-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
dpolal
Το εκανα, τιποτα.....
Leonp,
Εβαλα και το αυτοματο και στο χειροκινητα τη νεα διευθυνση... τιποτα..Στις ρυθμίσεις του explorer έχεις ήδη κοιτάξει φαντάζομαι.....
Eίναι και εκεί όλα στο αυτόματο ή πρέπει να ορίσετε κανέναν proxy server ;;;;Ίντερνετ Explorer - Επιλογές - επιλογές ίντερνετ - ρυθμίσεις δικτύου εννοώ.
-
σιγα το revolution..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σιγα το revolution..Κυκλοφορουσε ενα ρωσσικο νομιζω σχεδιο για πληκτρολογιο που αλλαζαν τα πληκτρα αναλογα.Κυκλοφορησε τελικα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σιγα το revolution..
Κυκλοφορουσε ενα ρωσσικο νομιζω σχεδιο για πληκτρολογιο που αλλαζαν τα πληκτρα αναλογα.Κυκλοφορησε τελικα;
Για αυτόμιλάς;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
σιγα το revolution..
Κυκλοφορουσε ενα ρωσσικο νομιζω σχεδιο για πληκτρολογιο που αλλαζαν τα πληκτρα αναλογα.Κυκλοφορησε τελικα;
Για αυτόμιλάς;
Σε λευκο το θυμαμαι ,μπορει να λεω παλιοτερη εκδοση.
-
Βλακειάρες ... IMHO
Σαν το παραδοσιακό keyboard και μάλιστα με british layout δεν έχει ...
Χρησιμοποιώ τα τελευταία 10 χρόνια ένα dell από server ...
-
Model M
Έχω ένα τέτοιο 14 (αισίως!) ετών με καθημερινή, σκληρή χρήση. Θα το στείλω φαντάρο σε λίγο -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχω ένα τέτοιο 14 (αισίως!) ετών με καθημερινή, σκληρή χρήση. Θα το στείλω φαντάρο σε λίγοΑυτά ειναι keyboard κύριοι ...
Να μαθαίνουν και οι νέοι !!!!
-
-
Κατασκευή και αίσθηση πλήκτρων σαν του παρακάτω:
Τα πληκτρολόγια των καλών φορητών τα θεωρώ καλύτερα σε αίσθηση και εργονομία.
-
Οι λέξεις 'εργονομία' και 'φορητός' είναι πλήρως ασύμβατες κατά τη γνώμη μου
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μετα απο μετακομηση ολου του δυκτιου σε νεο γραφειο, συμβαινει το εξης παραξενο... ολα τα λαπτοπ συνδεονται απλα και χωρις προβλημα στο ιντερνετ εκτος απο ενα παλιο δικο μου Τοσιμπα. Στο προηγουμενο δικτυο και αυτο δεν ειχε προβλημα... Τωρα ξαφνικα, δεν συνδεεται δεν βρισκει την πυλη αν και ολα ειναι ρυθμισμενα στο αυτοματο οπως και πριν. αλλαξαμε θεση δοκιμαζοντας απο αλλο γραφειο ..τιποτα... δωσαμε κατευθεια την διευθηνση του σερβερ τιποτα.... τι αλλα να κυτταξω??? Δειχνει συνδεδεμενο στο δικτυο αλλα δεν εχει ιντερνετ..Ευχαριστω εκ των προτερων
Τι win έχεις? Όταν το έχεις στο 'αυτόματο' και κάνεις ipconfig παίρνει ip από dhcp?
-
+1, πας βουρ για RSI αν το χρησιμοποιείς πολύ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@224.v
Αν μπορώ να βοηθήσω, θα πρότεινα να κάνεις επανεγκατάσταση των οδηγών του δικτύου, κάνοντας πρώτα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση.Αν δεν πιάσει αυτό, θα έλεγχα μήπως η IP που έχει πάρει το laptop (την παίρνει αυτόματα από DHCP ή με το χέρι?), κάνει το router να το μπλοκάρει. Με άλλα λόγια, μήπως υπάρχει κάποιο rule στο router σου που κάνει deny το συγκεκριμένο laptop με τη συγκεριμένη IP που έχει πάρει.
Την παιρνει αυτοματα,....
Θα δω για το ρουτερ .... ευχαριστω... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@224.v
Αν μπορώ να βοηθήσω, θα πρότεινα να κάνεις επανεγκατάσταση των οδηγών του δικτύου, κάνοντας πρώτα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση.Αν δεν πιάσει αυτό, θα έλεγχα μήπως η IP που έχει πάρει το laptop (την παίρνει αυτόματα από DHCP ή με το χέρι?), κάνει το router να το μπλοκάρει. Με άλλα λόγια, μήπως υπάρχει κάποιο rule στο router σου που κάνει deny το συγκεκριμένο laptop με τη συγκεριμένη IP που έχει πάρει.
Την παιρνει αυτοματα,....
Θα δω για το ρουτερ .... ευχαριστω...Σου έχω και εγώ μια απάντηση:
Στις ρυθμίσεις του explorer έχεις ήδη κοιτάξει φαντάζομαι.....
Eίναι και εκεί όλα στο αυτόματο ή πρέπει να ορίσετε κανέναν proxy server ;;;;Ίντερνετ Explorer - Επιλογές - επιλογές ίντερνετ - ρυθμίσεις δικτύου εννοώ.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Έχω ένα τέτοιο 14 (αισίως!) ετών με καθημερινή, σκληρή χρήση. Θα το στείλω φαντάρο σε λίγοΑυτά ειναι keyboard κύριοι ...
+ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.
- Με πολύ μακρύ σπιράλ καλώδιο.
- Με τον ωραίο κλασσικό ήχο πατήματος
- Στοιβαρό και χωρίς να ξεφτύζουν τα πλήκτρα
- Με λίγο JIF ή με υγρό καθαρισμού τζαμιών γινόταν απίστευτα λευκό σαν να είχε μόλις βγεί από το εργοστάσιο
Είχα και εγώ ένα τέτοιο για πάνω από δέκα χρόνια.
Ξεκίνησε πάνω σε υπολογιστή ΙΒΜ PS-1, συνέχισε σε 386, μετά σε Ρ2, σε ΡΙΙΙ και κατέληξε σε ένα Ρ4.
Οι υπολογιστές έρχονταν και έφευγαν αλλά αυτό εκεί. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα πληκτρολόγια των καλών φορητών τα θεωρώ καλύτερα σε αίσθηση και εργονομία.
+οο ειδικά στο 17αρι HP μου είναι ποίημα!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/ModelM.jpg/800px-ModelM.jpg]
+ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.
- Με πολύ μακρύ σπιράλ καλώδιο.
- Με τον ωραίο κλασσικό ήχο πατήματος
- Στοιβαρό και χωρίς να ξεφτύζουν τα πλήκτρα
- Με λίγο JIF ή με υγρό καθαρισμού τζαμιών γινόταν απίστευτα λευκό σαν να είχε μόλις βγεί από το εργοστάσιο
Είχα και εγώ ένα τέτοιο για πάνω από δέκα χρόνια.
Ξεκίνησε πάνω σε υπολογιστή ΙΒΜ PS-1, συνέχισε σε 386, μετά σε Ρ2, σε ΡΙΙΙ και κατέληξε σε ένα Ρ4.
Οι υπολογιστές έρχονταν και έφευγαν αλλά αυτό εκεί.Ωραία να μαθαίνουν οι 'νέοι' ... μια ερώτηση: μπαίνει σε laptop? Γιατί δεν έχουν όλοι σταθερά.
-
Μονο αν εχει usb,αλλα ειναι τοσο παλιο που δεν υπηρχε ουτε σαν σκεψη τετοιο βυσμα τοτε.
Εκτος αν υπαρχει κανενας ανταπτορας απο usb σε keyboard βυσμα -
Πλακα κάνω Βασιλλλλλλ ...σιγά μην βάλω αυτή την μπουρούχα στον φορητό με το υπέροχο keyboard του.
Είχα τέτοιο το 1991 και δεν μου λείπει καθόλου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]