-
Αυτο με μπερδεψε ,νομιζα ακυρωση σε καινουργιο .
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά. Ανυπομονώ να φύγω για ταξίδι για να το χαρώ όσο γίνεται περισσότερο!!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν ντρέπομαι να απαντήσω... αυτό είναι!!
Απλά το θεώρησα δεδομένο ότι το ήξερες από που το πήρα γιατί στις φωτογραφίες που ανέβασα το άφησα να φαίνεταιΠοιές φωτογραφίες? Εγώ μόνο μια είδα
Anyway...πήρες πολύ καλή προσφορά για έτσι όπως το πήρες.
Μεγειές και προσοχή, βάλε και κανά ματόχαντρο...http://img691.imageshack.us/i/img0531de.jpg/
Μάλλον αυτή εννοεί.Για τις τιμές που λέτε, δείτε τιμή 2009 και φτάσαμε να το πουλάνε μεταχειρισμένο πιο ακριβό και απο καινούριο.
-
Όντως είναι από τις περιπτώσεις αυτοκινήτων-επένδυση...
-
Ε ρε το Q5
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.
Πολύ όμορφο. Από τον Ρώρρη το πήρες? Κάτι μου θυμίζειΓια πες, τι σου θυμίζει??
Εμένα μου θυμίζει ένα test drive που είχε ο Παζαρόπουλος αλλά μάλλον περί ομοιότητως πρόκειται. Όπως και να χει καλορίζικο. Βλέπω είναι full extra όπως πρέπει για το αμάξι, γιατί τα gadgetakia του είναι το highlight! Τα Bridgestone με την πρώτη ευκαιρία σουταρέ τα! Με σημερινά δεδομένα πάντως η αξία του πρέπει να είναι γύρω στις 85.000+€!! [/quote
καλησπερα σε ολους, παλιους και νεους φιλους....ξερω εχω χαθει για πολυ καιρο.......αλλα μιας και παρακολουθω το φορουμ και τις συζητησεις, στεφανε αντε και τα πεταξαμε τα bridgestone......τι βαζουμε????? οχι σε χειμωνιατικο/καλοκαιρινο......all weather ενα πραγμα ας πουμε......καθε γνωμη και προταση δεκτη παιδια.....ευχαριστω πολυ ολους και καλες γιορτες.....
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
καλησπερα σε ολους, παλιους και νεους φιλους....ξερω εχω χαθει για πολυ καιρο.......αλλα μιας και παρακολουθω το φορουμ και τις συζητησεις, στεφανε αντε και τα πεταξαμε τα bridgestone......τι βαζουμε????? οχι σε χειμωνιατικο/καλοκαιρινο......all weather ενα πραγμα ας πουμε......καθε γνωμη και προταση δεκτη παιδια.....ευχαριστω πολυ ολους και καλες γιορτες.....
Σε κάνα 6μηνο που θα θέλουν αλλαγή τα δικά μου προσωπικά θα βάλω ή Pirelli Verde ή Continental ContiCrossContact UHP. Γύρω στο 800αρι βγαίνουν και τα δύο σε 235/60/18.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο με μπερδεψε ,νομιζα ακυρωση σε καινουργιο .Και εγώ αυτό νόμιζα.
Καλοτάξιδο george39. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτο με μπερδεψε ,νομιζα ακυρωση σε καινουργιο .
Και εγώ αυτό νόμιζα.
Καλοτάξιδο george39.Μπορεί να ήταν καινούριο και να το φέρανε οδικώς από Γερμανία!!!
Και επειδή όποιος το οδηγάει χαίρεται, μάλλον χάθηκε σκοπίμως καμμιά 40αριά φορές και έκανε το γύρο της ενωμένης (εμένα μου λες) Ευρώπης.... Καλοτάξιδο φίλε και από μένα με πολλά ασφαλή και ποικίλα χιλιόμετρα!!
Αύριο φοράω τη χειμερινή τετράδα με ΝΟΚΙΑΝ που μου έφερε ο Αη Βασίλης.... Δε θα τα κρατάω όλο το χρόνο όπως έκανα στο Σούμπι γιατί παρόλο που είναι all weather (χρήσιμο για τους ελληνικούς χειμώνες που συναντάμε από 25 μέχρι-15 όσοι ανεβαίνουμε στα βουνά), θεωρώ πως τα καλοκαιρινά 40αρια θα μειώσουν την απόδοση τους στους μελλοντικούς χειμώνες...
Παιδιά Καλά Χριστούγεννα!! -
τάσο καλησπέρα ! τι δείκτη ταχύτητας έχουν τα χειμερινά σου ?
-
Προχθές έχω βάλει και εγώ τα ΝΟΚΙΑΝ WR G2 SUV (235/65/17) με ζάντες μεταχειρισμένες γνήσιες (680€+320€) τοποθετημένα και φύλαξη τις μαμίσιες 19αρες. Τα λάστιχα έχουν δείκτη ταχύτητας V (240 χιλ) και θα τα αλλάζω χειμώνα καλοκαίρι. Μετά από έρευνα περίπου 1 μήνα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά και σε λογική τιμή ήτανε μόνο τα ΝΟΚΙΑΝ (σε WR G2 SUV που είναι παντός καιρού και το Hakkapeliitta που είναι για άγριες συνθήκες), σε άλλη μάρκα μόνο παραγγελεία και άγνωστο πότε θα γινότανε η παραλαβή, ίσως και μετά το χειμώνα.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
τάσο καλησπέρα ! τι δείκτη ταχύτητας έχουν τα χειμερινά σου ?Καλησπέρα Λευτέρη, με πρόλαβαν στην απάντηση! Ο δείκτης είναι όντως V ... και τα φόρεσα σε Ζάντες από Tiguan που ήταν ολοκαίνουριες σε τιμή μεταχειρισμένης, και η πλάκα είναι ότι του πάνε καλύτερα από τις μαμά 17΄. Είναι στη διάσταση της προτεινόμενης χειμερινής με μικρή διαφορά στο offset 3mm πιο έξω και με άνοιγμα ελαφρώς στο ποτηράκι για να χωρέσει. Το καρέ εννοείται πως είναι το ίδιο.. Έτσι έχει και περισσότερα περιθώρια για αλυσίες για τα πολύ δύσκολα... Το λάστιχο είναι all Weather αλλά η φθορά το καλοκαίρι πιστεύω πως θα είναι σημαντική και θα του χαλάσει τις χειμερινές επιδόσεις. Στο Σουμπαρού που τα είχα ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά δεν τα δοκίμασα δεύτερο χειμώνα για να ξέρω τι γίνεται μετά τους Ελληνικούς καύσωνες. Ακόμα πάντως μετά από πάνω από 35000 χλμ ο πέθερός μου που έχει το Σουμπαρού ακόμα τα φοράει..Είχα τα ΝΟΚΙΑΝ WR G2 για συμβατικά αυτοκίνητα και νομίζω πως έιχαν τον αμέσως μικρότερο δείκτη ταχύτητας.
-
Γεια σας, ευτυχισμενα Χριστουγεννα παντα με υγεια ασφαλη ταξιδια και να περναμε καλα.
-
Γιωργο μηπως ησουν Θεσσαλονικη σημερα το μεσημερι ??
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Γιωργο μηπως ησουν Θεσσαλονικη σημερα το μεσημερι ??Γεια σου Λευτερη. Ναι Παρασκευη ημουν Θεσσαλονικη. Ηρθα Ελλαδα την Κυριακη. Εκανα ερευνα για navi και bluetooth, δεν εβγαλα τελικα συμπερασματα . Για να καταλαβεις, ενας ειδικος (!!!!) το περασε για το Αudi Q8. Δευτερα θα εχω και τιμες. Προσωρινα δεν εχω τηλεφωνο.
-
Σε ειδα ρε συ !! περασες απο μπροστα μου .... δοκιμασα να σε παρω αλλα
Θα πηγαιναμε για καφε ..... -
Χρόνια πολλά με υγεία και ασφαλή ταξίδια!
Θέλω να μου πείτε την άποψή σας για κάτι που παρατήρησα στο αυτοκίνητό μας. Έχω τα xenon φώτα και χθες και σήμερα μετά από πολλά χιλιόμετρα ταξίδι και βόλτες, τα πιο πολλά σε συνθήκες βροχής και υγρασίας, παρατήρησα ότι στο εσωτερικό των φωτιστικών συσωρεύτηκε αρκετή υγρασία. Έχω την εντύπωση ότι τα φώτα πρέπει να είναι αεροστεγή και να μήν περνάει ούτε αέρας, πόσο μάλλον νερό κια υγρασία μέσα. Έχει ξανατύχει σε άλλον αυτό? Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό? Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, ηλικίας 14 ετών δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο.
Αν όντως είναι προβληματικά τα φανάρια μου το καλύπτει η εγγύηση? -
Χρονια πολλα σε ολους!!
Θα ήθελα να ρωτησω αν πειραζει να εχεις στους μπροστινους τροχους 'καλτσα' και πισω αλυσιδες. Επισης οι αλυσιδες πρεπει να εινα μεχρι 13 χιλιοστα παχος;
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Θέλω να μου πείτε την άποψή σας για κάτι που παρατήρησα στο αυτοκίνητό μας. Έχω τα xenon φώτα και χθες και σήμερα μετά από πολλά χιλιόμετρα ταξίδι και βόλτες, τα πιο πολλά σε συνθήκες βροχής και υγρασίας, παρατήρησα ότι στο εσωτερικό των φωτιστικών συσωρεύτηκε αρκετή υγρασία. Έχω την εντύπωση ότι τα φώτα πρέπει να είναι αεροστεγή και να μήν περνάει ούτε αέρας, πόσο μάλλον νερό κια υγρασία μέσα. Έχει ξανατύχει σε άλλον αυτό? Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό? Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, ηλικίας 14 ετών δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο.
Αν όντως είναι προβληματικά τα φανάρια μου το καλύπτει η εγγύηση?Αν παρατηρείς 'νερό', αντιπροσωπεία και ΑΠΑΙΤΕΙΣ αλλαγή.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Αν όντως είναι προβληματικά τα φανάρια μου το καλύπτει η εγγύηση?Αν παρατηρείς 'νερό', αντιπροσωπεία και ΑΠΑΙΤΕΙΣ αλλαγή.
Δηλαδή με σκέτη υγρασία να μην τους ενοχλήσω? Μαζεύονται σταγονίδια στην εσωτερική επιφάνεια των κρυστάλλων και ελαφρή θαμπάδα.
AUDI Q5