-
Μήπως επειδή είναι εισαγωγής βάζει την χρονολογία που πήρε άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα; Πολλοί το κάνουν αυτό.
-
Αμερική, yeah! (πίσω προφυλακτήρας με bumperettes)
Και πάλι ρε eddie δεν είναι σωστό, πρέπει να λέει και την πραγματική παραγωγή.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μήπως επειδή είναι εισαγωγής βάζει την χρονολογία που πήρε άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα; Πολλοί το κάνουν αυτό.Κουτοπονηρια ορισμενων...
Δεν θα ασχολιομουν καν με οσους το κανουν αυτο....ας βαζουν την πραγματικη χρονολογια. Δηλ πιστευουν οτι ετσι θα ψαρωσει ο αλλος?? -
γιατι λεει 360 αλογα?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
γιατι λεει 360 αλογα?Γιατί κάποιος θα βρεθεί να το πιστέψει.
-
Στο παρακάτω link βλέπετε μια Boxster 987 3.2 του 2005 στα 45.000 ευρώ
http://www.mynextcar.gr/autos/show/6606 ... 3_2_S.htmlΣτο επόμενο link, βλέπετε το ίδιο αυτοκίνητο, 'βαφτισμένο' 3.4 του 5/2006 (άσχετο αν το 3.4 άρχισε να παράγεται από τον 9/2006), με τιμή 36.950 ευρώ και περασμένο με... λευκό φιλμ. Εκ περιεργείας επικοινώνησα με τον έμπορο και μου είπε πως είναι 3.4 και πως έκανε λάθος στην άλλη αγγελία και νόμιζε πως είναι 3.2. Σε ερώτησή μου πόσα cc γράφει ή άδεια, μου έλεγε ιστορίες για Γερμανία και πως είναι παραγωγής 2005 αλλά καταχωρήθηκε τον 5/2006. Αφού του είπα πως το 2005 βγήκε το 3.2 και δεν υπήρχε 3.4, αυτός συνέχισε το βιολί του. Τον ευχαριστώ για το πρώτο γέλιο του 2011 που μου χάρισε!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1146931/ -
Φοβεροί επαγγελματίες .
-
Αυτή η φώτο μου θυμίζει μια ταινία με τον Κερτ Ράσελ με κάτι σαραβαλάκια που είχε πάρει κόκκινα αμάξια από την πυροσβεστική, τα είχε περάσει ένα χέρι και τα πούλαγε σε μάντρα...
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Φοβεροί επαγγελματίες .Παιδιά μην το ξάχνετε, είναι όλοι τους φοβεροί επαγγελματίες! Μόνο από ιδιώτες για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα τουλάχιστον τι αγοράζουμε..
Το παρακάτω αυτοκίνητο ( http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1125931/) το είχα δει το καλοκαίρι με περίπου 75,000χλμ και ένα αλλαγμένο μοτέρ στα 75,000Ευρώ (http://www.autoselection.gr/more.asp?id=207), και προσπαθούσαν να το πουλήσουν πάνω από χρόνο (το είχα ξαναδεί και πέρσι το καλοκαίρι με 55,000χλμ και 85,000Ευρώ). Τώρα έχει 29,000χλμ και στην καλύτερη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ 'μετράνε' τα χλμ του νέου μοτέρ άρα συνολικά γύρω στα 80-85.000χλμ...Σκεφτομαι να περάσω να ρωτήσω να δω τι θα μου πούνε...
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Μόνο από ιδιώτες για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα τουλάχιστον τι αγοράζουμε..Ο οποίος ιδιώτης μπορεί να το έχει αγοράσει απο μάντρα με γυρισμένα χιλιόμετρα.
Άσε μπερδεμένη ιστορία.
Εκτός αν μιλάς για ιδιώτη απο 1ο χέρι. Μόνο έτσι, ίσως, μπορεί να είσαι σίγουρος. -
Το αλλαγμενο μοτερ θα μ εβαζε σε πολυ σοβαρες υποψιες....Γιατι το αλλαξε??? Μηπως το χε λιωσει???
Καλυτερα της μανας του με περισσοτερα χλμ κ σωστη συντηρηση παρα αλλαγμενοΕπισης μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πολλα μτχ (ειδικα σπορ) αλλαζουν συχνα μαντρες??? Μια το βλεπεις εδω, μετα απο μηνες ειναι αλλου....Κανουν οι εμποροι μεταξυ τους αλλαξοκ@λιες??
Και αν ναι για ποιο λογο?? Εμενα μου φαινονται περιεργα ολα αυτα! -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μόνο από ιδιώτες για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα τουλάχιστον τι αγοράζουμε..
Ο οποίος ιδιώτης μπορεί να το έχει αγοράσει απο μάντρα με γυρισμένα χιλιόμετρα.
Άσε μπερδεμένη ιστορία.
Εκτός αν μιλάς για ιδιώτη απο 1ο χέρι. Μόνο έτσι, ίσως, μπορεί να είσαι σίγουρος.Καλά και ο ιδιώτης μπορεί να τα γυρίσει. Απλώς με τον ιδιώτη πιστεύω μπορεί να είναι πιο 'προσωπική' η αγορά και εάν είναι σωστός σου τα λέει όλα.
Σε ότι αφορά τα χιλιόμετρα, τις περισσότερες φορές μπορεί να το καταλάβει κανείς σκεφτόμενος το πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει τον χρόνο κάποιος.Οκ, εάν δείς μια boxster με 5.000km τον χρόνο ή κάποιο λάκο έχει η φάβα ή είναι όντως αληθινά (που όμως θα φαίνεται και από την κατάσταση του αυτοκινήτου πιστεύω). Βέβαια εάν ο άλλος κάνει 30.000km τον χρόνο, και το γυρίσει στα 10.000km τον χρόνο, δεν θα το ψιλιαστείς αμέσως, αλλά όταν είναι 4 ετών αυτοκίνητο, πιστεύω θα φαίνονται τα 120.000km πάνω του.
-
Επιπλεον απο ιδιωτη μπορεις να τον κανεις και μια δοκιμη,ελεγχο ενα απο μαντρα οχι.
-
Τοτε ρε παιδες αφου ολοι μας ξερουμε κ προτιμαμε να αγοραζουμε απο ιδιωτη, πως διαολο υπαρχει ακομα αυτη η κατηγορια επαγγελματιων??? Σε ποιους απευθυνονται???
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τοτε ρε παιδες αφου ολοι μας ξερουμε κ προτιμαμε να αγοραζουμε απο ιδιωτη, πως διαολο υπαρχει ακομα αυτη η κατηγορια επαγγελματιων??? Σε ποιους απευθυνονται???Εξαρτάται για το τι ψάχνεις, πόσο είσαι διατεθιμένος να το ψάξεις και γενικότερα το πόσο 'ψαγμένος' είσαι
Εγώ προσωπικά εάν έψαχνα ένα συμβατικό (π.χ. ένα astra) θα κοίταζα μόνο ιδιώτες. Τώρα εάν θα ήθελα κάτι πιο ειδικό και ακριβό, θα κοίταγα και σε μάντρες, καθώς σε ορισμένα αυτοκίνητα δεν υπάρχει πληθώρα αγγελιών από ιδιώτες. Αλλά και πάλι, εάν ήταν για μάντρα, θα το κοίταγα τριπλά και τετραπλά...
-
καποτε εβλεπα μια συνεντευξη με εναν οδηγο αγωνων μοτοσυκλετας. Ειχε παρει μια Κορβετ ZR1 του 90, 380 αλογα. Η εκπομπη εκανε μια δυναμομετρηση η οποια του εβγαλε καπου 275. Με αλλα λογια του πουλησανε την απλη για εκδοση ZR1, πραγμα που κανει μπαμ αφου το συγκεκριμενο οχημα ηταν καμπριο και καμπριο ZR1 δεν ειχε βγει
πρεπει ν ανοιξουμε ενα τοπικ με spam αγγελιεσ μαντραδων
-
Ο χρήστης nik@k έγραψε:
Στο παρακάτω link βλέπετε μια Boxster 987 3.2 του 2005 στα 45.000 ευρώ
http://www.mynextcar.gr/autos/show/6606 ... 3_2_S.htmlΣτο επόμενο link, βλέπετε το ίδιο αυτοκίνητο, 'βαφτισμένο' 3.4 του 5/2006 (άσχετο αν το 3.4 άρχισε να παράγεται από τον 9/2006), με τιμή 36.950 ευρώ και περασμένο με... λευκό φιλμ. Εκ περιεργείας επικοινώνησα με τον έμπορο και μου είπε πως είναι 3.4 και πως έκανε λάθος στην άλλη αγγελία και νόμιζε πως είναι 3.2. Σε ερώτησή μου πόσα cc γράφει ή άδεια, μου έλεγε ιστορίες για Γερμανία και πως είναι παραγωγής 2005 αλλά καταχωρήθηκε τον 5/2006. Αφού του είπα πως το 2005 βγήκε το 3.2 και δεν υπήρχε 3.4, αυτός συνέχισε το βιολί του. Τον ευχαριστώ για το πρώτο γέλιο του 2011 που μου χάρισε!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1146931/Τον συγκεκριμένο μαντρά τον ξέρω προσωπικά.
Είχα πάει πέρσυ με έναν φίλο μου που έψαχνε clk cabrio.
Μας έδειχνε στον υπολογιστή φωτογραφίες από μια clk που είχε στην Γερμανία και ήταν έτοιμος να την κατεβάσει.
Του λέει ο φίλος μου 'άστο γιατί ψάχνω για αυτόματη' και μας απαντάει 'Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν θες της βάζουμε αυτόματο σαζμάν πριν στην κατεβάσουμε!' -
Συνεργάτης της antonis-team στη Γερμανία.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τοτε ρε παιδες αφου ολοι μας ξερουμε κ προτιμαμε να αγοραζουμε απο ιδιωτη, πως διαολο υπαρχει ακομα αυτη η κατηγορια επαγγελματιων??? Σε ποιους απευθυνονται???Κατα την προσωπικη μου αποψη, απευθυνονται κυριος σε οσους εχουν ηδη ενα αμαξι στην κατοχη τους κ το οποιο πρεπει να δωσουν πριν παρουν το επομενο. Ειδικα αν το αμαξι που θελουν να κανουν ανταλλαγη ειναι μεγαλης αξιας, πραγμα που σημαινει οτι πολυ δυσκολα θα βρεθει ιδιωτης να το αγορασει μετρητης, ο οποιος κ αυτος με την σειρα του θα πρεπει πρωτα να εχει δωσει το παλιο του κ.ο.κ.
-
Συμφωνω μ αυτη την αποψη αλλα αυτες οι μαντρες αντε να ναι 2-3 στην Αθηνα...Οι υπολοιπες εχουν απλα καθημερινα αυτοκινητα της σειρας αντε κ λιγο πιο σπορ! Δηλ ο αλλος δεν μπορει να κατσει να ψαξει να βρει ενα καλο απο ιδιωτη? Ή κ ακομα να περιμενει να πουλησει σε ιδιωτη? Δε μιλαω για 911 ή ferrari αλλα απο getz μεχρι mx5 πχ
Αντι να παει να αγορασει ολη τη σαβουρα που χει μαζευτει στις εν λογω ''επιχειρησεις'' κ με μαζι κ το ''στανιο'' των μαντραδων??? (γυρισμενα χλμ, οχι εξω για ελεγχο, οχι τεστ ντραΪβ, καλιμπραρισμενα που χουν ''αλλαξει μονο φτερο'', παππουδων, γιαγιαδων, γιατρων κλπ κλπ)
Ολοι μας τα ξερουμε, ας τους μποϋκοταρουμε λιγο μπας κ απαλλαγουμε καπως απ αυτη τη λερα
Porsche Forum