-
Καλές Γιορτές σε όλους...να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε....
@Sakaflias πολύχρονος και πάντα υγιής
-
Θερμές ευχές σε όλους!!!
@sakaflias, χρόνια πολλά!
-
-
χροονια πολλα και απο εμενα σε ολους σας!Ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!
Κωστα........................δεν το ειδα ολο,επεσα για υπνο!Βαρετο πολυ!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
χροονια πολλα και απο εμενα σε ολους σας!Ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!Κωστα........................δεν το ειδα ολο,επεσα για υπνο!Βαρετο πολυ!
Χρόνια Πολλά φίλε , ότι καλύτερο εύχομαι!
Α!....κακώς , ήταν πολύ επιμορφωτικό
Μεταξεταστέος κύριος! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
χροονια πολλα και απο εμενα σε ολους σας!Ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τις οικογενειες σας!
Μεταξεταστέος κύριος!Ημουν ηδη κοματια και αυτο με αποτελειωσε!Δεν φταιω εγω!
-
Μεταξεταστέος κύριος!Ημουν ηδη κοματια και αυτο με αποτελειωσε!Δεν φταιω εγω!
Να ζητήσεις...αποζημίωση!
-
Καλα ε, πολυ μαπα το σημερινο top gear!
-
:lol:Καλα ε, πολυ μαπα το σημερινο top gear!
Επανάληψη γαρ!
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
:offtopicviii:
Βαλτε να κατεβαινει το καινουργιο τοτεhttp://www.finalgear.com/shows/topgear/16/special/
end
Κατσε βρε αγορι μου κατευθειαν end.
Το κατεβαζεις με torrent; -
Βαλτε να κατεβαινει το καινουργιο τοτεhttp://www.finalgear.com/shows/topgear/16/special/
end
Το κατεβαζεις με torrent;Κοιτα τώρα να αρχίσεις τις κριτικές , τις κρίσεις και τα σχόλια και τις συμβουλές , παρακολουθώντας videos....
Nα μην πατήσεις το πόδι σου στις 09/01/2011! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
end
Το κατεβαζεις με torrent;Κοιτα τώρα να αρχίσεις τις κριτικές , τις κρίσεις και τα σχόλια και τις συμβουλές , παρακολουθώντας videos....
Nα μην πατήσεις το πόδι σου στις 09/01/2011!Εμενα με λενε dickdick ......................οχι..............................
-
Εμενα με λενε dickdick ......................οχι..............................
Α...τότε να στήσεις αυτί σε οτι δεις , για τριγμούς!
-
end
Το κατεβαζεις με torrent;Ναι κανε κλικ εκει που λεει download standard definition torrent.. και μετα κλικ στο torrage.com
-
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως: σε 150αρι sport έχει παρατηρήσει κανείς να αναβοσβήνει ξαφνικά η ένδειξη του συνολικού χιλιομετρητή?
Μου το έκανε μια φορά, το είπα στο συνεργείο, δεν φάνηκε να ξέρουν κάτι συγκεκριμένο και έκαναν κάποιον αναπρογραμματισμό. Μετά όμως το ξαναέκανε μια φορά, έσβησα τον κινητήρα, ξαναέβαλα μπροστά και οκ. Τι μπορεί να είναι?
-
-
Bελισσάριε έτσι και καταφέρεις να δεις Bravo στη ΝΥ , αγόρασε λαχείο ή φύγε κατευθείαν για κανένα καζίνο!
Πολλές μαύρες σακούλες βλέπω εκεί .... σκουπίδια , μαύρα χρήματα , κανένα διαμελισμένο πτώμα ή Έλληνας μαγαζάτορας
Εντάξει ρε συ . μην κάνεις έτσι με το χιόνι!
Δεν ήρθε και η ...Καλά να περνάτε!
-
Κατ'αρχην χρονια πολλα σε ολους! Και μακαρι τα Μπραβακια σας να ειναι ακμαια για πολυ καιρο ακομα. Τωρα που βρηκα λιγο χρονο, ακουστε την εμπειρια μου απο το συνεργειο της Fiat Tsokas. Το προβλημα με το τη δικη μου Μονικα εχει να κανει με εναν πολυ μακαβριο θορυβο στα φρεναρισματα απο μεγαλες ταχυτητες, ανω των 160 χλμ μεχρι και τα 210 . Ειναι ενας θορυβος γδαρσιματος, πολυ δυνατος, Η αισθηση που αποκομιζεις μοιαζει με αυτην οταν φρεναρεις με στραβους δισκους. Πηγα λοιπον πριν απο καιρο στο συνεργειο και λεω του υπευθυνου τον πονο μου. Τον παρακαλεσα μαλιστα να παμε μια βολτα για να εξακριβωσει και ο ιδιος το προβλημα. Η απαντηση του ηταν κεραυνος εν αιθρια: 'Kυριε μου, ειναι παρανομο να κυκλοφορουμε με τετοιες ταχυτητες και σας συμβουλευω να μην το κανετε ουτε εσεις. Εμεις δεν μπορουμε να οδηγησουμε με αυτες τις ταχυτητες το αυτοκινητο, γιατι τα ορια ακομα και στην Αττικη Οδο ειναι χαμηλοτερα' . Να μη σας τα πολυλογω, ακρη δεν εχω βγαλει ακομα και η εγγυηση λιγει σε 20 μερες. Με την αποτελεσματικοτητα των φρενων δεν εχω καποιο θεμα, ομως αυτος ο θορυβος-γδαρσιμο στα πολλα με φοβιζει. Οι δισκοι ειναι μια χαρα και συμφωνα με το αλλο συνεργειο που το πηγα(πρωην εξουσιοδοτημενοι που τους ξερω και με ξερουν χρονια) το θεμα εχει να κανει μαλλον με τη συνεργασια των τακακιων με τους συγκεκριμενους δισκους. Μου ειπαν οτι το εχουν αντιμετωπισει ξανα σε καποια Punto και οτι το θεμα λυνεται συνηθως με αλλα τακακια. Θα το παλεψω με την εγγυηση μπας και βγαλω ακρη. Αλλοιως, με τη πρωτη ευκαιρια,αλλαγη σε ολο το συστημα με aftermarket. Εκτος και αν χωρανε οι δισκοι του 150αριου. Αυτο το ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Κατ'αρχην χρονια πολλα σε ολους! Και μακαρι τα Μπραβακια σας να ειναι ακμαια για πολυ καιρο ακομα. Τωρα που βρηκα λιγο χρονο, ακουστε την εμπειρια μου απο το συνεργειο της Fiat Tsokas. Το προβλημα με το τη δικη μου Μονικα εχει να κανει με εναν πολυ μακαβριο θορυβο στα φρεναρισματα απο μεγαλες ταχυτητες, ανω των 160 χλμ μεχρι και τα 210 . Ειναι ενας θορυβος γδαρσιματος, πολυ δυνατος, Η αισθηση που αποκομιζεις μοιαζει με αυτην οταν φρεναρεις με στραβους δισκους. Πηγα λοιπον πριν απο καιρο στο συνεργειο και λεω του υπευθυνου τον πονο μου. Τον παρακαλεσα μαλιστα να παμε μια βολτα για να εξακριβωσει και ο ιδιος το προβλημα. Η απαντηση του ηταν κεραυνος εν αιθρια: 'Kυριε μου, ειναι παρανομο να κυκλοφορουμε με τετοιες ταχυτητες και σας συμβουλευω να μην το κανετε ουτε εσεις. Εμεις δεν μπορουμε να οδηγησουμε με αυτες τις ταχυτητες το αυτοκινητο, γιατι τα ορια ακομα και στην Αττικη Οδο ειναι χαμηλοτερα' . Να μη σας τα πολυλογω, ακρη δεν εχω βγαλει ακομα και η εγγυηση λιγει σε 20 μερες. Με την αποτελεσματικοτητα των φρενων δεν εχω καποιο θεμα, ομως αυτος ο θορυβος-γδαρσιμο στα πολλα με φοβιζει. Οι δισκοι ειναι μια χαρα και συμφωνα με το αλλο συνεργειο που το πηγα(πρωην εξουσιοδοτημενοι που τους ξερω και με ξερουν χρονια) το θεμα εχει να κανει μαλλον με τη συνεργασια των τακακιων με τους συγκεκριμενους δισκους. Μου ειπαν οτι το εχουν αντιμετωπισει ξανα σε καποια Punto και οτι το θεμα λυνεται συνηθως με αλλα τακακια. Θα το παλεψω με την εγγυηση μπας και βγαλω ακρη. Αλλοιως, με τη πρωτη ευκαιρια,αλλαγη σε ολο το συστημα με aftermarket. Εκτος και αν χωρανε οι δισκοι του 150αριου. Αυτο το ξερει κανεις?Τον ίδιο θόρυβο ακούει και ο dickdick . Το πιο πιθανό είναι να χρειάζονται αντικατάσταση τα τακάκια.
Σχετικά με την εγγύηση μην περιμένεις τίποτα.Δεν καλύπτονται (τα τακάκια) από την εγγύηση.
Fiat Bravο 2007