-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;ασπρη με γκρι/μεταλ ζαντα και μαυρο εσωτερικο ειναι πιο ωραιο (ολα τα χρωματα ειναι ωραια βασικα αρκει να πετυχεις τον καλυτερο συνδιασμο..)
μπλε εξωτερικο μαυρο εσωτερικο ειναι Must και αυτο -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;
ασπρη με γκρι/μεταλ ζαντα και μαυρο εσωτερικο ειναι πιο ωραιο (ολα τα χρωματα ειναι ωραια βασικα αρκει να πετυχεις τον καλυτερο συνδιασμο..)
μπλε εξωτερικο μαυρο εσωτερικο ειναι Must και αυτοFerrari μόνο σε Rosso Corsa με Rosso Corsa brake calipers και Cavallino Rampante στα φτερά!
-
Και όμως κάνει και το χρώμα μεγάλη διαφορά. Φαντάζεσαι μια Enzo ή μια F40 σε άσπρο;
ασπρη με γκρι/μεταλ ζαντα και μαυρο εσωτερικο ειναι πιο ωραιο (ολα τα χρωματα ειναι ωραια βασικα αρκει να πετυχεις τον καλυτερο συνδιασμο..)
μπλε εξωτερικο μαυρο εσωτερικο ειναι Must και αυτοFerrari μόνο σε Rosso Corsa με Rosso Corsa brake calipers και Cavallino Rampante στα φτερά!
καλα αμα σου εδιναν μια ασπρη πες τους 'ξαναβαψτε το και φερτε το'
-
Γιώργο σε σένα πήγαινε η τοποθέτησή μου. Αν την είχα παραγγείλει εγώ, η μόνη αλλαγή που θα έκανα στη δική σου θα ήταν το μαύρο εσωτερικό, άντε και τα κεραμικά.
Γιάννη... ε αν μου την έδιναν θα έφευγα ταξιδάκι στο Maranello για προσκύνημα στους αγίους τόπους και βαφή στο σωστό χρώμα!
-
Γιώργο σε σένα πήγαινε η τοποθέτησή μου. Αν την είχα παραγγείλει εγώ, η μόνη αλλαγή που θα έκανα στη δική σου θα ήταν το μαύρο εσωτερικό, άντε και τα κεραμικά.Γιάννη... ε αν μου την έδιναν θα έφευγα ταξιδάκι στο Maranello για προσκύνημα στους αγίου τόπους και βαφή στο σωστό χρώμα!
-
Το ασπρο είναι μόδα των τελευταίων 2-3 χρόνων και θα ΠΕΡΑΣΕΙ! Το κόκκινo είναι all time classic!
-
Μπα, δεν νομίζω να περάσει μάλλον ήρθε για να μείνει. Τέσπα θα δούμε σε μερικά χρόνια. Πάντως πρώτη φορά έρχεται ένα συγκεκριμένο χρώμα στην μόδα δεν νομίζω να είχε ξαναγίνει.
ΥΓ Και εγώ άσπρο έχω
-
Και εγώ, αλλα δεν πιάνομαι έχω van
-
-
Πριν απο το άσπρο, είχε παραγίνει κάπως και με το μαυρο.
-
Πονάει η καρδιά μου να βλέπω αυτά τα αριστουργήματα στο λευκό της Pitsos... τραγικό!
-
Εγώ πάντως το έχω πει.
Αν έπαιρνα ποτέ μο Ferrari, την ήθελα σε λευκό με μπεζ εσωτερικό... -
Πονάει η καρδιά μου να βλέπω αυτά τα αριστουργήματα στο λευκό της Pitsos... τραγικό!Pitsos εμιστοσυνη!
-
Πονάει η καρδιά μου να βλέπω αυτά τα αριστουργήματα στο λευκό της Pitsos... τραγικό!σου βρηκα γιατρικό
-
Eσυ τον πηγες στον παραδεισο....μεσα στο πρασινο ειναι
-
Vengas: Αυτό μάλιστα!!!
-
Πέρα απο το χρώμα είναι και το σωστό FERRARI
-
Όλες σωστές είναι. Απλά ορισμένες είναι ακόμα πιο ξεxωριστές (F40, F50, Enzo).
-
Η τελευταία 458 που κάηκε μαθεύτηκε γιατί? (Δεν είχε κάνει την ανάκληση ή τελικά υπάρχει και άλλη αιτία που δεν βρέθηκε στην πρώτη ανάκληση?)
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Η τελευταία 458 που κάηκε μαθεύτηκε γιατί? (Δεν είχε κάνει την ανάκληση ή τελικά υπάρχει και άλλη αιτία που δεν βρέθηκε στην πρώτη ανάκληση?)Ρώτα στην Genesis για την δικιά σου.
Ferrari F458 Italia