-
Κανονικά έπρεπε να μπει στα ζώα, αλλά δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος...
-
Άμα ήτανε κανένα Πούντο ή Γκετζ θα έμπαινε 100% στα ζώα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άν βάλω τη μπαταρία και τη βενζίνη μου τα δίνετε για βόλτα;Eγω αν βαλω κατι απο τα δυο με πατε βολτα???
-
Άν βάλω τη μπαταρία και τη βενζίνη μου τα δίνετε για βόλτα;Αν ειναι για βολτα με τετοιο εργαλειο εγω σπρωχνω και το αμαξι αμα λαχει να παρει μπροστα
-
Ζουλιάρηδες και οι 2...
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Άν βάλω τη μπαταρία και τη βενζίνη μου τα δίνετε για βόλτα;
Eγω αν βαλω κατι απο τα δυο με πατε βολτα???
Εσύ έκανες .
-
Αγαπητέ Drunkard, 29 ιδιοκτήτες supercars προτιμούν βούρτσες... ε κάτι θα ξέρουν...σαν το skip ενα πραγμα ε?
-
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ναι εχω ερθει στα Γιαννενα 2 φορες στο διαστημα των τελευαιων 3 μηνων.
A, έχεις καμιά σχέση με Πληροφορική;
ΥΓ: Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτοςΝαι εχω ερθει και στη σχολη της πληροφορικης μερικες φορες για να παρω μια φιλη μου.
Θα ξαναρθω παλι, αν με δεις φωναξε μου ν τα πουμε. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αγαπητέ Drunkard, 29 ιδιοκτήτες supercars προτιμούν βούρτσες... ε κάτι θα ξέρουν...
σαν το skip ενα πραγμα ε?
Έτσι ακριβώς...
-
Πλυντηρια,βουρτες και μ@λ@κιες.Αφηνεις το αυτοκινητο απλυτο,μετα απο καμποσο καιρο η σκονη και η λασπη θα γινουν ενα με τη λαμαρινα και το χρωμα θα προστατευεται απο τις ακτινες του ηλιου και δεν θα χαλασει ποτε.
Που ειναι ρε παιδια αυτο το θεικο ποστ???Το θυμαται κανεις???
-
Και αυτός εγκεφαλικά ανάπηρος είναι.
-
Lotus Evora, εχθες κατα τις 7 το απογευμα στην Σκουφα στο Κολωνακι...
-
Όσες φορές έχω πάω σε parking μεγάλων εμπορικών κέντρων ,οι θέσεις για τα αναπηρικά αυτοκίνητα είναι μονίμως άδειες ,άντε να υπάρχουν κανα δυο αναπηρικά αυτοκίνητα, μήπως λέω μήπως ,είναι παραπάνω από τις κανονικές επίτηδες ,ώστε να είναι απρόσιτες για τη πλέμπα αλλά κάποιοι με τις κατάλληλες γνωριμίες να έχουν πάντα θέση στάθμευσης ,ακόμα και παραμονή Χριστουγέννων στο cosmos πχ
Ξέρεις τι είναι να έχεις γνωρίσει κάνα φρέσκο μωρό που να θέλει ψώνια της τελευταίας στιγμής και να σκας μύτη στο cosmos με το ferrari και οι security να σου ανοίγουν την αλυσίδα (των αναπηρικών θέσεων ντε) και να σου φυλάνε το εργαλείο μέχρι να τελειώσεις . Ξέρεις τι ευκολία είναι να ανοίγει διάπλατα η πόρτα (της ferrari ντε) ώστε να κουμαντάρεις το 50 χρονο κουρασμένο κορμί σου χωρίς να βογκήξουν οι σπόνδυλοι (μαλάκες της ferrari πως τα κάνατε τόσο χαμηλά και με μεγάλα μαρσπιέ).
Εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό οι θέσεις των αναπήρων επίτηδες είναι υπεράριθμες! -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αγαπητέ φίλε, οι θέσεις αναπήρων είναι όσες θα έπρεπε, αν οι ανάπηροι τύγχαναν σωστής φροντίδας στην υπανάπτηκτη Ελλάδα και μπορούσαν να κυκλοφορήσουν. Στην Αγγλία που βρίσκομαι, οι θέσεις αναπήρων είναι τόσες και περισσότερες και είναι πάντα γεμάτες διότι οι άνθρωποι έχουν μια φυσιολογική ζωή. Στην Ελλάδα που να πάνε; Με τις μπλοκαρισμένες ράμπες, το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια κλπ κλπ κλπΑυτό ακριβώς. Οι θέσεις αναπήρων υπολογίζονται σαν ποσοστό επί των συνολικών και ευτυχώς το τηρούν στα περισσότερα parking. Απλά επειδή στην Ελλάδα εάν υπάρχουν ούτε υποδομές, ούτε έχουμε μάθει να αντιμετώπιζουμε σωστά τους αναπήρους, κλείνονται σπίτια τους.
Για μένα το εγκλημάτικότερο όλων να βλέπω πάσης ηλικίας, οικονομικής κατάστασης και μορφωτικού επιπέδου γίδια να παρκάρουν στις θέσεις για οδηγούς για παιδιά που είναι κοντά στις πόρτες των ΣΜ ώστε να μην κινδυνεύουν μέχρι να διασχίσουν το δρόμο. Και λέω εγκληματικότερο επειδή σε αυτές πάντα καλύπτεται η ζήτηση από τους γονείς με παιδάκια και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Αρκετά γκρίνιαξα, τελευταία βλέπω πολλά GTR αλλά όλα σέρνονται σε εμπορικούς δρόμους
-
Εκδρομη στο Bansko και ειδα τα εξης
αυτη τη φωτο τη βαζω για να δειτε ποσοι Ελληνες ηταν εκει...
Στο βαθος ειναι μια λευκη Gallardo
-
Και το λεωφορειο ελληνικο ειναι..
-
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι Ελληνες ηταν εκει. Το λεωφορειο ηταν απο αλλη σχολη.. Γενικα ολες οι σχολες φετος πηγαν Bansko και αφησαν την Αραχωβα να κλαιγεται
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γενικα ολες οι σχολες φετος πηγαν Bansko και αφησαν την Αραχωβα να κλαιγεταιμπραβο τους
μπας και βαλουν μυαλο ( τα εζησα περσι αν και ευτυχως εμενα σε γειτονικη πολη και δεν αναγκαζομουν να σκαω τα ευρω μου σε αυτους) και αποφασισουν να μην χρεωνουν οτι γουσταρουν.
Θα καταληξουν σαν τους 'ανεπροκοπους' (οχι ολους) χαλκιδικιωτες, οπου πλεον το καλοκαιρι ολοι παμε με δικα μας ψωνια,βενζινες και προτιμουμε τους λιγους σωστους ξενοδοχους.
Carspotting [#7]