσιο. πηρα προσφορα για το 7 business 1.5 diesel automatic με καμερα και σενσορς μπροστα στα 37000. πως σας φαινεται σαν τιμη? θα ρισκαρατε να αγορασετε με ενδοχομενο συντομα να υπαρχει facelift ( αν υπαρχει)...?
-
Το ειδα το ds4 αλλη βεβαια κατηγορια αλλα πανεμορφο και οντως τεχνολογικα πλουσιο. πηρα προσφορα για το 7 business 1.5 diesel automatic με καμερα και σενσορς μπροστα στα 37000. πως σας φαινεται σαν τιμη? θα ρισκαρατε να αγορασετε με ενδοχομενο συντομα να υπαρχει facelift ( αν υπαρχει)...?
Δε τη βλεπω καλη τιμη. Προ μηνος ειχε ετοιμοπαραδοτα μοντελα So Chic (η Business ειναι η πιο φτωχη εκδοση, η So Chic η πλουσιοτερη) αυτοματο με Grip control, στα 37,500...Βεβαια οταν πας για παραγγελια οι τιμες ειναι αλλες, αλλα και παλι...
-
Φίλε επειδή είχα ενδιαφερθεί πολύ έντονα και έφτασα ένα κλικ από το να το κλείσω (αλλά ας όψεται η αντιπροσωπεία που με πούλησε και μάλλον ευτυχώς), είναι όπως το λέει ο Tiguolf. Το so chic ήταν στα 37.700 αν θυμάμαι καλά.
Από όσο γνωρίζω εντός του 2022 θα κυκλοφορήσει το νέο DS7. Δεν θεωρώ όμως ότι η τιμή του θα είναι κάτω από τα 40k στην πιο απλή έκδοση.
-
Θεωρείτε πως πρέπει να το παζαρεψω, η να περιμένω να δω κ το ds4 και ίσως κάποια ανακοίνωση καινούργια? (αυτοκίνητο έχω.. Με την έννοια δεν βιάζομαι)
Ευχαριστώ πολυ
-
Θεωρείτε πως πρέπει να το παζαρεψω, η να περιμένω να δω κ το ds4 και ίσως κάποια ανακοίνωση καινούργια? (αυτοκίνητο έχω.. Με την έννοια δεν βιάζομαι)
Ευχαριστώ πολυ
Περίμενε λίγο ακόμη. Φυσικά crossover το DS4 (η έκδοση Cross) και όχι καθαρό SUV, αλλά ίδια πλατφόρμα με DS7, 4.4m μήκος και αλλά όπως το βλέπω πολύ σημαντικό μοντέλο για την DS.
Μέσα ειδικά φαίνεται να έχουν πετύχει να συνδυάσουν τέλεια την premium αισθητική με Γαλλική φινέτσα, ενώ - γνώμη μου - μέχρι τώρα η μάρκα μέσα ήταν φλύαρη χωρίς πραγματικά ξεχωριστές καινοτομίες.
Αν, το DS7 πάρει κάποια από τα στοιχεία του σε face lift, θα είναι πολύ θετικό, γιατί αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του.
Τι έχεις τώρα;
-
antonis1207 wrote:
Ευχαριστώ πολυ
Περίμενε λίγο ακόμη. Φυσικά crossover το DS4 (η έκδοση Cross) και όχι καθαρό SUV, αλλά ίδια πλατφόρμα με DS7, 4.4m μήκος και αλλά όπως το βλέπω πολύ σημαντικό μοντέλο για την DS.
Μέσα ειδικά φαίνεται να έχουν πετύχει να συνδυάσουν τέλεια την premium αισθητική με Γαλλική φινέτσα, ενώ - γνώμη μου - μέχρι τώρα η μάρκα μέσα ήταν φλύαρη χωρίς πραγματικά ξεχωριστές καινοτομίες.
Αν, το DS7 πάρει κάποια από τα στοιχεία του σε face lift, θα είναι πολύ θετικό, γιατί αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του.
Τι έχεις τώρα;
εχω διαφορα (τζιπ και μη) μιας και που ζω μεταξυ σαουδικης αραβιας και ελλαδας...αλλα δν ηθελα να παρω και αλλο αυτοκινητο που να ξεπερνα περι τις 37-38000. οποτε οπως καταλαβαινω προτεινεις υπομονη.. ευχαριστω
-
εχω διαφορα (τζιπ και μη) μιας και που ζω μεταξυ σαουδικης αραβιας και ελλαδας...αλλα δν ηθελα να παρω και αλλο αυτοκινητο που να ξεπερνα περι τις 37-38000. οποτε οπως καταλαβαινω προτεινεις υπομονη.. ευχαριστω
Κοντα σου...κι εγω μεταξυ Ομαν και Ελλαδας! Αν και λογω καραντινας κατα βαση Ελλαδα.
-
η γνωμη σας για αλκανταρα στα καθισματα?
-
η γνωμη σας για αλκανταρα στα καθισματα?
Μου αρέσουν πολύ.
-
Λερώνουν εύκολα και μετά από χρόνια το πέλος τους τρίβεται σιγάσιγά
-
Έχω και εγώ αυτή την εντύπωση... Γαριαζουν με τον καιρό... Όσο και να τα συντηρήσεις... Ηθελα να μάθω... Σε σχέση με το ύφασμα που έχει το ds7 τι θα διαλέγατε? Αξίζει άραγε αλκανταρα? (υπέρ, κατά?)
-
Αναμένεται facelift εντός του 2021?
-
Πιθανόν , αλλά δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά , κοιτώντας και το DS9 . Ισως το επόμενο μετά το 2024 να είναι πιο ιδιαίτερο , όπως είδαμε με την νέα 4 .
-
H DS4 πότε θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία;
-
Στο σάιτ υπάρχουν αναφορές , αλλά ούτε στην Γαλλία υπάρχουν τιμές . Θεωρώ ότι από Ιούνιο ή από Σεπτέμβριο για Ελλάδα.
-
Στο σάιτ υπάρχουν αναφορές , αλλά ούτε στην Γαλλία υπάρχουν τιμές . Θεωρώ ότι από Ιούνιο ή από Σεπτέμβριο για Ελλάδα.
Σε αρθρα αναφερανε το τελευταιο 3μηνο του 2021. Γενικως κι αοριστως. Βασικα αρχες του 2022 θα πονταρα εγω.
DS7 CROSSBACK