-
Στην τελικη ευθεια μπαινει το πρωταθλημα του φορουμ. Τα ψεμματα τελειωνουν και εχει φτασει η ωρα του ρισκου για την καταληψη της κορυφης.
Υπενθυμιζω οτι προβλεπουμε το βαθρο και βαθμολογουμαστε ως εξης. 1 βαθμο για καθε σωστη προβλεψη (σωστος πιλοτος στη σωστη θεση) και 3 bonus αν πεσουμε μεσα σε ολα.
Το thread θα κλειδωθει λιγο πριν την εναρξη της 1ης περιοδου δοκιμων την Παρασκευη 24 Σεπτεμβριου!
-
Στην τελικη ευθεια μπαινει το πρωταθλημα του φορουμ. Τα ψεμματα τελειωνουν και εχει φτασει η ωρα του ρισκου για την καταληψη της κορυφης.
Υπενθυμιζω οτι προβλεπουμε το βαθρο και βαθμολογουμαστε ως εξης. 1 βαθμο για καθε σωστη προβλεψη (σωστος πιλοτος στη σωστη θεση) και 3 bonus αν πεσουμε μεσα σε ολα.
Το thread θα κλειδωθει λιγο πριν την εναρξη της 1ης περιοδου δοκιμων την Παρασκευη 24 Σεπτεμβριου!
-
-
As kanw thn arxh....
Epeidh o Schumacher kai genika h Ferrari exei paradwsh stis kainourgies pistes:
- Schumacher
- Barrichello
- Raikkonen
-
Έφτασε η ώρα του ρίσκου, αλλά εγώ θα κάνω... τον Κινέζο!!!
- ΜΣουμάχερ (μιας και θα είναι δύο τα πουλάκια μου πάλι...)
- ΡΜπαρικέλο
- ΦΑλόνζο
(Μετά την Κίνα άλλες 2 τρίτες θέσεις έμειναν για πρόβλεψη, τα λέμε σε 2 βδομάδες Ιαπωνία με άλλον στην 3η θέση )
-
- M. Schumacher
- Raikkonen
- Barrichello
-
1.J. Villeneuve (επάνοδος με πρωτιά για να βουλώσει μερικά στόματα που τον είχαν τελειομένο)
2.M.Schumacher
3.K.Raikkonen -
Εγώ βέβαια αθεράπευτα ρομαντικός, τρέχει δεν τρέχει o Trulli, ψηφίζω:
1 J Trulli
2 K Raikkonen
3 F Alonso(ποιος Villeneuve τώρα... )
-
1 Kimi
2 bari
3 Alonso(4 Villeneuve )
-
- M. Schumacher
- R. Barrichello
- J. Button
-
MS (σε άγνωστη πίστα έχει το πλεονέκτημα νομίζω)
RB (θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική με τον από πάνω και θα βγει 2ος )
JB ποιος άλλος; (όχι δεν πιστεύω ότι θα τερματίσει η McLaren του Kimi ) -
- M. Schumacher
- R. Barrichello
- J. Button
-
- M. Schumacher
- Raikkonen
- Barrichello
-
MS
Raikonnen
Coulthard -