-
Κάποιος άλλος που να έχει δοκιμάσει το RACE CHIP για 1.5BlueHDI 100
https://www.racechip.co.uk/shop/peugeot/2008-ii-from-2019/1-5-bluehdi-100-1499ccm-102hp-75kw-250nm.htmlΜε την εγγύηση τι γίνετε???
....
ANTONIS08 wrote:
Αν του αρεσει το χρωμα, του κάνουν ΧΑΛΑΡΑ 1000-1200 ευρω εκπτωση και δωσει άλλες 249 λιρες Αγγλιας για ένα Racechip GTS σε ρυθμιση 6..., θα έχει αεροπλανο.
Εχω το ιδιο μοτερ σε 208...
Η συζυγος, 2008 allure 100αρι.
Εγω, ρυθμιση το GTS σε 6..
Εκεινη, ρυθμιση σε 5.. Τυχαια συναντηση πριν 2 μερες με GT Line (οδηγος, Αρρεν, καπου στα 30-35) ψαχνει να μαθει τι έγινε, χαχαχα
Και τα 2.. σκοτωνουν. Σε παραπανω ρυθμίσεις δεν εχω δοκιμασει (φτανει μεχρι 7).
Νομιζω, έδωσα αρκετες πληροφορίες.Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το race chip?
Οδήγησα για λίγο το αυτοκίνητο μέσα σε πόλη και μου φάνηκε λίγο ράθυμο πρίν τις 2000 σαλ.Με το race chip γεμίζει καθόλου χαμηλά,είναι πιο γραμμικό ή το κέρδος είναι μόνο στίς μεσαίες σαλ?
Είναι λίγο εκνευριστικό σε διασταυρώσεις που δεν έχεις σταματήσει εντελώς,δεν είναι για πρώτη ταχήτυτα,να σε κρεμάει η δευτέρα μέχρι να τουρμπίσει.
-
Αφήστε βρε τα ημίμετρα με τα τσιπάκια! Τα μισά τσιπάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι μαϊμούδες και τα άλλα μισά επιτυγχάνουν τα μισά από όσα υπόσχονται. Επαναπρογραμματισμός είναι η σωστή λύση.
-
το ίδιο κάνει το chip, απλά περνάει ο προγραμματισμός από το κουτάκι πρώτα, και έχει το πλεονέκτημα ότι το βγάζεις - το βάζεις, διαλλέγεις πρόγραμμα, κάνεις ότι θες, ακόμη και με bluetooth. Ο προγραμματισμός μόλις το πας στην αντιπροσωπεία, μόλις κάνουν update ή οτιδήποτε πάει.
-
Ποιο θα διαλέγατε όταν οι εκδόσεις που έχετε καταλήξει είναι allure 1.2 100ps(η καινούρια χωρίς το 3D) vs st-line 1.0 125ps mh ??
-
Προσωπικά θα διάλεγα μεταξύ αυτών των δύο, χωρίς δεύτερη σκέψη το Puma. Καλύτερο στο δρόμο, πολύ πιο δυνατό και μάλλον και οικονομικότερο.
-
Ποιο θα διαλέγατε όταν οι εκδόσεις που έχετε καταλήξει είναι allure 1.2 100ps(η καινούρια χωρίς το 3D) vs st-line 1.0 125ps mh ??
εδώ που ρώτησες, εμείς πήραμε 2008, οπότε δεν ξέρω τι θες να ακούσεις.
Πολύ καλό και το Puma, σίγουρα κορυφαίο, αλλά δεν μπορεί να είναι αντικειμενική η απάντησή μου γιατί προτιμώ το 2008 ολοκληρωτικά και παντοκατευθυντικά! Πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο στην Β κατηγορία, και γι'αυτό έδωσα και τα ωραία λεφτάκια μου.
Από εξωτερική ομορφία, όλα τα άσπρα (και μαύρα) Puma που βλέπω πάντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο, προτίμησε κανέναν πιο περίεργο χρωματάκι αν το πάρεις, ένα που μπλεδίζει ελαφρά )επίσης και το μεταλλικό μπλε είναι τέλειο) είναι πολύ ωραίο και σε Titanium πραγματικά μου είχε αρέσει, αλλά μετά που είδα τα άσπρα/μαύρα που κυκλοφορούν κάπως ξενέρωσα (γενικά έχω ξενερώσει με αυτά τελευταία, μπλε/σκούρα γκρι είναι τα αγαπημένα μου, σε συσκευές/τηλέφωνα/laptop/bluetooth headphones/ρούχα, γενικά).
-
Πολυ δυσκολο ερωτημα!
Το 2008 ειναι κορυφαιο αλλα ακριβο. Το αλλο ειναι σπορτιφ και σε καλη εκδοση ομορφο αλλα εχει λιγοτερο wow factor στο εσωτερικο του,
Πανε δες αν σου ταιριαζεο το τιμονι του 2008 αν ναι και το παρεις με το 3d cluster, μαλλον το 2008.
Απο οδηγηση το puma αλλα μικροι πισω χωροι. Δεν ξερεις τι να διαλεξεις. Δυσκολο θεμα.
-
parikon wrote:
Πολύ καλό και το Puma, σίγουρα κορυφαίο, αλλά δεν μπορεί να είναι αντικειμενική η απάντησή μου γιατί προτιμώ το 2008 ολοκληρωτικά και παντοκατευθυντικά! Πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο στην Β κατηγορία, και γι'αυτό έδωσα και τα ωραία λεφτάκια μου.
Από εξωτερική ομορφία, όλα τα άσπρα (και μαύρα) Puma που βλέπω πάντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο, προτίμησε κανέναν πιο περίεργο χρωματάκι αν το πάρεις, ένα που μπλεδίζει ελαφρά )επίσης και το μεταλλικό μπλε είναι τέλειο) είναι πολύ ωραίο και σε Titanium πραγματικά μου είχε αρέσει, αλλά μετά που είδα τα άσπρα/μαύρα που κυκλοφορούν κάπως ξενέρωσα (γενικά έχω ξενερώσει με αυτά τελευταία, μπλε/σκούρα γκρι είναι τα αγαπημένα μου, σε συσκευές/τηλέφωνα/laptop/bluetooth headphones/ρούχα, γενικά).
Όταν δεις ένα με το μεταλλικό λευκό θα πάθεις την πλάκα σου... Επίσης τρομερά του πάει το ασημί.
-
Το έχω ξαναπεί στο πουμα το κόκκινο σε κάνει τρελό! Χρωματαρα... Είχα σταματήσει και το είχα βγάλει φωτογραφία, πανέμορφο, μετά είναι το μπλε μεταλλικό και το άσπρο, αλλά το άσπρο με την μαύρη ζάντα και μαύρα φιμέ για να δείχνει!
-
Δεν είναι για μένα διότι εγώ ήδη έχω το 2008.
Και γω που γράφω τόσο καιρό πίστευα ότι κάποιος θα το έχει συγκρατήσει διαβάζοντας τα σχόλια μου.
Τεσπα, ο Λαπης το έθεσε καλύτερα νομίζω.
-
Dublin wrote:
parikon wrote:
Όταν δεις ένα με το μεταλλικό λευκό θα πάθεις την πλάκα σου... Επίσης τρομερά του πάει το ασημί.
Solar Silver, πολύ ωραίο.
Έχω στη γειτονιά ένα μαύρο, ένα ασπρο, και το λευκό που λες, η διαφορά φαίνεται, έχεις δίκιο, αλλά θα το προτιμούσα στο καλό μπλε ή ένα από τα 2-3 γκρί που έχει. Εκείνο που μπλεδιζει δεν το φέρνουν Ελλάδα ή είναι το Matter grey;
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει επειδή δεν έχει πολλά στοιχεία SUV, δεν φέρνει πολύ στην κατηγορία αλλά μάλλον αν πήγαινα Ford θα το προτιμούσα και από το Fiesta και από το Focus.
Το εσωτερικό ήθελε κάποια άλλη αντιμετώπιση, παρά είναι ίδιο με το Fiesta.
-
Δεν είναι για μένα διότι εγώ ήδη έχω το 2008.
Και γω που γράφω τόσο καιρό πίστευα ότι κάποιος θα το έχει συγκρατήσει διαβάζοντας τα σχόλια μου.
Τεσπα, ο Λαπης το έθεσε καλύτερα νομίζω.
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;
Προφανώς ξέρεις και το ένα αυτοκίνητο και τον φίλο σου καλύτερα από ότι εμείς.
-
Εγώ στο puma τον οδηγώ άλλωστε τον προέτρεψα να πάει λόγω mh γιατί μένει Αθήνα αν και προσπαθώ να τον πείσω για υβριδικό μιας και δεν αγαπά πολύ το γκάζι αλλά δε θέλει να δει το Chr λόγω μικρών παράθυρων πίσω.Μέχρι στιγμής απέκλεισε juke,kamiq,captur, c3 aircross, crossland,stonic και arona.Το kona του είπα να μην πάει να το δει.
Του άρεσε πολύ το puma (εχει και ψηφιακό πίνακα) αλλά φοβάται τον πίσω χώρο τον βλέπει μικρό και απλά εγώ το αμάξι δεν το έχω δει από κοντά.
-
Καλά αυτο με τα πίσω παράθυρα στο chr είναι τραγικό. Έχει δίκιο που του έριξε άκυρο. Απορώ ποιος το σχεδίασε...
-
Αφού ειδε Αrona και Stonic,γιατί να μην δει και το Kona; Τώρα που εχει και fl με ψηφιακό πίνακα οργάνων;
Επίσης Renegade και 500x τα είδε και τα απέρριψε;
-
Εγώ στο puma τον οδηγώ άλλωστε τον προέτρεψα να πάει λόγω mh γιατί μένει Αθήνα αν και προσπαθώ να τον πείσω για υβριδικό μιας και δεν αγαπά πολύ το γκάζι αλλά δε θέλει να δει το Chr λόγω μικρών παράθυρων πίσω.Μέχρι στιγμής απέκλεισε juke,kamiq,captur, c3 aircross, crossland,stonic και arona.Το kona του είπα να μην πάει να το δει.
Του άρεσε πολύ το puma (εχει και ψηφιακό πίνακα) αλλά φοβάται τον πίσω χώρο τον βλέπει μικρό και απλά εγώ το αμάξι δεν το έχω δει από κοντά.
Γιατί δεν προτείνεις το 2008; Ποια είναι τα μειονέκτημα;
Έχουν τόσο σημαντική διαφορά σε κατανάλωση;
Γιατί τον ενδιαφέρουν οι πίσω θέσεις;
Έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον 4 από τα παραπάνω έχουν μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω. Αλλά τον ενδιαφέρει πραγματικά;
-
parikon wrote:
Γιατί δεν προτείνεις το 2008; Ποια είναι τα μειονέκτημα;
Έχουν τόσο σημαντική διαφορά σε κατανάλωση;
Γιατί τον ενδιαφέρουν οι πίσω θέσεις;
Έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον 4 από τα παραπάνω έχουν μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω. Αλλά τον ενδιαφέρει πραγματικά;
Για να μην έχουν το ιδιο(πλάκα κάνω)
-
Μια και ο Φεβρουάριος είναι κοντά , ας περιμένει και το νέο Μόκκα .
Τιμές υπάρχουν και κονφιγκ για να το στήσει όπως θέλει .
-
Μια και ο Φεβρουάριος είναι κοντά , ας περιμένει και το νέο Μόκκα .
Τιμές υπάρχουν και κονφιγκ για να το στήσει όπως θέλει .
Σωστός ο doc το χα ξεχάσει. Και το c4 το καινούργιο
-
Ο άνθρωπος ρώτησε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα, σε συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού και με συγκεκριμένο κινητήρα και όλοι εσείς του απαντάτε γενικώς περί Puma, 2008 και λοιπών B-SUV. Μάλλον έχετε χάσει το νόημα της ερώτησης...
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)