-
konstantinosnov wrote:
Τα θερμαινόμενα είναι μαζί με το Rivoli ή έξτρα;
Πολύ καλό στήσιμο.Με το καλό!!!
Σ ευχαριστώ πολύ,
Τα θερμαινομενα ναι είναι εξτρα και προϋποθέτει επιλογή δερμάτινου σαλονιου.
Για την προϋπόθεση δέρματος το ήξερα.Απλα δεν ήξερα εάν είναι πακέτο με το rivoli ή το opera
-
Έχει εμπειρία κάποιος (όχι test drive των 10 λεπτών με τον μαγαζάτορα στο διπλανό κάθισμα) DS7 και Q3 ώστε να μας πει πως στέκονται τα δύο αυτοκίνητα σε διάφορα teren?
Την Χ1 δεν την λαμβάνω υπ' όψιν διότι οδηγικά είναι κατώτερη από το νέο Q3. -
dimitriscsd wrote:
Καλά πως γίνεται να ξεκινάει από 71χιλ ενώ ο κατάλογός τουςRange Rover Evoque 1.5 Litre T/C 300PS Petrol PHEV AWD 5 Door Aut o 59.900€ Final Retail Price
Προσωπικά είμαι σε αναμονή για παραλαβή Ds7
Πριν την αγορά κοίταξα και ρώτησα σχεδόν για όλα τα 'premium suv' ίδιας κατηγορίας (λογο μήκους το ds7 'παίζει' σε 2 κατηγορίες C + D ) για τα οποία θα σας πω απλά ότι κάθε αυτοκίνητο C κατηγορίας (μικρότερα σε μήκος,χώρους,όγκο)με τον εξτρα πάντα εξοπλισμό που επιθυμώ προσωπικα έβγαιναν τουλάχιστον 3-5Κ .
Τα κατηγορίας D απο την άλλη σχεδόν εφάμιλλα σε μηκος/χώρους/όγκους (κάποια λίγο μεγαλύτερα) η διαφορά στην τιμή ανοίγει σε 10-15Κ.
Δέχομαι ότι η DS είναι πολύ καινούργια και δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλα απο πισω είναι ένας PSA όμιλος οπότε κάτι μου λέει αυτο. Επίσης πιστεύω ότι είναι μια value for money πρόταση με ιδιαίτερο σχεδιασμό που ξεχωρίζει πολύ απο τον ανταγωνισμό και το βλέπω στο δρόμο απο τις αντιδράσεις του κόσμου σε σταθμευμένα ds7 που κάνουν βόλτα γύρω από το αυτοκίνητο να το επεξεργαστουν.
Κλείνοντας επειδη το γούστο του καθενός και η τσέπη ειναι πολύ προσωπικα ας πράξει ο καθένας ανάλογα και να μην επηρεάζεται από 3ους.
πάρα πολύ σωστός, Φοβερή επιλογή και λογικότατο σκεπτικό. και εγώ έτσι τα έχω δει στην κατηγορία.
Το έχω ξαναπει, βλέπεις κάτι premium, σκέφτεσαι κάτι Γερμανικό, αλλά κάτι δεν ταιριάζει, υπάρχει μία άλλη σχεδιαστική νότα, και μετά βλέπεις DS, και τότε καταλαβαίνεις. Πιστεύω είναι το αμάξι που ανέβασε την εταιρία, και σε πωλήσεις, και σε δημιουργία legacy.
Τι χρώμα το πήρες; Εκείνο το γκρι-γαλάζιο που είδα πριν κάνα χρόνο στη Γιάλοβα με είχε στοιχειώσει! Τότε συνειδητοποίησα ότι η DS έφτασε.
Βέβαια χρειάζεται και ακόμη καλύτερα, το 3 ας πούμε είναι κάπως μέτριο με περίεργες εργονομικές επιλογές, πρέπει να ξεφύγει και αυτό για να αρχίσει να χτυπάει mini/Audi και Α με περισσότερη άνεση.
Να το χαρείτε με υγεία.
-
Να υποθέσω αναφέρεσαι στο crystal pearl;
-
Να υποθέσω αναφέρεσαι στο crystal pearl;
Noμίζω ναι, δεν το έχω ψάξει με τα χρώματα του DS7, αλλά νομίζω αυτό είναι.
σημείωση: δεν το βλέπω στο σάιτ, το κόψανε το χρώμα; και σε Gris Platinium ή όπως λέγεται, γκρι σκούρο, μου αρέσει επίσης από 'νορμάλ' χρώματα, αλλά είναι απλό PSA χρώμα, δεν είναι πολύ ιδιαίτερο.
-
Ιδιαίτερης σχεδίασης και ομορφιάς αυτοκίνητο (για εμένα το ομορφότερο της κατηγορίας και όχι μόνο) και θέλει και ιδιαίτερα χρώματα, με τα απλά μαυρογκρί δεν δείχνει την σχεδιαστική του αρμονία και τις λεπτομέρεις. Χρώματα (που τα έχω δει live) και του πάνε:
- Rouge Absolu (απίστευτο από κοντά)
- Or Byzantin
- Bleu Encre
- Brun Andradite
-
Johnds wrote:
dimitriscsd wrote:
Προσωπικά είμαι σε αναμονή για παραλαβή Ds7
Πριν την αγορά κοίταξα και ρώτησα σχεδόν για όλα τα 'premium suv' ίδιας κατηγορίας (λογο μήκους το ds7 'παίζει' σε 2 κατηγορίες C + D ) για τα οποία θα σας πω απλά ότι κάθε αυτοκίνητο C κατηγορίας (μικρότερα σε μήκος,χώρους,όγκο)με τον εξτρα πάντα εξοπλισμό που επιθυμώ προσωπικα έβγαιναν τουλάχιστον 3-5Κ .
Τα κατηγορίας D απο την άλλη σχεδόν εφάμιλλα σε μηκος/χώρους/όγκους (κάποια λίγο μεγαλύτερα) η διαφορά στην τιμή ανοίγει σε
πάρα πολύ σωστός, Φοβερή επιλογή και λογικότατο σκεπτικό. και εγώ έτσι τα έχω δει στην κατηγορία.
Το έχω ξαναπει, βλέπεις κάτι premium, σκέφτεσαι κάτι Γερμανικό, αλλά κάτι δεν ταιριάζει, υπάρχει μία άλλη σχεδιαστική νότα, και μετά βλέπεις DS, και τότε καταλαβαίνεις. Πιστεύω είναι το αμάξι που ανέβασε την εταιρία, και σε πωλήσεις, και σε δημιουργία legacy.
Τι χρώμα το πήρες; Εκείνο το γκρι-γαλάζιο που είδα πριν κάνα χρόνο στη Γιάλοβα με είχε στοιχειώσει! Τότε συνειδητοποίησα ότι η DS έφτασε.
Βέβαια χρειάζεται και ακόμη καλύτερα, το 3 ας πούμε είναι κάπως μέτριο με περίεργες εργονομικές επιλογές, πρέπει να ξεφύγει και αυτό για να αρχίσει να χτυπάει mini/Audi και Α με περισσότερη άνεση.
Να το χαρείτε με υγεία.
Blanc nacre το λευκό πέρλα, σ ευχαριστώ
-
Λοιπόν όσο αφορά στο Evoque μετά από επικοινωνία με άλλον διανομέα - αντιπρόσωπο η τιμή είναι 71000€.Ειναι ΜΥ 2021 & πήρε αύξηση κ είναι η αμέσως επόμενη από την βασική. Αυτό μου είπε άρα τα ίδια με τον πρώτο.Αρα κοντά στα 10-12000 παραπάνω από το ds συν το επιτόκιο .Εδώ κ εάν πάμε σε υπερεκτίμηση...
-
Όχι αν δεν ισχύει ο κατάλογος του σάιτ τους το ξεχνάς. Δεν υπάρχει λόγος. Τι 71...; Και για το disco sport τα ίδια ισχύουν;
-
Όχι αν δεν ισχύει ο κατάλογος του σάιτ τους το ξεχνάς. Δεν υπάρχει λόγος. Τι 71...; Και για το disco sport τα ίδια ισχύουν;
Ξενέρωσα τόσο που δεν ασχολήθηκα καν ..Στην ουσία η όποια μειωση προέρχεται από την επιδότηση εξανεμίζεται με την αύξηση.Κ θέλουν να αλλάξει ο κόσμος αυτοκίνητο ....Κ κλαίγονται για τον κορονοιο οι εταιρείες
-
δεν νομίζω η συγκεκριμένη εταιρία να κλαίγεται!
-
δεν νομίζω η συγκεκριμένη εταιρία να κλαίγεται!
Όχι εννοούσα γενικότερα ότι μουρμουρανε. .
-
Εάν κ εφόσον τελικά καταλήξω στο ds 7 crossback μεταξύ ds park pilot k hi-fi Focal τι θα προτείνατε για να κλείσει το στήσιμο ;
-
Εχω την αισθηση πως το focal εχει εξτρα ηχομονωση στο αυτοκινητο
-
Εχω την αισθηση πως το focal εχει εξτρα ηχομονωση στο αυτοκινητο
Κάτι τέτοιο έχω ακούσει κ εγώ.Εν τω μεταξύ για το park pilot μου είπαν ότι θέλει μισό μέτρο εμπρός/πίσω να υπάρχει κενό για να λειτουργήσει.
-
Αν εινσι ετσι τοτε μαλλον καλυτερο το focal.
Διοτι εχεις εξτρα ηχομονωση, κατι που ακομα και μετα απο χρονια ειναι αυτο που θα σε κανει να θες να το οδηγεις, (νομιζω εχει και ηχομονωτικα κρυσταλλα, πραγματικαωpremium προϊόν) συν οτι θα ακους Γαλλικο Ιμπρενσιονισμο δυνατα και καθαρα.
-
Ναι, Focal, εγγύηση!
Αυτόματο παρκάρισμα, ACC και auto θα είναι τα τελευταία πράγματα που θα βάλω σε αυτοκίνητο. 3 πράγματα έχουν μείνει για να νιώθεις ότι οδηγείς, και θα τα κάνει αυτόματα;!
-
Εάν κ εφόσον τελικά καταλήξω στο ds 7 crossback μεταξύ ds park pilot k hi-fi Focal τι θα προτείνατε για να κλείσει το στήσιμο ;
Focal!!!
-
Focal κι από μένα (ειδικά εφ'όσον παίζει κι η extra ενίσχυση ηχομόνωσης).
-
Focal κι από μένα (ειδικά εφ'όσον παίζει κι η extra ενίσχυση ηχομόνωσης).
Για την έξτρα ενίσχυση δεν το ξέρω σίγουρα .Απλά το έχω ακούσει
DS7 CROSSBACK