-
Από μόνο του δε θα ήταν παράλογο (μπορεί να είχε την αεροδυναμική και το βάρος μιας φρεγάτας ας πούμε), αλλά με την 5η ξαφνικά μετατρέπεται στο 'εμπρός καλό μου αμάξι!' και φτάνει τα 335 χαω...
Τώρα βρήκα το τεστ. Το σαζμάν του Βάιπερ είναι ειδική περίπτωση. Έχει ντιρέκτ 1:1 την τέταρτη, 0,74:1 την πέμπτη, και 0,50 : 1 την έκτη. Ούτε ντίζελ τέτοιο λόγο μετάδοσης. Η διαφορά της πέμπτης από την έκτη είναι κοντά στο 50% .
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
4 Τ Φόρουμ αρκεί ....Επίσης γράψε και απο κάτω : Να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάνουνε ...
Δωστε μου λιγο χρονο και ερχομαι παλι!
-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Βαλε ρε φιλε το αμαξι μαζι με μια ελληνικη σημερινη εφημεριδα να το δουμε..
Χμμμμ, δε με πιστευεις?
Λοιπον, επειδη δεν εχω εφημεριδα , θες να σου γραψω το ονομα σου σε ενα χαρτι επανω στο καπω και να το postaρω?
Τι θες να γραψω?
Βρε βαλε εσυ να το δουμε.. Οι καιροι ειναι περιεργοι γι αυτο και τοσο δυσπιστια απ ολους..
-
Άρα να κλείσω ραντεβού κι εγώ για βόλτα;
Λέγε γρήγορα όσο προλαβαίνω!!!!!!!
-
Πάντως αν θες και κόντρα με αυτοκίνητα, υπάρχουν αντίστοιχα τέρατα στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως αν θες και κόντρα με αυτοκίνητα, υπάρχουν αντίστοιχα τέρατα στο φόρουμ...με 6 overdrive τι να κανει
-
εγώ δεν κάνω κόντρες ...
-
εγώ δεν κάνω κόντρες ...Καλα κανεις..Ο Διας ειναι αλητης,κοντρακιας..
-
-
-
Τωρα ξηγιεσαι σωστα.. Να τη χαιρεσαι.. Ελπιζω να καταλαβαινεις την οποια δυσπιστια.. Να ξερες ποσοι εμφανιζονται κατα καιρους..
Φιλε πας να με τρελανεις εχεις c6?? Χεστη viper πες μας γι αυτην..
-
Εκείνο δίπλα C6 είναι; Μαμά;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τωρα ξηγιεσαι σωστα.. Να τη χαιρεσαι.. Ελπιζω να καταλαβαινεις την οποια δυσπιστια.. Να ξερες ποσοι εμφανιζονται κατα καιρους..No prob!
-
Να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάνουνε αν δεν δω δεν πιστεύω τπτ ...
-
Respect tzortzviper .. Θηριο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τωρα ξηγιεσαι σωστα.. Να τη χαιρεσαι.. Ελπιζω να καταλαβαινεις την οποια δυσπιστια.. Να ξερες ποσοι εμφανιζονται κατα καιρους..Φιλε πας να με τρελανεις εχεις c6?? Χεστη viper πες μας γι αυτην..
Εχω το πρωτο C6 που ηρθε στην Ελλαδα.
Ειναι biturbo V6 DIESEL.Επισης εχω και το MITSUBISHI ECLIPSE V6 GT 3.8 SPYDER 2010. Το εχετε δει ποτε?
-
Ε τοτε επιβαλλεται να μας κανεις την τιμη..
http://www.greekcitroenclub.grΚατοχος zx,xsara II, xantia I ,xantia II σ εσκισα..
-
MITSUBISHI ECLIPSE V6 GT 3.8 SPYDER 2010
Αυτό και αν δεν είναι ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε τοτε επιβαλλεται να μας κανεις την τιμη..
http://www.greekcitroenclub.grΚατοχος zx,xsara II, xantia I ,xantia II σ εσκισα..
Ναι ομως BX και ΧΜ δεν ειχες , ε?
-
MITSUBISHI ECLIPSE V6 GT 3.8 SPYDER 2010
Αυτό και αν δεν είναι ενδιαφέρον
Θες να τραβηξω φωτογραφιες? Ωχ τσαλακωσα και το χαρτι με το 4Τ.
Θα το βγαλω τσαλακωμενο, χιχι!
Carspotting [#7]