-
Κοντα στο 90λιγο πριν λιγο μετα
ok. Άρα αναφέρεσαι στους σημερινούς πολίτες από 25 έως 35 ετών ανεξαρτήτως φύλου.
Εγώ πάντως δεν αντιλέγω σε αυτά που αναφέρεις. Μάλλον συμφωνώ κιόλας. Απλά να αναφέρω ότι και η γενιά σου έχει γονείς, όπως και εσύ, οπότε φταίνε **και **οι γονείς σας για αυτά που έχετε πάθει.
Που σημαίνει ότι με αυτά που γράφεις 'πυροβολείς' και τους γονείς σου.
Ουδείς στο απυρόβλητο...
-
*Financial Times: Η Ελλάδα φαίνεται να υπαναχωρεί από τη δέσμευσή της για πάταξη της διαφθοράς *
-
Lap wrote:
Κοντα στο 90λιγο πριν λιγο μετα
ok. Άρα αναφέρεσαι στους σημερινούς πολίτες από 25 έως 35 ετών ανεξαρτήτως φύλου.
Εγώ πάντως δεν αντιλέγω σε αυτά που αναφέρεις. Μάλλον συμφωνώ κιόλας. Απλά να αναφέρω ότι και η γενιά σου έχει γονείς, όπως και εσύ, οπότε φταίνε **και **οι γονείς σας για αυτά που έχετε πάθει.
Που σημαίνει ότι με αυτά που γράφεις 'πυροβολείς' και τους γονείς σου.
Ουδείς στο απυρόβλητο...
Ε φυσικά.... κανονικά.... τ ακουνε γερα.
-
*Financial Times: Η Ελλάδα φαίνεται να υπαναχωρεί από τη δέσμευσή της για πάταξη της διαφθοράς *
Δωράκια είναι, μήπως είχαμε την εντύπωση ότι και αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει δωράκια στους μεγάλους υποστηρικτές της ?
-
Γιατι το λες;;;; αυτα που σου λεω τα διαβαζω απο εκθεσεις επενδυσεων στην ελληνικη οικονομια...
Αυτοι τις περισσοτερες φορες αναλυουν πιο καλα τις οικονομιες παρα οι εσωτερικοι πολιτικοι, διοτι εχουν οικονομικο συμφερουν να περιγραψουν αντικειμενικα την κατασταση.
-
Λάπη, άλλα λόγια να αγαπιώμαστε που λέει ο θυμόσοφος λαός. Κρίμα.
-
Γιατι το λες;;;; αυτα που σου λεω τα διαβαζω απο εκθεσεις επενδυσεων στην ελληνικη οικονομια...
Αυτοι τις περισσοτερες φορες αναλυουν πιο καλα τις οικονομιες παρα οι εσωτερικοι πολιτικοι, διοτι εχουν οικονομικο συμφερουν να περιγραψουν αντικειμενικα την κατασταση.
Τα λέω γιατί μίλησα για ευθύνες και της γενιά σου, για την ευθύνη όλων που η Ελλάδα έμεινε πίσω στην οικονομία, που χρεωκόπησε για μια ακόμα φορά, για την ευθύνη όλων και της γενιά σου που τα ΑΕΙ έμειναν πίσω και δεν αναπτύχθηκαν ως ώφειλαν και μπορούσαν, που είναι χώροι στάβλοι σε πολλά σημεία τους, που είναι καταφύγια ανομίας και μου μιλάς για ανάπτυξη, για ευνοικές εκθέσεις, για οικονομικούς πίνακες τη στιγμή που έχουμε καταστραφεί, που έχουμε επιτήρηση μέχρι το 2100 και πλεονάσματα μέχρι το 2060, τι άλλο να σου πω όταν δεν δέχεσαι ότι και οι σημερινοί 25ρηδες - 35ρηδες έχουν κανιβαλίσει τα ΑΕΙ, επιμένεις ότι είσαστε - ΟΛΟΙ - της γενιάς μορφωμένοι και αθώες περιστερές, γιαυτό σου λέω ξύπνα γιατί κοιμάσαι όρθιος και δες την αλήθεια όπως είναι, άνοιξε και το λεξικό στη λέξη συνυπευθυνότητα, ίσως τότε καταλάβεις τι θέλω να πω, αλλιώς άστο να φύγει.
-
Αρχικά για τον pgs να ξεκαθαρίσω ότι πράγματι έχει ευθύνες για την οικονομία η ΝΔ , αλλά αυτές μπορούμε να τις αποδώσουμε ΜΟΝΟ οι ψηφοφόροι της .
Οι ψηφοφόροι του πασοκ και της αριστεράς έχουν μεγάλη ευθύνη για τα χάλια της οικονομίας γιατί ιδεολογικοποίησαν αυτή ακριβώς την καταστροφή της με την ποινικοποίηση του κέρδους και της ιδιωτικής οικονομίες , με την ασυδοσία της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ , κάποτε είχαμε επί 50 μέρες συνεχείς διακοπές ρεύματος και όλα όσα είναι γνωστά , όπως για την καταστροφή της μικρής ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας .για να είμαστε και στο φόρουμ .
.Ως προς τις γενιές και την μόρφωση , αυτό το 90 % της τωρινής είναι θεωρητικό και ως ποσοστό , αλλά και ως μόρφωση με τα χάλια που έχει η εκπαίδευση από το δημοτικό .
-
Αυτο ειναι μεγαλο θεμα....ισως το αναλυσουμε στο forum ..
Τοτε το 90% ητα βασικης εκπαιδευσης τωρα το 90% ειναι τουλαχιστον ανωτερης εκπαιδευσης. Η εκπαιδευαη σε βοηθα να σκεφτεσαι πιο επαγωγικά και πιο αναλυτικά. Υποτιθεται.
Δηλαδη υπαρχει μια καλυτερη βαση για τις νεες γενιες ως λαός μιας χωρας..
Και παλι σημερα, οπως και τοτε, θα υπαρξουν τα κορυφαια μυαλα....αυτοι ειναι αλλη υποθεση.
Οντως πλεον το μεταπτυχιακο ειναι σαν το lower τη δεκαετια του 2000.
Ιδιαιτερα σε καποια ιδιωτικα κολλεγια τα παιρνεις χωρις να μαθεις και πολλα.
Οχι οτι και σε καποια δημοσια δεν ειναι ετσι αλλα γενικα στα δημοσια που ξερω εχουν καποια κριτηρια εισαγωγης οπως ανω του 7,8 βαθμο, αναλυση της διπλωματικης, συζητησης πανω σε θεματα της επιστημης και βαθμολογησης για να εισελθεις, και απο εκει στο τελος προτεινουν σε εναν δυο να συνεχισουν για διδακτορικο...
Τσπ δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο που λες...
Εχει γινει φαμπρικα για τους πανεπιστημιακους να βγαζουν εξτρα λεφτουδακια
-
Αυτοί που κρίνουν , πρέπει πρώτα να κρίνουν τον εαυτό τους .
Οταν ήμουν στην ηλικία σου και λίγο μεγαλύτερος με το πασοκ στα ντουζένια του , έλεγα σε συγγενείς της προηγούμενης γενιάς , ότι έτσι που το πάει το πασοκ θα καταστραφεί η οικονομία μας . Εγώ βέβαια ήμουν επαγγελματίας και επιχειρηματίας , οι μεγαλύτεροι στο ευρύτερο δημόσιο .
Γέλασαν τότε . Δεν γέλασαν όμως 30 χρόνια αργότερα .
Το κακό είναι ότι μαζί με αυτούς που τότε χαίρονταν για τα δανεικά που μοίραζε ο αντρίκος μαζί με τα λεφτά της ΕΟΚ , την πλήρωσα και εγώ που έβλεπα τι γινόταν .
-
Χεχεχε τι λες βρε ταξιδευτη;;;
Οι κυβερνησεις ειναι ολων των ελληνων....οι πολιτκες τους αφορουν τις ζωες ολων των πολιτων και των αγεννητων....φυσικα και θα κρινουν...
-
Pgs... αν δεν trollαρεις φυσικα και να ζητησεις διευκρινηση ....και να αναφερεις καποιο λαθος κατα τη κριση σου.
Μπορεις να πεις ακομα πως η αποψη μου ειναι οτι να αι...εκτος πραγματικοτητας....οκ δεκτο...μετα εξηγησε την αποψη σου.
Αλλο ομως αυτό και αλλο αυτο που κανεις, και το ξερεις καλα... εσυ σπας πλακα με το να πουλας ειρωνεια, να ξεφτιλιζεις τα λεγομενα του αλλου, κανεις ιντερνετικο bulling. Αυτο επετρεψε μου να πω πως ειναι δειγμα χαρακτηρα. Δειγμα του τι ανθρωπος εισαι.
Αν δεν ειναι εται ο χαρακτηρας σου....ανετα μπορεις να σταματησεις το trolling και να λες ελευθερα την αποψη σου.
Σε καθε περιπτωση αν δεν γουσταρεις οτι λεω...προχωρα και μιλα με αλλους. Δεν ειναι δικο σου το forum, ουτε σε αναγκαζω να με διαβαζεις.
Τσπ....στο θεμα που θιγεις:
Ναι σχεδον ολοι...90% αυτης της γενιας εχουν ενα πτυχιο...απο αυοτυς το 60% ειναι ανωτατης εκπαιδευαης (αει) και το 40% ανωτερης (ιεκ κολλεγια).
Απο αυτους πολλες φορες πολλοι κανουν μεταπτυχιακα....(δεν ξερω αν στα ιεκ μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο, θα σε γελασω.....)
Συνεπως ειναι μια γενια που εχει ασχοληθει με κατι περα απο τη βασικη εκπαιδευση....φυσικα δεν ειναι ολοι κορυφαιοι, καποιοι θα ξεχωρησουν, αλλα γενικα το επιπεδο της γενιας ειναι καλυτερο απο αυτο της γενιας του 50-60.
Επομενως θα περιμενε κανεις οτι μια τετοια γενια θα επιανε δουλεια και θα ανεβαζε ολοκληρη την οικονομια ενα και δυο σκαλια.
Αντι για αυτό της παραδιδεται μια χωρα με τα οικομομικά στοιχεια που ανεφερα.... με αγοραστικη δυναμη σε επιπεδα των 80s και με ενα σκληρο νομισμα του 2020.
Οι προηγουμενες γενιες αρκεστηκαν σε πολιτικες που χρεωναν στη δικη μας τη φουσκα οικονομικης μεγενθυνσης και οχι οικονομικης αναπτυξης. (Εχει τεραστια διαφορα αυτό που αναφερω) . Σε εμας ηρθε ο λογαριασμος των γαμ@σιατικων που εκαναν αυτοι και μεσω αυτών εγιναν μεγαλοι και τρανοι.
Τα νουμερα ειναι πολυ χοντρικα
-
Χεχε
Ε αφου τα παμε για τις γενιες, τι αλλο να πουμε;;;;...πηγα σε αλλο θεμα...αν θες να γυρισουμε στο ιδιο.....οκ
Και συμφωνησα με εσενα πως σε καθε γενια υπαρχουν οι περιεργοι και ακριαοι και τα σκουπιδια, οι σαδιστες, οι ψυχικα αρρωστοι.
Αν πουμε πως ειναι μια σταθερα αυτοι, και τους βγαλουμε στην ακρη....εμεις οι απλοι φιλησυχοι ανθρωποι διαφορετικης γενιας εχουμε διαφορετικη ευθυνη.
Αυτο ειπα. Εμεις επρεπε με το που βγηκαμε να ψηφησουμε να διαλεξουμε αναμεσα στην μικροτερη καταστροφη...επισης να σκεφτουμε πως θα μπορεσουμε να προστατεψουμε οτιδηποτε γινεται στα εργατικα μας προκειμενου κουτσα στραβα να κανουμε οικογενεια με μια ψευτοστεθεροτητα.
Απλα τα πραγματα.
Το 'ολοι' μορφωμενοι, το λεω διοτι στην γενια μου το 90% σπουδαζαν ....αλλο το τι εμαθαν βεβαια....
Επισης το 60% των αποφοιτων κανουν μεταπτυχιακο και το 95% εχουν διπλωμα αγγλικων.
Συνεπως ειναι μια γενια αρκετα καταρτισμενη η οποια ζει με 540-580 ευρω το μηνα. Σε δεκαωρη εργασια και με μεταπτυχιακο, χωρις συλλογικες συμβασεις.
Εχω γνωστους ανω των 30 με 4 ωρη εργασια που δουλευουν 330 ευρω και αν ξεσκιστουν πιανουν τα 400 ευρω.... οταν ζητουν 8 ωρη εργασια γουρλωνουν τα ματια οι προϊσταμενοι...
Οτι στα αει η κατασταση ειναι χαλια (οχι σε ολα) πραγματικα δεν ξερω ποιος φταιει.....
-
Ναι σχεδον ολοι...90% αυτης της γενιας εχουν ενα πτυχιο...απο αυοτυς το 60% ειναι ανωτατης εκπαιδευαης (αει) και το 40% ανωτερης (ιεκ κολλεγια).
λαθος
τα ΤΕΙ ειναι ανωτερη, τα ΙΕΚ και τα κολλεγια ειναι μεση εκπαιδευση. ακομη και οι αποφοιτοι των ΤΕΙ με μη χαρακτηρισμενο μεταπτυχιακο ως μαστερ ή διδακτορικο, ανωτερας ειναι. η μεση εκπαιδευση δεν διαθετει μεταπτυχιακο.
απο τα πανεπιστημιακα τμηματα επισης, τα ανωτατης, το 50% τουλαχιστον ειναι σκαρταδουρα, τμηματα που εμπαινες με προσβλητικη επιδοση στις εξετασεις και εβρισκες μονο προσβλητική επισης απασχοληση.
...και εκει που επρεπε να χωρισει η ηρα απο το σταρι, ηρθε ο αλαξις και εκαμε με το ετσι θελω τα τει πανεπιστημια. οεο. ευχαριστωντας τεκνα ανωριμα και ζαια, καιγωντας τον λαϊκό κοσμο και τα παιδια τους που φοιτουν σε ΕΠΑΛ με αποκλεισμο απο τη τριτοβαθμια στην αθηνα.
επισης,
γραφε σε παρακαλω με λιγοτερα λαθη, δεν ειμαι ορθογραφος αλλα εσυ εισαι κακοποιος του κοινου γραπτου λογου.
επισης, αν λαβω υποψιν τη δικαιολογια ή/και πραγματικοτητα περι δυσλεξιας, εδωσες στα ειδικα κεντρα προφορικα πανελληνιες?
-
Αυτοί που κρίνουν , πρέπει πρώτα να κρίνουν τον εαυτό τους .
Οταν ήμουν στην ηλικία σου και λίγο μεγαλύτερος με το πασοκ στα ντουζένια του , έλεγα σε συγγενείς της προηγούμενης γενιάς , ότι έτσι που το πάει το πασοκ θα καταστραφεί η οικονομία μας . Εγώ βέβαια ήμουν επαγγελματίας και επιχειρηματίας , οι μεγαλύτεροι στο ευρύτερο δημόσιο .
Γέλασαν τότε . Δεν γέλασαν όμως 30 χρόνια αργότερα .
Το κακό είναι ότι μαζί με αυτούς που τότε χαίρονταν για τα δανεικά που μοίραζε ο αντρίκος μαζί με τα λεφτά της ΕΟΚ , την πλήρωσα και εγώ που έβλεπα τι γινόταν .
εψηφισες ομως τον χοντρο που ητανε ο παπαντρεου χωρις ορχεις, εγωισμο, ικανοτητες και δημητρα.
πες μου μονο οτι με υπουργο τον πακη ητανε πατριωτης, αυτο πες μου μονο.... (λάικ ατριχος)
-
https://www.iefimerida.gr/politiki/xekinise-i-synantisi-mitsotaki-zaef-thessaloniki
Αν σκεφτεί κανείς πόσο τσουρέκια μας τα είχαν κάνει προεκλογικά οι μακεδονομάχοι της ΝΔ, σχεδόν γεύεται το μαχλέπι και μυρίζει πασχαλιά τριγύρω...
Τώρα ο άριστος απαιτεί εφαρμογή της συμφωνίας για να υπάρξει ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, και θα μπει μεσολαβητής στον Μακρον, για ρουσφέτι...
-
εψηφισες ομως τον χοντρο που ητανε ο παπαντρεου χωρις ορχεις, εγωισμο, ικανοτητες και δημητρα.
πες μου μονο οτι με υπουργο τον πακη ητανε πατριωτης, αυτο πες μου μονο.... (λάικ ατριχος)
Tον χοντρό και τον ψήφισα και συνεχίζω να τον εκτιμάω . Οχι ότι δεν έκανε χοντρά λάθη , αλλά μην ξεχνάς ότι είχε να αντιμετωπίσει τον Σημίτη και τον Ακη και τον Λαλιώτη και τον Σκανδαλίδη με τους εκλογικούς του νόμους .
Θυμάμαι που είχα δει τότε το 2002-3 σε ένα χωριό υπήρχε ένα εργάκι , τοπικός δρόμος . Κανονικά αν δεν το έκανε κανένα νομαρχιακό μητρώο , θα το έκανε κανένα Α ' κατηγορίας οδοποιία . Αλλά όχι η ταμπέλα του έργου , έγραφε ΑΚΤΩΡ
Είπαμε δημόσια έργα δεν έκανα ποτέ , αλλά το τι γινόταν ήταν εύκολο να το μάθω από τους άλλους .
Δες τι γίνεται σήμερα στον Μητσοτάκη από την αριστερά για προπαγάνδα για τους μπάχαλους . Αστυνομοκρατία , κράτος της δεξιάς και άλλα τέτοια . Αλλά ο Κυριάκος μάλλον έχει διδαχθεί από τον πατέρα του και τους σταμουλοκολλάδες ...
Το θέμα είναι να έχει και στελέχη να τον στηρίξουν και εκεί υπάρχει διαχρονικά θέμα στην ΝΔ , καθότι οι καλοί δεν ασχολούνται με την πολτιική .
.
-
Οσο για την εκπαίδευση , το πρόβλημα δεν είναι οι σχολές και οι βάσεις . Είναι οι πολλοί εισακτέοι .
-
Γατε λαθος εχεις ρε συ, δες εδω
https://citycampus.gr/δομή-τριτοβάθμια-εκπαίδευση-ελλάδα/
Οχι κανονικα εδωσα, δεν το εψαξα ποτε μου σε γιατρους, αλλα η ορθογραφια διαπιστωνω πως ειναι όντως θέμα. εσυ;;;;....
Γενικά εχεις πολλες αποριες για εμενα ...να αρχισω να το ψαχνω;;;;
Σας εχω πει ειναι συνδιασμος δυσλεξιας (ετσι πιστευω) και ψηφιακου πληκτρολογιου, παω να πατησω το 'μ' και το 'ν' και πατιεται το 'κενο' , παω να πατήσω κάποιο άλλο και δεν το πιανει η οθονη και φαινονται κομμενες οι λεξεις....
παντως γατε....
.......και εσυ βγαζεις τα ματια στους αλλους ωρες ωρες ...
Εχεις πληκτρολογιο μπροστα σου;;;;; Εσυ εχεις δυσλεξια;;;;
-
λαθος εχω μονο με τους πασοκικους ορους του 2916 για την τακτοποιηση των διδασκοντων τει, μηπως παρουμε καμια ψηφο και φαμε το χοντρο που λεμε παραπανω με τον κριου. τοτε. α, με μη δυνατοτητα επισης διοργανωσης μεταπτυχιακων ε? να μην ξεχνιωμαστε. το επισης, γιατι τοτε ο αρχιζαίος εκαμε το τει αιγαλεω, πανεπιστημιο δυτικης αττικης οεο?
στα περι δυσλεξιας και σια οε.
-
εισαι πραγματικη οπτικη καταστροφη, υπαρχουν υπεροχα άουτο κορεκτ. η χρηση τους θα κανει και σε εσενα και σε εμενα καλο. βασικα με τοσα λαθη, ομοιαζεις με τρολ κινεζο που μπηκε στο φορουμ τυχαια, να πουλησει κουταλια. ειδικα το συγκεκριμενο θεμα δεν συνορευει με την εννοια του 'σου τη λεω', ειναι απλο και πρακτικο.
-
ενας συνομιλητης που ομιλει ως ειδικος, βλεπε παραπανω δικη σου δραστηριοτητα και κλέιμς, πρεπει καπως να αποδειξει οτι ειναι ειδικος. ομιλεις περι νομικων επιστημονων. οι οποιοι πρεπει να εχουν αποφοιτησει προφανως απο τη νομικη. ομιλω περι μηχανικων. οι οποιοι πρεπει να εχουν αποφοιτησει απο το πολυτεχνειο βεβαιως. ή ο πανορμος που ειναι ιατρος, πρεπει να εχει εκεινη τη αδεια εξασκησεως επαγγελματος. αναλογα και οι οικονομολογοι. σωστα? μεχρι τωρα εισαι μονο κατα αοριστη δηλωση. πες ρε παιδι μου, ασοε, παντειο ξερω εγω τι αλλο.
-
σαφεστατα και ταλαιπωρω τους αναγνωστες. οταν μπορω. οχι ομως οπτικα, ας πουμε οτι ταλαιπωρω την αφη. παντα ομως συνοπτικα και οχι με χρηση ιματισμου.
-
δυσλεξια δεν εχω. εχω ομως μυωπια.
νυχτα καλη
ΑρΕς
κρίου, τον πακη, ρε συ τον πακη? υπουργο?
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2