-
Ειδικα στην Αθηνα οπου το δικο μου 1.5 τουρμπο βενζινη καιει τα αντερα του στην πολη αυτο εχει ενα 40% λιγοτερο καταναλωση και ειναι και ποιο δυνατο αφου 2λτρο.
Το ότι είναι δίλιτρο δεν λέει και πολλά, οι μετρήσεις δείχνουν την αληθεια.
-
Ο 2λτρος ντηζελ τον εχω οδηγησει και ειναι καλυτερος απο πολλους βενζινοκινητηρες που εχουν κοκκινα στα 6000 στροφες οπως μερικες εκδοσεις του THP.
Ποια εκδοση THP εχει κοφτη στις 6,000 στρ ?
-
wantone wrote:
Ο 2λτρος ντηζελ τον εχω οδηγησει και ειναι καλυτερος απο πολλους βενζινοκινητηρες που εχουν κοκκινα στα 6000 στροφες οπως μερικες εκδοσεις του THP.
Ποια εκδοση THP εχει κοφτη στις 6,000 στρ ?
ποιον κοφτη? κοκκινα εγραψα, δεν διαβαζεις τι γραφω?
-
wantone wrote:
Ειδικα στην Αθηνα οπου το δικο μου 1.5 τουρμπο βενζινη καιει τα αντερα του στην πολη αυτο εχει ενα 40% λιγοτερο καταναλωση και ειναι και ποιο δυνατο αφου 2λτρο.
Το ότι είναι δίλιτρο δεν λέει και πολλά, οι μετρήσεις δείχνουν την αληθεια.
αυτο λεμε νομιζω 140 ιππους εχει και πολυ ροπη. ειναι γρηγορο και σαν συνεπιβατης να το δεις και ισως να ειναι και πιο γρηγορο στο 0-100 αλλα εχει θεμα με το ευρος των στροφων οπως καθε ντηζελ.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Konstantinosnov νομίζω ότι κατάλαβα την εξήγηση που μου έδωσαν τα παιδιά. Εσύ τελικά θα αλλάξεις εσωτερικό? Τι αποφάσισες? Έχεις μιλήσει με αντιπροσωπεία?
Δεν νομίζω.Πρωτον με αποθάρρυναν με την αντοχή στο χρόνο για το Alcantara .Δεύτερον μίλησα με αντιπροσωπεία και δεν τους είδα πρόθυμους (βασικά μου είπαν ότι από τη στιγμή που πήρε ημερομηνία ναπει παραγωγή δεν γίνεται να αλλάξει κάτι).Η άλλη εκδοχή είναι να ακυρώσω την παραγγελία κ να πάω σε νέα με ανοιχτή τιμή όσο αφορά τέλος ταξινόμησης κ νέα τέλη.Τωρα εάν είναι απλά 'εκφοβισμός' λόγω της άγνοιας για το τι θα ισχύσει ή εν γνώσει τους γιατι δεν θέλουν να ακυρώθει η παραγγελία δεν ξέρω τι να πω...
-
ΔρΝικ wrote:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Konstantinosnov νομίζω ότι κατάλαβα την εξήγηση που μου έδωσαν τα παιδιά. Εσύ τελικά θα αλλάξεις εσωτερικό? Τι αποφάσισες? Έχεις μιλήσει με αντιπροσωπεία?
Δεν νομίζω.Πρωτον με αποθάρρυναν με την αντοχή στο χρόνο για το Alcantara .Δεύτερον μίλησα με αντιπροσωπεία και δεν τους είδα πρόθυμους (βασικά μου είπαν ότι από τη στιγμή που πήρε ημερομηνία ναπει παραγωγή δεν γίνεται να αλλάξει κάτι).Η άλλη εκδοχή είναι να ακυρώσω την παραγγελία κ να πάω σε νέα με ανοιχτή τιμή όσο αφορά τέλος ταξινόμησης κ νέα τέλη.Τωρα εάν είναι απλά 'εκφοβισμός' λόγω της άγνοιας για το τι θα ισχύσει ή εν γνώσει τους γιατι δεν θέλουν να ακυρώθει η παραγγελία δεν ξέρω τι να πω...
Γενικότερα θα έλεγα οτι σε θέμα προθυμίας...μάλλον απρόθυμοι μου φάνηκαν κι εμένα σε οποιαδήποτε αλλαγή...μάλλον δεν ξέρουν τι πρόκειται να ισχύσει και δεν θέλουν να εκτεθούν.Πώς γίνεται να μην έχει ξεκινήσει η παραγωγή και να μην μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή??Βέβαια θα μπορούσαν σε αυτή την περίπτωση να σου πουν οτι ξέρεις, θα υποστείς ενδεχομένως κάποια επιβάρυνση ,δεν ξέρω πόση, οπότε διάλεξε τι θες να κάνεις.Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται οτι κάτι παίζει με τα bonus των πωλητών και δεν θέλουν να χάνουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη κλείσει...λογικό δεν είναι?
Τέλος, σε περίπτωση που ακυρώσεις την παραγγελία για να παραγγείλεις κάτι διαφορετικό (λ.χ. να βάλεις και αλκαντάρα μέσα) θα χάσεις την προκαταβολή σου?
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να χανεις προκαταβολη αν αλλαξεις την παραγγελια. Στην τελικη, απο το ιδιο μαγαζι θες να αγορασεις, απλα διαφορετικο προϊον. Ακομα και να ηθελες να αλλαξεις αντιπροσωπεια, ισως να σου εκαναν λιγο τους δυσκολους, αλλα τελικα τα χρηματα θα τα επαιρνες πισω.
Οσο για την 'κλειδωμενη' τιμη, μην αυταπατασαι, το μονο που εχεις κλειδωσει ειναι εργοστασιακη τιμη. Αν βγει καποιος νομος που λεει οτι αλλαζει το ΦΠΑ ή το τελος ταξινομησης ΑΥΡΙΟ, καμμια αντιπροσωπεια δεν θα φαει την χασουρα. Ολες θα μετακυλισουν το αυξημενο κοστος στους πελατες.
Εσυ εχοντας δωσει προκαταβολη και εχοντας προβει σε παραγγελια, εχεις παρει εβδομαδα παραγωγης, το οποιο σημαινει οτι ξερουν στο περιπου, ποτε θα ερθει το αυτοκινητο στην Ελλαδα, ποτε θα το εκτελωνισουν και ποτε θα παραδοθει απο τον πελατη. Επομενως εχουν υπολογισει οτι εχει εκτελωνιστει πριν αλλαξει κατι π.χ. στον τροπο υπολογισμο ρυπων, ο οποιος επηρεαζει ΤΤ και ετσι το συνολικο κοστος του αυτοκινητου. Αν εσυ πεις 'θελω να αλλαξω την παραγγελια μου', (φανταζομαι οτι) θα χασεις την σειρα σου στην γραμμη παραγωγης, θα μπει νεα παραγγελια και ετσι θα καθυστερησει η ολη διαδικασια.
-
Δε Νικ όχι δεν χάνεται η προκαταβολή
Dettol έχεις δίκιο.Αυτο εννοούσα.Τωρα έχει κλείσει η εργοστασιακή τιμή συν τα δικά μας τέλη ταξινόμησης κ.λ.π. Ακριβώς μου είπαν χάνω την σειρά μου στη γραμμή παραγωγής και επειδή είμαστε στο όριο για τα νέα μέτρα δεν εγγυώνται ότι θα μου παραδώσουν πριν τα τέλη Φλεβάρη σε αυτή την περίπτωση.Αρα έχουμε την οποία εργοστάσιακη τιμή συν το ο,τι προκύψει με τα νέα μέτρα (από Ds δεν ήταν όμως πεπεισμένοι ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα αλλά περισσότερο αρνητικά,δηλαδή αύξηση στο τέλος ταξινόμησης κ στα τέλη κυκλοφορίας.)Τώρα τι να πω ;Η δεν θέλουν να ακυρώσουν την παραγγελία (το έχω κάνει αρκετά custom) και μου τα παρουσιάζουν τόσο αρνητικά ως προς το οικονομικό ή όντως θα αυξηθεί αρκετά η τιμή.Παντως όταν το ανέφερα για ακύρωση ήταν λίγο κάπως....('το έχουμε φτιάξει με πολλά έξτρα,θα μας μείνει...').Αν κ δεν να μιζω ότι θα μείνει στην εδώ αντιπροσωπεία.Η θα ακυρωθεί έντελως από τη γραμμή παραγωγής ή θα το διοχέτευσει αλλου το εργοστάσιο).Εγώ έχω πάρει ημερομηνία παράγωγης 17/02
-
Απο την στιγμη που το αμαξι δεν εχει κατασκευαστει ακομα, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα 'θα μας μεινει'. Ισως να φοβουνται μην χασουν τελειως την ταλαιπωρια. Ισως να μην θελουν να ασχοληθουν με το διαδικαστικο κομματι (επικοινωνια με εργοστασιο, ακυρωση, δημιουργια νεας παραγγελιας).
Παντως οτι θα παει πιο πισω η παραγγελια σου, το θεωρω 99% σιγουρο. Νομιζω επισημα τα νεα μετρα υπολογισμου ερχονται σε ισχυ απο 1/3, αλλα υπαρχει αισιοδοξια οτι θα παρουν (παλι) παραταση.
Δεν εχω παρακολουθησει πολυ τη συζητηση και δεν ξερω τι σκεφτεσαι να αλλαξεις. Απο την μια αγοραζεις ενα ακριβο προϊον με το οποιο θα αλληλεπιδρας συνεχεια και σιγουρα θελεις να ειναι οσο πιο της αρεσκειας σου γινεται. Απο την αλλη, δεν θα ειναι λαλακια να φας ανοδο 1-2 χιλιαρικα τσαμπα και βερεσε;
Μονο εσυ ξερεις, ζυγισε το και αποφασιζεις!
-
Απο την στιγμη που το αμαξι δεν εχει κατασκευαστει ακομα, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα 'θα μας μεινει'. Ισως να φοβουνται μην χασουν τελειως την ταλαιπωρια. Ισως να μην θελουν να ασχοληθουν με το διαδικαστικο κομματι (επικοινωνια με εργοστασιο, ακυρωση, δημιουργια νεας παραγγελιας).
Παντως οτι θα παει πιο πισω η παραγγελια σου, το θεωρω 99% σιγουρο. Νομιζω επισημα τα νεα μετρα υπολογισμου ερχονται σε ισχυ απο 1/3, αλλα υπαρχει αισιοδοξια οτι θα παρουν (παλι) παραταση.
Δεν εχω παρακολουθησει πολυ τη συζητηση και δεν ξερω τι σκεφτεσαι να αλλαξεις. Απο την μια αγοραζεις ενα ακριβο προϊον με το οποιο θα αλληλεπιδρας συνεχεια και σιγουρα θελεις να ειναι οσο πιο της αρεσκειας σου γινεται. Απο την αλλη, δεν θα ειναι λαλακια να φας ανοδο 1-2 χιλιαρικα τσαμπα και βερεσε;
Έχεις ακούσει για παράταση;
Σου έχω στείλει mail
-
dettol wrote:
Σου έχω στείλει mail
παίζει κάτι με παράταση? Δεν έχω ακούσει τιποτα...Δεν θα είχε διαρρεύσει κάποια πληροφορία, ώστε να τονωθεί περαιτέρω η αγορά?
-
-
konstantinosnov wrote:
dettol wrote:
Σου έχω στείλει mail
παίζει κάτι με παράταση? Δεν έχω ακούσει τιποτα...Δεν θα είχε διαρρεύσει κάποια πληροφορία, ώστε να τονωθεί περαιτέρω η αγορά?
Απ'οτι ακούγεται θα γίνει μια διορθωση-τροποποιηση των ορίων co2
-
Οι 'κατέχοντες' έχετε παρατηρήσει φθορά πίσω ελαστικών ή αντιδράσεις περίεργες της ανάρτησης;(διαβάζω διαφορά σε φόρουμ Γαλλίας)
-
-
Νέο video clip Ρέμος με DS7 ...
Πωπω ρε φίλε. Φαντάζεσαι ελληνική διαφίμηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με αυτό το τραγούδι? Ανακατεύτηκα λίγο, αλλά γέλασα μόλις είδα το DS και μέσα τον Ρέμο να τραγουδάει. Ο οποίος μου είναι συμπαθής κατά τα άλλα.
-
fantom344 wrote:
Νέο video clip Ρέμος με DS7 ...
Πωπω ρε φίλε. Φαντάζεσαι ελληνική διαφίμηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με αυτό το τραγούδι? Ανακατεύτηκα λίγο, αλλά γέλασα μόλις είδα το DS και μέσα τον Ρέμο να τραγουδάει. Ο οποίος μου είναι συμπαθής κατά τα άλλα.
Είναι λίγο creepy όντως - αλλα έντονο και unforgetable ως διαφήμιση μάλλον πετυχημένη την λες… Παρε αναπνοή !
Ο Ρέμος κορυφή όπως πάντα ..τι να λέμε τώρα ...
-
Οι 'κατέχοντες' έχετε παρατηρήσει φθορά πίσω ελαστικών ή αντιδράσεις περίεργες της ανάρτησης;(διαβάζω διαφορά σε φόρουμ Γαλλίας)
το διάβασα κι εγώ, αφορά σε κάποια αστοχία υλικού όσον αφορά στην active scan camera κατά την τοποθέτησή της στο εργοστάσιο, και αποτελούσε μεμονωμένο περιστατικό στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου χρήστη.Κατά τα άλλα, αυτό που αναφέρουν είναι κάποιες πλάγιο _πλάγιες ταλαντώσεις των πίσω τροχών στις εγκαρσιες ανωμαλίες του δρόμου, οι οποίες ομως και πάλι αφορούσαν σε μεμονωμένα περιστατικά των συγκεκριμένων χρηστών. Μια χαρά χαρούμενοι είναι οσοιόσοι το έχουν το αυτοκίνητο. Με όσους έχω μιλήσει απλά δηλώνουν τρελαμένοι! Κανένα παράπονο!
-
Μόλις με ενημέρωσαν οτι πήρα αριθμό πλαισίου και οτι το αυτοκίνητο παρήχθη!!
-
Παιδιά τι λέτε αξίζει να ακυρώσω παραγγελία και να κ;νω εκ νέου στον όμιλο (Συγγελίδης) για ένα 3008 hybrid4 ;
DS7 CROSSBACK