-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[.................. εμένα την ίδια ατάκα μου την έχει πει ταξιτζής και μετά σου λένε επαγγελματίες... αν ήμουν κι εγώ τόσο άσχετος στο επάγγελμά μου θα με είχαν διώξει με τις κλωτσιές
Σπύρος
οι επαγγελματιες ειναι οι χειροτεροι και μπορω να πω παντελως ασχετοι οχι μονο λογω χαμηλου επιπεδου μορφωσης αλλα και νοησης......βεβαια δεν ισχυει για ολους ομως πολυ φοβαμαι για τους περισσοτερους.
Εγώ πάλι,δέν μπορώ νά καταλάβω,πώς όλοι εμείς έχουμε πάντα δίκαιο,πώς είμαστε 'υψηλού επιπέδου' σέ σχέση μέ τήν οποιαδήποτε 'ομάδα'' άλλη,κ.λ.π.
Κοίταξε όταν κάποιος έχει κάποιο καλό επίπεδο μόρφωσης δεν θα πάει να χαραμίσει όλο το διάβασμα και την κούραση που έχει τραβήξει για να πάρει το πτυχίο του και να γίνει ταρίφας.
Φυσικά η ανάγκη για δουλειά μπορεί να σε κάνει να δουλέψεις οτιδήποτε, οπουδήποτε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. -
όχι αγαπητέ sado αυτό είναι το θέμα
πάντως εκτιμώ περισσότερο ένα νέο παιδί που οδηγεί ταξί μέχρι να βρει κάτι να τον ικανοποιεί παρά έναν 30(+) που επειδή δεν βρίσκει ΤΗΝ δουλειά, τρώει από την σύνταξη του ηλικιωμένου πατέρα του
κι'έπειτα η επιτυχία στην ζωή είναι θέμα απόλυτα υποκειμενικό και χρειάζεται πέρα από τον προσωπικό αγώνα και μεγάλες δόσεις τύχης
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
πάντως εκτιμώ περισσότερο ένα νέο παιδί που οδηγεί ταξί μέχρι να βρει κάτι να τον ικανοποιεί παρά έναν 30(+) που επειδή δεν βρίσκει ΤΗΝ δουλειά, τρώει από την σύνταξη του ηλικιωμένου πατέρα του
κι'έπειτα η επιτυχία στην ζωή είναι θέμα απόλυτα υποκειμενικό και χρειάζεται πέρα από τον προσωπικό αγώνα και μεγάλες δόσεις τύχης
Συμφωνώ απόλυτα και στα δύο!
-
Χθες το βραδυ γυρνουσα απο την Κωνστ/πολεως και περιμενα στο φαναρι με Ιερα Οδο για να στιψω αριστερα πανω απο τις γραμμες του τρενου.
Ηταν ενας τυπος (με καινουργιο αυτοκινητο) ο οποιος ηταν στη μεσαια λωριδα ο οποιος και αυτος ηθελε να στριψει αριστερα εχοντας βγαλει φλας.
Εκεινη τη στιγμη, ακουγονται τα καμπανακια και αρχιζουν να κατεβαινουν οι μπαρες πραγμα που σημανει οτι θα περνουσε τρενο. Οπως ηταν αυτος στη μεσαια λωριδα, προχωραει, μπαινει μπροστα μου και ξεκινοντας με κοκκινο παει να περασει πανω απο τις γραμμες του τρενου!!!!
Εν στω ματαξυ οι μπαρες ειχαν κατεβει πληρως, δε σταματαει, χτυπαει με δυναμη πανω στη μπαρα (!!!!! ), το τρενο που τον ειδε αρχισε να κορναρει και αυτος τελικα περασε 2-3'' πριν πεσει το τρενο επανω του!!!!!
Με το συνοδηγο μου μειναμε καγκελο!!!!
Δε μπορουσα να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα δοκιμαζε να κανει κατι τετοιο.
Κατα πασα πιθανοτητα εσπασε το παρμπριζ του, ενω σαφεστατα εβαζε τη ζωη του (και οχι μονο) σε πολυ μεγαλο κινδυνο.Μιλαμε για τρελα....
-
Μήπως τον κυνηγούσε η αστυνομία?
Τι παλαβοί κυκλοφορούν στο δρόμο... Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά μου κάνω το σταυρό μου...
-
Τον κόβω για κλέφτη. Μάλλον είχε βουτήξει το αμάξι και κάτι τον φόβισε.
-
δε νομιζω, γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη πηγαινε 'χαλαρα', με το που ακουσε τα καμπανακια και ειδε τιε μπαρες να κατεβαινουν, τοτε αφηνιασε!!!
-
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα) -
Δε ξερω αν ο σταθμαρχης πηρε τις πινακιδες του, γιατι τον ειδα να φωναζει εξαλλος!
Εν στω μεταξυ τα πραγματα θα μπορουσαν να εξελιχθουν πολυ ασχημα, γιατι αν τον χτυπουσε το τρενο πιθανον να τον πετουσε πανω, στα σταματημενα στο φαναρι, αυτοκινητα επι της Ιερας Οδου....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα)Ποντάρω σε αυτό!!!!
-
Μήπως ήταν επιληπτικός? Ορισμένοι επιληπτικοί παθαίνουν κρίση απο φώτα που αναβοσβύνουν με συγκεκριμένη συχνότητα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα)Μπααα αποκλείεται να ήταν μαλάκας... μάλλον ΠΟΛΥ μαλάκας πρέπει να ήταν!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παιζει να ηταν μαλακας
(απλα πραγματα)Ποντάρω σε αυτό!!!!
δεν αξιζει, εχει αποδοση 1,0000001
-
Απίστευτο Ούτε μαστούρης χωρίς δίπλωμα δεν θα το έκανε αυτό!
-
Συμπαθεστατος οδηγος, (Γενους Θηλυκου ), Μενει με το αυτοκινητο του στο αριστερο ρευμα της Λεοφωρου μαραθωνος, ακριβως μετα τον κομβο της μαραθωνος με αττικη οδο... (εκει που γινεται παλι 2 λωριδες)!!!
Ανοιγει λοιπον το καθρευτακι, και καλωπιζοτανε, ενω γυρω ΧΑΟΣ... -
Έχετε δει οδηγό (γένους θηλυκού) να οδηγεί και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να βάζει μάσκαρα; (έτσι νομίζω το λένε)
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Συμπαθεστατος οδηγος, (Γενους Θηλυκου ), Μενει με το αυτοκινητο του στο αριστερο ρευμα της Λεοφωρου μαραθωνος, ακριβως μετα τον κομβο της μαραθωνος με αττικη οδο... (εκει που γινεται παλι 2 λωριδες)!!!
Ανοιγει λοιπον το καθρευτακι, και καλωπιζοτανε, ενω γυρω ΧΑΟΣ...Λογικότατο. Πως θα εμφανιζόταν στον τεχνικό της οδικής βοήθειας και πως θα έβγαινε από το αυτοκίνητο; Μήπως ήθελες να το σπρώξει δεξιά; και γιατί δεν κατέβηκες να σώσεις την κατάσταση;
Νεολαία σου λέει μετά
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Έχετε δει οδηγό (γένους θηλυκού) να οδηγεί και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να βάζει μάσκαρα; (έτσι νομίζω το λένε)Γιατί, δεν έχεις δει οδηγό (γένους αρσενικού) να οδηγεί διαβάζοντας εφημερίδα πάνω στο τιμόνι εν κινήσει;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχετε δει οδηγό (γένους θηλυκού) να οδηγεί και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να βάζει μάσκαρα; (έτσι νομίζω το λένε)
Γιατί, δεν έχεις δει οδηγό (γένους αρσενικού) να οδηγεί διαβάζοντας εφημερίδα πάνω στο τιμόνι εν κινήσει;
Και να ξυρίζεται στο ποτάμι στην αριστερή με καμιά 100στή
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!