-
http://carscoop.blogspot.com/2010/11/la-show-2010-nissan-murano.htmlKαι επειδή όλα είναι πιθανά, δείτε και ένα (πιθανό) ... Juke roadster!!!
http://www.infomotori.com/auto/2010/10/26/nissan-juke-cabrio/ -
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
*ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ NISSAN ALMERA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 240 ΧΛΜ *
Πως γίνεται αυτό;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
*ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ NISSAN ALMERA ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 240 ΧΛΜ *
Πως γίνεται αυτό;
Θα ήταν στοκαρισμένο σε καμία αποθήκη, απο κανένα έμπορο που φαλιρησε...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Επίσημη εμπορία πουλάει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝISSAN ALMERA 1.5 5θυρο, κατασκευής 2004 ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/922672/
Πως γίνεται αυτό;
Θα ήταν στοκαρισμένο σε καμία αποθήκη, απο κανένα έμπορο που φαλιρησε...
ENNOEITAI ότι καλύτερα θα ήταν να είχε κάνει 24.000χλμ!
-
Αν ήταν ασημένιο ή λευκό θα πήγαινα τρέχοντας...και θα το κυνηγούσα για ανταλλαγή στάνταρ.
Ότι ακριβώς ζητώ. Χρυσή εποχή. Χώροι, απλό, όμορφο μέσα-έξω, συντηρητικό εσωτερικό χωρίς γκλαμουριές και 'δήθεν' και κουμπάκια και φωτάκια και φιγούρα...
Έχει ένας συνάδελφος ένα Almera 1.4 5θυρο, έχει κάνει 130.000χλμ, μπαίνω μέσα και μου πέφτει το σαγόνι στην κυριολεξία.
Ποιότητα; Άριστο
Ηχομόνωση; Άριστο. Ούτε κιχ δεν ακούγεται μέσα. Πολύ στιβαρό αυτοκίνητο.
Δεν του έχει βγάλει τίποτα απολύτως. Ούτε βίδα δεν έχει ξεβιδώσει!...Τέτοια αυτοκίνητα πλέον δεν κυκλοφορούν. Κρίμα. Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και σήμερα.
Σαν τα ρόμποκοπ είναι όλα και μάλιστα ψευτοφτιαγμένα. Της πλάκας. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν του έχει βγάλει τίποτα απολύτως. Ούτε βίδα δεν έχει ξεβιδώσει!...Σ' αυτά είχε ακουστεί κάποια στιγμή μαζικά προβληματα με τα καπάκια του κινητήρα ενώ ανέβαζαν θερμοκρασία. Δεν του έβγαλε?
Όταν πρωτοήρθε το Note για να τονίσουν την αξιοπιστία του δικού του 1,4 (και του Micra) -με την καδένα- και οι ίδιοι οι πωλητές τον 'ψιλοέθαβαν' τον 1,4 του (τελευταίου τότε νομίζω) Almera λέγοντας όμως μετά πως είναι το μόνο του πρόβλημα.
Οδηγικά πάντως ήταν ... ανθρωπομεταφορέας και τίποτα παραπάνω. Το θυμάμαι πολύ υποστροφικό που φόβιζε κιόλας με μεγάλη διαφορά απο το τότε Primera. Δεν ξέρω σαν Challenge αν είχε βελτιωμένη συμπεριφορά. -
Μετριότατο αυτοκίνητο, για να μη πω κακό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετριότατο αυτοκίνητο, για να μη πω κακό.+1.
(Απλώς ήμουν πιο διακριτικός ... ). -
Το μόνο που μου είχε ψιλόαρέσει ήταν το 1500άρι μοτεράκι του. Όχι τίποτα φοβερό, αλλά αρκετά πρόθυμο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν του έχει βγάλει τίποτα απολύτως. Ούτε βίδα δεν έχει ξεβιδώσει!...
Σ' αυτά είχε ακουστεί κάποια στιγμή μαζικά προβληματα με τα καπάκια του κινητήρα ενώ ανέβαζαν θερμοκρασία. Δεν του έβγαλε?
Όταν πρωτοήρθε το Note για να τονίσουν την αξιοπιστία του δικού του 1,4 (και του Micra) -με την καδένα- και οι ίδιοι οι πωλητές τον 'ψιλοέθαβαν' τον 1,4 του (τελευταίου τότε νομίζω) Almera λέγοντας όμως μετά πως είναι το μόνο του πρόβλημα.
Οδηγικά πάντως ήταν ... ανθρωπομεταφορέας και τίποτα παραπάνω. Το θυμάμαι πολύ υποστροφικό που φόβιζε κιόλας με μεγάλη διαφορά απο το τότε Primera. Δεν ξέρω σαν Challenge αν είχε βελτιωμένη συμπεριφορά.Μπα τίποτα. Να φανταστείς ότι πάει και έρχεται Ρουμανία/Τουρκία με το αυτοκίνητο. Έχει καταγωγή από Τραπεζούντα...
Και έχω και φιλαράκι στην Καλαμάτα με Almera 1500cc. Μοντέλο 2004. Τίποτα και αυτός. Πάει και έρχεται Ιωάννινα και Αθήνα κάθε τρεις και λίγο. Μόνο φυσιολογικές φθορές λόγω χρήσης.Το θετικό είναι ότι και οι δύο δεν τους έχει πιάσει φοβία και ανησυχία. Βασικό, βασικότατο. Τα υπόλοιπα περί ανθρωπομεταφορέα κλπ...κλπ... προσωπικά δεν με αγγίζουν καθόλου πλέον. Μα καθόλου...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν του έχει βγάλει τίποτα απολύτως. Ούτε βίδα δεν έχει ξεβιδώσει!...
Σ' αυτά είχε ακουστεί κάποια στιγμή μαζικά προβληματα με τα καπάκια του κινητήρα ενώ ανέβαζαν θερμοκρασία. Δεν του έβγαλε?
Αυτο εγινε με το τελευταιο sunny N14 και οχι με το almera N15 που το πρωτο μοντελο ηταν Γιαπωνεζικο.
Η εμπειρια μου απο ενα τετοιο μοντελο 1,4 lt του 96 μετα απο 13 χρονια και 180.000 χλμ ειναι οτι το αυτοκινητο ηταν πραγματικο σκυλι, καμια ζημια ουτε λαμπακι αλλα με σχολαστικη συντηρηση μονο απο εμενα, μονο για δισκο πλατω πηγα σε φιλο μηχανικο και για φρεον σε ψυκτικο, δεν εκανα ουτε τα σερβις για την εγγυηση , η προηγουμενη εμπειρια μου απο Nissan ηταν ενα Ν13 Ελληνικο.
Το μονο που ειχε χρειαστει το αυτοκινητο ηταν ενα καλο σετ αναρτησεων μεγαλυτερα πισω κυλινδρακια απο Primera και σωληνακια αεροπορικου τυπου, ακομα και τωρα μετα απο τρια χρονια ο γειτονας που το αγορασε αν και το εχει ρημαξει (χρωμα) δεν εχει αντικαταστησει το παραμικρο, ουτε εξατμιση.
Θα συμφωνησω οτι μετριο ηταν μονο σε εμφανιση, σε καμια περιπτωση ομως κατασκευαστικα.
(παντα για το πρωτο Iαπωνικο almera του 96, και οχι για το Αγγλικο) -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Αυτο εγινε με το τελευταιο sunny N14Για το Ν14 το γνωρίζω και εγώ και η τσέπη μου. 3 καπάκια άλλαξα!
Για το Almera το είχα ακούσει για το τελευταίο, την εποχή που βγήκε το Note (νομίζω το 2006) και ήταν το αγγλικής κατασκευής.
Το τελευταίο Almera πριν το τέλος της κατασκευής του στην Αγγλία 1,5 δεν ήταν? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο εγινε με το τελευταιο sunny N14
Για το Ν14 το γνωρίζω και εγώ και η τσέπη μου. 3 καπάκια άλλαξα!
Για το Almera το είχα ακούσει για το τελευταίο, την εποχή που βγήκε το Note (νομίζω το 2006) και ήταν το αγγλικής κατασκευής.
Το τελευταίο Almera πριν το τέλος της κατασκευής του στην Αγγλία 1,5 δεν ήταν?Μάλιστα 1.5cc ήταν.
-
Τα sunny στάνταρ είχαν πρόβλημα με καπάκι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί έπαιζε με τα αλμέρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα sunny στάνταρ είχαν πρόβλημα με καπάκι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί έπαιζε με τα αλμέραΤα Αγγλικα almera 1,5 το κακο που εχουν ειναι οι μακρυες σχεσεις στο κιβωτιο
που καταστρεφουν τις επιδωσεις και την οποια ευχαριστηση στο οδηγημα. -
Έχω γυρίσει αρκετές αντιπροσωπείες τις τελευταίες μέρες. Ψάχνω κάποιο αυτοκίνητο με παρόμοιο (λιτό) εσωτερικό σαν το Almera. Τίποτα. Τζίφος. Τα μόνα που κάπως ήταν σαν το Almera ήταν το Accent και το Lacetti. Αλλά ο εσωτερικός χρωματισμός χάλια εντελώς. Μπεζ και ανοιχτό γκρι. Δείχνουν εντελώς ψεύτικα.
Πήγα και από Skoda να ξαναδώ το παλιό Octavia αλλά δεν το είχανε οι @α@αρες... ! ...
Πήγα και από Nissan για να ρίξω μία ματιά σε Qashqai και Juke. Με άφησαν αδιάφορο εντελώς. Πολύ χλιδοκατάσταση και εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.Χάθηκε ο κόσμος ρε γαμώτο να υπήρχαν μερικά καινούρια μοντέλα με την παλιά κλασσική λιτή σχεδίαση στο εσωτερικό...
Μόνο σε μεταχειρισμένα και αυτά με πολλά χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω γυρίσει αρκετές αντιπροσωπείες τις τελευταίες μέρες. Ψάχνω κάποιο αυτοκίνητο με παρόμοιο (λιτό) εσωτερικό σαν το Almera. Τίποτα. Τζίφος. Τα μόνα που κάπως ήταν σαν το Almera ήταν το Accent και το Lacetti. Αλλά ο εσωτερικός χρωματισμός χάλια εντελώς. Μπεζ και ανοιχτό γκρι. Δείχνουν εντελώς ψεύτικα.Πήγα και από Skoda να ξαναδώ το παλιό Octavia αλλά δεν το είχανε οι @α@αρες... ! ...
Πήγα και από Nissan για να ρίξω μία ματιά σε Qashqai και Juke. Με άφησαν αδιάφορο εντελώς. Πολύ χλιδοκατάσταση και εμένα αυτά δεν μου αρέσουν.Χάθηκε ο κόσμος ρε γαμώτο να υπήρχαν μερικά καινούρια μοντέλα με την παλιά κλασσική λιτή σχεδίαση στο εσωτερικό...
Μόνο σε μεταχειρισμένα και αυτά με πολλά χιλιόμετρα.
Dacia
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
DaciaΜόνο το Sandero Stepway αλλά και αυτό διαφοροποιείται σε κάτι που το θέλω οπωσδήποτε. Αυτό το 'κάτι' δεν το αναφέρω γιατί θα αρχίσουν το δούλεμα οι άλλοι εδώ μέσα και οι κάποιοι με τα 3 και 4 προφίλς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω γυρίσει αρκετές αντιπροσωπείες τις τελευταίες μέρες. Ψάχνω κάποιο αυτοκίνητο με παρόμοιο (λιτό) εσωτερικό σαν το Almera. Τίποτα. Τζίφος. Τα μόνα που κάπως ήταν σαν το Almera ήταν το Accent και το Lacetti. Αλλά ο εσωτερικός χρωματισμός χάλια εντελώς. Μπεζ και ανοιχτό γκρι. Δείχνουν εντελώς ψεύτικα.Απλό, μαυρο, λιτό και λειτουργικό με τις θήκες του, τους χώρους του και με συμπαθητικό εξωτερικό περίβλημα.
ΥΓ1. Για το εσωτερικό του Juke ... ήμουν 1.000.000% σίγουρος ότι δεν θα σου άρεσε!!!
ΥΓ2. Να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που σε εκτιμούν δεν θα σε σχολιάσουν για καμιά επιλογή σου. Οι υπόλοιποι ... διασκεδαστές είναι!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Dacia
Μόνο το Sandero Stepway αλλά και αυτό διαφοροποιείται σε κάτι που το θέλω οπωσδήποτε. Αυτό το 'κάτι' δεν το αναφέρω γιατί θα αρχίσουν το δούλεμα οι άλλοι εδώ μέσα και οι κάποιοι με τα 3 και 4 προφίλς.
Μην μασάς βρε πες το κι αστους να λένε
NISSAN FORUM