-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγω ειμαι Τουπουλικός...εσυ εισαι soviet γενικα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγω ειμαι Τουπουλικός...
εσυ εισαι soviet γενικα
Tолько машины камрадов могут лететь с красоткой в небе !!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγω ειμαι Τουπουλικός...
εσυ εισαι soviet γενικα
당신은 공산주의자와 prolet 아르
-
Εγω ειμαι Τουπουλικός...
εσυ εισαι soviet γενικα
당신은 공산주의자와 prolet 아르
進站您的觀點它
-
ειδα παο vs οσφπ
χιονοφιλοι vs καυσονοφιλοι
πετρουλα vs τζουλια
τωρα a320 vs 737?..Και mod vs mod
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@μιραζ: καλα μλκ, οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι κρυαδες.
Πάω για ύπνο...Θα τα πούμε αύριο αλλά τι να πούμε με τέτοια κολλήματα που έχεις....
Τσαο
-
Tι παίζει με ένα L-1011 που υπάρχει στη Χρυσούπολη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι παίζει με ένα L-1011 που υπάρχει στη Χρυσούπολη;
αυτο? -
Nαι. Βλέπω ότι έχει ξεμείνει εκεί (πρώην kitty hawk cargo φαση), ξέρει κανείς αν φαίνεται από κάπου για φωτογραφίες κλπ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι. Βλέπω ότι έχει ξεμείνει εκεί (πρώην kitty hawk cargo φαση), ξέρει κανείς αν φαίνεται από κάπου για φωτογραφίες κλπ;δυσκολο αφου δεν ειναι και το καλυτερο μερος για planespotters..
-
παντως εχεις περιεργα γουστα..
ακου εκει l1011.. -
Boeing 787
-
Σε καμιά 5αρα χρόνια στην καλύτερη θα το δούμε και live
Όσο για το tristar δυστυχώς το έφαγε η μαρμάγκα της RR με τα προβλήματα της αλλιώς μιλάμε για ένα πολύ καλό αεροσκάφος με εξαιρετικά πτητικά χαρακτηριστικά -σαφώς ανώτερα του DC-10- και ιδιαίτερα ήσυχο για την εποχή του. Αρέσει και στον Boeingακια mod? Σοκάρομαι που απέκτησε ξαφνικά γούστο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για το tristar δυστυχώς το έφαγε η μαρμάγκα της RR με τα προβλήματα της αλλιώς μιλάμε για ένα πολύ καλό αεροσκάφος με εξαιρετικά πτητικά χαρακτηριστικά -σαφώς ανώτερα του DC-10- και ιδιαίτερα ήσυχο για την εποχή του. Αρέσει και στον Boeingακια mod? Σοκάρομαι που απέκτησε ξαφνικά γούστοAκόμα να πιεις το ξύδι σου να ησυχάσεις;
-
+Κενό ποστ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για το tristar δυστυχώς το έφαγε η μαρμάγκα της RR με τα προβλήματα της αλλιώς μιλάμε για ένα πολύ καλό αεροσκάφος με εξαιρετικά πτητικά χαρακτηριστικά -σαφώς ανώτερα του DC-10- και ιδιαίτερα ήσυχο για την εποχή του. Αρέσει και στον Boeingακια mod? Σοκάρομαι που απέκτησε ξαφνικά γούστοTo πιο εξελιγμένο της εποχής του αλλά ήταν και το πιο ακριβό.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Όσο για το tristar δυστυχώς το έφαγε η μαρμάγκα της RR με τα προβλήματα της αλλιώς μιλάμε για ένα πολύ καλό αεροσκάφος με εξαιρετικά πτητικά χαρακτηριστικά -σαφώς ανώτερα του DC-10- και ιδιαίτερα ήσυχο για την εποχή του. Αρέσει και στον Boeingακια mod? Σοκάρομαι που απέκτησε ξαφνικά γούστοTo πιο εξελιγμένο της εποχής του αλλά ήταν και το πιο ακριβό.
τι το εξελιγμενο εχει δηλαδη?
αντιβαρυτητα? -
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ναι δεν ειδα το 'ηταν'
-
Πως κανετε ετσι μωρε μοντς (ουτε μετοχες να ειχατε )
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]