-
έλα ντε
-
Μήπως είναι οπαδός του σκεπτικού με τον ...βιασμό ....
-
Σε ποιους θα αντισταθουμε;Σε αυτους που μας δανειζουν περι τα 300 δις ευρω οταν κανενας αλλος δεν το κανει;
Τι φανταζομαστε οτι θα καταφερουμε; -
OK, θα σταθούμε στα γόνατα τότε με ανοιχτό το στόμα.
Ένα μαξιλαράκι παρακαλώ για μένα, έχω ένα θέμα με τα γόνατά μου.
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OK, θα σταθούμε στα γόνατα τότε με ανοιχτό το στόμα.Ένα μαξιλαράκι παρακαλώ για μένα, έχω ένα θέμα με τα γόνατά μου.
Aν θελουμε να διωξουμε τους μονους που μας δινουν λεφτα,προφανως δεν χρειαζομαστε μονο μαξιλαρι αλλα και...ράφτη.
Δεν εχουν κανενα νοημα ολα αυτα που γινονται,κανενα!Ο Χριστος ο ιδιος να κατεβει επι της γης κρατωντας ραβδους χρυσού,εμεις το μοντελο ζωης αυτης της δεκαετιας πρεπει να το ξεχασουμε και να θυμηθουμε ολα τα προηγουμενα χρονια. -
Ο καθένας μπορεί να αισθάνεται από ραγιάς έως επαναστάτης. Φτάνει να μην ξεχάσει ότι είναι άνθρωπος.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Οι 123 που έχουν φρουρούς!
http://www.paron.gr/v3/article_print.php?id=39427Κάτι μου λέει ότι (μετά το χτεσινό) τα νούμερα έχουν ήδη αναθεωρηθεί προς τα πάνω.
-
-
http://www.nooz.gr/greece/locavores-i-t ... kis-krisis
νομίζω οτι είναι μια πολύ καλή ιδέα. είχα αρκετό καιρό σκέψεις πάνω στο πως θα μπορούσε να οργανωθεί κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται οτι κάποιοι ήδη το έχουν εφαρμόσει και λύσει πολλά απο τα πρωταρχικά προβλήματα.
μακάρι να εφαρμοστεί σοβαρά. -
Τίτλος στο κανάλι Άλφα, στο πρωινάδικό του, πριν μια ώρα :
'Xιλιάδες αλλοδαπές οικιακές βοηθοί στην ανεργία, οι Ελληνίδες ξαναπιάνουν το σιδέρωμα',
και στο στούντιο μια νοικοκυρά με ένα σίδερο και μια σιδερώστρα να δείχνει στους τηλεθεατές πως γίνεται το σωστό σιδέρωμα. -
Πού φτάσαμε....
Σε λίγο θα πρέπει να κόβουμε μόνοι μας τα νύχια μας και να σκύβουμε για να δένουμε τα κορδόνια των παπουτσιών μας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:lol:Είτε θα γίνει αυτό ή θα διαλυθεί το μπουρδέλο.
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα γίνει;Επειδή δεν είμαι και πολύ δυνατός στο θέμα της έκφρασης των σκέψεων μου θα στο πω με παράδειγμα:
Έχεις έναν κολλητό στο υπουργείο ανάθεσης έργων και μιζών. Σου δίνει ένα έργο να φτιάξεις που θα σου κοστίσει 1000 ευρώ και θα εισπράξεις γι αυτό 100.000 ευρώ, θα δώσεις τα 50.000 από δω κι από κει για μίζες και τα υπόλοιπα θα τα τσεπώσεις. ΟΚ;
Αυτό γινόταν μέχρι χθες.
Απο σήμερα η κομπίνα αλλάζει.
Το χρεωμένο κράτος επειδή είναι χρεωμένο και για να ξεχρεώσει θα σου πουλήσει κύριε ιδιώτη αυτό που του έφτιαξες και σου κόστισε εσένα 1000 και στο κράτος 100.000 ευρώ, θα στο δώσει 100. Θα δώσεις και κάνα δυό κατοσταρικάκια ευρώ για μίζες και θα το ξανααγοράσεις .
Τώρα επειδή το κράτος δεν μπορεί να ξεχρεώσει τα 100.000 που χρωστάει με τα 100 ευρώ που εισέπραξε τα υπόλοιπα 99.900 θα τα χρεώσει στους εργαζόμενους με φόρους και με είσπραξη απο τον κύκλο εκμετάλλευσης που υφίσταται.
Έτσι απλά. Αυτά -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πού φτάσαμε....Σε λίγο θα πρέπει να κόβουμε μόνοι μας τα νύχια μας και να σκύβουμε για να δένουμε τα κορδόνια των παπουτσιών μας.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην χρειαστει οι μάνες να μεγαλώνουν οι ίδιες τα παιδιά τους, γιατι αυτό θα ειναι μεγάλη κατάντια,αν δεν σου μεγαλωσει το παιδι μια αμόρφωτη κλεπτομανής από την Βουλγαρία με αγάπη και ηπατίτιδα, δεν αξίζεις τιποτα...
-
Εσύ Χριστό και εγω Αλλάχ ... όμως στο Αιγαίο αχ και βαχ...
Ανάπτυξη!
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
«Κάνουμε ήδη μπίζνες στο Αιγαίο»
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=233845 -
To τι ειναι ηθικο και ανηθικο το οριζει η κοινωνια. Οι Ταλιμπαν θεωρουν ηθικο να εχουν 200 γυναικες και να τις βαρανε και να τις λιθοβολουν. Αντιθετως ο δυτικος κοσμος το θεωρει ανηθικο.
Για καποιους ειναι ηθικο το λιντσαρισμα και για καποιους αλλους οχι. Για καποιους ειναι ηθικο να κερδιζουν με κλεψια πολλα χρηματα και για καποιους αλλους οχι.
Μπορει να ερθει καποια στιγμη οπου το να πηδ@ς 10 γκομενες ενω εχεις γυναικα ,να θεωρειται ηθικο και νομιμο. Στην αρχαια Ελλαδα ηταν νομιμο και δικαιο να εχεις δουλους. Τωρα ειναι? Ολα αλλαζουν στις κοινωνιες και αυτο ειναι η μονη αληθεια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πού φτάσαμε....
Σε λίγο θα πρέπει να κόβουμε μόνοι μας τα νύχια μας και να σκύβουμε για να δένουμε τα κορδόνια των παπουτσιών μας.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην χρειαστει οι μάνες να μεγαλώνουν οι ίδιες τα παιδιά τους, γιατι αυτό θα ειναι μεγάλη κατάντια,αν δεν σου μεγαλωσει το παιδι μια αμόρφωτη κλεπτομανής από την Βουλγαρία με αγάπη και ηπατίτιδα, δεν αξίζεις τιποτα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
-
Γενικό ξεπούλημα - το αφεντικό τρελάθηκε
Πωλητήριο στα λαχεία, αλλά και σε 15 ακίνητα-φιλέτα του Δημοσίου, αποφάσισε η διυπουργική αποκρατικοποιήσεων. Επισφράγισε τη fast track διαδικασία αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και ενέκρινε τη δημιουργία ειδικής γραμματείας, αλλά και ανώνυμης εταιρείας αξιοποίησης των ακινήτων.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=233865Πάρτε τώρα που γυρίζει!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ε ναι βρε Bill, ως γνωστόν οι ελληνίδες είναι έξυπνες, μορφωμένες, καλλιεργημένες και δεν κολλάνε ΣΜΝ
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!