-
καλά, δεν έχεις διαβάσεις αντίστιχες ατάκες απ τα πιτσιρίκια του τάσου?
τον πιτσιρικά του BEAMS δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά με τα devάκια περνάμε υπέροχες στιγμές καφρίλαςτο τρολάρισμα του φόρουμ ωχρυά μπροστά στο τρολάρισμα που τρώει ο τάσος και η τάσαινα απο δαύτα
viewtopic.php?f=13&t=17530&hilit=%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82&start=4665#p1994313
viewtopic.php?f=13&t=17530&hilit=%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82&start=4665#p1994326
-
Δεν υπάρχουν λέμε τα πίτσι!
Απλά σαν άτεκνος 30+ male τα ξέρω αυτά εκ των περιγραφών φίλων only...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να μας ζήσουν, να τα χαιρόμαστε όλοι κ ιδιαίτερες ευχές στους νέους μπαμπάδες (κ στον Μανώλη που θα μείνει νέος μπαμπάς για πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό ακόμη)...Σε ευχαριστώ για τις ευχές φίλε Ηλία. Να χαίρεσαι κι εσυ τα παιδιά σου.
-
Σε 8 μήνες θα περιμένετε και τα δικά μου νέα . Καλώς σας βρήκα και εδώ!!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σε 8 μήνες θα περιμένετε και τα δικά μου νέα . Καλώς σας βρήκα και εδώ!!Με το καλό φίλε μου.....
=======================================
Συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας ζωής του υιού και στη σημερινή εξέταση, ο διάλογος με τον παιδίατρο:
Εγώ: Πως τον βλέπετε?
Παιδίατρος: Αργήσατε να τον φέρετε, σας είπα μόλις γίνει 1 μηνών....
Ε: Μα είναι 31 ημερών....
Π: Μοιάζει να είναι τριών.... ..ας τον μετρήσω....
Π: Χμ, είναι πολύ μεγάλος όντως.....βάρος 5,6Kg.....ύψος 60cm......
Ε: Πήρε από τους γονείς....ο κουμπάρος είναι κοντός
Π: Να μην του δίνεται όσο λέει το κουτί γάλακτος σκόνης, να παίρνετε τη δοσολογία του επομένου μηνός, είναι μεγάλος......150ml το λιγότερο....Φτου φτου.....τελικά αν και 3ο, είναι σαν να είναι το 1ο και πάλι.....
ΥΓ: Η μεγάλη παίζει μαζί του μια χαρά, η μικρή όμως εκεί που τον χαϊδεύει, του δίνει και καμία σφαλιάρα.....
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Παιδια ,για συσκευες παρακολουθησης μωρων,προτεινετε?Αξιζει να παρω καποια με video-εικονα(ειναι ακριβουτσικες βεβαια) ή αρκει ο ηχος?
http://www.simplesafetysolutions.com/Luvion-Digital-Baby-Video-Monitor-Product-403.html
το απόλυτο !!! Η κάμερα έχει το καλό ότι με το παραμικρό κούνημα δεν σηκώνεσαι!!
Στο συγκεκριμένο που σου έδειξα ρυθμίζονται τα πάντα ευαισθησίες ένταση ήχου κλπ κλπ. Έχει επίσης TV out οπότε και το βάζω όταν βλέπουμε Τv με την συζηγο σε PIP στην TV χτές πχ έβλεπα την Ισπανία και κάτω δεξιά τον μπεμπάκο μου να κοιμάται ...
Εδιτ : Ξέχασα να προσθέσω ότι έχει απίστευτο Night vision Χάνει εξαιτίας αυτού λίγο σε ποιότητα χρωμάτων αλλά εντάξει θα ζήσω ....Τελικά οι πιο παλιοί πιστεύετε ότι αξίζει τα χρήματά της μια τέτοια συσκευή; Στη θεωρία καλή ακούγεται (πολύ καλή για την ακρίβεια), στην πράξη όμως;
jtblaster η luvion έβγαλε νέο μοντέλο και ψήνομαι. Εξακολουθείς να είσαι ικανοποιημένος και να την προτείνεις;
Ναι και πάλι ναι !!!!!! Μιλάμε για απόλυτα χρήσιμο εργαλείο !!!!
Πρόσφατα μάλιστα είχε μικροπρόβλημα και τους το έστειλα πίσω και στέιλαν ολοκαίνουργο στο κουτί του ...
Συνεχίζω να πιστεύω ότι αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά του !!!
Απεκτησα προσφατα το νεο luvion.
Δεν πολυδουλευει indoors, παρα μονο αν τα δωματια ειναι αντικρυστα.
Πχ σε εμενα δεν γινεται να το εχεις κρεβατοκαμαρα και να πας στην κουζινα.
Προκειται για αχρηστη συσκευη εκτος εαν σας βολεψει η γεωγραφια του σπιτιου σας. -
@puntolord: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και να σου ζήσει σου εύχομαι ο μικρός. Τα άλλα πόσο είναι?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σε 8 μήνες θα περιμένετε και τα δικά μου νέα . Καλώς σας βρήκα και εδώ!!
Με το καλό φίλε μου.....
=======================================
Συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας ζωής του υιού και στη σημερινή εξέταση, ο διάλογος με τον παιδίατρο:
Εγώ: Πως τον βλέπετε?
Παιδίατρος: Αργήσατε να τον φέρετε, σας είπα μόλις γίνει 1 μηνών....
Ε: Μα είναι 31 ημερών....
Π: Μοιάζει να είναι τριών.... ..ας τον μετρήσω....
Π: Χμ, είναι πολύ μεγάλος όντως.....βάρος 5,6Kg.....ύψος 60cm......
Ε: Πήρε από τους γονείς....ο κουμπάρος είναι κοντός
Π: Να μην του δίνεται όσο λέει το κουτί γάλακτος σκόνης, να παίρνετε τη δοσολογία του επομένου μηνός, είναι μεγάλος......150ml το λιγότερο....Φτου φτου.....τελικά αν και 3ο, είναι σαν να είναι το 1ο και πάλι.....
ΥΓ: Η μεγάλη παίζει μαζί του μια χαρά, η μικρή όμως εκεί που τον χαϊδεύει, του δίνει και καμία σφαλιάρα.....
Ωραίος ρε φίλε, γέλασα. Να σου ζήσει ο παιδαράς σου και να τον δεις όπως επιθυμείς.
Ελπίζω να λέω και εγώ τα ίδια με σένα σε 5 μήνες που το περιμένουμε (το 3ο)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
@puntolord: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και να σου ζήσει σου εύχομαι ο μικρός. Τα άλλα πόσο είναι?8 και 1,5 ετών.....
-
Να σου ζήσουν!
Με τρία παιδιά με αυτές τις ηλικίες χρειάζεσαι ούτε λίγο ούτε πολύ ΤΡΙΑ παιδικά καθισματάκια!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Να σου ζήσουν!Με τρία παιδιά με αυτές τις ηλικίες χρειάζεσαι ούτε λίγο ούτε πολύ ΤΡΙΑ παιδικά καθισματάκια!
Σε ευχαριστώ πολύ.......δεν χρειάζομαι 3, η μεγάλη έχει booster αλλά θα το βγάλει σε λίγο καθόσον είναι μεγαλόσωμη πολύ, για τα άλλα 2 ναι αλλά δεν έχω χώρους καθόλου στην 3άρα.......
.....έπρεπε να είχα πάρει την 5άρα γμτ.......
-
Στο Λύκειο σήμερα τα παιδιά το τσίκνισαν.
320 παιδιά σε 13 τμήματα, κανόνισαν κ έστησαν 13 ψησταριές, όπου έψησαν 1.001 (χίλια ένα, 13 τσάντες των 77 τεμ.) σουβλάκια. Οργάνωσαν τα πάντα μόνα τους, μουσική, αναψυκτικά, ψωμιά, λαδολέμονα, σουβλάκια, κάρβουνα, τα πάντα όλα. Μάζεψαν τα χρήματα κ έστησαν τρικούβερτο γλέντι, η εικόνα ενός ολόκληρου σχολείου να χορεύει πιασμένο κύκλο στο προαύλιο ήταν τουλάχιστον συγκινητική.
Δεν το είδα, μου το περιέγραψαν καθηγητές. Τελικά, ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Πήγα να παραλάβω τα παιδιά μου κ την δική μου ψησταριά, είχε ακόμα αναμμένα κάρβουνα μέσα. Κάπου σε μια σακούλα βρέθηκαν ... 3 σουβλάκια, οπότε επιστρέφοντας προς το σπίτι... ψήναμε στην καρότσα. -
Εμένα η δικιά μου έφτασε τους 20 μήνες και έχουμε αρχίσει να 'συννενοούμαστε' πλεον
Προχθες με την καταιγίδα είχε κάτσει στην τζαμαρία και φωναζε
Μπαμπα έξω
μπάνιο, μπανιο, μπανιο,
τώρα!!! -
Εμείς κλείνουμε σε λίγο τον 7ο και έχουμε αρχίσει εδώ και καμιά 10 μέρες τα 'τα τα τα', (δε θέλω να πουλήσεις μπαμπά το) 'τε τε τε', κοκ
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:lol:Εμείς κλείνουμε σε λίγο τον 7ο και έχουμε αρχίσει εδώ και καμιά 10 μέρες τα 'τα τα τα', (δε θέλω να πουλήσεις μπαμπά το) 'τε τε τε', κοκ
Βλέπω απο την υπογραφή έχεις τον ιδανικό οικογενειακό στόλο!
-
Μην το γελάς καθόλου
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στο Λύκειο σήμερα τα παιδιά το τσίκνισαν.
320 παιδιά σε 13 τμήματα, κανόνισαν κ έστησαν 13 ψησταριές, όπου έψησαν 1.001 (χίλια ένα, 13 τσάντες των 77 τεμ.) σουβλάκια. Οργάνωσαν τα πάντα μόνα τους, μουσική, αναψυκτικά, ψωμιά, λαδολέμονα, σουβλάκια, κάρβουνα, τα πάντα όλα. Μάζεψαν τα χρήματα κ έστησαν τρικούβερτο γλέντι, η εικόνα ενός ολόκληρου σχολείου να χορεύει πιασμένο κύκλο στο προαύλιο ήταν τουλάχιστον συγκινητική.
Δεν το είδα, μου το περιέγραψαν καθηγητές. Τελικά, ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Πήγα να παραλάβω τα παιδιά μου κ την δική μου ψησταριά, είχε ακόμα αναμμένα κάρβουνα μέσα. Κάπου σε μια σακούλα βρέθηκαν ... 3 σουβλάκια, οπότε επιστρέφοντας προς το σπίτι... ψήναμε στην καρότσα.Θα πρέπει να ήταν φοβερές σκηνές, μπράβο στα παιδιά!
-
Εγώ ρε παίδες το μόνο που ξέρω ότι είμαι τρελά ερωτευμένος μου την κορούλα μου. Την αγαπάω, την λατρεύω, είναι η ζωή μου, η αναπνοή μου, είναι ο λόγος που υπάρχω, ο λόγος που αναπνέω, που ζώ, είναι η ζωή μου, η αναπνοή μου, η καρδιά μου, η μοναχοκόρη μου, είναι το Κατερινιώ μου, είναι τα ΟΛΑ ΜΟΥ.
Ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου καλά!!! -
Εγω πάντως έκανα στην 12μηνη δικιά μου πριν απο λίγο ένα μπανάκι, που περάσαμε και οι δυο φανταστικά..!! Χορτασαμε γελιο...!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω πάντως έκανα στην 12μηνη δικιά μου πριν απο λίγο ένα μπανάκι, που περάσαμε και οι δυο φανταστικά..!! Χορτασαμε γελιο...!Εγώ την έβαλα για ύπνο πριν λίγο. Της είπα ότι αύριο πρέπει να κάνουμε μπάνιο κι αυτή πέταξε απο τη χαρά της. Λίγο πριν κλείσει τα ματάκια της μου είπε πώς..... Μ ΑΓΑΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ούτε πάμπερς υπάρχουν στο νούμερο μου ούτε τίποτα.
Η υπέρτατη ηδονή!!!!!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...