-
Καλημέρα στην ομάδα, περιμένω από τέλη Ιουλιου που ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, την παραλαβή ενός ετοιμοπαραδοτου αλλα μη εκτελωνισμενου VW Tiguan. Κανονικά μου ειχαν πει σε 10 μερες. Η ενημέρωση που εχω απο την αντιπροσωπεία είναι ότι προσπαθούν να εκτελωνισουν χιλιάδες αυτοκίνητα μέχρι τέλος Αυγούστου λόγω των αλλαγών στα τέλη με το WLTP. Έχει παραλάβει κάποιος νεο αυτοκίνητο μέσα στον Αύγουστο, θέλω να δω αν ισχύουν αυτά που μου λένε απο την αντιπροσωπεία ή είναι δικαιολογίες λόγω αδειών Αυγούστου.
-
Καλημέρα στην ομάδα, περιμένω από τέλη Ιουλιου που ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, την παραλαβή ενός ετοιμοπαραδοτου αλλα μη εκτελωνισμενου VW Tiguan. Κανονικά μου ειχαν πει σε 10 μερες. Η ενημέρωση που εχω απο την αντιπροσωπεία είναι ότι προσπαθούν να εκτελωνισουν χιλιάδες αυτοκίνητα μέχρι τέλος Αυγούστου λόγω των αλλαγών στα τέλη με το WLTP. Έχει παραλάβει κάποιος νεο αυτοκίνητο μέσα στον Αύγουστο, θέλω να δω αν ισχύουν αυτά που μου λένε απο την αντιπροσωπεία ή είναι δικαιολογίες λόγω αδειών Αυγούστου.
-
Καλημερα ταλαιπωρημενε φιλεμου. Παρελαβα Jeep renegade apo thn Κουματζιας ΑΕ στη Θεσσαλονικη μεσα σε 8 εργασιμες μερες την 1η Αυγουστου! Μου ειπαν οτι οντω ς θα συμβει αυτο που αναφερεις κι ομως τα καταφεραν και τοςυ ευχαριστω θερμα!
-
Αυτό τελικά δεν ισχύει πιστεύετε...?
https://www.movenews.gr/ksexaste-to-wltp-mexri-ton-ferboyario-toy-2020/
-
Είναι χθεσινή είδηση οπότε δεν αποκλείεται να ισχύει και απλά να μην έχει ανακοινωθεί. Εκτός αν είναι Ευρωπαϊκή οδηγία να γίνει απο 1η Σεπτεμβρίου οπότε εκεί δεν παίρνει αναβολές.
-
Άντε να δούμε γιατί θα μας σπάσουν τα νεύρα...Πάντως απ ότι έχω καταλάβει, καθώς και από συζητήσεις με πωλητές, καμία αντιπροσωπεία δεν φαίνεται διατεθειμένη να 'απορροφήσει' κατά κάποιο τρόπο την όποια αύξηση στα μοντέλα της...
-
Οταν το ειχα ψαξει, δεν υπαρχει συγκεκριμενο deadline απο την ΕΕ. Μαλιστα αν googlαρετε θα δειτε οτι αλλες ευρωπαικες χωρες αναφερουν οτι τα wltp θα μπουν σε ισχυ πιο μετα. Θυμαμαι π.χ. βελγικα σαιτ να μιλανε για 2020. Ηδη, υποτιθεται οτι στην ελλαδα θα εμπαιναν σε ισχυ απο 1/1/19, αλλα πηραν παραταση 1/9/19 (και βλεπουμε τελικα τι θα γινει).
-
Παραλαμβανω νεο αυτοκινητο απο εβδομαδα μαλλον,προφανως λογω της παρατασης για το WLTP
-
Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά ... εγω ψαχνόμουν απο αρχές καλοκαιριού για t-cross, t-roc άλλα μιλάγαμε για χρονους παράδοσης Νοέμβρη και βάλε χωρίς καμία εγγύηση (!) οτι δεν θα υπήρχε καθυστέρηση, οπότε έστριψα για άλλου και δεν το μετάνιωσα καθόλου
-
Ford Fiesta, έδωσα προκαταβολή 2-3 Αυγούστου, παρέλαβα σε 10 μέρες
-
Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά ... εγω ψαχνόμουν απο αρχές καλοκαιριού για t-cross, t-roc άλλα μιλάγαμε για χρονους παράδοσης Νοέμβρη και βάλε χωρίς καμία εγγύηση (!) οτι δεν θα υπήρχε καθυστέρηση, οπότε έστριψα για άλλου και δεν το μετάνιωσα καθόλου
Εσυ μαλλον τους ζητουσες configuration που δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο, οποτε θα εμπαινε παραγγελια. Λογικοι μου φαινονται οι 3-4 μηνες για το γκρουπ
-
Προς OP: σε αντιπροσωπεια στην εθνικη οδο στο ειπαν αυτο;
-
Παραλαμβανω νεο αυτοκινητο απο εβδομαδα μαλλον,προφανως λογω της παρατασης για το WLTP
Τελικα δεν εχω παραλαβει
Παραγγελια Απριλιου (citroen) και ακομα τιποτα...
-
Ποιο Citroen περιμένεις βρε συ και έχει αργήσει τόσο πολύ;
-
Ποιο Citroen περιμένεις βρε συ και έχει αργήσει τόσο πολύ;
Άστα αυτά... του 'φαγες τη σειρά του ανθρώπου!
Και καλά, τελευταίο κομμάτι...
-
Ρε λες να του έφαγα το αυτοκίνητο του ανθρώπου; Μπα, δεν νομίζω.
Μάλλον θα έχει παραγγείλει κομμάτι που δεν θα ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα και θα κόλλησε στην γραμμή παραγωγής, οπότε δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο.
-
Προς OP: σε αντιπροσωπεια στην εθνικη οδο στο ειπαν αυτο;
Ναι όπως το είπες, ξέρεις κατι; Δεν εχω παραλάβει ακόμα 1,5 μηνα μετα την προκαταβολή του 'ετοιμοπαραδοτου' με αρκετές ενοχλήσεις, το μόνο που έχω σαν απάντηση εδώ και 10 μέρες είναι ότι έχει εκτελωνιστει και ότι είναι προς παράδοση. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω εδώ και πολύ καιρό σε μια εγκατάσταση που εχουν πολλά t roc χωρίς πινακίδες, τι να πω...
-
Έχεις αριθμό πλαισίου; Αφού έχει εκτελωνιστεί, ζήτα να το δεις. Όταν το δεις, ρώτα από κοντά ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί αργουν.
-
Έχεις αριθμό πλαισίου; Αφού έχει εκτελωνιστεί, ζήτα να το δεις. Όταν το δεις, ρώτα από κοντά ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί αργουν.
Εαν δεν γίνει κάτι εντός εβδομάδας αυτό θα κάνω.
-
Ρε λες να του έφαγα το αυτοκίνητο του ανθρώπου; Μπα, δεν νομίζω.
Μάλλον θα έχει παραγγείλει κομμάτι που δεν θα ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα και θα κόλλησε στην γραμμή παραγωγής, οπότε δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο.
Οντως δεν ηταν διαθεσιμο γιατι ειχε διαφορα εξτρα, αλλα στην Ελλαδα εχει ερθει απο τον Αυγουστο αν οχι νωριτερα
Καθυστέρηση στην παράδοση καινούργιου αυτοκινήτου λόγω WLTP