-
γεια χαρα απο μενα και καλη χρονια..! ειμαι νεος στο φορουμ και φανατικος με τα αυτοκινητα..
επειδη προκειται σε ενα χρονο περιπου να παρω αυτοκινητο εχω αρχισει ηδη το ψαξιμο.. θα με ενδιεφρε λοιπον το seat leon cupra r χρονολογιας 2002-2004 και το αντιστοιχης χρονολογιας audi s3. ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος να με ενημερωσει σχετικα με την αξιοπιστια του κινητηρα που φερουν τα συγκεκριμενα μοντελα και τα 2 αποδιδουν 225 αλογα.. ειναι δυνατος? καιει πολυ? ειναι αξιοπιστος?
και θα ηθελα επισης να μου πει καποιος και γενικοτερα για τα μοντελα που τον φορανε εκτος των leon kai s3 οπως π.χ. το vw golf gti (2000-2004 μοντελο) με αποδοση 180hp, skoda octavia gt με αποδοση 193hp η οποια πωλειται καινουρια ακομη και σημερα.
ευχαριστω εκ των πρωτερων και οποιαδηποτε αλλα προταση ειναι ευπροσδεκτη!
υ.γ.:κοιταζω τα συγκεκριμενα αυτοκινητα για να κερδισω σε επιδοσεις και να γλυτωσω σε τελη κυκλοφοριας σε σχεση με τα σημερινα 2λιτρα cupra,s3,gti κτλ. γενικα με ενδιαφερουν μοντελα κατω απο 2.000cc και με ιπποδυναμη πανω απο 160hp. -
γεια χαρα απο μενα και καλη χρονια..! ειμαι νεος στο φορουμ και φανατικος με τα αυτοκινητα..
επειδη προκειται σε ενα χρονο περιπου να παρω αυτοκινητο εχω αρχισει ηδη το ψαξιμο.. θα με ενδιεφρε λοιπον το seat leon cupra r χρονολογιας 2002-2004 και το αντιστοιχης χρονολογιας audi s3. ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος να με ενημερωσει σχετικα με την αξιοπιστια του κινητηρα που φερουν τα συγκεκριμενα μοντελα και τα 2 αποδιδουν 225 αλογα.. ειναι δυνατος? καιει πολυ? ειναι αξιοπιστος?
και θα ηθελα επισης να μου πει καποιος και γενικοτερα για τα μοντελα που τον φορανε εκτος των leon kai s3 οπως π.χ. το vw golf gti (2000-2004 μοντελο) με αποδοση 180hp, skoda octavia gt με αποδοση 193hp η οποια πωλειται καινουρια ακομη και σημερα.
υ.γ.:κοιταζω τα συγκεκριμενα αυτοκινητα για να κερδισω σε επιδοσεις και να γλυτωσω σε τελη κυκλοφοριας σε σχεση με τα σημερινα 2λιτρα cupra,s3,gti κτλ. γενικα με ενδιαφερουν μοντελα κατω απο 2.000cc και με ιπποδυναμη πανω απο 160hp. -
Φίλε τάσο καλως ήρθες και καλή χρονιά.
Για να λες του χρόνου να υποθέσω ότι είσαι 17 χρονών? Και ψάχνεις για αυτοκίνητο 225 ίππων και φοβάσαι ότι θα είναι λίγη η ιπποδύναμη?
Το μοτέρ αυτό είναι το πασπαρτού 1.8Τ που φορέθηκε σε άπειρα μοντέλα με διάφορες παραλλαγές. Κάποιος φαν του βαγγ θα σε κατατοπίσει καλύτερα. -
Εγώ για αρχή θα πρότεινα ένα smart, ένα picanto, ένα matiz βρε αδερφέ.
Θα είναι και οικονομικά και θα είμαστε ασφαλείς όλοι μας. -
Δες να βρεις καποιο καλο,μεταχειρισμενο,ασφαλες (να εχει 4 αστερια στο euroncap) μικρο η μικρομεσαιο.Κατσε μαθε το και οταν πας 20-22 αγορασε ενα καλο και γρηγορο αμαξι. Και εγω 17 ειμαι περιμενω το αμαξι μου...
-
παρα πολλα τα αλλογα για εντελος απειρο οδηγο σου προτεινω να παρεις κανενα 1000αρακι πρωτα και αργοτερα παιρνεις πιο καλο αμαξι
-
Το μοτέρ είναι καλό και με τα σημερινά δεδομένο αρκετά δυνατό και με παααάρα πολλές δυνατότητες βελτίωσης αλλά και αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τα πιο σύγχρονα tfsi , για τα τέλη που ενδιαφέρεσαι τώρα δεν είναι τίποτα σίγουρο ειδικά ένα χρόνο μετά δεν ξέρεις τι κουστουμάκι μπορεί να βγάλουν , στο θέμα ποιό αυτοκίνητο εγώ θα προτιμούσα s3 και leon 4 με 225 το πρώτο και 180 το δεύτερο καλά για την εποχή τους στο δρόμο με καλύτερο τιμόνι από τα σημερινά vag και χωρίς τις έντονες αντιδράσεις του haldex στο ΤΤ της εποχής ( πίο ενδιαφέρον από τα δύο παραπάνω αλλά πολύ απότομο στο όριο ) σύν χώρους ,ποιότητα επίσης θα απέφευγα το golf mkiv το πιό μουδιασμένο από όλα με αποστειρομένη αίσθηση και δεν κυκλοφόρισαν και πολλά , τέλος το octavia rs ήταν και αυτό καλό στην οδήγηση με τεράστιους χώρους αλλά μάλλον αρκετά γερασμένο σήμερα , ότι και να επιλέξεις να το ψάξεις καλά οι βελτιώσεις στα παραπάνω αμάξια έδιναν και έπαιρναν και οι αγορά τους είναι λαχείο εύκολα θα πέσεις στο σκισμένο και δύσκολα στο καλό .
-
δεν ειμαι 17 αλλα σε ενα χρονο θα τελειωσω τη σχολη μου και θα μπορω να συντηρησω το δικο μου αυτοκινητο. εχω το διπλωμα ηδη 2 χρονια και πιστευω οτι με συνεση θα μπορεσω να κουμανταρω τα 225 αλογα...χεχε.. θα εχω δηλαδη 3 χρονια και κατι εμπειριας.. φοβαμαι οτι θα ειναι σκισμενα τα πιο πολλα οπως λεει και καποιος φιλος πιο πανω.. μεχρι τωρα οδηγω ενα polo 1.4 75hp (δεν παει βημα) και μια mercedes c200k 163hp (παει καλα αλλα δεν το παω γιατι φωναζει ο father). ειναι καλυτερο να κοιταζω αυτοκινητα με απειραχτους κινητηρες ή και με λιγο φτιαγμενους?? ενα αλλο που σκεφτομαι ειναι το opel astra gtc 1.6T 180hp. οποιος εχει να προσθεσει κατι αλλο σχετικο με το θεμα ευπροσδεκτο!
ευχαριστω πολυ! -
Θα μπορούσε πολύ ωραία να ήταν 79 χρονών και να μαζεύει χρήματα κάποιο χρονικό διάστημα και να υπολογίζει ότι του χρόνου θα έχει φτάσει στο επίπεδο χρημάτων που θέλει.
-
σωστο κ αυτο....!
-
Πάρε mini cooper ή S αν το φτάνεις.
Τα υπόλοιπα είναι για ευθειάκηδες και θα τα βαρεθείς. -
Yπερβολική η απεραντοσύνη για τις ευθείες.. ( ) , αλλά για το Cooper
@τάσο: Στο τί μέγεθος αυτοκίνητο έχεις καταλήξει; Ή δε σε περιορίζει;
Δώσε ίνφο στο λαό
-
αρχικα κοιτουσα και mini copper s και opel corsa opc αλλα επειδη ασχολουμαι και με ποδηλασια και θελω χωρο για να μπαινει μεσα το ποδηλατο (με το ζορι χωραει στο pοlο) κατεληξα σε αυτη την κατηγορια των μικρομεσαιων... τωρα αν θα εχει 2 ή 4 πορτες δεν με απασχολει και ιδιαιτερα. δηλαδη με νοιαζει πιο πολυ να εχει χωρο οταν πεφτουν τα καθισματα και σιγουρα ολα αυτα εχουν (δεν ειναι τεραστιος αλλα μου αρκει)..
-
@infinity τι εννοεις οταν λες οτι τα υπολοιπα ειναι για ευθειακηδες?
-
Ο χρήστης tasos-clubman έγραψε:
@infinity τι εννοεις οταν λες οτι τα υπολοιπα ειναι για ευθειακηδες?οτι το mini cooper s έχει κάτι παραπάνω όσο αφορά την αίσθηση σε δρόμο με διαδοχικές στροφές...
τα βαγκ είναι αποτελεσματικά μεν , λγότερο πληροφοριακά δε -
Α! οκ... καταλαβα!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα υπόλοιπα είναι για ευθειάκηδες και θα τα βαρεθείς.Σιγα τη κουραδα
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
thanks mod!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα υπόλοιπα είναι για ευθειάκηδες και θα τα βαρεθείς.Ειδικά για το Cupra-R (το προηγούμενο 1.8Τ-225ps) μην το λες καθόλου αυτό εάν δεν το έχεις οδηγήσει... Μάλλον το Cooper-S, όσο καλό και εάν είναι, θα χρειαστεί κυάλια για να το βλέπει όχι μόνο σε ευθείες, αλλά και σε στροφές...!
κινητηρας vw group 1.8Τ 150-225hp