-
...το θελω ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ!!!
Μακαρι να το βγαλουν σε λιγες χιλιαδες και οχι εκατονταδες, ωστε να ειναι
καπως πιο προσιτο...Ιδωμεν -
+1000
Μάλλον στην περιοχή των +70Κ γιούρος θα είναι στον πολιτισμένο κόσμο
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκετε σε αυτό το όχημα...
Σαν Α1 καγκουρεμένο είναι...
(από επιδόσεις μπορεί να σκίζει, αλλά από καλλιγραμμεία... αγαμεία)
Υπερβαλεις,οχι και σαν καγκουρεμενο A1,σε γενικες γραμμες ειναι καλο σχεδιο οχι κατι σουπερ ντουπερ αλλα για τα δεδομενα της audi ειναι καλο,βεβαια το πισω μερος του θυμιζει καπως αλλα αυτοκινητα,θα προτιμουσα να ηταν καπως διαφορετικο εκει.
-
-
-
-
Βρε Γρηγόρη μου... τί σου άρεσε στο ψυγείο με spoiler?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε Γρηγόρη μου... τί σου άρεσε στο ψυγείο με spoiler?Αυτό είναι μεγάλη ιστορία της πάλαι ποτέ Auto Union με την θρυλική Type D.
Εξαιρετικό σε κάθε λεπτομέρεια το Quattro.
Ο κινητήρας με την κτηνώδη δύναμη σε αυτό το ελαφρύ σασί συνεπικουρούμενο από την σωστή 4κίνηση με το 'κοντό' μήκος που είχε και ο πρόγονος του, νομίζω ότι θα αποτελεί ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο από μόλις 2.500κεκ και άσε τους άλλους να ανεβαίνουν στα 17.000κεκ με τους 45 κυλίνδρους....Ααα τα έμαθες τα νέα? Η F70 διτούρμπινη υβριδική σε V8....τέλεια....θάνατος στα normally aspirated
άσχετο -
Πρώην Μπούσε... Θα λάβεις στο επιτελείο σου το πολεμικό ανακοινωθέν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε Γρηγόρη μου... τί σου άρεσε στο ψυγείο με spoiler?Αλεξανδρε, βιαζεσαι να κρινεις μια ασημαντη λεπτομερεια
η οποια σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις οπου το project μετατρεπεται σε παραγωγη,
στο συγκεκριμενο σημειο αλλαζει.
Τι σημαινει αυτο? Το σημα της Audi πηγαινει στο ανω κεντρικο σημειο
του σποιλερ που κρυβει το ψυγειο, και λιγο πιο χαμηλα περναει μια
πλαστικη φασα που δεχεται την πινακιδα...
Κατα τα αλλα, το προφιλ, και το πισω μερος, αλλα και το μπροστα, ειτε
ετσι οπως ειναι τωρα, ή οπως πιθανα γινει οπως σου ανεφερα, δειχνουν
γραμμες με εντονη προσωπικοτητα που ξεχωριζουν, προβαλλωντας παραλληλα με σεβασμο
προς τον σχεδιασμο του original quattro, ενα μελλοντικο αυτοκινητο-αντικαταστατη,
που παραπεμπει αμεσα σε αυτο.
Τα δε τεχνικα του χαρακτηριστικα, φτιαχνουν ενα εκρηκτικο κοκτειλ
αδρεναλινης, ευχαριστησης, με αρκετες δοσεις του ενδοξου
χαρακτηρα της Audi απο τα Ραλλυ της δεκαετιας του 80'.
Νομιζω οτι καλυτερα (απο την πλευρα της Audi, αλλα και την δικη μας εφοσον παραχθει σε ικανοποιητικο αριθμο
συνολικα ωστε να ειναι ενα σχετικα προσιτο και οχι μακρινο ονειρο) δεν γινεται... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αλεξανδρε, βιαζεσαι να κρινεις μια ασημαντη λεπτομερεια
η οποια σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις οπου το project μετατρεπεται σε παραγωγη,
πλαστικη φασα που δεχεται την πινακιδα...Δε νομίζω να εννοούσε το ψυγείο του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αλεξανδρε, βιαζεσαι να κρινεις μια ασημαντη λεπτομερεια
πλαστικη φασα που δεχεται την πινακιδα...Δε νομίζω να εννοούσε το ψυγείο του αυτοκινήτου...
...και ολο το αυτοκινητο να εννοουσε (επειδη ειναι ασπρο, οπως τα ψυγεια... ), η απαντηση
μου θα πρεπει να τον καλυπτει... -
Στο λευκό χρωματισμό και στο γενικότερο σχεδιασμό αναφερόμουν. Αλλά περί ορέξεως...
-
-
Γρηγόρη φαντάσου Πάρνηθα με τούτο....
-
Έχω τρελαθεί με αυτό το αυτοκίνητο απ' όλες τις απόψεις...
Ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Audi (εν αναμονή και των πρώτων τεστ), τα τελευταία χρόνια...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γρηγόρη φαντάσου Πάρνηθα με τούτο.......λογικα το 6:30.9 του Von Trips πρεπει να το εχουμε με ενα τετοιο...
Την Παρνηθα, θα ηθελα πολυ να την ανεβαινα με: 500 Abarth, Elise, και να την κατεβαινα αντιστοιχα
-εκει που η υψηλη ροπη δεν ειναι αναγκαια- και με ενα Clio RS... -
Κατά πάσα πιθανότητα η παραγωγή του θα γίνεται στην Ιταλία.
-
Αν και για μένα Audi=τετράπορτο σεντάν το συγκεκριμένο σχήμα (ειδικά με το ανάγλυφο σήμα της εταιρείας στο πλάι) είναι πολύ βρωμιάρικο...
-
H πηγη εμπνευσης...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... attro.html
Audi quattro concept