-
Θα το ψαξω γιατρε να δω τα ποσοστα.
Μα και εται να ειναι οπως λεει ο storm δεν σημαινει κατι αυτό.... απαντησα σε τι χρησημευουν και γιατι αφηνεται ισως αυτη η κατασταση. Οι αλλες δυο εναλλακτικες με καταργηση των θρησκευτικων αργιων ειναι ιαπωνικη κουλτουρα εργασιας ή προγραμματα σοσιαλιαμου της σκανδιναβιας.
Διαλεξτε....ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις δεν λενε;;;
Ρεαλ πολιτικ δεν ειπαμε;
Ε, αυτό
-
Lap, δε μιλάμε για το σύνολο των αργιών,αλλά για τις θρησκευτικές αργίες.
Οι εθνικές γιορτές είναι για όλους τους υπηκόους,πολίτες ενός κράτους.Οι θρησκευτικές όμως κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των πολιτών. Κι όταν επιβάλεις με το έτσι θέλω τις γιορτές μιας θρησκευτ. πλειοψηφίας (που πλέον δε νομίζω ότι είναι και του 97%,όπως μας μαθαίνανε στη γεωγραφία του 80',δες στο wiki Θρησκεία στην Ελλάδα με βάση το 2017), σε ένα σύγχρονο κράτος θεωρώ ότι είναι ρατσιστικό,φασιστικό και δείχνει ανισότητα.
Γι αυτό συμφωνώ, στην κατάργηση των θρησκευτικών αργιών.Εννοείται δεν απαγορεύεις σε κανέναν να γιορτάζει τη θρησκεία του όπως νομίζει κι όποτε θέλει,αλλά δεν πρέπει να έχει σχέση με την καθημερινότητα του κράτους. Οι εθνικές γιορτές είναι άλλο.
Και φυσικά και τα υπόλοιπα κράτη είναι λάθος σε αυτό.Απλά, επειδή στην Ελλάδα υποτίθεται ότι είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα μειοψηφιών και μειονοτήτων -ιδίως της αριστερής ιδεολογίας-,μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν τονίζει και δεν επιζητεί την κατάργηση,κυρίως από την αριστερά.Αρχίζω να πιστεύω όσα λέει στην τελευταία παράγραφο από πάνω ο Storm.
-
Πολύ απλοϊκά καταθέτω τη σκέψη μου που δεν είναι απαραίτητα σωστή ούτε πρέπει να την δεχθεί κανείς.
Οι θρησκείες απανταχού ήταν πανανθρώπινη ανάγκη από την αρχή της ιστορίας της ανθρωπότητας ξεκινώντας από την πίστη στον ήλιο και στα φυσικά φαινόμενα.
Προσπερνώντας τους αιώνες για το σήμερα στην Ελλάδα, βρισκόμαστε στο σημείο για να δείξουμε μτην προοδευτικότητα μας λοιδωρούμε την θρησκεία μας παρόλο που οι περισσότεροι που την αρνούνται έχουν βαπτιστεί, ορκιστεί, παντρευτεί σε εκκλησία, και όποιος από αυτούς που την αρνούνται αρνηθεί πχ να βαφτίσει το παιδί του πέφτει παντόφλα, αλλά στο πληκτρολόγιο είμαστε όλοι γιαλατζί αντάρτες και επαναστάτες, αυτοί είμαστε, εκτός από τους βαμμένους αριστερούς που έχουν αναγάγει σε θρησκεία τον Λένιν, τον κομμουνισμό και τα εργατικά δικαιώματα, όμως και αυτή η πίστη στον κομμουνισμό είναι μια θρησκεία αφού η πίστη είναι η εμπιστοσύνη του ανθρώπου στο Υπερβατικό, πιστεύουν δηλαδή σε κάτι υπερβαρτικό που δεν το δέχεται η ίδια η φύση του ανθρώπου, το αποτέλεσμα το είδαμε, όλη αυτή η ιστορία εξανεμίστηκε μέσα σε 70 χρόνια, όσοι είναι πιστοί ακόμα στον κομμουνισμό είναι οι αφελείς, οι ρομαντικοί και αυτοί που το βλέπουν σαν επάγγελμα και είναι έμμισθοι, και βέβαια οι πιο πάνω στην κλίμακα που στηρίζουν την ιδέα του κομμουνισμού γιατί τους επιφέρει ακόμα κέρδη και εξουσία.
Αν εξαιρέσουμε τις αρχαίες θρησκείες που είχαν σαν βάση τον φόβο για το άγνωστο όλες όσες δημιουργήθηκαν μετέπειτα έγιναν για την εξουσία του ανθρώπου από τον άνθρωπο με γνώμονα την εξουσία, το κέρδος και την επιβολή της θέλησης για εξυπηρέτηση του ανώτατου άρχοντα, του δημιουργού της όποιας θρησκείας δηλαδή, ειδικά στις ΗΠΑ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ οι ανοησίες και η εκμετάλλευση με τις διάφορες αιρέσεις που ξεπροβάλουν κάθε τόσο από κάποιους αετονύχηδες.
Μιλάνε οι αριστεροί για τους ορθόδοξους που πηγαίνουν στην εκκλησία, για τους παπάδες που βγάζουν πύρινους λόγους από άμβωνος κλπ λέγοντας τους φανατικούς, άραγε πόσο διαφέρει ένας τέτοιος παπάς ή πιστός από τους φανατικούς αριστερούς που μας κατακεραυνώνουν τάχα μου για τα δικαιώματα και τα δίκαια των εργατών όταν εκτελούσαν τους αντιφρονούντες μαζικά ή τους φυλάκιζαν στα διαφορά στρατόπεδα και στα Γκούλακ στη μητέρα πατρίδα τη Ρωσία, ή τους άφηναν απλήρωτους, τους απέλυαν ή τους κρατούσαν το μισό μισθό τους για το κόμμα και άλλα όμορφα και χαριτωμένα στην δημοκρατική Ελλάδα ?
Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του Σολτζενίτσιν, Μια ημέρα του Ιβάν Ντενίσοβιτς θα έχει πάρει μια καλή γεύση από τον κατ΄επίφαση δημοκρατικό κομμουνισμό.
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μην προσπαθεί να τον επιβάλει με την βία στον άλλο, πχ οι μουσουλμάνοι σήμερα είναι μια παγκόσμια απειλή και βρίσκονται σε ιερό πόλεμο για την επιβολή του Ισλάμ και όποιος δεν το δέχεται μπορεί να περιμένει να δεί στις επόμενες δεκαετίες τι θα γίνει, πιστεύω παρακολουθώντας τις ανησυχίες όσως ασχολούνται με την παγκόσμια εξάπλωση του, ότι με τον ρυθμό των γεννήσεων και της εξάπλωσης τους σε όλο τον κόσμο θα έρθει μια ημέρα που θα είναι μόνοι στην γή και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχουν εξαφανίσει όποια διαφορετική πίστη υπάρχει, μετά θα αρχίσει ο αλληλοσπαραγμός τους με την δημιουργία φατριών για την εξουσία, γιατί αυτός είναι ο άνθρωπος και αυτή είναι η πορεία στον επόμενο αιώνα, η ζωή και η ιστορία κύκλους κάνει.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να πιστεύω τον κάθε επιτήδιο που προσβλέπει να κερδίσει κάτι από εμένα ? Χώμα είμαστε και στο χώμα θα καταλήξουμε, το ζητούμενο είναι να μην πειράζουμε τον συνάνθρωπο μας και να είμαστε χρήσιμοι εκεί που βρισκόμαστε, στο περιβάλλον μας και στην μικρή μας κοινωνία, ο καθείς με τις δυνάμεις του.
Εγώ λέω όχι στα ψευτοδιλήματα του ουμανισμού που προσπαθούν να μας επιβάλουν όσοι χειρίζονται σήμερα το καφτό θέμα του μεταναστευτικού σε Ευρώπη και Ελλάδα αγνοώντας τον θρησκευτικό κίνδυνο της περικύκλωσης της χώρας και της Ευρώπης από το Ισλάμ, γιατί αυτός είναι ο στόχος, το σχέδιο είναι μεγάλο και έχει ξεκινήσει από την δημιουργία των πολέμων ακριβώς για τηνδημιουργία της μαζικής μετανάστευσης, το κόστος σε ανθρώπινες ζωές δεν προσμετράται εν όψη του αποτελέσματος του βασικού στόχου.
Μήπως οι αιμοσταγείς δικτάτορες και κατακτητές σκέφτηκαν ποτέ το ανθρώπινο κόστος για την επίτευξη του στόχου τους ? Σλημερα το βαθύ Ισλάμ βρίσκεται στο Κατάρ και είναι οι αδελφοί μουσουλμάνοι, αυτοί κινούν τα νήματα και αυτοί χρηματοδοτούν τον Ερντογάν, όσοι λοιπόν δεν πιστεύουν ότι έχει αρχίσει ένας παγκόσμιος θρησκευτικός πόλεμος μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου
https://www.thetoc.gr/magazine/oi-pio-aimostageis-igetes-pou-gnwrise-i-istoria
-
@panormous
Το 90% ειναι ορθοδοξοι, και το 4% αθεοι κτλ.
Οποτε οι αλλοθρησκοι 6%
-
Μπραβο Πακη... Αξιος ΠτΔ.
Λαπ πιο πανω γραφεις να τους πιστωθουν τα αφμ. Μαλλον να τους χρεωθουν εννοουσες.
-
Νομίζω ότι τώρα μπορεί ο Γκούφης να παραμείνει στο Προεδρικό Μέγαρο. Προσφέρει στον τόπο...
-
Οχι τρελοδηγε καλα το εγραψα, το βλεπω απο την απεναντι πλευρα. Λογαριασμοι 33 και υπολογαριασμοι. Θεωρω πως χρειαζεται ενας ακομα υπολογαριασμός απο το 33.13 -14
Μιας και ηρθαν και οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ του φορουμ....αντε γεια απο εμενα.
-
Τι ειναι αυτο με τους Λεβεντες δεν το καταλαβα.
Αν υπαρχει προβλημα με συγκεκριμενα μελη κ πχ ειμαι ενα απο αυτα, σταματαω να γραφω εγω. Δεν μου καιγεται καρφακι, πραγματικα.
-
Αφήστε τις παρεξηγήσεις και διασκεδάστε τις θρησκευτικές γιορτές ...
Χρόνια Πολλά...
Ερώτησης κρίσης
Πόσες μέρες θέλει ένα ληξιαρχείο να γράψει ένα γάμο και να ανοίξει οικογενειακή μερίδα...
Πόσες να θέλει βρε παιδιά αυτές τις μέρες
Μόνο 3 εβδομάδες ...
Αντε να βγάλω τις αργίες...
9 εργάσιμες...
Και αν είσαι της πολιτικής ορθότητας επισκέπτης και παντρευτείς 4 , πόσο θα θέλει...?
-
Εεεεε;;;
Τρελοδηγε, για μενα λες;;;;....δεν μιλουσα σε εσενα....
Για τον κολλητο μου το λεω. Τον θαυμαζω. Λεβεντανθρωπος.
-
Ερώτησης κρίσης
Πόσες μέρες θέλει ένα ληξιαρχείο να γράψει ένα γάμο και να ανοίξει οικογενειακή μερίδα...
Πόσες να θέλει βρε παιδιά αυτές τις μέρες
Μόνο 3 εβδομάδες ...
Αντε να βγάλω τις αργίες...
9 εργάσιμες...
Και αν είσαι της πολιτικής ορθότητας επισκέπτης και παντρευτείς 4 , πόσο θα θέλει...?
10 λεπτά αν κάποιος από τους συζύγους είναι δημότης (προσωπική εμπειρία το 2013) χωρίς βύσμα, τώρα αν έπεσες σε masturbators να μην ψήφιζες αυτούς που τόσα χρόνια βόλευαν τους δικούς τους ή ας φρόντιζες για βύσμα.
Βέβαια υπάρχουν πολλές φορές και τεχνικά θέματα, αλλά οι εταιρίες που κάνουν την μηχανογράφηση σε δημόσιες υπηρεσίες δεν θα το άφηναν πάνω από 15ώρες (φίλος δεν γυρνάει σπίτι το βράδυ αν υπάρχει θέμα με μηχανογράφηση δήμων)
-
Δεν αφορά εμένα το θέμα προσωπικά ...
Εγώ παλιά ήταν η χαρά μου να πήγαινα στο δημόσιο και να μου έκαναν τέτοια...
Τώρα όμως βαριέμαι και προνοώ . Οπότε βλέπουν και τα άσπρα μαλλιά και δεν τους παίρνει...
-
Και τώρα φεύγω, πάω να πάρω κάτι κοντάρια και κάτι λοστάρια για να ανακαταλάβω την έπαυλη Κούβελου γιατί χθες δεν τα κατάφερα και περιορίστηκα να τα σπάσω στο κέντρο του Αμαρουσίου, έπαιξα και λίγο μπουνίδι, κλωτσήδι, σπρωξίδι, έριξα και μερικές σφαλιάρες σε περαστικούς, έριξα κάτω και κάτι καρότσια με μωρά. Ωραία ήταν. Κλέφτες και αστυνόμοι. Παίζουμε από μικρά παιδιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Ωραία ζωή!!!! Στην υγειά των κορόιδων!
Δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναλύσω το γιατί οι μπαχαλάκηδες - τρομοκράτες κλπ εμφανίζονται ξαφνικά όταν οι αποφάσεις των κυβερνήσεων είναι τέτοιες που θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις ακόμα και ανθρώπων που το προηγούμενο διάστημα καθόντουσαν στον καναπέ τους. Μυαλό έχουμε όλοι, νομίζω.
Ούτε το πόσες φορές έχουν πιαστεί αστυνομικοί με στολή μπαχαλάκια να δημιουργούν μπάχαλο που θα προκαλέσει ντου των ΜΑΤ σε νορμάλ κινούμενη συγκέντρωση - πορεία.
Θα σχολιάσω τον δικηγόρο του ιδρύματος που έχει στην ιδιοκτησία του την έπαυλη Κούβελου (παρατημένη από τους ιδιοκτήτες της πάρα πολλά χρόνια) που ανέφερε καταστροφές στο κτήριο λες και οι καταληψίες έριξαν τους σοβάδες στην εξωτερική πλευρά. Επίσης αφελείς ερώτησεις :
- για τα κάγκελα και το αμπάρωμα των πορτοπαραθύρων που στην ουσία βέλτιώνουν και την στατικότητα ενός σχεδόν ετοιμόροπου κτηρίου πλήρωσε το ίδρυμα που έχει στην ιδιοκτησία του την έπαυλη ή το κράτος δήμος???
2.αν το ίδρυμα αυτό ενδιαφερόταν για την έπαυλη γιατί δεν έκανε τις απαραίτητες νομικές κινήσεις για εκκένωση του κτηρίου, όπως έκαναν στην βίλα Αμαλίας οι ιδιοκτήτες της???
Εννοείται καταδικάζω την συμπεριφορά των φρικιών και την επίθεσή τους σε χώρους που περνάγαν τυχαία αθώοι. (μήπως ο σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν αυτούς,ομως???).
Η αστυνομία δεν έπρεπε να περιορίσει σε ασφαλές για τον υπόλοιπο κόσμο αυτούς τους μπαχαλάκηδες??? και όχι απλά να ρίξει δακρυγόνα για να τους διαλύσει σε κατευθύνσεις που κινείται απλός κόσμος???
Υ.Γ. Storm δεν πηγαίνει προς εσένα όλο αυτό, απλά έδωσες ευκαιρία για να θέσω προβληματισμούς (εγώ τους έχω λυμμένους βέβαια, αλλά να το σκεφτούν κάποιοι που απλά κράζουν τη μία ή την άλλη πλευρά).
-
Τώρα όμως βαριέμαι και προνοώ . Οπότε βλέπουν και τα άσπρα μαλλιά και δεν τους παίρνει...
Δώσε λεπτομέρειες τότε να πάρεις σωστές απαντήσεις, μην πετάς ρουκέτες και μετά την πάπια.
-
Μπραβο Πακη... Αξιος ΠτΔ.
Ο πρώην πρύτανης βρισκόταν ήδη εκτός φυλακής εδώ και πολλά χρόνια, επικαλούμενος λόγους υγείας.
Όπως λέει εδώ ήταν ήδη εκτός φυλακής, από πότε ? Ποιος τον έβγαλε ? Μήπως η άλλη κυβέρνηση την έκανε τη δουλειά και το φορτώθηκε ο ΠτΔ ? Όχι ότι τον έχω σε καμμία υπόληψη αλλά λέμε τώρα.
-
-
Θα σχολιάσω τον δικηγόρο του ιδρύματος που έχει στην ιδιοκτησία του την έπαυλη Κούβελου (παρατημένη από τους ιδιοκτήτες της πάρα πολλά χρόνια) που ανέφερε καταστροφές στο κτήριο λες και οι καταληψίες έριξαν τους σοβάδες στην εξωτερική πλευρά. Επίσης αφελείς ερώτησεις :
- για τα κάγκελα και το αμπάρωμα των πορτοπαραθύρων που στην ουσία βέλτιώνουν και την στατικότητα ενός σχεδόν ετοιμόροπου κτηρίου πλήρωσε το ίδρυμα που έχει στην ιδιοκτησία του την έπαυλη ή το κράτος δήμος???
2.αν το ίδρυμα αυτό ενδιαφερόταν για την έπαυλη γιατί δεν έκανε τις απαραίτητες νομικές κινήσεις για εκκένωση του κτηρίου, όπως έκαναν στην βίλα Αμαλίας οι ιδιοκτήτες της???
Εννοείται καταδικάζω την συμπεριφορά των φρικιών και την επίθεσή τους σε χώρους που περνάγαν τυχαία αθώοι. (μήπως ο σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν αυτούς,ομως???).
Η αστυνομία δεν έπρεπε να περιορίσει σε ασφαλές για τον υπόλοιπο κόσμο αυτούς τους μπαχαλάκηδες??? και όχι απλά να ρίξει δακρυγόνα για να τους διαλύσει σε κατευθύνσεις που κινείται απλός κόσμος???
Υ.Γ. Storm δεν πηγαίνει προς εσένα όλο αυτό, απλά έδωσες ευκαιρία για να θέσω προβληματισμούς (εγώ τους έχω λυμμένους βέβαια, αλλά να το σκεφτούν κάποιοι που απλά κράζουν τη μία ή την άλλη πλευρά).
Απλά για να γίνεται κουβέντα. Το κτίριο και το οικόπεδο το ξέρω πολύ καλά ως δημότης Αμαρουσίου. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είχε ξεφύγει μέσα στο οικόπεδο. Γύρω, γύρω σπίτια, πολυκατοικίες, παιδική χαρά, πεζόδρομοι.
Η έπαυλη Κούβελου ήταν ιδιώτη που την δώρισε στην εκκλησία πριν πολλές δεκαετίες. Η εκκλησία είχε ανακοινώσει πολύ παλιά ότι ήθελε να την κάνει στέγη για άπορα και ορφανά παιδιά. Κάπου κόλλησε η διαδικασία, μάλλον στα εσωτερικά της εκκλησίας. Τέτοια κτίρια έχει πολλά η εκκλησία και μένουν αναξιοποίητα.
Από εκεί και πέρα για ποιο λόγο η εκκλησία δεν προχώρησε στις νομικές κινήσεις για εκκένωση τόσες δεκαετίες είναι άγνωστο. Η εκκλησία έχει μία περίεργη σχέση με αυτά τα θέματα. Γιατί έγιναν τώρα; Και αυτό άγνωστο. Πιθανολογώ ότι βρέθηκε κάποιος επενδυτής/ιδιώτης που πρότεινε στην Εκκλησία την αξιοποίηση του κτιρίου ή του οικοπέδου. Με ποιο σκοπό; Δεν νομίζω για στέγη απόρων, ούτε ορφανών. Ποιο πιθανό μου φαίνεται να γίνει κάποιο ρετρό κέντρο διασκέδασης ή εμπορικό κέντρο. Αυτά μόνο η εκκλησία Α.Ε. τα ξέρει. Άλλωστε έχει εμπειρία σε αυτά.
Το σίγουρο (για μένα) είναι ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες και κατά την άποψή μου θα έπρεπε πολλά χρόνια πριν να είχε επέμβει το κράτος. Εγώ έχω και υποψίες ότι η εκκλησία παίζει κάποιο ρόλο σε όλα αυτά τα θέματα.
Όσο αφορά τα επεισόδια στο κέντρο του Αμαρουσίου, έγιναν έξω από τα EVEREST στον πεζόδρομο, απέναντι είναι ο ΗΣΑΠ. Το κέντρο σε εκείνο το σημείο είναι 'κλειστό' με πεζόδρομους και τίγκα στον κόσμο. Ο κόσμος σε αυτό το σημείο όχι μόνο δεν περιορίζεται, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να προκληθεί και πανικός και να υπάρξουν και χειρότερες καταστάσεις. Οι 100 μπαχαλάκιδες ήρθαν από την αποτυχημένη απόπειρα ανακατάληψης της έπαυλης που βρίσκεται 400 μέτρα από τον ΗΣΑΠ. Σκέφτηκαν να κάνουν πορεία μέσα στο εορταστικό Μαρούσι. Πιθανολογώ ότι η Αστυνομία δεν ήθελε να πλακωθεί μαζί τους και απλά τους ακολούθησε μέχρι τον ΗΣΑΠ ώστε να φύγουν 'αθόρυβα' με τον ηλεκτρικό (προς Κέντρο Αθήνας και Εξάρχεια; Μάλλον...). Τελικά οι μπαχαλάκιδες σκέφτηκαν να τα σπάσουν πριν αποχωρήσουν οριστικά.
Αναρωτιέμαι αν η Αστυνομία τους είχε 'μαντρώσει' όλους εξαρχής στην έπαυλη, τότε τι θα λέγαμε σήμερα;
Και εδώ το πρωϊνό κάλεσμα της Κυριακής για την ανακατάληψη...
https://athens.indymedia.org/post/1602174/
Και εδώ η αναφορά για την 'πορεία' μέσα στο εορταστικό Μαρούσι...
https://athens.indymedia.org/post/1602177/
Και εδώ οι υπερασπιστές των παράνομων καταλήψεων που με το δικό τους μοναδικό τρόπο νομιμοποιούν την παρανομία.
http://www.avgi.gr/article/10808/10538884/anakatalepse-tes-epaules-koubelou-apo-antiexousiastes
-
Η Ελληνική κοινωνία έχει γίνει σάπιο μύλο και τα σκουλήκια είναι γνωστά, υπάρχουν κρυφοί μηχανισμοί στήριξης τους που δεν επιτρέπουν τον ψεκασμό με εντομοκτόνο, το κακό είναι ότι θεριεύουν και απειλούν και δεν υπάρχει καμμία σοβαρή κίνηση για την εξολόθρευση τους.
Και καλά οι μπαχαλάκηδες είναι εσωτερικό θέμα, όταν όμως υπάρχουν κύκλοι στην Αθήνα όπως πχ πρώην πρέσβης και όχι μόνο αυτός, που λέει να πάμε στη Χάγη με συνυποσχετικό με την Τουρκία να συζητήσουμε και για τα νησιά του Αιγαίου και τους ανεχόμαστε τότε θέλουμε όλοι κρέμασμα.
-
criuser wrote:
Δώσε λεπτομέρειες τότε να πάρεις σωστές απαντήσεις, μην πετάς ρουκέτες και μετά την πάπια.
Τι λεπτομέρειες να δώσω ? Το όνομα του ανθρώπου και τον Δήμο της πρωτεύουσας που συνέβη το γεγονός ?
Καμία ρουκέτα . Απλά μου το ανέφερε ο γνωστός μου .
-
μετά από τόσες συνενοήσεις που έκανε ο Δένδιας ξαφνικά τον πήρε τηλέφωνο ο Τσαβούσογλου να του ευχηθεί καλά Χριστούγεννα? Με βάζουν σε μεγάλες υποψίες οι δηλώσεις του Δένδια, ότι η Ελλάδα δεν θέλει το κακό καμμιά χώρας, ότι οι κινήσεις που κάνει δεν αποσκοπούν να βλάψουν τη Τουρκία, ότι είμαστε διατεθημένοι να συζυτήσουμε τα πάντα αλλά με βάση το διεθνές δίκαιο κλπ κλπ.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά μου μυρίζει μπουγάδα!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2