-
Ολοι οι καλοι χωρανε!!! Θα ανοιξω τοπικ οσονούπω
Lap να περιμενουμε 1 χρονο δλδ?
-
αυτοκρατωρ... καλαι βολται...
Ευχαριστούμε πασά μου... Μόλις ξαναβγαλα την Χ1...ξαναβρήκα την ταυτότητά μου...
-
Μακάρι να κάνετε μια ομαδική βόλτα προς τα εδώ! Τα Γιάννενα είναι πλέον μια πολύ ωραία πόλη για να την περπατήσεις, να επισκεφτείς τα ωραία μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, να πεταχτείς στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, να απολαύσεις τις απίστευτες τοπικές πίτες, τα γλυκά και τα... ψαχνά αλλά και να πιεις με τα πολύ γερά ποτήρια της πόλης (not me included!!) Θα χαρούμε να σας δούμε εδώ και εγώ και ο Αλέξανδρος!
-
Όντως αυτοκράτορα ωραίο θα ήταν να κανονίζαμε μια συνάντηση ηπειρο(αρτινος εγώ). Με οσα παιδιά θέλουν από forum.
-
Λοιπόν επειδή με πιάνει που και που η μ@λ@κι@ φανταστείτε σκηνικό όλοι μαζεμένοι τσιπουρακια μεζέδες (εννοείται όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο) και να να έχουν καθησει δίπλα δίπλα Lap με harisma23 και να ξεκινήσουν να διαφωνούν για αυτοκίνητα εντάξει δεν υπάρχει
-
Λοιπόν επειδή με πιάνει που και που η μ@λ@κι@ φανταστείτε σκηνικό όλοι μαζεμένοι τσιπουρακια μεζέδες (εννοείται όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο) και να να έχουν καθησει δίπλα δίπλα Lap με harisma23 και να ξεκινήσουν να διαφωνούν για αυτοκίνητα εντάξει δεν υπάρχει
-
alexandros.K wrote:
Προβολη του μελλοντος στο παρον. Εγω το δηλωνω θα καθομαι απεναντι απο τον Χαρη....
-
alexandros.K wrote:
Προβολη του μελλοντος στο παρον. Εγω το δηλωνω θα καθομαι απεναντι απο τον Χαρη....
-
Ιωάννινα είναι τέλεια πόλη. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις περισσότερο τρώω και πίνω πάντως!
-
Νέο θέμα να καθαρίσουν τα off topic και εαν υπάρχει ενδιαφέρον, να παραμείνει 'ζωντανό'.
-
Εγώ, εκτός απροόπτου, θέλω να ανέβω ένα ΣΚ μέσα στον Οκτώβριο. Μου έχει υποσχεθεί πάστες και πίτες ο Αυτοκράτορας και τσιπουρα ο Αλέξανδρος. Βέβαια με το μαζούτ θα κάνω κανα 6ωρο, αλλά χαλάλι τους.
-
Εχει πλακα που πετρολχεντς θελουν να μαζευτουν με τα αυτοκινητα τους και να.....πλακωθουν στα τσιπουρα.
-
Τέλεια
Πειτε ποτε περιπου θελετε να βρεθουμε . Εγω Γιαννενα ειμαι μονιμα , εκτος απροόπτου,ειμαι συνεχως διαθεσιμος. Απο οτι καταλαβαινω ειναι δυσκολο να συγχρονιστούμε ολοι μαζι ,ειδικα γι αυτους που θα ερθουν απο μακρια, οπως ο Φανης κι ο Νικος.Οπότε εν αναγκη θα βρεθουμε γκρουπακια (μακαρι να βρεθουμε κι ολοι μαζι). Αλεξανδρος απο Αρτα και Βοlt (δεν θυμαμαι ονομα, σορρυ) που ειμαστε πιο κοντα , κι οποιος αλλος θελει , βρισκομαστε οποτε θελετε.Γραψτε εδω και το κανονίζουμε
-
Εχει πλακα που πετρολχεντς θελουν να μαζευτουν με τα αυτοκινητα τους και να.....πλακωθουν στα τσιπουρα.
Ελα κι εσυ κι ο Χαρης και πλακωθείτε μεταξυ σας αμα θελετε
-
Μακάρι να κάνετε μια ομαδική βόλτα προς τα εδώ! Τα Γιάννενα είναι πλέον μια πολύ ωραία πόλη για να την περπατήσεις, να επισκεφτείς τα ωραία μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, να πεταχτείς στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, να απολαύσεις τις απίστευτες τοπικές πίτες, τα γλυκά και τα... ψαχνά αλλά και να πιεις με τα πολύ γερά ποτήρια της πόλης (not me included!!) Θα χαρούμε να σας δούμε εδώ και εγώ και ο Αλέξανδρος!
Το είχα κανονίσει ειλικρινά για την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ήθελα να πάω βασικά προς Αχέροντα μεριά. Ελέω επιφυλακής όμως το πλάνο παίρνει παράταση.
Έχω δει τα Ιωάννινα Χριστούγεννα και ήταν υπέροχα. Θέλω να τα δω όμως και άνοιξη καλοκαίρι!
-
Σημαινει οτι ειμαι Γιαννενα, οποτε θελετε μου λετε....Μπα δεν εχω τσιπουραδικο, δεν συμφερει , δεν θα εμενε μεζες για τους πελατες
-
Lap wrote:
Ελα κι εσυ κι ο Χαρης και πλακωθείτε μεταξυ σας αμα θελετε
Μπορει με τον Χαρη να πλακωνόμαστε αλλα αν ερθουμε θα αναιβει το επιπεδο.... θα μας βλεπετε εκει ψηλα που θα ειμαστε;
Υ,γ Αλεξανδρε τι σημαινει 'ειμαι μονιμα διαθεσιμος'. Τσιπουράδικο εχεις ρε απατεώνα; χαχα
-
Χαχα και εγω το ιδιο λεω...
Απορω πως μπορουν ολη μερα μεσα εκει..... ντιρλα θα ημουν και...... ευρυστερνος αν ειχα.
-
Αντρέας είναι το όνομα, χάρηκα.
είμαι Γιάννενα οπότε δεν έχω πρόβλημα για καμία συναξη
-
Δελεαστικό !
Ήμουν ετοιμος να ανέβω τέλη Αυγούστου για το καθιερωμένο ορεινό τελικό κομμάτι διακοπών, να δω και συγγενείς στα πάτρια εδάφη, αλλά με εγκλώβισε φέτος η οικογένεια στα νότια της Αττικής και γενικά δεν πολύ κυκλοφόρησα.
Θα το αναφέρω και στο Χ1 κλαμπ (αν δεν έχει αντίρρηση ξανά ο γιαννιωτης Αλέξανδρος ) γιατί γενικά το ψάχνουμε για μαζέματα και στο παρελθόν έχουμε κάνει και κοινές μαζώξεις με μέλη 4Τ που το θεωρούμε ως κεφαλικό, γενικό αυτοκινητικό σπίτι!
Θα έχει πλάκα να πιουμε κόκα κολα με τον Αυτοκράτορα και να ξαναβρώ το Φανη που έχουμε χαθεί αλλά και να γνωρίσω και αλλά παιδιά από εδώ.
Ισως μάλιστα η κουβέντα αυτή να είναι καλη αφορμή να κανονιζαμε όσο ακόμα είναι καιρός καμία αθηναϊκή μάζωξη σαν αυτές που είχαμε κάνει παλιότερα Φανη.
Εκδρομή στα Γιάννενα