-
Φίλε agpr όμως μου είπε ο πωλητής και όπως βλέπω και στο φυλλάδιο η ακτιβ+ δεν έχει φουλ λεντ από την black edition και πάνω αναφέρει bi led και ο πωλητής είπε η ακτιβ + έχει όλα λεντ εκτός από την μεσαία.
Ερώτηση τι ύψος έχεις;
Η ΑΗΒ είναι η αυτόματη εναλλαγή μεσαίας μεγάλης;
Τέλος στο τεστ ενώ ρώτησα τον πωλητή αν είναι κανονικά ενεργοποιημένη η διατήρηση λωρίδας και έβλεπα μια ανάλογη ένδειξη είχα μόνο ηχητική ειδοποίηση δεν ένιωθα αποτροπή στο τιμόνι. Μόνο ήχο δίνει ή κάνει και διόρθωση;
-
Φίλε agpr όμως μου είπε ο πωλητής και όπως βλέπω και στο φυλλάδιο η ακτιβ+ δεν έχει φουλ λεντ από την black edition και πάνω αναφέρει bi led και ο πωλητής είπε η ακτιβ + έχει όλα λεντ εκτός από την μεσαία.
Ερώτηση τι ύψος έχεις;
Τέλος στο τεστ ενώ ρώτησα τον πωλητή αν είναι κανονικά ενεργοποιημένη η διατήρηση λωρίδας και έβλεπα μια ανάλογη ένδειξη είχα μόνο ηχητική ειδοποίηση δεν ένιωθα αποτροπή στο τιμόνι. Μόνο ήχο δίνει ή κάνει και διόρθωση;
Bi-led σημαίνει πως έχει ένα κάτοπτρο και για τις δύο σκάλες. Αν θες, κάνε μια αναζήτηση στο google ' what is toyota bi-led'. Έχω την active+ και σε βεβαιώνω πως δεν έχει λάμπες αλογόνου.
Είμαι 1,81m. Ελπίζω να μην γίνεις πιο αδιάκριτος
Το ΑΗΒ είναι όντως αυτόματη εναλλαγή μεσαίας μεγάλης, αλλά δεν το χρησιμοποιώ.
Υπάρχει δυνατότητα να έχεις υποβοήθηση στο τιμόνι. Περιγράφεται στο ελληνικό βιβλίο οδηγιών σελ. 289-290 (και έπειτα).
-
Νομίζω πως (ούτε) στα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Ιεράρχηση αναγκών, οικονομικών δυνατοτήτων, αισθητικών προτιμήσεων και προσδοκιών οδηγούν σε διαφορετικές αποφάσεις. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές προτάσεις για να καλύψουν όλων μας τις επιθυμίες και ανάγκες. Το corolla στην περίπτωση μου προέκυψε τελείως ξαφνικά και τυχαία. Είδα ένα βίντεο στο youtube και λίγες μέρες μετά μια διακοπή ρεύματος με εμπόδισε να πάω στο σπίτι. Είχα λίγο χρόνο ελεύθερο και πήγα στην αντιπροσωπεία να το δω από κοντά. Ο πωλητής μου πρότεινε test-drive και αυτό ήταν! Το corolla από το πουθενά έγινε η δεύτερη επιλογή μου με μικρή απόσταση από την πρώτη. Αν η Ford μου έκανε καλύτερη αρχική προσφορά για το focus μου, πιθανότατα θα επέλεγα πάλι focus. Τσαντίστηκα που δεν υποστήριξαν το αυτοκίνητό τους, πολύ δε περισσότερο που είχα κάνει όλα τα σέρβις στην δικιά τους αντιπροσωπεία. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως edit:δεν είμαι κολλημένος με κάποια μάρκα και πως η δική μου επιλογή δεν είναι αναγκαστικά ορθή για όλους όσους γνωρίζω. Επιπλέον, μια επιλογή που κάνω τώρα μπορεί να την είχα αποκλείσει λίγο καιρό πριν ή να μην κάνω στο μέλλον.
Με όσα λες, αγαπητέ piliourits, έκανες πολύ καλά που δεν αγόρασες το corolla. Και όλα τα υπόλοιπα να σε κάλυπταν, η απόσταση από το έδαφος θα ήταν αρκετή για να το αποκλείσεις. Έκανες μια ορθολογική επιλογή και σου εύχομαι να χαρείς το αυτοκίνητό σου, να έχεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και όμορφες εμπειρίες με αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή την επιλογή ούτε περιμένω κάποια επιβεβαιώση για την δική μου διαφορετική επιλογή. Επίσης, ο Tkin73 μπορεί να είναι τόσο ικανοποιημένος από το αυτοκίνητό του, που δυσκολεύεται να βρει αντικαταστάτη. Μπορεί να αξιολογεί τα πλεονεκτήματα του ντίζελ ως σημαντικότερα από τα μειονεκτήματά του και να αξιολογεί διαφορετικά την προοπτική του.
Νομίζω, όμως, πως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο λόγο μας και να ξεχωρίζουμε τις προτιμήσεις μας από τα δεδομένα και τα γεγονότα από τις προβλέψεις. Αν όχι για άλλο λόγο, τουλάχιστον από σεβασμό προς εκείνους που θεωρούν πως διαβάζοντας στα φόρα του ειδικού τύπου θα μπορέσουν να οδηγηθούν σε πιο ασφαλείς αποφάσεις σχετικά με την αγορά τους. Οι χώροι του corolla, ειδικά του χάτσμπακ, δεν είναι το δυνατό του σημείο. Δεν φτιάχτηκε για να είναι από τα πιο ευρύχωρα, άλλες ήταν οι προτεραιότητες στη σχεδίαση, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Σε καμμία περίπτωση, όμως, δεν θα έλεγα πως είναι για τρία άτομα ή μόνο για τα ψώνια. Δύο ενήλικες και δύο τέκνα (10 και 6 ετών) μια χαρά βολευόμαστε. Θα ήμασταν πιο άνετα αν αντί για 360 λίτρα είχαμε 420 λίτρα στο προτ-μπαγκάζ, αλλά πρόβλημα στις θερινές διακοπές μας δεν αντιμετωπίσαμε. Για να το πω αλλιώς, λιγότερα λίτρα το χωρίζουν από το 308 απ' όσα το χωρίζουν από το yaris. Τα παιδιά πίσω είναι άνετα και εμείς μπροστά δεν έχουμε θέμα. Όταν τα παιδιά περάσουν το 1,80 ίσως να έχουμε ζήτημα. Πρόβλημα με την ροπή δεν αντιμετώπισα ποτέ χάρη στον ηλεκτροκινητήρα και το e-cvt (ούτε μίας σχέσης είναι ούτε cvt). Σίγουρα δε είναι πιο ήσυχο από όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου. Πώς να μην είναι, όταν τα 2/3 του χρόνου κινούμαι με τον ηλεκτροκινητήρα; Τέλος, υποστηρίζει πλέον κανονικά android auto και car play. Εμείς, οι παλιότεροι ιδιοκτήτες, είμαστε στην διαδικασία δωρεάν αναβάθμισης, ώστε να αποκτήσουμε αυτή την πολύ σημαντική δυνατότητα.
Καλή χρονιά σε όλους, υγεία, ευτυχία και λιγότερο άγχος στην ζωή μας!
Edit: Tkin73, η Active+ έχει full led, μέχρι και τα ομίχλης είναι led.
-
Storm wrote:
Χε!χε!!!
Αν είχε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών η Toyota θα την είχα παραγγείλει από τότε.
Το μόνο που ήθελα ήταν να μου πούνε κάποιες εκθέσεις που θα μπορούσα να δω αυτή την έκδοση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Και είναι κρίμα γιατί το γουστάρω πολύ αυτό το αυτοκίνητο (όπως και το Civic βεβαίως-βεβαίως).
Η χαμηλότερη νομίζω έκδοση που έφερναν είναι η active.
Ίσως για αυτό η Toyota μου απάντησε τόσο διπλωματικά.
Τέλος πάντων. Αν πράγματι στις εκθέσεις έχουν μόνο την active, καλύτερα που δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
-
Tkin73 wrote:
Ερώτηση τι ύψος έχεις;
Bi-led σημαίνει πως έχει ένα κάτοπτρο και για τις δύο σκάλες. Αν θες, κάνε μια αναζήτηση στο google ' what is toyota bi-led'. Έχω την active+ και σε βεβαιώνω πως δεν έχει λάμπες αλογόνου.
Είμαι 1,81m. Ελπίζω να μην γίνεις πιο αδιάκριτος
Το ΑΗΒ είναι όντως αυτόματη εναλλαγή μεσαίας μεγάλης, αλλά δεν το χρησιμοποιώ.
Υπάρχει δυνατότητα να έχεις υποβοήθηση στο τιμόνι. Περιγράφεται στο ελληνικό βιβλίο οδηγιών σελ. 289-290 (και έπειτα).
Ο πωλητής μου είπε καθαρά ότι η μεσαία σκάλα στην ακτιβ + δεν είναι λεντ . Σίγουρα έχεις την μεσαία με λεντ;
Μπορεί να κόπηκε από όταν το πήρες.
Ο εξοπλισμός από το φυλλάδιο
-
Σίγουρα κάτω έχω full led. Εσύ το οδήγησες, είδες να έχει αλογόνου; Σου φαίνεται να έχει ομίχλης led, αλλά μεσαία αλογόνου;
Ας μας πουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι.
Edit: και στο φυλλάδιο led γράφει. Το bi led είναι ένα κάτοπτρο και για τις δύο σκάλες.
-
Στην active+ τα μεσαία δεν είναι led. Κάτοχος.
-
Σίγουρα κάτω έχω full led. Εσύ το οδήγησες, είδες να έχει αλογόνου; Σου φαίνεται να έχει ομίχλης led, αλλά μεσαία αλογόνου;
Edit: και στο φυλλάδιο led γράφει. Το bi led είναι ένα κάτοπτρο και για τις δύο σκάλες.
Σόρρυ ρε φίλε εγώ μια βόλτα το έκανα περιμένεις να τσεκαρα αν το αμάξι έχει φουλ λεντ; Το οποίο και έχει γιατί είναι η black edition το τεστ ντραιβ. Εσύ που έχεις το αμάξι ακτιβ + δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό αν έχεις λεντ;
Ο φίλος πιο κάτω επιβεβαιώνει ότι δεν έχει....
Είπα και εγώ όλοι οι πωλητές βάζουν σάλτσα και αυτός θα μου έλεγε λιγότερα από ότι έχει?....
Και μετά μου κάνεις μάθημα για τα bi led! Εδώ δεν ξεχωρίζουμε τα απλά λεντ από τα αλογόνου και έχεις και υφακι!
Μείνε στο συννεφάκι σου φουλ λεντ έχεις αφού δεν κατάλαβες ως τώρα την διαφορά !!! Απλά μην το λες παρεξω....
-
Το ίδιο αυτοκίνητο είχα κάνει και εγω test-drive(black edition). Το κόκκινο με μαύρη οροφή φαντάζομαι. Είναι πιο σκληρό από το active+ και έχει ελάχιστα τσιμπημένη κατανάλωση.
Επίσης η διαδρομή που έκανες είναι full αντιοικονομική για το corolla. Ανέβηκες-κατέβηκες Καρδία πήγες με 120-140 και δεν επιδίωξες να το πας οικονομικά και σου έκαψε 6λτ. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το 7,5 δεν προκείπτει από πουθενά; Εμένα στο τεστ μου είχε κάψει 6,7λτ ενώ η μέση μετά από 3900χλμ είναι στα 4,2 με μέση ταχύτητα 34χλμ/ώρα.
Εσύ βγήκες στον ανοιχτό δρόμο, πήγες μέχρι 160 και τελικά είχες μέση 66χλμ, χωρίς να μπεις λεπτό μέσα στην πόλη. Καταλαβαίνει λοιπόν ότι το μέση ταχύτητα 120, δεν έχει εφαρμογή μάλλον σε κανένα αυτοκίνητο.
-
Η active + έχει λεντ ΠΑΝΤΟΎ. Μεγάλα, μεσαία και ομίχλης. Ακόμα και η live έχει λεντ στη μεσαία.
Για την ιστορία υπάρχουν αυτοκίνητα με λεντ ομίχλης και αλογόνου μεσαία. Πχ focus st line.
Εντύπωση μου κάνει βέβαια γιατί το λευκό φως δεν είναι το καλύτερο για δύσκολες συνθήκες.
-
Η active + έχει λεντ ΠΑΝΤΟΎ. Μεγάλα, μεσαία και ομίχλης. Ακόμα και η live έχει λεντ στη μεσαία.
Για την ιστορία υπάρχουν αυτοκίνητα με λεντ ομίχλης και αλογόνου μεσαία. Πχ focus st line.
Εντύπωση μου κάνει βέβαια γιατί το λευκό φως δεν είναι το καλύτερο για δύσκολες συνθήκες.
Δες τη διαφορά στα φωτιστικά σώματα μεταξύ active plus και style(άρα και black edition) και θα καταλάβεις. Έχουν εντελώς διαφορετικά φωτιστικά
.Τσιγγουνεύτηκα τη διαφορά, αλλιώς τα bi-led αξίζουν.
-
Georgemit wrote:
Δες τη διαφορά στα φωτιστικά σώματα μεταξύ active plus και style(άρα και black edition) και θα καταλάβεις. Έχουν εντελώς διαφορετικά φωτιστικά
.Τσιγγουνεύτηκα τη διαφορά, αλλιώς τα bi-led αξίζουν.
Και η style λεντ εχει παντου απλα με αλλο φαναρι οπως ειπες. Στη style ειναι μεσαια και μεγαλη σκαλα στο ιδιο κατοπτρο με προτζεκτοράκι, στην active + ειναι παλι λεντ αλλα σε διαφορετικο κατοπτρο χωρις προτζεκτορακια.
Μιλαω παντα για τη 5θ, δε ξερω αν η σενταν εχει διαφορες.
-
Μην λες ότι θες ....σου ξαναγράφω καλοκαίρι Ελευσίνα Νεάπολη Λακωνίας με 130-140 διαρκώς στο κοντέρ μέση ταχύτητα είχα 119 λόγω των διοδίων σε ανοικτό δρόμο μια χαρά παίρνεις 120 μέση.
Στα 30 χλμ που έκανα που σταθεροποιησα 3-4 λεπτά από τα 20 την ταχύτητα στα 120 ε είναι λίγο δύσκολο να έχω παραπάνω ταχύτητα! Η διαδρομή αυτή έχει και τόσα φανάρια δεν είναι τόσο ανοικτή.
Τι θα πει είναι αντιοικονομικα για το κορολα;!
Είναι η διαδρομή που κάνει κάθε καλοκαίρι 1.5 εκατομμύριο κόσμος μόνο από την Θεσσαλονίκη και πόσα εκατομμύρια τουρίστες!
Είπαμε Λαδάδικα Καλαμαριά θα κάψει 3.9λτ τέλος!
Τα υπόλοιπα ψάχνουμε. Αν διαβάσεις αυτα που έγραψα δεν είναι τόσο κακά για το αμάξι μάλλον το κολλακευουν και ξαναλέω ότι θα μπορούσα να γράψω λιγότερα κινούμενος με τα ίδια χλμ.
Όπως και ξαναλέω από αντιπροσωπεία ως καρδια χωρίς να το σκίσω απλά 120-130 αλλά δεν άφηνα το πόδι από το γκάζι η καταναλωση όταν μπήκα στο χωριό ήταν 9.2 μετά από 15 χλμ οπότε αυτά τα δεν υπάρχει καταναλωση 7.5 και πάνω από 6 δεν έχω δει ποτέ είναι παραπλανητικά!
Το αμάξι αν οδηγείς με αυγό στο πόδι όντως δεν καίει και μπορείς ακόμα και με 120 χλμ να το κάνεις να σβήσει και κατά συνέπεια να ρίξεις την κατανάλωση. Αλλά πρέπει να έχεις διαρκώς το μυαλό σου εκεί. Αν πας αμέριμνα και απλά πατάς το γκαζακι , όχι να το σκίζεις , τσιμπά!
Το ντίζελ δεν έχει ανάγκη για τόσο πάτημα γκαζιού λόγω της υψηλής ροπής η οποία πετυχενεται σε χαμηλό φάσμα στροφών μπαίνεις εύκολα στην οφελειμη καμπύλη απόδοσης. Το κορολα θέλει γκαζακι για να τσιτωσουν οι στροφές και τότε καίει.
Επίσης όπως έχω γράψει άπειρες φορές το ντίζελ είτε άδειος είτε γεμάτος δεν πολύ αλλάζει η κατανάλωση πάλι λόγω της υψηλής ροπής. Εδώ πάλι νομίζω αν το φορτώσεις θα ανοίξει η ψαλίδα.
-
agpr wrote:
Σόρρυ ρε φίλε εγώ μια βόλτα το έκανα περιμένεις να τσεκαρα αν το αμάξι έχει φουλ λεντ; Το οποίο και έχει γιατί είναι η black edition το τεστ ντραιβ. Εσύ που έχεις το αμάξι ακτιβ + δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό αν έχεις λεντ;
Είπα και εγώ όλοι οι πωλητές βάζουν σάλτσα και αυτός θα μου έλεγε λιγότερα από ότι έχει?....
Και μετά μου κάνεις μάθημα για τα bi led! Εδώ δεν ξεχωρίζουμε τα απλά λεντ από τα αλογόνου και έχεις και υφακι!
Μείνε στο συννεφάκι σου φουλ λεντ έχεις αφού δεν κατάλαβες ως τώρα την διαφορά !!! Απλά μην το λες παρεξω....
Και άλλος ένας επιβεβαιώνει πως έχει. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μου. Πες μου αν βλέπεις αλογόνου.
Δεν σε ειρωνεύθηκα ούτε σου πούλησα υφάκι. Μου απευθύνθηκες με τέτοιον τρόπο, όταν νόμιζες πως έχω κάνει λάθος. Θα μπορούσα να έχω κάνει λάθος και θα το παραδεχόμουν. Σιγά το πράγμα! Εσύ, όμως, συνηθίζεις να χλευάζεις όσους κάνουν λάθος; Τι σε έκανε να απευθυνθείς με τέτοιο τρόπο σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις; Ειλικρινά, όλο αυτό δεν χρειαζόταν και στην θέση σου θα αισθανόμουν άσχημα.
-
Μην λες ότι θες ....σου ξαναγράφω καλοκαίρι Ελευσίνα Νεάπολη Λακωνίας με 130-140 διαρκώς στο κοντέρ μέση ταχύτητα είχα 119 λόγω των διοδίων σε ανοικτό δρόμο μια χαρά παίρνεις 120 μέση.
Στα 30 χλμ που έκανα που σταθεροποιησα 3-4 λεπτά από τα 20 την ταχύτητα στα 120 ε είναι λίγο δύσκολο να έχω παραπάνω ταχύτητα! Η διαδρομή αυτή έχει και τόσα φανάρια δεν είναι τόσο ανοικτή.
Τι θα πει είναι αντιοικονομικα για το κορολα;!
Είναι η διαδρομή που κάνει κάθε καλοκαίρι 1.5 εκατομμύριο κόσμος μόνο από την Θεσσαλονίκη και πόσα εκατομμύρια τουρίστες!
Είπαμε Λαδάδικα Καλαμαριά θα κάψει 3.9λτ τέλος!
Τα υπόλοιπα ψάχνουμε. Αν διαβάσεις αυτα που έγραψα δεν είναι τόσο κακά για το αμάξι μάλλον το κολλακευουν και ξαναλέω ότι θα μπορούσα να γράψω λιγότερα κινούμενος με τα ίδια χλμ.
Όπως και ξαναλέω από αντιπροσωπεία ως καρδια χωρίς να το σκίσω απλά 120-130 αλλά δεν άφηνα το πόδι από το γκάζι η καταναλωση όταν μπήκα στο χωριό ήταν 9.2 μετά από 15 χλμ οπότε αυτά τα δεν υπάρχει καταναλωση 7.5 και πάνω από 6 δεν έχω δει ποτέ είναι παραπλανητικά!
Το αμάξι αν οδηγείς με αυγό στο πόδι όντως δεν καίει και μπορείς ακόμα και με 120 χλμ να το κάνεις να σβήσει και κατά συνέπεια να ρίξεις την κατανάλωση. Αλλά πρέπει να έχεις διαρκώς το μυαλό σου εκεί. Αν πας αμέριμνα και απλά πατάς το γκαζακι , όχι να το σκίζεις , τσιμπά!
Το ντίζελ δεν έχει ανάγκη για τόσο πάτημα γκαζιού λόγω της υψηλής ροπής η οποία πετυχενεται σε χαμηλό φάσμα στροφών μπαίνεις εύκολα στην οφελειμη καμπύλη απόδοσης. Το κορολα θέλει γκαζακι για να τσιτωσουν οι στροφές και τότε καίει.
Επίσης όπως έχω γράψει άπειρες φορές το ντίζελ είτε άδειος είτε γεμάτος δεν πολύ αλλάζει η κατανάλωση πάλι λόγω της υψηλής ροπής. Εδώ πάλι νομίζω αν το φορτώσεις θα ανοίξει η ψαλίδα.
Νταξ έχεις δίκιο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..... Αντιοικονομική δεν είναι η διαδρομή για Χαλκιδική(την κάνω 2-3 φορές την εωδομάδα μ.ο.). Αντιοικονομικό είναι το κομμάτι που έκανες εσύ. Ξέρεις τι μέση κατανάλωση έχω στο τέλος της Καρδίας με το Ranger από το γέμισμα στο shell του jumbo(περίπου ίδια απόσταση από την toyota polis). 22-23λτ/100.... Είδες πόση έχω μέση;; 12,5. Μπορείς να αντιληφθείς ότι το 9,2 είναι άχρηστο νούμερο;;;
Τι κάθομαι ο μ@λ@κας και γράφω... Έχεις δίκιο. Τέλος.
-
ACTIVE+ έχω πάρει κι εγώ. Ένα άσπρο. ΕΧΕΙ LED το ρημάδι τι να κάνουμε ....!!! 50 χρόνια με λάμπες πήγαινα, χέστ.......η φοράδα κ.λ.π...
6 χρόνια είχα κασκάι.Στην αρχή πριν αγοράσω μπήκα στο φόρουμ και ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΛΑ. Έπειτα έμπαινα στο φόρουμ που και που,ρωτούσα ,μάθαινα,άλλαζα απόψεις με τους άλλους κατόχους κ.λ.π...
πριν 2 μήνες πήρα corolla ξανακάνω το ίδιο,ρωτάω ,μαθαίνω κ.λ.π...
Όμως θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΤΣΙΟ το να βολοδέρνω στα σάιτ και να διαπληκτίζομαι ΧΩΡΙΣ να έχω καμμία πρόθεση να αγοράσω.Να έμπαινα πριν αγοράσω για να πάρω γνώμες..?? Πολύ λογικό αλλά να πλακώνομαι με τον καθέναν ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟ...!! Να πάω τώρα π.χ.σε ένα φόρουμ vw και να αρχίσω να λέω διάφορα..??
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, εδώ μπαίνουμε όσοι έχουμε corolla να ανταλλάξουμε γνώμες,να εκφράσουμε απορίες κ.λ.π...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ των κατόχων πριν αγοράσουμε,αλλά μέχρι εκεί...!!! Παρακάτω καταντάει κακόγουστο αστείο...!!!
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΛΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ...??
-
ACTIVE+ έχω πάρει κι εγώ. Ένα άσπρο. ΕΧΕΙ LED το ρημάδι τι να κάνουμε ....!!! 50 χρόνια με λάμπες πήγαινα, χέστ.......η φοράδα κ.λ.π...
6 χρόνια είχα κασκάι.Στην αρχή πριν αγοράσω μπήκα στο φόρουμ και ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΛΑ. Έπειτα έμπαινα στο φόρουμ που και που,ρωτούσα ,μάθαινα,άλλαζα απόψεις με τους άλλους κατόχους κ.λ.π...
Όμως θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΤΣΙΟ το να βολοδέρνω στα σάιτ και να διαπληκτίζομαι ΧΩΡΙΣ να έχω καμμία πρόθεση να αγοράσω.Να έμπαινα πριν αγοράσω για να πάρω γνώμες..?? Πολύ λογικό αλλά να πλακώνομαι με τον καθέναν ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟ...!! Να πάω τώρα π.χ.σε ένα φόρουμ vw και να αρχίσω να λέω διάφορα..??
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, εδώ μπαίνουμε όσοι έχουμε corolla να ανταλλάξουμε γνώμες,να εκφράσουμε απορίες κ.λ.π...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ των κατόχων πριν αγοράσουμε,αλλά μέχρι εκεί...!!! Παρακάτω καταντάει κακόγουστο αστείο...!!!
Η τελευταία φράση σου τα λέει όλα. Αλλιώς...... Καλικατζαροι
-
ετσι νομιζεις λεει η ταμπελα ? εδω μπαινουν οσοι εχουν κορολα? μαλιστα... οι υπολοιποι απαγορευεται? κανε μια κλειστη ομαδα στο fb και προσκαλεσαι τα φιλαρακια σου...
επαναλαμβανω για πολλοστη φορα μετεφερα τι μου ειπε πωλητης , ο παλιοτερος στην τογιοτα πολις θερμης! αν δεν ξερει τι λεει δεν φταιω εγω. Αλλα μαλλον και εσεις δεν ειστε σιγουροι γιατι ο ενας κατοχος λεει οτι η ακτιβ + εχει και ο αλλος οτι δεν εχει!!!
Βρειτε τα και καταληξτε...
-
Tkin73 wrote:
agpr wrote:
Και άλλος ένας επιβεβαιώνει πως έχει. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μου. Πες μου αν βλέπεις αλογόνου.
Δεν σε ειρωνεύθηκα ούτε σου πούλησα υφάκι. Μου απευθύνθηκες με τέτοιον τρόπο, όταν νόμιζες πως έχω κάνει λάθος. Θα μπορούσα να έχω κάνει λάθος και θα το παραδεχόμουν. Σιγά το πράγμα! Εσύ, όμως, συνηθίζεις να χλευάζεις όσους κάνουν λάθος; Τι σε έκανε να απευθυνθείς με τέτοιο τρόπο σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις; Ειλικρινά, όλο αυτό δεν χρειαζόταν και στην θέση σου θα αισθανόμουν άσχημα.
εγω ετσι το εξελαβα οταν μου ειπες αν τσεκαρα μεσημεριάτικα τσεκαρα αν τα φωτα σε ενα τεστ ντραιβ ειναι λεντ ( οταν εσεις οι κατοχοι αλλος λεει εχει και αλλος οχι) αν δεν ηταν ειρωνικο το σχολιο σου ανακαλω τις δικες μου ειρωνιες ως απαντηση που εδωσα και ζητώ συγνώμη.
-
Ήταν απάντηση στο 'Μπορεί να κόπηκε από όταν το πήρες.' Δεν θα μπορούσα να το ξέρω αυτό, εγώ μιλώ μόνο για αυτό που έχω (που και εκεί θα μπορούσα να έχω κάνει λάθος!). Κυριολεκτούσα, λοιπόν, λέγοντας πως εσύ το οδήγησες και ρωτώντας αν είδες λάμπες αλογόνου. Πιστεύω πως και ο Kyr80 θα ρίξει κάποια στιγμή μια ματιά και θα μας πει για το αυτοκίνητο του. Προς το παρόν τρεις λέμε πως έχει (εγώ ανέβασα και φωτογραφίες βραδιάτικα) και το διαφημιστικό επίσης. Ενδέχεται ο πωλητής να έκανε (ένα μικρό) λάθος.
Toyota Corolla 2019