-
I10 απλα το καλυτερο
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
Καποια αποψη για το twingo 1.2turbo.Οσο τα ψαχνω μαλλον η λεξη καταναλωση γινεται διαρκως μικροτερης σημασιας.Ομορφο ειναι ,τις καλυτερες επιδοσεις εχει, αξιοπιστος εχει βγει ο 1.2 tce και γενικα μοιαζει να ταιριαζει καλυτερα απ ολα στις αναγκες σου..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Καποια αποψη για το twingo 1.2turbo.Οσο τα ψαχνω μαλλον η λεξη καταναλωση γινεται διαρκως μικροτερης σημασιας.
Μη νομιζεις οτι θα καιει πολυ.. Ε΅γω με ιδιο κινητηρα αλλα σε clio (+100kg τουλαχιστον) εχω μεση με πολυ επαρχιακη πολη 7,2λιτρα και ειμαι υπερευχαριστημενος... Το twingo GT κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα κορυφαια μην πω κορυφαιο μινι(λογω κινητηρα) μαζι με fiat500 σε ολα τα θεματα οπως ποιοτητα εσωτερικου, οδικη συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησης, αξιοπιστια και τιμη.. Τρεχεις αντιπροσωπεια και το παραγγελνεις σε λευκο
σαν ποιότητα σχεδίαση (ειδικά μέσα ) το 500αράκι παίζει χωρίς αντίπαλο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καποια αποψη για το twingo 1.2turbo.Οσο τα ψαχνω μαλλον η λεξη καταναλωση γινεται διαρκως μικροτερης σημασιας.
Μη νομιζεις οτι θα καιει πολυ.. Ε΅γω με ιδιο κινητηρα αλλα σε clio (+100kg τουλαχιστον) εχω μεση με πολυ επαρχιακη πολη 7,2λιτρα και ειμαι υπερευχαριστημενος... Το twingo GT κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα κορυφαια μην πω κορυφαιο μινι(λογω κινητηρα) μαζι με fiat500 σε ολα τα θεματα οπως ποιοτητα εσωτερικου, οδικη συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησης, αξιοπιστια και τιμη.. Τρεχεις αντιπροσωπεια και το παραγγελνεις σε λευκο
σαν ποιότητα σχεδίαση (ειδικά μέσα ) το 500αράκι παίζει χωρίς αντίπαλο...
ναι αλλα παιζει και αλλου σε τιμη..
το twingo δε συγκρινεται σε ποιοτητα με κανενα αλλο και ας εχουν ιδια τιμη..
προσφορες δεν ξερω, αλλα ο τιμοκαταλογος λεει 13.100 το tce
10.100 η πιο φτηνη εκδοση με επαρκη κινητηρα 1,2 16V, ισως με κανενα 500αρικο εκπτωση να το περνεις με το κλειδι στο χερι στρογγυλα 10.000.. -
Στο παιχνιδι μπαινει και το yaris 1.3 με τα 101 αλογα.Για πειτε καμια γνωμη γι αυτο.Ξερουμε ποτε ξεκινησε να βγαινει με αυτο το μοτερ?(καθως και με το start-stop που δε ξερω αν χρησιμευει)
-
Για ριχτε μια γνωμη για το yaris.
-
Ο χρήστης Xrated έγραψε:
Για ριχτε μια γνωμη για το yaris.Τι απορίες έχεις?
Πιστός οικογενειακός κουβαλητής εδώ και 2.5 χρόνιαΥΓ σήμερα έγινε και 4χ4 για λίγο,αγροτικές εργασίες γαρ....
-
i30 και ξεμπέρδεψες. Από τότε που το πήρα (ένα χρόνο περίπου), έχω καταενθουσιαστεί (χώροι, επιδόσεις, ποιότητα, κατανάλωση). Μάλιστα έδωσα και το δεύτερο αυτοκίνητό μου (ένα bmw 316 10ετίας ), αφού το ι10 κάνει και για ταξίδια (μέχρι τα Γιάννενα 140 σταθερά όπου υπήρχε καλός δρόμος). Μόνο μείον το πορτπαγκάζ.
Eπιλογη μικρου πολης