-
Συμφωνώ! Καλό είναι να προσέχουμε όλοι μας.
Απλά είμαι λίγο παρορμητικός και ξεφεύγω καμιά φορά (όταν ο δρόμος είναι άδειος, μεγάλος κτλ. κτλ.)
-
Συμφωνώ! Καλό είναι να προσέχουμε όλοι μας.
Απλά είμαι λίγο παρορμητικός και ξεφεύγω καμιά φορά (όταν ο δρόμος είναι άδειος, μεγάλος κτλ. κτλ.)
Στο επόμενο αυτοκίνητο θα σου πάρουμε C3 Aircross, θα σταματάς μόνος σου στα 140 και θα στρίβεις με 99χλμ την ώρα το πολύ!
Έμεινα 2 χρόνια περίπου Κρήτη και έχω επισκεφθεί άπειρες φορές, και λόγω δουλειάς την είχα γυρίσει όλη και πολλές φορές, ένας από τους λόγους που έφυγα ήταν ο χαμός στους δρόμους!
Πολύ επικίνδυνα, να προσέχετε κάτω, ευτυχώς σώθηκα, αλλά μου είχαν συμβεί απίστευτα πράγματα.
Κάποιοι φίλοι που δουλεύαμε μαζί κράτησαν κάτι παράσημα από τότε!
-
Το μοναδικό θύμα τροχαίου που γνώριζα αρκετά καλά προσωπικά στην Κρήτη έπαθε το δυστύχημα... πολύ προσοχή λοιπόν
-
Το παραγρουσουζεψατε με την Κρήτη. Κανείς δεν λέει πως οδηγάμε στην Αθηνα πρωί πρωί σφήνα στη σφηνα με ταχύτητες αυτοφώρου με περισσή και γεμάτη νοηματα ευγενεια. Κάποια στιγμή ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας γιατί η αυτοκίνηση πρώτα πρώτα προϋποθέτει παιδεία.
-
Το παραγρουσουζεψατε με την Κρήτη. Κανείς δεν λέει πως οδηγάμε στην Αθηνα πρωί πρωί σφήνα στη σφηνα με ταχύτητες αυτοφώρου με περισσή και γεμάτη νοηματα ευγενεια. Κάποια στιγμή ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας γιατί η αυτοκίνηση πρώτα πρώτα προϋποθέτει παιδεία.
Γενικά η χώρα μας δεν τα πάει πολύ καλά με νόμους/κανονισμούς/σεβασμό/παιδεία/ελευθερία, μόνο στο ψωμί τα πήγαμε καλά!
-
Καλησπέρα παιδιά...δε ξέρω αν είχατε θέμα κ εσείς, αλλά εχθές άλλαξα τη μάσκα μπροστά που μπλόκαρε όταν έβρεχε, (εγω τους ενόχλησα για την αλλαγή), κ μου άλλαξαν τον αισθητήρα λαδιού μηχανής που τους είχα αναφέρει οτι άναβε στα ταξίδια...είχαν άγνοια για το θέμα κ έλεγαν για κάποια αναβάθμιση, πράγμα που δεν έχει έρθει απο τη Honda...
-
Καλησπέρα παιδιά...δε ξέρω αν είχατε θέμα κ εσείς, αλλά εχθές άλλαξα τη μάσκα μπροστά που μπλόκαρε όταν έβρεχε, (εγω τους ενόχλησα για την αλλαγή), κ μου άλλαξαν τον αισθητήρα λαδιού μηχανής που τους είχα αναφέρει οτι άναβε στα ταξίδια...είχαν άγνοια για το θέμα κ έλεγαν για κάποια αναβάθμιση, πράγμα που δεν έχει έρθει απο τη Honda...
Έχω ενα ψιλοθέμα και εγώ με τη βροχή. Αλλά εδώ κάτω μου κάνουν την πάπια (ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια οδηγία κτλ.) και σκέφτομαι να στείλω μειλ στον Σ να ρωτήσω. Εσύ που την έκανες την αλλαγή; Σου δημιούργησαν θέμα ή έδειξαν ότι υπάρχει οδηγία για αυτό;
-
[quote=sargus]
stavtsim wrote:
Έχω ενα ψιλοθέμα και εγώ με τη βροχή. Αλλά εδώ κάτω μου κάνουν την πάπια (ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια οδηγία κτλ.) και σκέφτομαι να στείλω μειλ στον Σ να ρωτήσω. Εσύ που την έκανες την αλλαγή; Σου δημιούργησαν θέμα ή έδειξαν ότι υπάρχει οδηγία για αυτό;
Το Σεπτέμβριο στο σέρβις το ανέφερα κ απο μονοι τους, μου είπαν ότι θα το παραγγείλουν γιατί είναι γνωστό το πρόβλημα.Στην Αθήνα στον Σ το άλλαξα. Βέβαια εγώ τους ενόχλησα κ μου είπαν ότι είχε η αποθήκη κ πήγα να το αλλάξω . Ενόχλησε τους όσο είναι στην εγγύηση..Με τον αισθητήρα εσύ στην επαρχία που κάνετε μεγαλύτερες αποστάσεις δεν έχεις θέμα; Σε ταξίδι μου ειχε ανάψει 2 φορές φέτος στο 3ο χρόνο..Ελπίζω να ήταν από τη μάνα του χαλασμένο κ να μη έχω κάθε 3 χρονια πρόβλημα, γιατί μου είπαν ότι αναβάθμιση δεν έχει η Χοντα ακόμα κ κάνανε τη παλαβη ότι δεν ξέρουν κάτι...θα δούμε
-
Εδω κάτω, η Βελμαρ που είναι το επίσημο συνεργείο της Honda, αρχίζει να μη μου αρέσει καθόλου.
Από ότι έχουν πει άλλοι εδώ μέσα που το έχουν αλλάξει, είναι βελτιωμένο το καινούργιο και δεν το κάνει.
-
Εδω κάτω, η Βελμαρ που είναι το επίσημο συνεργείο της Honda, αρχίζει να μη μου αρέσει καθόλου.
Από ότι έχουν πει άλλοι εδώ μέσα που το έχουν αλλάξει, είναι βελτιωμένο το καινούργιο και δεν το κάνει.
Η Βελμαρ απο όπου το πήρα σταμάτησε τη συνεργασία με τη Χοντα εδώ κ έμαθα ότι είχε πρόβλημα με το εργοστάσιο όχι με τον αντιπρόσωπο. Μόνο Σ πλέον...
-
Η αλλαγή της μάσκας (πρόβλημα με αισθητήρες παρκαρίσματος και βροχή) έγινε από τον Σ. Αθήνα ο οποίος γνώριζε το πρόβλημα και είχε οδηγία από την Honda. Η μάσκα ήρθε μετά από 6 μήνες αλλά έλυσε το πρόβλημα οριστικά.
Αντίθετα για την αλλαγή του αισθητήρα ύψους λαδιού δεν βρίσκω την άκρη. Ο Σ μου λέει ότι ήδη το αλλάξανε σε κάποιον και δεν έλυσε το πρόβλημα και ότι περιμένει software update από την Honda. Υπάρχει κάποιος που έκανε αλλαγή αισθητήρα και έλυσε το πρόβλημα; Αν ναι ποιος αντιπρόσωπος του έκανε την αλλαγή;
-
Η αλλαγή της μάσκας (πρόβλημα με αισθητήρες παρκαρίσματος και βροχή) έγινε από τον Σ. Αθήνα ο οποίος γνώριζε το πρόβλημα και είχε οδηγία από την Honda. Η μάσκα ήρθε μετά από 6 μήνες αλλά έλυσε το πρόβλημα οριστικά.
Αντίθετα για την αλλαγή του αισθητήρα ύψους λαδιού δεν βρίσκω την άκρη. Ο Σ μου λέει ότι ήδη το αλλάξανε σε κάποιον και δεν έλυσε το πρόβλημα και ότι περιμένει software update από την Honda. Υπάρχει κάποιος που έκανε αλλαγή αισθητήρα και έλυσε το πρόβλημα; Αν ναι ποιος αντιπρόσωπος του έκανε την αλλαγή;
Καλησπέρα, εγώ άλλαξα προχθές αισθητήρα, αλλά δε ξέρω αν θα λύθηκε το πρόβλημα. Μόλις λήξει η καραντίνα θα κάνω ταξίδι κ θα ξέρω. Αθήνα Σ στη Καβάλας το άλλαξα κ μου είχαν πει για update αλλά έμαθα ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο από τη Honda..πράγμα που με ανησυχεί....
-
Και εγω αναμένω να ανοίξουν καθώς το πρόβλημα εμφανίζεται μονο στα ταξίδια δηλαδη μετά από ώρα στην εθνική. Περιληπτικά εχω γράψει προηγουμένως στο forum να δείτε λεπτομέρειες. Ο Σ μου είχε απαντήσει ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κ δεν γίνεται κατι. Κ ρωταω , πως θα οδηγώ με αναμμένη ένδειξη δε βλεπω στην οθόνη λειτουργίες οδήγησης κτλ; Κ μα σταματώ κάθε λίγο στην άκρη κ να σβήνω κ να ανάβω το αμάξι.Απαράδεκτοι! Γενικά πρέπει να λύσει τα θέματα με τους αισθητήρες κ να αλλαχτούν σε όλα τα αυτοκινητα καθώς θα εμφανιστεί σταδιακά απ ότι βλεπω. Προσωπικά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν φταίει ο αισθητήρας ή το λογισμικό που διαβάζει.
Μέχρι κ βίντεο ανέβασα για αναδείξω το πρόβλημα αλλά δεν.. -
Έχετε ψαχτει αν και στο εξωτερικό έχουν το ίδιο πρόβλημα; Εκεί πως το αντιμετώπισαν; Βρείτε στοιχεία μόνο έτσι θα βγει άκρη...
-
Έστειλα αναφορά στη Honda Europe κ μου απάντησαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στον αντιπρόσωπο της χώρας μου! Την στιγμή που τους έγραφα κιόλας ότι δεν μου λύνουν το πρόβλημα! Επίσης σε αναζήτησή στο civicx forum βρήκα κάποιον από Βέλγιο νομίζω που του έτυχε κ πήγε στην αντιπροσωπεια του κ του λύθηκε το πρόβλημα αλλα δεν μου απάντησε ποτέ. Μακάρι να ήξερα γιαπωνέζικα να τους στείλω κ στην Ιαπωνία!!
-
Εμένα δεν έχει θέματα με αισθητήρα λαδιού.
Σημερα ενώ έκανα βόλτα σιγά σιγά ανέβηκε πάλι το knock control και έχω αρχίσει να ανησυχώ για την ποιότητα της εκατοστάρας που έβαλα.είπες ότι δουλεύεις το dual factory/21 psi?
Ωραία δουλεύει στα χαμηλά το 21 psi
-
Ένδειξη χαμηλής στάθμης λαδιού είχε βγάλει και σε εμένα σε μεγάλο ταξίδι, αφού είχα κάνει το πρώτο service. Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι θέμα του αισθητήρα. Από τότε δεν μου το ξαναεκανε αλλά δεν έχω κάνει και κάνα ταξίδι της προκοπής λόγω της καραντίνας.
-
Σε μένα το κάνει ΠΑΝΤΑ αν ο κινητήρας έχει ζεσταθεί αρκετά και τα Km/h είναι πολλά (πάνω από 150).
Πρακτικά το κάνει μόνο Εθνική/Αττική Οδό, δηλαδή σε ταξίδι.
-
Παρομοίως αλλά κ σε λιγότερες ταχύτητες. Πλήν των πρώτων δυο χρόνων που όσο και να πήγαινα σε όλα τα ταξίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αν υπήρχε μια συλλογική κίνηση απ τους κατόχους civic που τους έχει εμφανιστεί τοτε θα πιέζοταν να το διορθώσουν. Μήπως περιμένουν να αυξηθούν τα αυτοκίνητα που το παρουσίασαν για να πάρουν μπροστά? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν δικαιολογείται Honda να εμφανίζει στο κομμάτι του κινητήρα λαδιού βλάβη? κόλλημα? πάντως το manual σε αναγκάζει να σταματήσεις στην άκρη και να κλείσεις να περιμένεις 2 λεπτά και να ξαναεκκινήσεις τον κινητήρα για να δεις Αααν τελικά έχεις χαμηλή στάθμη λαδιών και μπορείς να συνεχίσεις την οδήγηση. Ντροπή!
-
Παρομοίως αλλά κ σε λιγότερες ταχύτητες. Πλήν των πρώτων δυο χρόνων που όσο και να πήγαινα σε όλα τα ταξίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αν υπήρχε μια συλλογική κίνηση απ τους κατόχους civic που τους έχει εμφανιστεί τοτε θα πιέζοταν να το διορθώσουν. Μήπως περιμένουν να αυξηθούν τα αυτοκίνητα που το παρουσίασαν για να πάρουν μπροστά? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν δικαιολογείται Honda να εμφανίζει στο κομμάτι του κινητήρα λαδιού βλάβη? κόλλημα? πάντως το manual σε αναγκάζει να σταματήσεις στην άκρη και να κλείσεις να περιμένεις 2 λεπτά και να ξαναεκκινήσεις τον κινητήρα για να δεις Αααν τελικά έχεις χαμηλή στάθμη λαδιών και μπορείς να συνεχίσεις την οδήγηση. Ντροπή!
Όντως ντροπή
Νέο Honda Civic 2017