-
Όσο πιο δυνατός είναι ένας κινητήρας, τόσο λιγότερο επηρεάζεται από το αυτόματο κιβώτιο.
-
Persianboy, συγνώμη που επανέρχομαι, έχεις πάρει άσπρο χιλιάρι Active σωστά;
Ωραίος ο εξοπλισμός, τιμή δεν είπες.
Είναι χειροκίνητο χάτσμπακ αυτό που πήρες σωστά, ή κάτι άλλο;
έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω ή ημιάκαμπτο;
Δεν είναι mild hybrid, σωστά;
Ετοιμοπαράδοτο σημαίνει πως εξαντλούνται αυτά κι αλλάζουν οι προδιαγραφές, ή παραμένουν διαθέσιμα; Πότε περίπου παραλαμβάνεις;
(δεν θυμάμαι αν ξεχνάω κάτι άλλο απ' αυτά που ήθελα να σε ρωτήσω...)
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
-
Ναι ναι ρε μαν piliourits,
Λοιπόν πήγε 21,400 με το κλειδί στο χέρι, είναι Manual και θέλει 15-20 ημέρες για να παραλάβω.
Τα Active έχουν όλα πολλαπλούς συνδέσμους, ακόμα και το 1.0, λόγω ειδικής αρχιτεκτονικής της ανάρτησης.
Σε Hybrid διατίθεται μόνο το Puma προς το παρόν αλλά δεν θα με ενδιέφερε να σου πω και στο Focus αν υπήρχε επιλογή, νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς σε καμια πενταετία ή παραπάνω το συζητάμε πάλι
Προφανώς περιέχει και την 8χρονη εγγύηση εεεεεε
Εξωτερικά έχει διπλή εξάτμιση όπως το ST-LINE και τα λάστιχα του είναι 215/55R17 (του ST-LINE είναι ίδια σε προφίλ 50)
-
Πλέον ούτε το active έρχεται με πολλαπλούς (εδώ και καιρό). Αυτή την ενημέρωση είχα εγώ από την αντιπροσωπεία.
-
Καλησπέρα!! Μόνο εγώ παρατηρώ να κολλάει μερικές φορές η σύνδεση Bluetooth με το κινητό; προσπαθώ να καλέσω από την οθόνη και δεν ανταποκρίνεται!! Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικα, ράδιο gps κλπ!! Κολλάει πολύ συχνά!!
-
Καλησπέρα!! Μόνο εγώ παρατηρώ να κολλάει μερικές φορές η σύνδεση Bluetooth με το κινητό; προσπαθώ να καλέσω από την οθόνη και δεν ανταποκρίνεται!! Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι κανονικα, ράδιο gps κλπ!! Κολλάει πολύ συχνά!!
Καλησπέρα.
Πράγματι, η σύνδεση bluetooth κολλάει και σε μένα κάποιες φορές και μάλιστα δεν έχω βρει τρόπο για να την επαναφέρω. Λειτουργεί πάλι την επόμενη φορά που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο. Γι'αυτό το λόγο προτιμώ να συνδέω το τηλέφωνο στο USB και να χρησιμοποιώ το CarPlay.
-
Εμένα δε μου το κάνει αυτό καθόλου. Τι κινητό έχετε; Και τι έκδοση στο SYNC? Δείτε μήπως έχει διαθέσιμο update για το sync.
Android Oneplus 6 έχω εγώ και δουλεύει μια χαρά. Sync 3.3 19052. Εσείς λογικά που παραλάβατε πιο πρόσφατα θα έχετε 3.4. Πάλι όμως μπορεί να έχει update.
Εννοείται πως carplay ή android auto είναι κατά πολύ καλύτερα. Έχω πάρει ένα κοντό καλωδιάκι και το συνδέω εκεί στη κονσόλα με το που μπαίνω στο αμάξι.
-
Εμένα δε μου το κάνει αυτό καθόλου. Τι κινητό έχετε; Και τι έκδοση στο SYNC? Δείτε μήπως έχει διαθέσιμο update για το sync.
Android Oneplus 6 έχω εγώ και δουλεύει μια χαρά. Sync 3.3 19052. Εσείς λογικά που παραλάβατε πιο πρόσφατα θα έχετε 3.4. Πάλι όμως μπορεί να έχει update.
Εννοείται πως carplay ή android auto είναι κατά πολύ καλύτερα. Έχω πάρει ένα κοντό καλωδιάκι και το συνδέω εκεί στη κονσόλα με το που μπαίνω στο αμάξι.
Sync 3.4 και iPhone.
Update δεν υπάρχει διαθέσιμο.
-
Oneplus 3!! Θα το δω αύριο!!
-
Παρεμπιπτόντως αν ποτέ θέλετε να κάνετε restart για οποιονδήποτε λόγο την οθόνη, κρατάτε πατημένα τα κουμπιά Power και >> (επόμενο τραγούδι) για 2-3 δευτερόλεπτα.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Όλοι εμείς που σκεφτόμαστε να πάρουμε το Focus αυτόματο μάλλον θα περιμένουμε πότε θα έρθουν τα αυτοκίνητα με τους νέους κινητήρες mild hybrid και για όσους τους λείπει εκείνος με τα 150hp θα έρθει ο νέος με τα 155hp. Γνωρίζετε πότε έρχονται τα καινούργια αυτοκίνητα Ελλάδα?
-
Γνωρίζετε πότε έρχονται τα καινούργια αυτοκίνητα Ελλάδα?
Αρχές με μέσα Ιουλίου, εκτός απροόπτου.
Aλλά ο κινητήρας mHEV δεν θα εφοδιάζεται με αυτόματο, μόνο ο 1.0 με τα 125 και ο 1.5 με τα 150 και 182 (σε όποιες εκδόσεις είναι διαθέσιμος).
-
Θα βγει και κινητήρας με 182hp? Θα τον φέρει άραγε η ελληνική αντιπροσωπεία?
-
Το γνωρίζω οτι είχε βγει και κυκλοφορούσε αλλά έχει σταματήσει εδώ και καιρό για αυτό το ανέφερα. Στην Γερμανία που είδα pricelist είδα οτι υπάρχει στην εκεί αντιπροσωπεία. Να δούμε τι θα γίνει εδώ.
-
Υπάρχει από την αρχή ως επιλογή για παραγγελία. Πρόσφατα τον αφαίρεσαν από τις περισσότερες εκδόσεις και καλά λόγω αλλαγής την μεθόδου μέτρησης ρύπων. Η αλήθεια είναι πως λόγω του υπολογισμού των φόρων στην Ελλάδα, με τον νέο τρόπο υπολογισμού, το τέλος ταξινόμησης ξεφεύγει αρκετά οπότε μάλλον υπέθεσαν πως δεν θα τον αγοράσει κανείς...
Στον διαμορφωτή απ' ότι βλέπω τον έχει ακόμα σαν επιλογή στην έκδοση Active X Vignale.
-
Νομίζω οτι ο λόγος που τον απέσυραν ήταν τα καυσαέρια και κατά δεύτερον τα τέλη ταξινόμησης.
Συνέχεια διαβάζω άρθρα στον ειδικό τύπο οτι θα εξορθολογιστούν τα τέλη ταξινόμησης αλλά αναμένουμε.
-
To τέλος ταξινόμησης λαμβάνει υπ' όψιν τους ρύπους του κάθε μοντέλου. Είναι μέρος της φόρμουλας υπολογισμού. Όπως και τα τέλη κυκλοφορίας.
Πάντως για να πωλείται ακόμα (προς το παρόν - θα δούμε τι θα γίνει μόλις βγουν τα hybrid) στις άλλες χώρες, σημαίνει πως κάποια μαμουνιά έχει κάνει η Ford Motor Hellas.
Πραγματικά χαίρομαι που πρόλαβα και αγόρασα πριν την αλλαγή...
-
Κάποια άρθρα ανέφεραν ότι ήταν περιορισμένη η παραγωγή του 1.5, οπότε τον κρατάνε για συγκεκριμένες αγορές ή για εκδόσεις (βλ. Vignale) που αποφέρουν αρκετά μεγαλύτερο κέρδος. Όπως και να έχει κρίμα, γιατί είναι φοβερό μοτέρ και στην τιμή που πωλούταν ως ST Line στην Ελλάδα ήταν σούπερ ευκαιρία!
-
Καλησπέρα στους φορουμίτες!
Παρακολουθώ στενά το thread τους τελευταίους 6 μήνες, ειχα την τύχη να οδηγήσω το st line 1.0 για μια εβδομάδα στο εξωτερικό μετά απο ενοικίαση και απο τότε εφαγα σκάλωμα. Παρόλο που ταλαντεύομαι και ακουω σειρήνες απο κορέα (ceed ή xceed αν και πιο πολυ SUV το τελευταίο) και Ιαπωνία (toyota corolla 1.2) τελικά το κολλημα ειναι μεγάλο και αξεπέραστο.
Δυο ερωτήσεις για τα μέλη και τους κατόχους αν μπoρουν να με βοηθήσουν.
-
O 1.0 ecoboost ξέρω και έχω διαβάσει οτι ειναι πολύ καλός κινητήρας. Νομίζω αν ειναι να μιλάμε για τρικύλινδρο δεν έχει ανταγωνιστή. Ειναι επαρκής? Εχουν τελικά όριο ζωής τα 100.000χλμ τα τρικύλινδρα και μετά πάμε για άλλα λόγω του 'ζορίσματος' που τραβάνε ή μυθος ολο αυτό?
-
Σέρβις και ανταλλακτικά: Εχει κάποιος ενδειτικό κόστος απο πρώτο σέρβις, απο ανταλλακτικά γενικά απο after sales στην ford συγκρινόμενο πχ με kia ή toyota?
-
-
Το όριο ζωής στα 100000χλμ είναι μύθος, μπορεί να ίσχυε μέχρι το 2000λιγο. Ειδικά ο 1000 ecoboost έχει τόσα χρόνια στην αγορά και δεν ακούστηκε κάποιο θέμα. Στα υπόλοιπα ο dimitriscsd με καλυψε πληρως
Ford Focus MK4