-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τι διαφορες εχει το Euro 5 Clio tce απο το Euro 4? Αλλαζει κατι περαν ισως της χαρτογραφησης?
Επισης ειδα οτι το καντραν μου εχει τις ενδειξεις αλλαγης ταχυτητας οι οποιες βεβαια δεν δουλευεουν. Γινεται να ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια μεσω του διαγνωστικου* ή χρειαζεται κι hardware?
*κατεβαζω εδω και μερες το dialogys (3.82) αλλα εχει κολλησει στο 70%...εχει κανεις κανενα λινκ που να δουλευει?
Έχεις πμ.
Thanx !
-
πΡΩΤΗς τοποθετησης ηταν τα sc2 στο δικο μου...
-
...εσύ έχεις όμως 16άρες ζάντες (βλ. έκδοση Dynamique) ...
-
Κι εγω 16αρες εχω (dynamique)....Μαλλον αλλαξαν προμηθευτη..
-
Και εμενα sc2 εχει επανω... αλλα υπαρχουν και αλλα που εχουν τα michelin!
Παντως με τις πιεσεις δεν εχω βγαλει ακρη ακομα... οτι και να βαλω το ιδιο το βλεπω το αμαξι... μαλλον πρεπει πρωτα να το συνηθησω και μετα να ψαχτω!
Προς το παρων βαζω αυτο που γραφει στην πορτα! -
-
-
Πανεμορφο δεν ειναι..?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πανεμορφο δεν ειναι..?avantime?
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
avantime?Renault Sherpa το λένε και βγαίνει αποκλειστικά για τον στρατό. Αυτή είναι η 3η γενιά του.
Προτιμώ την χαριτωμένη μουρίτσα
αυτού του 6τροχου πάντως! -
Ωραία 'εγαλεία' αλλά το θέμα είναι αν δίνουν καλές μίζες!
Γιατί σε αυτή την χώρα μόνο με αυτά τα 'τεχνικά χαρακτηριστικά' αγοράζουμε... -
Αυτη ειναι η σελιδα της Renault με τα στρατιωτικά οχηματα http://www.renault-trucks-defense.com/
Την ειχα βρει κατα τυχη το καλοκαιρι ψάχνοντας πληροφοριες για κατι Γαλλικα οχηματα που ειχαμε στον στρατο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αυτη ειναι η σελιδα της Renault με τα στρατιωτικά οχηματα http://www.renault-trucks-defense.com/Την ειχα βρει κατα τυχη το καλοκαιρι ψάχνοντας πληροφοριες για κατι Γαλλικα οχηματα που ειχαμε στον στρατο
Γαλλικη φινετσα ακομη και σε τανκς!!!
-
Όταν θα αλλάζετε στη θητεία σας πολλαπλασιαστές και αισθητήρα βολάν να σας δω να πανηγυρίζετε.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
..κατεβαζω εδω και μερες το dialogys (3.82)..To dialogys τί είναι;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
..κατεβαζω εδω και μερες το dialogys (3.82)..
To dialogys τί είναι;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=15567&start=4245#p2086570
-
Η εμπάθεια και οι υπερβολές δεν είναι καλό πράγμα. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
@funkyreverendΗ εμπάθεια και οι υπερβολές δεν είναι καλό πράγμα. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα
Η έλλειψη χιούμορ είναι ακόμα χειρότερο πράγμα...
-
Κάθε φόρουμ έχει μια πολύ εξυπηρετική λειτουργία. Αυτή είναι η εξής: Κάνοντας κλικ πάνω στο nick του καθενός μπορείς να δεις τις προηγούμενες του δημοσιεύσεις. Εκεί φαίνεται που κάνει χιούμορ κάποιος, που ειρωνεύεται συνέχεια, και που υπάρχει υπερβολή έως και εμπάθεια. Αν το δοκιμάσεις σε μερικά προφίλ θα καταλάβεις τι εννοώ. Τα παραπάνω δεν αφορούν κανένα συγκεκριμένο χρήστη, αλλά γενικές μου σκέψεις. Αυτά για να μην παρεξηγηθώ. Όποιος πάντως δεν του αρέσουν τα 'Γαλλικά αναξιόπιστα αυτοκίνητα που βγάζουν συνέχεια βλάβες' (όπως γράφουν μερικοί) δεν ασχολείται με αυτά, ακόμα και σε επίπεδο φόρουμ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όταν θα αλλάζετε στη θητεία σας πολλαπλασιαστές και αισθητήρα βολάν να σας δω να πανηγυρίζετε.Δεν έχουν πολλαπλασιαστές ρε φίλε, είναι ντήζελ...
Άσε που έχουμε απολυθεί από τον στρατό εδώ και αιώνες!
Και το κυριότερο, δεν τα αγοράζουμε, δεν τα γουστάρουμε, δεν δίνουν καλές μίζες.
Οι Γερμανοί δίνουν καλύτερες.
RENAULT FORUM