-
Ενα μπράβο στην προηγούμενη κυβέρνηση που η Novartis Hellas πλήρωσε κάπου 250 εκ δολλάρια στο Αμερικάνικο Δημόσιο χωρίς να έχει πληρώσει σέντσι στο Ελληνικό. Για να δούμε και την τωρινή...
-
Παντως το πορισμα λεει οτι δεν βρεθηκαν χρηματα σε πολιτικους. Μονο σε κρατικους υπαλληλους κ γιατρους. Αν με ρωτας την αποψη μου, σιγουρα τα κομματα και πολιτικοι εκαναν παιχνιδια με φαρμακευτικες.
Αλλο η εικασια ομως κ αλλο να κατηγορω χωρις αποδειξεις.
Τσιπρα μην βιαζεσαι. Ακου τις συμβουλες των μελων του κομματος. Ο Τσακαλωτος που δεν συμφωνω ιδεολογικα μαζι του αλλα ειναι εντιμος, βγηκε απο τα ρουχα του...
-
Προφανώς και οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι. Αν μη τι άλλο αδιαφόρησαν όταν η δαπάνη επί ημερών τους διπλασιάστηκε, είναι το λιγότερο που μπορείς να τους προσάψεις. Μιλάμε για κάποια δις που αν π.χ. τα διαθέταμε στην άμυνα της χώρας σήμερα κανείς γείτονας δεν θα κουνιόνταν. Είναι νομίζω κι ένας από τους λόγους που ο Αβραμόπουλος έχει 'εξοριστεί' στας Βρυξέλλας.
Επειδή όμως ο Σύριζας ήθελε να τα έχει καλά με τους καραμανλικούς (και μερικούς νυν ανελίτες), αντί να κάνει αυτά που έπρεπε, έστησε μια παράσταση που δεν οδήγησε πουθενά, δυστυχώς, ενώ βλέπουμε ότι θα μπορούσαν να προκύψουν χρηματικές αποζημιώσεις. Και εκεί θα του βγάζαμε όλοι το καπέλο.
Για τον Παππά έχω γράψει ότι είναι μεγάλο βαρίδι, από εκείνη την νύχτα στο Μάτι και την παράσταση που 'συμβούλεψε(;)' τον Τσίπρα να παίξει. Αλλά προφανώς ξέρει και πολλά για τον αρχηγό οπότε δύσκολα θα τον ξαποστείλει.
-
αν γραψω περι αβραμο και κομπιναι θα παγω φυλακη, πλην ομως τα γνωριζω απο πρωτο χερι με υπευθυνο ενα αυτοκινητο σχιστοματικο.
αν θελουν βεβαιως οι φιλοι ζαιοι να με επιδοτησουν με μερικα μυρια, ενα διαβατηριο για μπραζιλ και νεα ταυτοτητα τους εχω και μαρτυρες
-
αν γραψω περι αβραμο και κομπιναι θα παγω φυλακη, πλην ομως τα γνωριζω απο πρωτο χερι με υπευθυνο ενα αυτοκινητο σχιστοματικο.
αν θελουν βεβαιως οι φιλοι ζαιοι να με επιδοτησουν με μερικα μυρια, ενα διαβατηριο για μπραζιλ και νεα ταυτοτητα τους εχω και μαρτυρες
Οι Ζαίοι το πολύ πολύ να σε βάλουν σε Κέντρο Προστασίας Προσφύγων! Όπως τους 'μαρτυρες Novartis'.
Για πρόγραμμα Προστασίας μαρτύρων, καυτές πρακτόρισες, κυνηγητά με βρωμόγκαζα και μεξικάνικες παρακμιακές φιέστες, πρέπει να κάνεις αίτηση στο FBI... Αν και μάλλον με τέτοιες πληροφορίες, παίρνεις καλή θέση στο Δημόσιο.
Γενικά, αν δεν ανακατέψεις ονόματα εφοπλιστών, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Μόνο εκεί ζορίζεται το πράγμα, γύρω από εφοπλιστές ακόμη και οι ρόγες απ το σταφύλι είναι επικίνδυνες να σου κάτσουν στο λαιμό, με ολέθρια αποτέλεσματα...
-
Πάντως ΔΕΝ παραιτείται ούτε τιμωρείται ποτέ κανένας και για τίποτα.
Ο Παπάς θα ζωστει τα φυσεκλίκια και θα βγει στο βουνό να παριστάνει τον Άρη...
Ο Άδωνης και οι ΑΡΔ κομπάζουν για την επιτυχημένη συγκάλυψη.
Και μεις από κάτω, οι μπλε, χειροκροτάμε που ευτυχώς μέχρι τώρα μένει αλώβητη η Παράταξη...
-
Πολύ τσουβάλιασμα κάνεις πήλιου, πέρνεις θέση προσβάλοντας όλους τους μπλέ και είναι λάθος, γιατί εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους, οι περισσότεροι αν όχι όλοι ( οι μπλέ ) που πληρώνουν ακριβά σαν μαλάκες τα φάρμακα τους θα ήθελαν να δούν πίσω από τα κάγκελα όσους απλώνουν το χέρι τους στο δημόσιο χρήμα, επιμένεις να πέρνεις τη θέση των άλλων χωρίς εξουσιοδότηση γιατί αυτό σου λέει το δικό σου αντίθετο κομματικό μυαλό, αυτό ξέρεις πως λέγεται μια και μιλάς τη γλώσσα την Ελληνική, επίσης έχεις εμμονές γιατί δεν σε προσέλαβε κανείς και αναγκάστηκες να φύγεις στη αραπιά, γιατί αν σε είχαν βολέψει οι μπλέ θα έσταζες μέλι, αυτό είναι μεγάλο θέμα όταν κάνεις κριτική και πρέπει να το κοιτάξεις.
-
piliourits το πρόβλημα είναι ότι οι Ζαίοι επικεντρώθηκαν στο να τιμωρήσουν με όποιον τρόπο βουλευτές άλλων κομμάτων και δεν ασχολήθηκαν 3 χρόνια τώρα να φωνάξουν έναν γιατρό, ένα στέλεχος νοσοκομείου ώστε να καταδικαστεί η νοβάρτις και εδώ όπως στην Αμερική. Θα μπορούσαμε δηλαδή να σκάσουμε ένα πρόστιμο στην νοβάρτις όπως έγινε και έξω.
Αντ'αυτού ασχολούμαστε 3 χρόνια με μαρτυρίες τύπου ''Δεν μπορεί ο Πικραμένος να μην πήρε 1 μύριο'', ''άκουσα ότι ο υπουργός πήρε 2 μύρια'' μόνο και μόνο για να πλακώνονται τα δύο μεγάλα κόμματα στα κανάλια...
-
Πολύ τσουβάλιασμα κάνεις πήλιου, πέρνεις θέση προσβάλοντας όλους τους μπλέ και είναι λάθος, γιατί εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους, οι περισσότεροι αν όχι όλοι ( οι μπλέ ) που πληρώνουν ακριβά σαν μαλάκες τα φάρμακα τους θα ήθελαν να δούν πίσω από τα κάγκελα όσους απλώνουν το χέρι τους στο δημόσιο χρήμα, επιμένεις να πέρνεις τη θέση των άλλων χωρίς εξουσιοδότηση γιατί αυτό σου λέει το δικό σου αντίθετο κομματικό μυαλό, αυτό ξέρεις πως λέγεται μια και μιλάς τη γλώσσα την Ελληνική, επίσης έχεις εμμονές γιατί δεν σε προσέλαβε κανείς και αναγκάστηκες να φύγεις στη αραπιά, γιατί αν σε είχαν βολέψει οι μπλέ θα έσταζες μέλι, αυτό είναι μεγάλο θέμα όταν κάνεις κριτική και πρέπει να το κοιτάξεις.
Πολύ τσουβάλιασμα κάνεις και εσύ quadra με τους αριστερούς (εμένα με έβαλε σε σωστή ξεχωριστή κατηγορία ο γάτος (κομμουνια, και έχει δίκιο) οπότε δεν ξαναασχολήθηκα με το τσουβάλιασμα που κάνεις. Αλλά μην προσβάλλεσαι όταν τσουβαλιάζουν εσένα, και απορείς όταν προσβάλλεται ο αριστερός όταν τον τσουβαλιάζεις.
Γενικά** το τσουβάλιασμα είναι λάθος και το κάνουν όλοι **είτε με σκοπό να προσβάλουν, είτε ασυναίσθητα.Επίσης είναι λάθος να τσουβαλιάζονται άνθρωποι μιας πολιτικής κατηγορίας, για μ@λ@κίες που κάνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι συγκεκριμένοι αυτοί άνθρωποι θα έκαναν τα ίδια και αν άνηκαν σε άλλη πολιτική κατηγορία (έχουμε και παραδείγματα που κάνανε μεταγραφές)
Τι κομμάτι του βολέματος δεν θα το πιάσω γιατί δεν θέλουν όλοι να τους βολέψουν. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς από την δουλειά τους χωρίς πουστιές. Και τι περίεργο, αν αυτό γινόταν (να ζήσουν αξιοπρεπώς από την δουλειά τους χωρίς πουστιές) βυσματοκαταστάσεις δεν θα υπήρχαν.
-
+1
υ.γ. και εγώ πολλές φορές τσουβαλιάζω... Μάλλον έχω δει το φόρουμ σαν 'σάκο του μποξ' και ξεσπάω.
-
piliourits το πρόβλημα είναι ότι οι Ζαίοι επικεντρώθηκαν στο να τιμωρήσουν με όποιον τρόπο βουλευτές άλλων κομμάτων και δεν ασχολήθηκαν 3 χρόνια τώρα να φωνάξουν έναν γιατρό, ένα στέλεχος νοσοκομείου ώστε να καταδικαστεί η νοβάρτις και εδώ όπως στην Αμερική. Θα μπορούσαμε δηλαδή να σκάσουμε ένα πρόστιμο στην νοβάρτις όπως έγινε και έξω.
Αντ'αυτού ασχολούμαστε 3 χρόνια με μαρτυρίες τύπου ''Δεν μπορεί ο Πικραμένος να μην πήρε 1 μύριο'', ''άκουσα ότι ο υπουργός πήρε 2 μύρια'' μόνο και μόνο για να πλακώνονται τα δύο μεγάλα κόμματα στα κανάλια...
Σωστή προσέγγιση, αλλά από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν ήταν η novartis μην περιμένεις τέτοια. Στον τομέα αυτό δεν είναι όπως οι κατασκευές έργων που είναι πιο ξεκάθαρα. Οι μεν υπάλληλοι του μπομπολά, οι δε του καλογριτσα κλπ κλπ
-
Φτιάχνουμε ένα σύλλογο, παίρνουμε και μία άδεια από το υπουργείο πολιτισμού και αμέσως μετατρέπεται σε οργανισμό, βάζουμε την Λούκα γενική διευθύντρια με ένα παχυλό μισθό (δεν πρέπει να μείνει άνεργη!!αμαρτία!!!), φροντίζει και ο Κούλης να πάρει ο οργανισμός και 1.000.000euro γιατί οι τσέπες είχαν αδειάσει...
Αυτές είναι μπίζνες!...!
“Δωράκι” 1 εκ ευρώ στην «ΕΔΕΜ» (των 1.000 καλλιτεχνών) από την κυβέρνηση
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 3:19 μμ
Αργεί όπως φαίνεται η εξυγίανση, αλλά και η επούλωση των «τραυμάτων» στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων, αφού η κυβέρνηση συνεχίζει να χαρίζει χρήματα υπό την απειλή των κραυγών συγκεκριμένων δημιουργών ξεπερνώντας ακόμη και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησε το μόρφωμα της ΕΥΕΔ (Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων) του ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και έσπασε τα πνευματικά δικαιώματα στα δύο. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 1.000.000 ευρώ μετέφερε αυθαίρετα ο ΟΠΙ στο λογαριασμό της «ΕΔΕΜ» (διάδοχο σχήμα της ΕΥΕΔ) των 1.000 δημιουργών, κατά παρέκκλιση των προβλέψεων της σχετικής ΚΥΑ!
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι διευθύντρια και γενικός δερβέναγας στην «ΕΔΕΜ» ανέλαβε η γνωστή μας Λούκα Κατσέλη, με παχυλό μισθό όπως μαθαίνουμε, καθώς και με μια πολυμελή ομάδα αντίστοιχα αμειβόμενων βοηθών. Φαίνεται ότι στον ΟΠΙ υπάρχει ακόμη συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρώην ΠΑΣΟΚ κυρία Λούκα Κατσέλη, στηρίζοντας την παλαιά σύντροφο στη “νέα της προσπάθεια”.
Δικαίως η «Αυτοδιαχείριση» του Γιάννη Γλέζου διαμαρτύρεται και πηγαίνει από δικαστήριο σε δικαστήριο σε Ελλάδα και Ευρώπη, για την κρατική βοήθεια που πήραν οι πάλαι ποτέ συνδαιτυμόνες του ΣΥΡΙΖΑ και νυν συνομιλητές της ΝΔ. Να σημειωθεί ότι η ΚΥΑ δίνει το (ευνοϊκό) δικαίωμα στην «ΕΔΕΜ» να διαχειριστεί κονδύλια που αφορούν και μέλη της «Αυτοδιαχείρισης» αλλά και μέλη που δεν έχουν μεταφέρει τα δικαιώματά τους στην ΕΔΕΜ! Σε ένα περιβάλλον αμιγώς Ιδιωτικών συμφερόντων, μετά την ΕΥΕΔ του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχτηκε η ΕΔΕΜ της ΝΔ.
Κάτω λοιπόν από τη σκιά της κρατικής βοήθειας από τη μία και τη σειρά προσφυγών στη δικαιοσύνη από την άλλη, άκαρπες αναμένονται να αποβούν οι προσπάθειες για συνένωση των δυο οργανισμών με πρόσφατο το ναυάγιο που οφείλεται στην απαίτηση της ΕΔΕΜ να αποσύρει όλες τις προσφυγές της η Αυτοδιαχείριση πριν ακόμη κάτσουν στο τραπέζι… Έτσι περισσεύει η καχυποψία, οι προϋποθέσεις και τα προαπαιτούμενα που τίθενται για να ξεκινήσει ο διάλογος.
Ωστόσο, δυσοίωνο προμηνύεται το μέλλον και των δυο οργανισμών, καθώς τα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία, είτε παραμένουν κλειστά είτε δυσκολεύονται να επιβιώσουν στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοιό. Ως εκ τούτου σε ένα τέτοιο περιβάλλον το δώρο του 1.000.000 ευρώ στην «ΕΔΕΜ» από τον ΟΠΙ, αποτελεί τον ορισμό του αθέμιτου ανταγωνισμού όταν η «Αυτοδιαχείριση» πιέζεται να μειώσει τα κόστη της για να συνεχίσει να υπάρχει.
Τέλος, εγείρονται και θέματα απιστίας καθώς η «προκαταβολή» του ΟΠΙ στην «ΕΔΕΜ» είναι διπλάσια ακόμη και από αυτά που προβλέπει η ΚΥΑ να δοθούν, μετά το σχετικό έλεγχο που πρέπει να γίνει στην ΕΥΕΔ.
https://www.enimerosi24.gr/220417/δωράκι-1-εκ-ευρώ-στην-εδεμ-των-1-000-καλλι/
-
Quadra είσαι μεγάλος άνθρωπος απ' όσα έχω διαβάσει εδώ και θα έπρεπε να ήσουν ο σεβάσμιος του φόρουμ. Θα έπρεπε επίσης, αφού είσαι καλύτερος από μένα, να συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που λέω με επιχειρήματα και να μην κάνεις δολοφονία χαρακτήρα σε κάθε ευκαιρία, σε όποιον θεωρείς πολιτικά αντίθετο σου.
Δεν κάνω καμιά αναφορά του ποστ σου ως προσβλητικό επί προσωπικού (όπως του αξίζει), απαντώ σε σένα ευθέως σαν ντομπροι άντροιδες που είμαστε και μάθαμε να οδηγάμε χωρίς υδραυλικά τιμόνια:
Σου περνάει απ' το μυαλό, όπως έγραψε και το 'κομμούνι' πριν, ότι υπάρχουν άνθρωποι που αυτά που τους λέγαν μικροί οι γονείς κι οι δάσκαλοι στο σχολείο (το δημόσιο, που είχε κι από κανα γυφτάκι στη τάξη, όχι το ιδιωτικό) τα πίστεψαν, και προσπαθούν να ζουν μια ζωή αξιοπρεπή χωρίς να χρωστάνε σε ή να περιμένουν από, κανένα κερατά; Πώς δε με 'βόλεψαν' ή διόρισαν οι μπλε, πράσινοι, ροζ, κόκκινοι, γιατί ποτέ δε ζήτησα από κανένα, γιατί ποτέ δεν έκανα αίτηση στο δημόσιο, γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα με κανένα πολιτικό ή εκκλησιαστικό παράγοντα που διορίζει και τους 7 απ' τους 10 στον 'ιδιωτικό τομέα', εργοστάσια κλπ; Καταλαβαίνω πως σε πολλούς όπως κι εσένα, είναι δύσκολο να αντιληφθούν ότι ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα καταφέρνουν κι επιβιώνουν κι από πάνω!
Με όσα λες για τα μέλια, θα ήταν δίκαιο να πάει ο νους κάποιου στο πονηρό, ότι γνωρίζεις τη γλύκα τους; Και σε ευχαριστώ για τη μομφή 'Αν σε είχαν βολέψει οι μπλε, θα...' τέτοιους επαίνους έχω δεχτεί συχνά στη ζωή μου, ανάλογα ποιους ενοχλώ, γνωρίζω αν βαδίζω σε σωστό ή λάθος δρόμο.
-
***Καταλαβαίνω πως σε πολλούς όπως κι εσένα, είναι δύσκολο να αντιληφθούν ότι ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα καταφέρνουν κι επιβιώνουν κι από πάνω! ***
Σε όλο αυτό το λογύδριο θα σου απαντήσω μόνο στο σημείο που θίγεις υπονοώντας ότι είμαι / ήμουνα ή ότι έχω δεσμούς με το δημόσιο, λέω λοιπόν δουλεύω από εννέα ετών, τα χέρια μου να είναι καλά, δεν δούλεψα ποτέ με το δημόσιο, και έχω δική μου δουλειά εδώ και 40 χρόνια, δημόσιο, κόμματα, εκκλησία μου βγάζουν καντύλες, αν αυτά σου λένε κάτι έχει καλώς, αν δεν σου λένε πάλι έχει καλώς, θα πω μόνο ότι σαν Ε.Ε που έφαγα ψωμί από άλλους Ε.Ε και κυρίως από την βιομηχανία είμαι εναντίον όσων προσπαθούν να σαμποτάρουν τη βιομηχανία και την αγορά με οποιοδήποτε τρόπο, η βιομηχανία παράγει πλούτο και ταϊζει οικογένειες, συμπληρώνω ότι σέβομαι αυτούς που έχουν την δυνατότητα να δίνουν ψωμί σε άλλους ανθρώπους και να τους βοηθούν να κάνουν πράξη τα όνειρα τους και τα όνειρα των παιδιών τους, αν κάποιοι από αυτούς είναι σκατιάρηδες υπάρχει η πολιτεία, υπάρχουν νόμοι να τους εφαρμόσουν, δεν είναι δική μολυ δουλειά να κάνω τον δικαστή ούτε των αριστερών κομμάτων ούτε των αριστερών κομμάτων να παγιδεύουν όλη την κοινωνία με απεργίες γιατί θίχθηκε κάποιος δικός τους, ποτέ δεν είδα μια απεργία για την εφαρμογή των νόμων, αν είδες εσύ να μου το πείς.
Ως εκ τούτου δεν έχω, δεν νιώθω και δεν θα αποκτήσω την ανασφάλεια που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι και που τους οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, δρόμους, πράξεις, και αυτό γιατί έχω τα χέρια μου, το μυαλό μου, τις εμπειρίες μου και τον επαγγελματικό μου κύκλο, δεν έχω ανάγκη από καμμία στήριξη τα καταφέρνω μια χαρά μόνος μου.
Ο κάθε αλήτης ξύστης λοιπόν που πέρνει εντολή από το κόμμα του 99.9% αριστερής φιλοσοφίας, θα με βρεί απέναντι γιατί με πρόσχημα τα δικαιώματα των εργαζομένων πληγώνει και την χώρα και την κοινωνία για την οποία ( υποτίθεται ) πως ενδιαφέρεται. όχι γιατί το κόμμα ενδιαφέρεται για τους εργάτες και τους υπαλλήλους όπως διακυρήσει αλλά γιατί αυτό είναι το προϊόν που έχει για πούλημα στο πόπολο η νομεκλατούρα του, όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.
Είμαι παλιά καραβάνα και έχω δει και έχω ζήσει πολλά στη ζωή μου, τόσα που ο μέσος άνθρωπος θέλει 5 ζωές, για να δεχθώ να με τραβάει από τη μύτη ο κάθε κατεργάρος ανεπάγγελτος ξύστης κόμματος, και επειδή δεν θέλεις να είσαι δίκαιος μαζί μου για τους δικούς σου λόγους αφού με λες μπλέ, σου λέω ότι συμφωνώ με τα σωστά και κατακρίνω τα ανόητα τα άσχημα και τα επιζήμια για τη χώρα, την κοινωνία, την πρόοδο από όπου και αν προέρχονται, και πιστεύω ότι τα αριστερά κόμματα δεν στην Ελλάδα δεν είναι για πρόοδο, και αν σήμερα η Ελλάδα είναι στο σημείο που είναι, και μάλιστα σε πολύ καλή θέση στον παγκόσμιο χάρτη ωφείλεται στους δεξιούς και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, αυτή που πολεμάει η αριστερή σκέψη λες και θα βρεθούνε τα λεφτά στα δένδρα, η χώρα θα μπορούσε να ήταν έως και παράδεισος αν δεν ήταν κλέφτες και ψεύτες όσοι την κυβέρνησαν τα τελευταία 50 χρόνια και αν δεν την πολεμούσαν οι αριστεροί με τις απεργίες για τι τίποτα,( που μάλλον δεν έζησες τις δεκαετίες 80-90 ) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα να κλείνουν το κέντρο της Αθήνας για το τίποτα, ελπίζω ότι οι τρείς φορές που έκαψε ο Σύριζα το κέντρο της Αθήνας να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά.
Αυτό δεν είναι τσουβάλιασμα είναι όσα ζούμε καθημερινά αλλά δυστυχώς δεν ξεχνώ, έτσι όταν γίνεται κάτι σήμερα δεν θα το αναλύσω μέχρι κεραίας γιατί οι μνήμες μου με γυρνάνε πίσω σε νιοστή επανάληψη όσων συμβαίνουν σήμερα που για τους νεότερους είναι πρωτοφανή, για τους παλιότερους είναι μια επανάληψη με άλλο πρόθεμα, πρόσχημα, όνομα, τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους χώρους.
ΥΓ. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι καλύτερος από εσένα ή όποιονδήποτε άλλο,
-
Τέλος πάντων Quadra, εδώ μπαίνουμε να συζητήσουμε και να αγγίξουμε λίγο το σκεπτικό και άλλων ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες και προσανατολισμό κι όχι να μαλώνουμε και να κάνουν χάζι οι υπόλοιποι.
Δεν σε είπα μπλε εγώ (προσωπικά μου φαίνεται ότι ανήκεις σε αρκετά πιο σκούρα απόχρωση), εσύ θίχτηκες και ανέλαβες να υπερασπιστείς τους μπλε στη τρέχουσα συγκυρία του σκανδάλου=σκευωρία. Και στο ζήλο σου πάνω, της αυτόκλητης υπεράσπισης των μπλε, μου είπες ότι με θεωρείς εξαγοράσιμο κι ότι γκρινιάζω γιατί δε με βόλεψαν και να πάω να το κοιτάξω... δυστυχώς αυτή είναι η κακή (ακρο-)δεξιά κοσμοαντίληψη για όποιον 'δεν είναι δικός μας'. Το τι λέει ο καθένας μας, και το ποιόν του, ας το κρίνουν αυτοί που κάθονται και μας διαβάζουν.
-
Ενα μπράβο στην προηγούμενη κυβέρνηση που η Novartis Hellas πλήρωσε κάπου 250 εκ δολλάρια στο Αμερικάνικο Δημόσιο χωρίς να έχει πληρώσει σέντσι στο Ελληνικό. Για να δούμε και την τωρινή...
Αυτή είναι η πιο ουσιαστική κουβέντα, αλλά είναι το μόνο σίγουρο πως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα διεκδικήσουν ούτε ένα ευρώ απ' τα κλοπιμαία, σε όλες τις περιπτώσεις διαφθοράς που δεν έχουν συγκαλυφθεί πλήρως, μόνο πολιτικό πιγκ πογκ για τους ιθαγενείς, τίποτε άλλο!
Και τα βαρίδια που έγραψες στο επόμενο ποστ, κάθε Έλλην πρωθυπουργός που σέβεται τον εαυτό του, έχει κι έναν υποχθόνιο τύπο να ξεσαλώνει από πίσω του και να κάνει όλες τις βρωμοδουλειές, απ' το Ρουσόπουλο του Κωστάκη, μέχρι τον Παπά και πιο πρόσφατα τον Άδωνη-Πέτσα και την υπόλοιπη παρέα...
-
Απο τον 'τοίχο' του πολύ καλού φωτορεπόρτερ Yannis Kemmos => Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους αυτές είναι κάποιες από τις 570 ορθογωνικές ζαρντινιέρες από λαμαρίνα, με διαστάσεις 1,5 επί 0,5 μέτρο και ύψος 50 εκατοστά. Το κόστος για κάθε μια προϋπολογίζεται σε 550 ευρώ. Καλοφόρετες!!! Η κάθε μία κάνει περισσότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Και μιλάμε για γλάστρες έτσι; Για γλάστρες. (Η φωτογραφία δεν είναι δική μου)
(Μαρία Δενάξα στο Facebook)
-
Όταν βλέπεις 'ομορφάδες', 'ζαρτινιέρες', 'συντριβάνια' και 'πεζοδρομήσεις' σημαίνει ότι προετοιμάζουν τον μικρό Ντορούλη για πρωθυπουργό.
Να δούμε πότε θα γλυτώσουμε από όλους αυτούς τους Ντορούληδες.
Ή μάλλον να δούμε πότε οι ψηφοφόροι θα αρχίσουν να σκέφτονται κάπως διαφορετικά όταν πηγαίνουν προς την κάλπη.
-
Όταν βλέπεις 'ομορφάδες', 'ζαρτινιέρες', 'συντριβάνια' και 'πεζοδρομήσεις' σημαίνει ότι προετοιμάζουν τον μικρό Ντορούλη για πρωθυπουργό.
Να δούμε πότε θα γλυτώσουμε από όλους αυτούς τους Ντορούληδες.
Ή μάλλον να δούμε πότε οι ψηφοφόροι θα αρχίσουν να σκέφτονται κάπως διαφορετικά όταν πηγαίνουν προς την κάλπη.
Π
Ο
Τ
Ε
Είναι η πιθανότερη περίπτωση...
https://www.candiadoc.gr/2020/06/25/aderfi-k-mitsotaki-proedros-tis-p/#.XvcsIuqEY0P
' Η αδερφή του Κ. Μητσοτάκη πρόεδρος της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα '
Πώς τόνε λέγανε αυτόν που διέγραψε για να πατάξει την οικογένειοκρατεία, γιατί ήθελε να βάλει το γιο του υποψήφιο βουλευτή στην θέση του;
-
Σημαντικότερο για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης είναι να μας ενημερώσουν πότε επιτέλους θα ανοίξουν οι σταθμοί μετρό Αγία Βαρβάρα - Κορυδαλλός - Νίκαια, γιατί τους περιμέναμε αρχές καλοκαιριού φέτος ;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2