-
Εχει κλειστει η παραγωγη για ενα ετος απο την τεραστια ζητηση.
Ε ρε σουτζουκι
-
Επίσης ανέβηκε και η τιμή του γύρω στα 2 χιλιάρικα, σε σχέση με όταν πρώτο ήρθε, πριν μερικούς μήνες.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάτι παίζει με το Jimny.
Έχει ανοίξει το καλοκαίρι και δεν έχω δει ούτε ένα νοικιάρικο. Δεν έχω ακούσει κανένα να έχει αγοράσει. 2-3 έχω δει και μόνο σε ιδιώτες.
Υπάρχει έλειψη 'στόκ' ?
Έχει ακριβύνει?Και τα 2?
Κάτι άλλο?Μύκονο έχει πολλά στα rent a car. Κυρίως εκείνο το μπεζ της άμμου
-
Ε ρε τα παρτυ ανιμαλ, δεν καμουφλαρονται
-
-
-
https://gonews.gr/suzuki/η-suzuki-θα-σταματήσει-να-πουλάει-το-jimny-στην-ευ/
Αντε παλι...
Θα μας τρελανουν τελειως αυτοι....
-
Ένα αμάξι της προκοπής βγάλανε εκεί στην susuki, και ένα σωστό μοτέρ τόσο δύσκολο είναι να βάλουνε;;; Να κλεισουνε τότε άμα δεν μπορουνε.
-
Απο μοτερ εχουν εξαιρετικες περιπτωσεις.... εχεις οδηγησει συγχρονο suzuki;;;εξαιρετικα μοτερ. Ψυχομενα, γεματα αποθεματα ροπης και δυναμης σε ολο το φασμα και μαλιστα με πολυ ωραιο σπορτιφ ηχο και με πολυ χαμηλη καταναλωση. Στα χαμηλα μαλιστα δεν ακουγονται καθολου. Αν βγουν και αξιοπιστα....τοτε αριστα 10
Το jimny κακος που δεν πηρε καποιον χιλιαρι turbo υβριδικο.
Παντως υπαρχει ανακοινωση πως θα ερθει ξανα ως επαγγελματικο κατηγορια Ν1 και ισως στο faceliftμε νεο υ ριδικο κινητηρα και χαμηλα co2
Γενικα τα s cross vitara swift πουλαν σαν ζεστο ψωμι αν και ακριβουτσικα...κατι θα ξερουν απο καλα αυτοκινητα
-
Απο μοτερ εχουν εξαιρετικες περιπτωσεις.... εχεις οδηγησει συγχρονο suzuki;;;εξαιρετικα μοτερ. Ψυχομενα, γεματα αποθεματα ροπης και δυναμης σε ολο το φασμα και μαλιστα με πολυ ωραιο σπορτιφ ηχο και με πολυ χαμηλη καταναλωση. Στα χαμηλα μαλιστα δεν ακουγονται καθολου. Αν βγουν και αξιοπιστα....τοτε αριστα 10
Το jimny κακος που δεν πηρε καποιον χιλιαρι turbo υβριδικο.
Παντως υπαρχει ανακοινωση πως θα ερθει ξανα ως επαγγελματικο κατηγορια Ν1 και ισως στο faceliftμε νεο υ ριδικο κινητηρα και χαμηλα co2
Γενικα τα s cross vitara swift πουλαν σαν ζεστο ψωμι αν και ακριβουτσικα...κατι θα ξερουν απο καλα αυτοκινητα
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές αλλά δεν είναι όλα τα Σουζούκι έτσι. Έχω οδηγήσει εκατοντάδες μοντέλα. Έχω οδηγήσει 2 αυτοκίνητα τα οποία με πρώτη και λίγο ανηφόρα αγκωμαχούσαν και δεν έσβηναν οριακά. Το ένα είναι το Matiz και το άλλο το Celerio.
-
...που πάτε και αγοράζετε τα σουζούκια σας !
Αυτές είναι οι σωστές γυναίκες οι πρόστυχες , σου κάνουν δώρο το Jimnako! και κρατάνε για πάρτυ τους τις Rolls
-
...που πάτε και αγοράζετε τα σουζούκια σας !
Αυτές είναι οι σωστές γυναίκες οι πρόστυχες , σου κάνουν δώρο το Jimnako! και κρατάνε για πάρτυ τους τις Rolls
Είδα σχεδόν όλο το βίντεο σήμερα το πρωί μέσω facebook αλλά ξενέρωσα μόλις πήγε να βάλει διαφήμιση και το έκλεισα από αντίδραση. Πρόλαβα πάντως να δω τη μούρη του αυτοκινήτου.
Νομίζω είναι το τέλειο μέσο κίνησης σε μια πόλη με 'θέματα' στην κυκλοφορία. Το σωστό μέγεθος για παρκάρισμα, το ιδανικό ύψος για άνεση, εύκολο στο στρίψιμο.
Θα πω και ένα off topic
Αυτή η γυναίκα όποτε τη βλέπω το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η θρυλική ατάκα στην ταινία 'Θηλυκή εταιρία'
'Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δεν έχω ξαναδεί'
Όταν ανακάλυψα ότι σε όλα της τα βίντεο ο κάμεραμαν είναι ο άντρας της, όλα άρχισαν να έχουν νόημα!!!
-
αχαχχχαχχα
δεν είναι και καμία σούπερ γκομενάρα αλλά είναι αεράτη και καβαλάει super cars ! Νομίζω στην Ελλάδα το Jimny θα έρθει μόνο ως cargo? χωρίς πίσω καθίσματα!
-
αχαχχχαχχα
δεν είναι και καμία σούπερ γκομενάρα αλλά είναι αεράτη και καβαλάει super cars ! Νομίζω στην Ελλάδα το Jimny θα έρθει μόνο ως cargo? χωρίς πίσω καθίσματα!
Λογικά σου αρέσουν οι κοντόχοντρες μαυριδερές για να μην την λες αυτήν σούπερ-γκόμενα...
-
Yem wrote:
αχαχχχαχχα
Λογικά σου αρέσουν οι κοντόχοντρες μαυριδερές για να μην την λες αυτήν σούπερ-γκόμενα...
χαχαχαχ για μαυριδερή δεν θα πω όχι ...και για κοντή δεν θα πω όχι αλλά όχι και χοντρούλα '
Δεν είναι υπερόπλο ...είναι όμορφη και αεράτη - γκόμενα και επειδή είναι δίπλα σε hyper - dream cars μας ξεσηκώνει λίγο !
-
Θα πηδηχτώ απο το παράθυρο αν αυτή είναι super γκόμενα... ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου
-
Με το χέρι στην καρδιά, της έκανα ένα πανηγύρι! Με περηφάνεια και χωρίς προκατάληψη...
-
Με το χέρι στην καρδιά, της έκανα ένα πανηγύρι! Με περηφάνεια και χωρίς προκατάληψη...
Εγώ θα έβαζα το χέρι μου σε πολλά σημεία πάνω της, όχι μόνο στη καρδιά!!!
-
Ελα σταματηστε διαβαζιυν και γυναικες.... Ντροπή
Τεσπα.
Σε κανει να το ονειρεύεσαι καθως με αυτα τα ελαστικα που ελεγε ο γατος (ουτε θυμαμαι πως λέγονται) πας βολτουλα παντού. Και η Ελλαδα ειναι γεματη πανεμορφα μερη για off roading.
Λετε να μεινει στην αγορα και στην παραγωγη για πολλα ετη οπως το προηγούμενο και να βγει καποτε υβριδικο και αυτόματο;; Θα γίνει το τελειο 4x4 για τον μεσο αγοραστή.
Υ. Γ Για αλλη μια φορα η suzuki κλεβει τον εαυτο της. Στην πράξη 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορο στο 0-100 απο οτι ανακοινώνει!
-
Ωραίο βίντεο. Τα σχόλια τα δικά μου.
Η οθόνη τα σπάει πολύ όμορφη. Λεβιές στην τετρακίνηση? Γιατί έγινε αυτό ? Η προηγούμενη γενιά είχε κουμπάκια. Είναι θέμα κόστους ή τα κουμπάκια δεν είναι αξιόπιστα? Χώρος αποσκευών άθλιος, όπως στο προηγούμενο μοντέλο. Μου κάνει εντύπωση που μας τον δείχνει κι όλας. Τα ελαστικά μου φάνηκαν ασφάλτινα και η οδήγηση που έκανε εκτός δρόμου σε επίπεδες σχεδόν επιφάνειες, θα μπορούσε να πάει και ένα Panda απλό ή/ και σίγουρα ένα Panda 4X4.
160 χιλιόμετρα έπιασε το θηρίο στο δρόμο ή σε κανένα αναβατόριο? Έλα στο ΒΟΑΚ να τα κάνεις αυτά να 'φύγεις' ιπτάμενος από τα σαμαράκια στην πρώτη ευθεία ούτε καν στη πρώτη στροφή δεν θα φτάσεις.
Suzuki Jimny IV (2018)