-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Είναι εκκεντρικός.
μηπως ειναι απλα η SV?
Κατι τετοιο δλδ??
-
Που δεν ειναι καγκουρο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που δεν ειναι καγκουρο;Ναι το χρωμα βλεπεις φταιει.... δες και το πισω.... εχουν ενα τετοιο ακομα για πουλημα στην αντιπροσωπια... να ρωτησω τιμη??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Που δεν ειναι καγκουρο;
Ναι το χρωμα βλεπεις φταιει.... δες και το πισω.... εχουν ενα τετοιο ακομα για πουλημα στην αντιπροσωπια... να ρωτησω τιμη??
Για group buy? Nαι..
-
η αεροτομη σε μερικα αμαξια και δη εκδοσεις ειναι απαραιτητη μην λεμε για καγκουρια ελεος....
-
κριμα οι καημένες murci, μάλλον πρεπει να τους κάνουν οι Φεραριστι μερικά μαθήματα πως βγάζεις πραγματικά ωραίο αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κριμα οι καημένες murci, μάλλον πρεπει να τους κάνουν οι Φεραριστι μερικά μαθήματα πως βγάζεις πραγματικά ωραίο αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές!Πες τα Χρυσόστομε!
-
H συγκεκριμενη εχει το bodykit της IMSA.
-
Αυτο το σ/κ ειχαν ερθει στην πολη μου ενα σωρο απο lancia delta hf integrale........Σε οτι χρωμα γουσταρεις......Αν δεν βαριεμαι θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη
-
-
Το cooper μπροστά έχει intercooler ή είναι η ιδέα μου..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το cooper μπροστά έχει intercooler ή είναι η ιδέα μου..?Καλά το κατάλαβες
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι εκκεντρικός.Ζητω η τρελα !!!!
Εμενα παντως μου αρεσουν κατι τετοια, ωραια φωτο ανεβασε ο sv2
-
Του Todt?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Του Todt?
Ναι η πρώην του Todt.
Από το 60 relay είναι ή είναι τωρινή?
-
Πινακιδες Σαν Μαρινο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πινακιδες Σαν Μαρινο?Eτσι μου φαινεται και εμενα
-
Τesla Roadster στο Mainz,ισα που προλαβα να βγαλω την φωτογραφικη
-
Στο Mainz!!!!!!! Αν μείνεις κανένα μήνα ακόμα θα έρθω για καφέ!
(Τα παλια μου λημέρια)
(Στo Βοuffier στο βαθος πήρα το πρώτα καλά γυαλιά ηλίου! Oakley λεμε πολυ australia style τώρα που τα θυμάμαι!)
-
BMW 123d Coupe, σε πράσινο μεταλλικό και πινακίδες Λακωνίας, πέρασε μπροστά μου προχθές (Καλλιθέα, στην απαγορευμένη για ντήζελ Αθήνα )...
Δεν λέω, 41 κιλά ροπής είν' αυτά, αλλά σχεδόν 45 χιλιάρικα ...;;Υ.Γ.: από το πολύ κροτάλισμα την πρόσεξα !
Carspotting [#7]