-
This post is deleted! -
Οι εδώ αντιπροσωπείες, όταν δεν μπορούν να λύσουν κάποιο πρόβλημα σε ένα αυτοκίνητο, ζητάνε και παίρνουν οδηγίες από τα εργοστάσια, συχνά κάνοντας upload την εικόνα της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου.
-
Αντικατάσταση αμαξιου μετά από 2.5 χρόνια είναι αδύνατο να γίνει ότι και να έχει το αμάξι. Το αν έχουν καθοδήγηση από Γερμανία δεν είναι περίεργο και στο φινάλε δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφερει.
Σε ενδιαφέρει να λυθεί οριστικά το προβλημα.
-
This post is deleted! -
Οπως τα λες ζήτα έγγραφη τεχνικη εκθεση .
Τουλαχιστον δημοσιοποιείς τα ξεφτυλίκια τους για να γωνρίζουν και αλλοι υποψηφιοι αγοραστες τα στραβα της αντιπροσωπείας.
-
Αστεια αντιμετώπιση απο Opel οπως τα γραφεις,ειδικα σε νεο αμαξι.
Απο οτι καταλαβα εισαι επαρχια οποτε δεν εχεις και την επιλογη αλλαγης συνεργειου ε?
-
This post is deleted! -
Ελπίζω να μη βρεθώ ποτέ σε αντίστοιχη θέση (μηχανολογικά παρόμοιο αυτοκίνητο πήρα πρόσφατα, το Aircross), αν μου τύχει κάτι τέτοιο θα αναλάβει δικηγόρος δεν θα κάθομαι να σκάω μόνο εγώ... κουράγιο φίλε.
-
[quote]H Opel ανανεώνει το Crossland
Η Opel έρχεται σήμερα να ενδυναμώσει έτι περαιτέρω την παρουσία της στην κατηγορία των συμπαγών SUV μοντέλων ανανεώνοντας το Crossland – που πλέον έχει αποτάξει από την ονομασία του συνοδευτικό γράμμα «X» ενσωματώνοντας εν πολλοίς πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του μεγαλύτερου και εντελώς νέου Mokka.
Αισθητικά, το χαρακτηριτικό Opel Vizor του ανανεωμένου Crossland αγκαλιάζει ως ενιαίο στοιχείο όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου επιμηκύνοντας το πλάτος με λιγότερα στοιχεία στο προσωπείο του. Το έμβλημα του κεραυνού της Opel κυριαρχεί στο κέντρο. φιλοδοξώντας, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες τεχνολογίες.
Στο πίσω τμήμα, νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα αναδεικνύουν το κλασικό μοτίβο «φτερού» της Opel, ενώ η πολύ γυαλιστερή μαύρη πίσω πόρτα (που διατίθεται σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή) ενισχύει την αίσθηση πλάτους. Νέες είναι και οι εμπρός και πίσω ποδιές (βαμμένες ασημί στη έκδοση Ultimate), τα εμπρός φώτα ομίχλης LED (με χρωμιωμένο διάκοσμο στα Ultimate και Elegance), ένα χρωμιωμένο διακοσμητικό θυρών στην έκδοση Ultimate, καθώς και η νέα γκάμα ζαντών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.
Για τους λάτρεις του σπορ στυλ, το ανανεωμένο Crossland είναι διαθέσιμο στην έκδοση GS Line περιλαμβάνοντας μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαύρη οροφή, κόκκινη «υπογραφή» στα φώτα ημέρας, εργονομικά καθίσματα AGR για τον οδηγό και το συνοδηγό (πιστοποιημένα από τον φορέα Aktion Gesunder Rücken e.V.), πίσω φωτιστικά σώματα LED και ράγες οροφής.
Για την περίσταση, οι μηχανικοί της Opel στο Rüsselsheim εγκατέστησαν στο ανανεωμένο Crossland νέα ελατήρια και αμορτισέρ – η ανάρτηση εξακολουθεί να αποτελείται από μια διάταξη με γόνατα McPherson εμπρός και ημιάκαμπο πίσω άξονα. Από εκεί και πέρα, η Opel ανακοινώνει ότι το «μικρό» SUV μοντέλο της διαθέτει έναν νέο, ενδιάμεσο άξονα κολώνας τιμονιού που βελτιώνει την ακρίβεια και την αίσθηση στην ευθεία.
Από τις αρχές του 2021, το ανανεωμένο Crossland θα διατίθεται με το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης IntelliGrip, το οποίο περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά προγράμματα: το Normal, στο οποίο το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ευστάθειας και πρόσφυσης διαθέτει μία ρύθμιση για κίνηση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο ή στο επαρχιακό δίκτυο, το Snow, το οποίο εξασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή πρόσφυση στον πάγο και στο χιόνι με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα, το Mud, το οποίο επιτρέπει περισσότερη ολίσθηση των τροχών. έως τα 80 χλμ./ώρα, το Sand, το οποίο επιτρέπει την περιορισμένη ταυτόχρονη ολίσθηση των δύο κινητήριων τροχών, για να μπορεί το αυτοκίνητο να κινηθεί και να μην βυθιστεί στην άμμο και το ESP Off έως τα 50 χλμ./ώρα.
Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων περιλαμβάνει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 λίτρων με απόδοση 83 ίππων καθώς και έναν με ίδια χωρητικότητα και απόδοση 110 ή 130 ίππων, χάρη στην αρωγή υπερτροφοδότη. Στο στρατόπεδο της πετρελαιοκίνησης ανακοινώνει δύο διαθέσιμες εκδόσεις, αμφότερες στα 1,5 λίτρα, με απόδοση 110 και 120 ίππους – η πρώτη με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και η δεύτερη με αυτόματο «6άρι».
[/quote] -
-
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι κατοχος Crossland x 2020 και δεν μπορω να συνδεσω κανενα κινητο στο Intellilink. Εχω προσπαθησει με android με σπασμενες εφαρμογες τις οποιες δεν μου κατεβαζει καν στο κινητο, για android auto φυσικα ουτε κουβεντα,με apple, ολα αγορασμενα το πολυ προ διετιας και δεν αναγνωριζει τιποτα!
Καθε βοηθεια δεκτη! Εστω και ποιο κινητο παιζει στην οθονη ωστε στην χειροτερη να το αγορασω! Ειναι κριμα να παει η οθονη χαμενη... Ευχαριστω προκαταβολικα -
Μερικές ερωτήσεις για να καταλάβουμε το πρόβλημα:
-
Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις με το να 'συνδεσεις το κινητό στην οθόνη'; Να πάρεις τηλέφωνο; Να παίξεις μουσική; Να δεις ταινίες; Να κάνεις πλοήγηση; Να γράψεις email; ...
-
Τι ακριβώς κάνεις για να το συνδέσεις; Πες ακριβώς τα βήματα.
-
Τι περιμένεις να δεις και δεν το βλέπεις;
-
Τι μηνύματα σφάλματος σου δίνει το κινητό και/ή το intellilink;
-
Διάβασεςτο manual όπου αναφέρεται ακριβώς τι μπορείς να κάνεις και πώς και άρα έχεις μία ιδέα του τι μπορείς και τι δεν μπορείς να περιμένεις;
-
-
Όμορφο το facelifted crossland!
-
Διατήρησαν τα μόνα ουσιαστικά 'άσχημα' σημεία του αυτοκινήτου που εμένα (μαζί με άλλους λόγους) με έσπρωξαν στο αδερφάκι του, και να με συγχωρούν οι ιδιοκτήτες (παρ'ολίγον θα ήμουν κι εγώ ένας) που θα τα γράψω, αυτό το χαρακτηριστικό και 'βλαχομπαρόκ' σπάσιμο της νίκελ ρίγας πίσω και τα παλαιάς αισθητικής 'θολά' πίσω φώτα, στοιχεία που κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται ακόμη πιο στενόμακρο απ' ότι είναι... οι υπόλοιπες μικροαλλαγές του facelift βελτιώνουν λίγο την αισθητική...
-
tsour_ee wrote:
Διατήρησαν τα μόνα ουσιαστικά 'άσχημα' σημεία του αυτοκινήτου που εμένα (μαζί με άλλους λόγους) με έσπρωξαν στο αδερφάκι του, ...
Δεν πειράζει, το group έχει πολλές επιλογές και κρατάει την διαφορετική ταυτότητα μάρκας/μοντέλου.
-
Μερικές ερωτήσεις για να καταλάβουμε το πρόβλημα:
- Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις με το να 'συνδεσεις το κινητό στην οθόνη'; Να πάρεις τηλέφωνο; Να παίξεις μουσική; Να δεις ταινίες; Να κάνεις πλοήγηση; Να γράψεις email; ...
- Τι ακριβώς κάνεις για να το συνδέσεις; Πες ακριβώς τα βήματα.
- Τι περιμένεις να δεις και δεν το βλέπεις;
- Τι μηνύματα σφάλματος σου δίνει το κινητό και/ή το intellilink;
- Διάβασεςτο manual όπου αναφέρεται ακριβώς τι μπορείς να κάνεις και πώς και άρα έχεις μία ιδέα του τι μπορείς και τι δεν μπορείς να περιμένεις;
Καλησπερα!
Συγνωμη αν δεν εγινα πληρως κατανοητος για το τι προσπαθω να πετυχω αλλα το θεμα μου ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις το κινητο σου και ετσι να κανει mirror στην οθονη του αυτοκινητου.Για τα android απο οτι καταλαβαινω αυτο ειναι δυσκολο αφου η εφαρμογη android auto δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα αλλα περιμενα οτι και με τα apple θα ηταν πιο ευκολο αφου εχει ηδη εγκαταστημενη την εφαρμογη car play.η πλοηγηση ειναι που με ενδιαφερει κυριως και εχω διαβασει τα manual εως τελειας.Ζηταω μαλλον καποιον που ξεπερασε αυτο το προβλημα με καποια σπασμενη εφαρμογη φανταζομαι η αν αυτο δεν ειναι δυνατο καποιο μοντελο κινητου που να ειναι μη προβληματικο στην συνδεση.Η διαδικασια ειναι ανοιγεις την εκαστοτε εφαρμογη και συνδεεις το usb. Το σημα της συνδεσης παιρνει το σημα της εκαστοτε εφαρμογης και ξεκιναει η συνδεση μεσω usb.ευχαριστω πολυ
-
Δεν υποστηρίζεται mirroring. Μόνο bluetooth για κλήσεις και ήχο και android auto / car play.
Σ' εμένα με android auto το κινητό (ένα ΝΟΚΙΑ 5.1) συνδέεται κανονικά. Κατεβάζεις την εφαρμογή σε apk και τη βάζεις στο κινητό. Δεν θέλει ούτε σπάσιμο ούτε ρουτ ούτε τίποτα. Αν δεν σου παίζει, δοκίμασε με άλλο usb καλώδιο. Κάποια είναι μόνο για φόρτιση και δεν κάνουν για τίποτα άλλο. Επίσης αν έχεις 2 usb πόρτες στο αυτοκίνητο (όπως στο δικο μου) συνδέεις στην επάνω (έχει ένα ειδικό σύμβολο).
-
piliourits wrote:
tsour_ee wrote:
Διατήρησαν τα μόνα ουσιαστικά 'άσχημα' σημεία του αυτοκινήτου που εμένα (μαζί με άλλους λόγους) με έσπρωξαν στο αδερφάκι του, ...
Δεν πειράζει, το group έχει πολλές επιλογές και κρατάει την διαφορετική ταυτότητα μάρκας/μοντέλου.
Ωραίος! Το γκρουπ είναι ένα, οι επιλογές πολλές και σωστές!
-
Δεν υποστηρίζεται mirroring. Μόνο bluetooth για κλήσεις και ήχο και android auto / car play.
Σ' εμένα με android auto το κινητό (ένα ΝΟΚΙΑ 5.1) συνδέεται κανονικά. Κατεβάζεις την εφαρμογή σε apk και τη βάζεις στο κινητό. Δεν θέλει ούτε σπάσιμο ούτε ρουτ ούτε τίποτα. Αν δεν σου παίζει, δοκίμασε με άλλο usb καλώδιο. Κάποια είναι μόνο για φόρτιση και δεν κάνουν για τίποτα άλλο. Επίσης αν έχεις 2 usb πόρτες στο αυτοκίνητο (όπως στο δικο μου) συνδέεις στην επάνω (έχει ένα ειδικό σύμβολο).
Σε ευχαριστω πολυ dtzgr! Αν πετυχει θα σας ενημερωσω!
-
dtzgr wrote:
Σε ευχαριστω πολυ dtzgr! Αν πετυχει θα σας ενημερωσω!
Και το προβλημα λυθηκε!
Σε ευχαριστω πολυ dtzgr ! Πουθενα κανεις δεν ειχε κανει λογο για κατι τοσο απλο οσο το usb καλωδιο! Αλλαζοντας καλωδια αναγνωρισε αμεσως το android auto και ετσι εχω το κινητο μου,τους google maps στην οθονη μου! Σπασμενο προγραμμα απο το apk mirror -> android auto ενεργοποιημενο το ok google ενα καλο usb καλωδιο και το προβλημε λυθηκε! Σε ευχαριστω και παλι
Υ.γ.Για οποιον αντιμετωπισει στο μελλον το ιδιο προβλημα με μενα, το android auto απο το site apk mirror κατεβαινει και υπαρχει στο κινητο,ασχετως αν δεν εμφανιζεται εικονιδιο στα downloads!
Opel Crossland X