-
Αν κάνεις αυτό τότε καταναλώνεις Χ άλογα για να δημιουργήσεις ηλεκτρικό ρεύμα που με την καύση του υδρογόνου που θα παραχθεί θα προσφέρει Χ-Α άλογα. (το Α είναι οι απώλειες)
Με λίγα λόγια το σύστημά σου επιβαρύνει την οικονομία. Αυτό είναι δεδομένο, το μόνο θέμα που σηκώνει συζήτηση είναι το πόσο μεγαλύτερη κατανάλωση θα έχει ένα αυτοκίνητο με το σύστημα αυτό. Σίγουρα όμως θα έχει μεγαλύτερη.
Ενδιαφέρουσα απατεωνιά, πιο ευφάνταστη από τα μαγνητάκια
Οι δουλειές πως πάνε? τσιμπάει κανένα κορόιδο? Γιατι με τα μαγνητάκια γίνεται αρκετός τζίρος
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν κάνεις αυτό τότε καταναλώνεις Χ άλογα για να δημιουργήσεις ηλεκτρικό ρεύμα που με την καύση του υδρογόνου που θα παραχθεί θα προσφέρει Χ-Α άλογα. (το Α είναι οι απώλειες)Με λίγα λόγια το σύστημά σου επιβαρύνει την οικονομία. Αυτό είναι δεδομένο, το μόνο θέμα που σηκώνει συζήτηση είναι το πόσο μεγαλύτερη κατανάλωση θα έχει ένα αυτοκίνητο με το σύστημα αυτό. Σίγουρα όμως θα έχει μεγαλύτερη.
Ενδιαφέρουσα απατεωνιά, πιο ευφάνταστη από τα μαγνητάκια
Οι δουλειές πως πάνε? τσιμπάει κανένα κορόιδο? Γιατι με τα μαγνητάκια γίνεται αρκετός τζίρος
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Από ιεροεξεταστές σαν εσένα είναι έπαινος
Χαίρομαι που ο παροπιδισμός είναι διάσπαρτος στη χώρα μας.
Αφήστε εσείς οι έξυπνοι λοιπόν κάποια λίγα 'κορόιδα' να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία και να γλυτώνουν χρήματα και απολαύστε την εξυπνάδα σας πληρώνοντας αδρά για αυτήν.
Επιτρέψατέ μου πλέον να απαντώ μόνο σε ερωτήσεις που αφορούν τη λειτουργία και τα αποτελέσματα σε ανθρώπους που ίσως ενδιαφέρονται. -
Το πιο ωραίο στην όλη υπόθεση είναι πως η ηλεκτρόλυση έχει χαμηλότατη απόδοση, και κάποιοι λένε πως δαπανάνε ρεύμα (που παράγουν καίγοντας ορυκτά καύσιμα, βενζίνη και πετρέλαιο... ) για να διασπάσουν υδρογόνο και νερό (θα έχεις κυρίως νερό με ολίγη από υδρογόνο και οξυγόνο... ) τα οποία βοηθούν ...την καύση των ίδιων καυσίμων που χρησιμοποιούμε για την ηλεκτρόλυση και όλο αυτό είναι ...οικονομικό!
Πολύ θα ήθελα να δω τους βαθμούς στην χημεία φυσική του Γυμνασίου και του Λυκείου...
(Δεν μιλώ για ΤΕΙ - Πανεπιστήμιο, αφού είναι φανερό πως δεν έχουν περάσει καν απέξω... )
-
απλά πράματα..... δοκιμάστε το!
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
απλά πράματα..... δοκιμάστε το!μπορείς να μου πείς τι ποσοστό οικονομία πετυχαίνεις??
-
είναι εύκολο να κρυβόμαστε πίσω από λόγια και θεωρίες του κώκου, όλοι εσείς που είστε τόσο καλοί γνώστες, κάντε ένα πειραματάκι αντί να λέτε ΌΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ...
Φλομώνετε τον κόσμο με δήθεν με αλήθειες, όταν το μόνο που κάνετε είναι να μην κάνετε τίποτα.
Δεν έχετε δοκιμάσει κάτι, απλά λέτε για να λέτε. Καλά τόσο πού έχετε ανάγκη από επιβεβαίωση που παίζετε τους ιεροεξεταστές αφορίζοντας ότι δεν εμπίπτει στην ανύπαρκτη αντίληψη σας;
Δοκιμάστε λοιπόν μόνοι σας, σας προκαλώ, όπως ακριβώς έκανα και εγώ, βρείτε την πραγματικότητα χωρίς να κρύβεστε πίσω από υποτιθέμενα λάθη της φυσικής και της χημείας.
Αντί να αναμασάτε τα λεγόμενα άλλων αποκτείστε για μια φορά δική σας άποψη!
Για να δω! Έχει κανείς σας τα κότσια; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπορείς να μου πείς τι ποσοστό οικονομία πετυχαίνεις??
Θα σου πω στο τελευταίο
Cheroki 3.7 με βενζίνη και υγραέριο
30-35% σε βενζίνη και ανεβαίνει σε 40% σε υγραέριο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί στο υγραέριο εμφανίζει μεγαλύτερη οικονομία.
ΣΕ άλλο έχει τύχει να έχω λιγότερο.
Π.Χ. Kia ceed 1.6 βενζίνη 15% max
Προσπαθώ ακόμα να βρω τους παράγοντες που τροποποιούν τα αποτελέσματα. -
Μεγάλη απάτη ή μεγάλη αλήθεια;
Έχουμε να διδάξουμε πολλά πάντως (σε ποιόν δεν ξέρω): http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 13/11/2005
-
Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η απληστία του απατεώνα, δεν αρκείται στο να υποσχεθεί ένα -5% στην κατανάλωση, πάει για τα μεγάλα νούμερα, 30-40%
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Δοκιμάστε λοιπόν μόνοι σας, σας προκαλώ, όπως ακριβώς έκανα και εγώ, βρείτε την πραγματικότητα χωρίς να κρύβεστε πίσω από υποτιθέμενα λάθη της φυσικής και της χημείας.
Αντί να αναμασάτε τα λεγόμενα άλλων αποκτείστε για μια φορά δική σας άποψη!
Για να δω! Έχει κανείς σας τα κότσια;Αφού μας προκαλείς και για να δούμε ποιος έχει κότσια εγώ αποδέχομαι την πρόκλησή σου. Είμαι διατεθειμένος να το δοκιμάσω το 'σύστημά' σου και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα σε αναλυτικό άρθρο στην ιστοσελίδα μου (μπορείς να την δεις στην υπογραφή μου). Στείλε μου λεπτομέρειες για τα συστήματα που εγκαθιστάς και το πως μπορώ να τα δοκιμάσω και δεσμεύομαι στον λόγο της τιμής μου να δημοσιεύσω ανόθευτα και χωρίς τον παραμικρό δόλο τα αποτελέσματα που θα βγάλω.
bring it.
-
Έχεις ότι χρειάζεσαι πλέον στο ΡΜ που σου έστειλα.
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Θα σου πω στο τελευταίο
30-35% σε βενζίνη και ανεβαίνει σε 40% σε υγραέριο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί στο υγραέριο εμφανίζει μεγαλύτερη οικονομία.
Προσπαθώ ακόμα να βρω τους παράγοντες που τροποποιούν τα αποτελέσματα.Δοκίμασε χαρτομαντεια ...
-
οκ, ότι πεις
-
Το διάβασα το πμ σου.
Αν δεν είσαι επαγγελματίας τότε απλά χάνεις τον χρόνο σου, καλύτερα να δαπανούσες τα χρήματα που διέθεσες για τα πειράματά σου για να αγοράσεις την φυσική της 6ης δημοτικού. Δεν στο λέω για να σε μειώσω ή για να σε θίξω, κανένας δεν τα ξέρει όλα και όλοι κάνουμε λάθη, είναι κουτό όμως να επιμένουμε σε αυτά.
Αν είσαι επαγγελματίας προσφέρθηκα να δοκιμάσω το σύστημά σου και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα.
Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω ούτε 0.1 ευρώ σε τσαρλατάνους για να διαπιστώσω αν η αρχή διατήρησης της ενέργειας ισχύει ή όχι.
-
Μ'αρέσει που θες να κάνεις το μάγκα στην πλάτη άλλου.
Επαγγελματίας είμαι και εδώ είναι η διαφορά μας.
Γίνομαι μάγκας με δικά μου φράγκα όχι ξένα όπως θες εσύ.
Όσο για τα φρούτα περί 6ης δημοτικού, πέρα από θεωρίες έχεις κάτι απτό να μας πεις;
Εγώ έχω να δείξω, εσύ; -
Να σας πω, λέω μαμακιες, μη βάλετε ΗΗΟ.
Είναι βλακεία..... λολ
Αφήστε να το βάζω μόνο εγώ που δεν ξέρω.... -
Στην ερώτηση 'αφού είναι τόσο γαμάτο γιατί δεν το βάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξ`αρχής και σπαταλάνε δις για R&D' η απάντηση είναι οτι δεν τους αφήνουν τα καρτέλ του πετρελαίου, να υποθέσουμε;
-
για πιο λόγο οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν βάζαν υγραέριο μέχρι πρόσφατα;
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Μ'αρέσει που θες να κάνεις το μάγκα στην πλάτη άλλου.
Επαγγελματίας είμαι και εδώ είναι η διαφορά μας.
Γίνομαι μάγκας με δικά μου φράγκα όχι ξένα όπως θες εσύ.
Όσο για τα φρούτα περί 6ης δημοτικού, πέρα από θεωρίες έχεις κάτι απτό να μας πεις;
Εγώ έχω να δείξω, εσύ;Σε περίπτωση που δεν έγινα αντιληπτός δεν ζήτησα να μου χαρίσεις το σύστημα που πουλάς. Προσφέρθηκα να το δοκιμάσω και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα μου. Από όλη αυτή την πιθανώς αστεία ιστορία δεν θα έχω προφανώς κανένα κέρδος (δεν πρόκειται να κρατήσω ή να οικειοποιηθώ οποιοδήποτε αντικείμενο ή υπηρεσία) αλλά αντιθέτως θα δαπανήσω τον χρόνο μου.
Εσύ από την άλλη εφόσον το προϊόν/υπηρεσία σου είναι όπως το περιγράφεις θα κερδίσεις χωρίς κόστος προβολή. Φυσικά αν μας λες σαχλαμάρες θα εκτεθείς (όχι πως δεν το κάνεις ήδη αυτό με όσα λες).
Δεν έχεις τα κότσια λοιπόν, σεβαστό καθ'όλα αλλά εσύ έθεσες την πρόκληση.
Μη στεναχωριέσαι, κάτι θα πουλήσεις, κορόιδα υπάρχουν. Αν θες την συμβουλή μου, μην αγοράζεις με 200-400$ ή όσο τα κυκλώματα ηλεκτρόλυσης που πωλούνται στο λινκ που μου έστειλες. Βρες κάποιον που έχει στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρολογίας και μπορείτε να φτιάξετε εσείς ένα αντίστοιχης (μηδενικής χρησιμότητας) σύστημα και να έχετε πολύ μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.
Ορίστε, αποκόμισες και κάτι χρήσιμο από εμάς τους αρνητες της προόδου
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
για πιο λόγο οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν βάζαν υγραέριο μέχρι πρόσφατα;Βάζουν εδώ και πολλές δεκαετίες, neeeeeeeeeext
-
Ο χρήστης lpgnik έγραψε:
Θα σου πω στο τελευταίο
Προσπαθώ ακόμα να βρω τους παράγοντες που τροποποιούν τα αποτελέσματα.Πληροφόρηση προς καλόπιστους αναγνώστες:
Σε άλλες χώρες έχουν ήδη καταδικαστεί και έχουν πληρώσει πρόστιμα όσοι εξαπατούν τον κόσμο με παρόμοιες συσκευές υδρογόνου.Πρόκειται περί απάτης. Οι παπατζήδες όταν κάνουν το πείραμα που αποδεικνύει ότι μειώνεται η κατανάλωση έχουν την συσκευή στη πρίζα ή έχουν μια πρόσθετη μπαταρία που λειτουργεί τη συσκευή.
Βέβαια μόλις βάλεις τη συσκευή στο αμάξι σου, η κατανάλωση αυξάνεται.Σχετικά:
* The Commission filed its Complaint on January 12, 2009, seeking injunctive
and monetary relief against Dutchman Enterprises, LLC ('Dutchman'), United
Community Services of America, Inc. ('UCSA'), and Dennis Lee ('Lee') for their
ongoing, deceptive marketing of the Hydro Assist Fuel Cell ('HAFC') kit to buyers
nationwide. The Complaint charges the defendants with promoting the HAFC kit
with false and unsubstantiated claims that the product causes a substantial increase
in gas mileage, and false claims that the HAFC kit has been scientifically proven to
increase mileage between 50% and 261%.
http://www.ftc.gov/os/caselist/0823203/090521dutchmanpisuppbrief.pdf*
Κίνηση με νερό..!!