-
Έχουν πάρει από τότε οι τιμές λίγο !!! Να φανταστείς στο ίδιο πακέτο αν βάλεις κάτι άλλο εκτός από λευκό ή κόκκινο ανεβαίνει η τιμή π.φ. πάνω από 17.000 και το ανεβάζει πάνω από 23.500
Αν ισχύει αυτό τότε μας περνάνε για ανόητους. Αντι να κάνουν κάποια σοβαρή έκπτωση, βγάζουν κάτι δήθεν χρηματοδοτικά προγράμματα που στα ψιλα γραμματα τελικα δεν αλλαζει τπτ. Οι δήθεν μειώσεις που περιμεναμε τοσο καιρο για τελη ταξινόμησης εγιναν αυξήσεις, μειώσεις για υβριδικά ξεχάστηκαν και τα δώσανε ολα στα ηλέκτρικα που θα εξυπηρετήσουν μονο εταιρίες με leasing.
-
Δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα στον υπολογισμό των τελών ταξινομισης.
-
Εαν ισχύουν οι πληροφορίες μου, από βδομάδα θα αλλάξει για τα εισαγώμενα (αυτό που έχουν πει εδώ και μήνες) και κάποια στιγμή (άγνωστο πότε) θα ακολουθήσουν και τα καινούργια.
-
Aikibill wrote:
Εαν ισχύουν οι πληροφορίες μου, από βδομάδα θα αλλάξει για τα εισαγώμενα (αυτό που έχουν πει εδώ και μήνες) και κάποια στιγμή (άγνωστο πότε) θα ακολουθήσουν και τα καινούργια.
Είναι λίγο λαικισμός αυτό που θα πώ, αλλά οι διατάξεις φαινομενικά ωφελούν το γκρουπ VW καθώς είναι τα περισσότερα μοντέλα που μπορεί να πάρει κάποιος (τύπου UP για τα ποιο φθηνά, τύπου Golf για ένα νορμάλ αυτοκίνητο), τώρα θα σπρώξουν και τα Γερμανικά, και άλλα Ευρωπαϊκά, μεταχειρισμένα;
Το δικό μας στόλο θα ανανεώσουν, ή των δυτικό Ευρωπαίων;
Νομίζω ότι μετά τα ηλεκτρικά, που είναι και το μοδάτο αυτό το διάστημα, δεν το γλυτώναμε νομίζω, θα έπρεπε να σπρώξουν καινούργια αυτοκίνητα με τελευταίους κινητήρες και πλατφόρμες, με μικρότερες καταναλώσεις και ρύπους ανά κατηγορία (και τα περισσότερα, αν όχι όλα, ποιο ασφαλή επίσης).
Νομίζω την τελευταία 5ετία έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, και έχουν βγει, και βγαίνουν πάααρα πολλά μοντέλα 2019/2020 και περιμένουμε και άλλα, που είναι πολύ βελτιωμένα από τα προηγούμενα.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Καθώς γύρισα σπίτι πριν λίγο, παρατήρησα ότι δούλεψε για τουλάχιστον 4-5' ο ανεμιστήρας!! Η διαδρομή που έκανα ζήτημα αν ήταν 10-12χλμ!! Ξέρω ότι δουλεύει ο ανεμιστήρας αλλά δεν έχω ξαναδεί μετά από μικρή διαδρομή να δουλεύει τόσο πολύ!! Όλα αυτά με σβηστό κινητήρα!! Παρατηρείτε κάτι μεμπτό; ευχαριστώ!!
-
Φυσιολογικό είναι, καλοκαίρι έχουμε και ζέστη πολλή σήμερα, μην αγχώνεσαι!
-
-
Τα νέα από Ηνωμένο Βασίλειο για το Focus
Αν και αρκετα νωρίς, αν εχουν βάση οι πληροφοριες, και η βασική εκδοση με το mild hybrid ξεκινα απο 25.000 ευρώ περιπου στο Η.Β., δε ξέρω καν τι θα ακουσουν τα αφτιά μας εδω στην Ελλάδα.
-
Καλά την titanium ειδικά στο UK με τον εξοπλισμό που έχει δεν την λες και 'βασική'. Μέχρι και full LED λέει ότι θα έχει. Η μαγεία του ελληνικού φορολογικού συστήματος πάντως είναι πολύ πιθανόν να σοκάρει...
-
Μην συγκρίνουμε τιμές με εξωτερικό είναι πολύ πιο ακριβά. Και το Fiesta το 125αρι σε ST Line έχει €22.000 στην Γερμανία (και χωρίς LED) όταν εδώ έχει €17.500!
-
Οι εκδόσεις ακτιβ και ακτιβ βινιαλε συνεχίζουν να έχουν πολλαπλούς ισχύει και για τις δύο ή μόνο για την δεύτερη;
-
Οι εκδόσεις ακτιβ και ακτιβ βινιαλε συνεχίζουν να έχουν πολλαπλούς ισχύει και για τις δύο ή μόνο για την δεύτερη;
Καλή τύχη να βρείς κάποιον που να ξέρει να απαντήσει...αχαχα!!
Η Vignale σίγουρα, για την Active δεν είμαι 100% σίγουρος.
Edit: Στην Αγγλία φαίνεται ότι το Active έχει διατηρήσει σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού την ανάρτηση πολλαπλών πίσω. Φυσικά στο ίδιο ακριβώς έντυπο στα Ελληνικά η συγκεκριμένη πληροφορία έχει διαγραφεί...αθάνατοι Έλληνες, δεν ξέρουν οπότε για να μην ψάχνουν το διαγράφουν...αχαχα!!
-
είπαμε ΝΑΙ
-
Πωλητής μου είπε ότι η ακτιβ έχει κανονικά , παρουσιάζοντας το ως το μεγάλο ατού έναντι των υπολοίπων εκδόσεων. Απλά επειδή έχω ακούσει πολλούς παπάδες τελευταία από διάφορους προσπαθώ να το διασταυρωνω όσο μπορώ
-
Εννοείται ότι η Active, ειδικά για την Ελλάδα, είναι σαφώς προτιμότερη και καλύτερη (ιδανική θα έλεγα) έκδοση από όλες τις άλλες. Πολλά τεστ του εξωτερικού λένε το ίδιο και αναρωτιούνται εαν υπάρχει κάποιο καλύτερο Ford από το Focus Active, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο με μόνο μειονέκτημα την τσιμπημένη τιμή του.
-
Παρέλαβα ΕΧΘΕΣ, είπαμε ΝΑΙ
-
PersianBoy τι ημερομηνία κατασκευής έχει το δικό σου;
-
Προς φίλους που έκαναν τους τελευταίους μήνες παραγγελία καμιά έκπτωση πήρατε; Γιατί πολύ σφικτους τους βλέπω! Για αμαξι πχ εκθεσιακό (στατικό μοντέλο) αλλά που έχει περάσει η μισή πόλη από μέσα δίνουν έκπτωση ούτε 400 ευρώ σε αμάξι λιανικής τιμής 25500. Δεν είναι λίγο αστεία η έκπτωση; Τι λέτε; Τι εμπειρία έχετε από την Φορντ;
-
Το Active δεν είναι τόσο ακριβό, όσο το st line κοστίζει.. Το θέμα είναι οτι κανένας δεν γνωρίζει έγκυρα να σου πει αν έχει ημιάκαμπτο ή πολλαπλούς.. Δεν ξέρω τι θα ισχύει στα καινούργια με τους κινητήρες mild hybrid. Εγώ αυτό περιμένω.
-
Το mild active θα πλησιάζει άραγε το 27αρι ή πολύ είναι;
Ford Focus MK4