-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητό μου να μη παίρνει κοτσαδόρο?Έτσι μου είπαν στη BMW.
Εξ αρχής είπαν ότι δε μπαίνει...αλλά το κοιτάνε μήπως και μπαίνει.
Παίζει τέτοια περίπτωση?
Μου λένε επειδή είναι ιδιαίτερο μοντέλο.
Με κόυφανες λίγο Νίκο.Καλά ειδική έκδοση αλλά τη σχέση έχει αυτό
Νομίζω βάση έχουν όλα τα αυτοκίνητα εξαιρώντας κάποια τύπου διθέσια coupe και roadster -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητό μου να μη παίρνει κοτσαδόρο?
Έτσι μου είπαν στη BMW.
Παίζει τέτοια περίπτωση?
Με κόυφανες λίγο Νίκο.Καλά ειδική έκδοση αλλά τη σχέση έχει αυτό
Νομίζω βάση έχουν όλα τα αυτοκίνητα εξαιρώντας κάποια τύπου διθέσια coupe και roadsterΜπορει εκει που σε αλλα μοντελα πιανει η βαση στου Νικου να ειναι πολυ λεπτο και να μην αντεχει δομικα.
-
Μπορεί να υπάρχει λύση όμως
Σε παραπέμπω εδώ ( όπου έχεις συμμετάσχει κιόλας )
Westfalia shows the way -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητό μου να μη παίρνει κοτσαδόρο?Έτσι μου είπαν στη BMW.
Παίζει τέτοια περίπτωση?
βάλε αυτούς που σπάνε που τους εχει η αντιπροσωπεία της thule. Ειναι ακριβοί πάντως
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση το αυτοκίνητό μου να μη παίρνει κοτσαδόρο?
Έτσι μου είπαν στη BMW.
Παίζει τέτοια περίπτωση?
βάλε αυτούς που σπάνε που τους εχει η αντιπροσωπεία της thule. Ειναι ακριβοί πάντως
Πόσο?
Και με το update?
Μου έκανε και μένα εντύπωση που μου είπαν ότι δε μπαίνει κοτσαδόρος...φαίνεται όμως να μπαίνει αυτό:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/S ... ler_hitch/Έτσι μπαίνει ο κοτσαδόρος? Δηλαδή βγαίνει ο προφυλακτήρας για να μπει?
Είναι φυσιολογικό αυτό?
(για το καρτ το θέλω)
-
Μιλάμε πάντα για carbon κοτσαδόρο έτσι;
Τρέιλερ θα χρειαστείς για το κάρτ;
Μήπως να πάρεις κάνα τηλέφωνο στην Βουλγαρία, αυτοί είναι πιο γατόνια από τους δικούς μας τους άμπαλους, άσε που εκεί θα κάνεις και οικονομία...
Αν πας, πες τους να σου βάλουν πάνω και κάνα diesel μοτέρ να γουστάρεις...
Diesel Rulezzzzzz
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απλά η σημερινή Μ3 (και γενικά η 3) είναι ελαφρώς παπόρι και ξεφεύγει από το μοτίβο της πρώτης Μ3. Καλά το ότι ο V8 ακυρώνει το ζήτημα του καθημερινού αυτοκινήτου δεν το αναφέρω καν.
Ούτως ή άλλως και η επόμενη Μ3 το ίδιο μοτέρ δεν θα έχει;Μιλωντας εγκυκλοπαιδικα , -δεν εχω επαφη με Μ3 Ε92 ουτε ως συνοδηγος- αυτο που με
χαλαει λιγο, ειναι το τσιμπημενο βαρος των 1600+κιλων.
Η πρωτη Μ3 νομιζω δεν πρεπει να ξεπερνουσε τα 1300κιλα.
Ο V8 ειναι μια αλλη ιστορια. Απο την μια θυμιζει αμεσα, προσφατα πρωταθληματα του DTM, απο την αλλη,
πραγματι στην καθημερινη χρηση η καταναλωση θα χτυπαει κοκκινα.
Θα συμφωνησω παντως με αρκετους που θεωρουν ιδανικη Μ3 μεχρι στιγμης, την 6κυλινδρη Ε46.
Οσον αφορα την καινουργια 1Μ, ή οπως αλλιως ονομαστει, νομιζω οτι η πιθανη επιτυχια της, καθαρα στο οδηγικο κομματι, -και οχι αυτο των πωλησεων απαραιτητα-, θα κριθει απο το φημολογουμενο περιορισμενο βαρος της (κατι για 1400-1450κιλα περιπου ακουγεται αν θυμαμαι καλα), απο το ποσο εξισου καλα στημενο ως Μ badged θα ειναι το πλαισιο του, αλλα και το ποσο πληροφοριακο θα ειναι το τιμονι του. -
Review Williams Ceramic Coat.
Ένα μήνα μετά και ένα αυτοκίνητο γεμάτο κουτσουλιές και σκόνη...πήγα τελικά να το πλύνω.
Το αυτοκίνητο είναι όπως ήταν και πριν...δηλαδή γυαλίζει σαν καινούριο και το βασικότερο είναι ότι οι κουτσουλιές δεν έχουν αφήσει σημάδια.
Μερικές φώτο (σόρυ, είναι από το iPhone):
Το φοβερό είναι ότι όταν έβαλε επάνω το σαπούνι...γλίστραγε και βιαζόταν να το καλύψει όλο με σαπούνι μη φύγει εντελώς
Μέχρι τώρα φαίνεται να κάνει αυτό που υπόσχεται.
Bonus...ένα βιντεάκι που ο άνθρωπος έξυσε το χρώμα μου με το δαχτυλίδι του και δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
-
...αυτο με το δαχτυλιδι στο κανω και εγω στο δικο μου, που ειναι πλυμμενο
απλα με σαμπουαν κεριου...
Γυαλιστερη επιφανεια ειχε το δαχτυλιδι, δεν ηταν τετραγωνισμενο, και το εξυσε απαλα πανω στο χρωμα...
Βig deal... -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γυαλιστερη επιφανεια ειχε το δαχτυλιδι, δεν ηταν τετραγωνισμενο, και το εξυσε απαλα πανω στο χρωμα...
Βig deal...Είσαι σίγουρος?
Βασικά προστατεύει από μικροχτυπήματα τέτοιου είδους επειδή η επιφάνεια είναι σκληρή.
Αν πάρεις ένα μαχαίρι...εννοείται ότι θα το χαράξει ρε
Απλά προστατεύει από...'γυναικείες' κινήσεις.
-
Δυο ζευγαρια καλα 'χερια' στο Ring...
Προσεξτε ειδικα στο 3:22-3:30 την CSL...http://www.youtube.com/watch?v=STElz_9J ... r_embedded
Φοβήθηκα και από το σπίτι
Με τέτοιο καιρό και τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι πολύ δύσκολα. Όσο καλά είναι στο στεγνό άλλο τόσο κακά και επικίνδυνα είναι στο βρεγμένο....
Οι παρατηρήσεις που έχω να κάνω με την πολύ μικρή μου εμπειρία είναι ότι από αυτό που είδα, η CSL μου φάνηκε πιο φιλική, στο 6.50 περίπου φαίνεται ενώ η Porsche θέλει πολύ ήπιο τρόπο οδήγησης σε τέτοιες συνθήκες. Φαίνεται να την επηρεάζει υπερβολικά η αρχιτεκτονική της. Κατά διαστήματα και ειδικά από την μέση του βίντεο και μετά φαίνεται υπερβολικά νευρική. Σε κάποια σημεία τρώει κάτι σφαλιαρίδια που για όποιον τα έχει αντιμετωπίσει με το αμάξι του ξέρει πόσο δολοφονικά μπορεί να εξελιχθούν....
Πάντως θέλει πολλά coglioni να βγεις στο ring με δύο αυτοκίνητα που στη βροχή τα κλειδώνεις
Άρα να πω μπράβο για την έλλειψη φόβου? -
Βig deal...Για δοκίμασε με δακτυλίδι αρραβώνων να δεις τι θα αφήσει
-
Το καλύτερο test είναι αν στη θέση 10 μπαινοβγαίνει κανένας ωχαδελφός με παιδάκια.... Από την άλλη μεριά νομίζω είσαι safe (Βρεjohn, δεν δεν κάνω λάθος).
-
@GB
Σωστες οι παρατηρησεις σου, , αν και (υποθετικα μιλωντας παντα) ο χειριστης της GT3
μου φαινεται λιγο πιο απειρος απο αυτον της CSL, σε σχεση και με τα αρχικα του πατηματα,
αλλα και με τον τροπο που το 'απλωνει' στην εξοδο, παροτι πραγματι η GΤ3 πρεπει να απαιτει
μεγαλυτερη προσοχη και συγκεντρωση απο τον οδηγο της για να κινηθει γρηγορα στις συνθηκες του
video.
Οσο για το δαχτυλιδι, δανειζομαι και αυτο του Νικου αμα θελει για την δοκιμη.
Ο χρυσος ειναι μαλακος, και ειδικα στο σχημα του video, δεν θεωρω οτι κανει ζημια ετσι οπως
φαινεται να το ξυνει απαλα... -
Ε άμα πας με δύναμη να το γρατζουνίσεις θα το κάνει ρε συ...αλλά δε θα το κάνει αν το κάνεις κατά λάθος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε άμα πας με δύναμη να το γρατζουνίσεις θα το κάνει ρε συ...αλλά δε θα το κάνει αν το κάνεις κατά λάθος...αυτο σου λεω, οτι καταλαθως και στο δικο μου που πλενεται συνεχεια με σαπουνι κεριου, δεν θα αφησει κατι (πιστευω)...
Τωρα απο εκει και περα σιγουρα, η δικη σου γυαλαδα, και αποφυγη σημαδιων απο κουτσουλιες (οτι χειροτερο γενικως, αν μεινουν πανω απο 1-2ωρες, και ειδικα αν τα πουλια εχουν ξεκ@λιαστει στις ελιες... ), ειναι δεδομενη, και αυτο νομιζω
εχει την μεγαλυτερη σημασια, στο ολο project. -
Ε άμα πας με δύναμη να το γρατζουνίσεις θα το κάνει ρε συ...αλλά δε θα το κάνει αν το κάνεις κατά λάθος.
..αυτο σου λεω, οτι καταλαθως και στο δικο μου που πλενεται συνεχεια με σαπουνι κεριου, δεν θα αφησει κατι (πιστευω)...
Τωρα απο εκει και περα σιγουρα, η δικη σου γυαλαδα, και αποφυγη σημαδιων απο κουτσουλιες (οτι χειροτερο γενικως, αν μεινουν πανω απο 1-2ωρες, και ειδικα αν τα πουλια εχουν ξεκ@λιαστει στις ελιες... ), ειναι δεδομενη, και αυτο νομιζω
εχει την μεγαλυτερη σημασια, στο ολο project.Δεν θες να δεις τι σημάδια είχε κάνει από τα νύχια μέσα από το χερούλι.
Αυτά γλυτώνεις.
Σίγουρα όλα τ'άλλα έχουν μεγαλύτερη σημασία...αλλά και αυτές οι μικρογρατζουνιές μετράνε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Bonus...ένα βιντεάκι που ο άνθρωπος έξυσε το χρώμα μου με το δαχτυλίδι του και δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Από που το προμηθεύτηκες αυτό?
-
Προμηθεύτηκα ποιό?
BMW FORUM