-
σκέφτηκα πολύ αυτες τις μερες.. ειδα αμέτρητες αγγελίες και μίλησα με πολύ κόσμο...
αποφάσισα να δώσω γύρω στα 5000
μπήκε δυναμικά στη λίστα μου και το ΚΙΑ Ceed 1.6
έχει κανεις καμία γνώμη γι αυτό... μου άρεσε πάρα πολύ...
ότι ειπα για σπορ ξεχάστε το... απλά δε θέλω να ειναι φλάτ.. δλδ να έχει μια πιο δυναμική εμφάνιση και λιγα αλογάκια παραπάνω
115- 130 ,,,να τραβάει δλδΌπως όλοι μας όταν ψάχνουμε αμάξι είσαι και συ πολύ μπερδεμένος...
νωρίτερα είχες γράψει πως δεν χρειάζεσαι πάνω από 120 άλογα, τώρα το θέτεις ως βάση.
Άσε τα 'σπορ' και 'οικογενειακά' κλπ. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με 5 χιλιάρικα, είναι να επιλέξεις το νεότερο και πιο καλοσυντηρημένο που να χωράς άνετα στο σαλόνι του και να σου αρέσει και λίγο σα σχέδιο, ανεξαρτήτως μάρκας και μεγέθους. Εγώ θα έβρισκα μόνο αγγελίες διωτών, θα εστίαζα στα πιο καινούρια που φαίνονται αξιοπρεπή και στα λεφτά μου, θα έκανα ένα έλεγχο σε όσα είναι εφικτό για να καταλήξω. Κινδυνεύεις να φορτωθείς κάποιο με τόσα προβλήματα που στο τέλος θα σου κοστίσει τα διπλά και πάλι θα είναι πολύ παλιό...
-
Να ρωτήσω...τι παίζει με τις ηλικίες;
Να βάζεται κιλά και ύψος στις επικεφαλίδες των threads, μπορεί να αισθάνεστε τυχεροί....
-
σκέφτηκα πολύ αυτες τις μερες.. ειδα αμέτρητες αγγελίες και μίλησα με πολύ κόσμο...
αποφάσισα να δώσω γύρω στα 5000
μπήκε δυναμικά στη λίστα μου και το ΚΙΑ Ceed 1.6
έχει κανεις καμία γνώμη γι αυτό... μου άρεσε πάρα πολύ...
ότι ειπα για σπορ ξεχάστε το... απλά δε θέλω να ειναι φλάτ.. δλδ να έχει μια πιο δυναμική εμφάνιση και λιγα αλογάκια παραπάνω
115- 130 ,,,να τραβάει δλδΑδερφέ ψάξε και βρες ένα καλό kia proceed 1.6 μοντέλο 08 η 09 αλλά να μη φοράει αέριο. Αναφέρομαι στο κουπέ το διπορτο το οποίο πάει πολύ καλά και με λίγο σπορ ανάρτηση. Είναι αξιόπιστο η αγορά βρωμάει από φθηνά ανταλλακτικά είναι πολύ μπάνικο και διατίθεται στα χρήματα αυτα. Ότι άλλο θες ρωτά.
-
Βγαίνει κουπέ το Σιντ;
Πάντως πολύ τίμιο αμαξάκι.
-
Υπάρχουν άπειρα αυτοκίνητα δεκαετίας που και καλοσυντιρημενα είναι και λίγα χιλιομετρα έχουν και στα λεφτά που διαθέτει ο φίλος είναι.
-
Να ρωτήσω...τι παίζει με τις ηλικίες;
Να βάζεται κιλά και ύψος στις επικεφαλίδες των threads, μπορεί να αισθάνεστε τυχεροί....
και το 'αγόρι - κορίτσι' μου αρέσει που είδα σε άλλο thread, να το κρατήσουμε, μαζί με τα άλλα παράγωγα στο ενδιάμεσο, σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ για αγορά αυτοκινήτου. Ας πούμε τα binary άτομα τι αυτοκίνητα προτιμούν;
Ένα καλό αμαξάκι να πηγαίνει και να μην έχει κακή χρήση βρες φίλε μου, με 5.000 δεν έχεις πολλές επιλογές γιατί όλα θα είναι μεταχειρισμένα του κερατά, εκτός από κάποια θείων/μπαρμπάδων/παππούδων/γιαγιάδων που έχουν κάνει 50.000 σε 15 χρόνια, οπότε το 32 δεν έχει και τόσο νόημα, γιατί αν πάρεις από άλλον 18-58χρονο, μάλλον θα το έχει χρησιμοποιήσει πολύ, και με διάφορους τρόπους!
-
Mια χαρά αυτοκίνητα παίρνεις με 5000€. Fiesta, corsa, focus είναι κάποια από αυτά.
-
Mια χαρά αυτοκίνητα παίρνεις με 5000€. Fiesta, corsa, focus είναι κάποια από αυτά.
Με 5 χιλιάρικα παίρνεις ότι βρεις κι ελπίζεις να είναι μια χαρά. Όχι πως δεν υπάρχουν και καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα, αλλά αν είναι 'καλά αυτοκίνητα' όπως π.χ. το Φόκους που γράφεις, θα πρέπει να είναι αρκετά παλιά για να μην είναι διαλυμένα και να κοστίζουν 5 χιλιάρικα. Άλλο να ελπίζεις να είσαι ο τυχερός που θα βρεις την καλή περίπτωση κι άλλο τι είναι τα περισσότερα της αγοράς... Γι αυτό λέμε, πρώτα κοιτάς σε τί κατάσταση είναι και μετα ποιο μοντέλο είναι.
Αγορά αυτοκινήτου για 32χρονο