-
Μου έχει τύχει στο Romeo επί Τσαλίκη, νομίζω το 2001. Πήγαμε με κάτι παιδιά από μετ/κο, κάτσαμε μπάρα και ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ βραδιά.
-
Βρήκαμε συμφοιτητή που είχε τρελάνει την κοπέλα του ανεβάζοντάς την στην πίστα για να το παίξει μούρη. Τελικά η κοπέλα κοιμήθηκε όρθια.
-
Σε κάποια φάση νιώθω ένα σπρώξιμο. Κάνω στο πλάι να περάσει αυτός που σπρώχνει και ήταν κοπέλα που έπαθε επιληπτική κρίση. Πάω να σηκώσω το πόδι και ευτυχώς κόβω λίγο την πτώση και προλαβαίνει ο κολλητός και βάζει το παπούτσι του κάτω από το κεφάλι πριν σκάσει στο δάπεδο. Πέφτει πάνω της ο φίλος της, βγάζει τη ζώνη του και της δίνει να δαγκώσει. Ευτυχώς, κανένα περαιτέρω πρόβλημα.
-
Μια πιτσιρίκα από δίπλα παρέα, καίει με το τσιγάρο τη μπλούζα μιας cougar και αρχίζουν να πέφτουν μπουκέτα μέσα στο μαγαζί, ανάμεσα στις 'κοπέλες'. Τελικά τις χωρίσαμε και μας την έπεσε η cougar με τη φίλη της ( ) που ψάχνονταν εκείνο το βράδυ.
-
Ο Τσαλίκης έλεγε από το μικρόφωνο 'εσείς οι δύο στη μπάρα γιατί δε χορεύετε;' και εμείς του ρίχναμε βρισίδια που τολμούσε να τραγουδήσει Στελάρα.
-
Τα ποτά ήταν μπόμπες και ήπιαμε 2 μπουκάλια όλη η παρέα = 1-2 ποτήρια με το ζόρι.
Ευχαριστώ.
-
-
Πραγματικά απολαυστικές οι έξτρα και παντελώς άχρηστες πληροφορίες που δίνεις, αλλά χωρίς αυτές απλά θα ήταν ακόμα ένα κείμενο
Johnny Walker πρέπει να μετονομαστείς!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μου έχει τύχει στο Romeo επί Τσαλίκη, νομίζω το 2001. Πήγαμε με κάτι παιδιά από μετ/κο, κάτσαμε μπάρα και ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ βραδιά.-
Βρήκαμε συμφοιτητή που είχε τρελάνει την κοπέλα του ανεβάζοντάς την στην πίστα για να το παίξει μούρη. Τελικά η κοπέλα κοιμήθηκε όρθια.
-
Σε κάποια φάση νιώθω ένα σπρώξιμο. Κάνω στο πλάι να περάσει αυτός που σπρώχνει και ήταν κοπέλα που έπαθε επιληπτική κρίση. Πάω να σηκώσω το πόδι και ευτυχώς κόβω λίγο την πτώση και προλαβαίνει ο κολλητός και βάζει το παπούτσι του κάτω από το κεφάλι πριν σκάσει στο δάπεδο. Πέφτει πάνω της ο φίλος της, βγάζει τη ζώνη του και της δίνει να δαγκώσει. Ευτυχώς, κανένα περαιτέρω πρόβλημα.
-
Μια πιτσιρίκα από δίπλα παρέα, καίει με το τσιγάρο τη μπλούζα μιας cougar και αρχίζουν να πέφτουν μπουκέτα μέσα στο μαγαζί, ανάμεσα στις 'κοπέλες'. Τελικά τις χωρίσαμε και μας την έπεσε η cougar με τη φίλη της ( ) που ψάχνονταν εκείνο το βράδυ.
-
Ο Τσαλίκης έλεγε από το μικρόφωνο 'εσείς οι δύο στη μπάρα γιατί δε χορεύετε;' και εμείς του ρίχναμε βρισίδια που τολμούσε να τραγουδήσει Στελάρα.
-
Τα ποτά ήταν μπόμπες και ήπιαμε 2 μπουκάλια όλη η παρέα = 1-2 ποτήρια με το ζόρι.
Ευχαριστώ.
Τα αυτοκινητα ποτε εμπλεκονται;Γιατι εδω ειναι θεμα για τροχαια ατυχηματα .
-
-
(Ford) Cougar δεν είπε;;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
(Ford) Cougar δεν είπε;;Αλλο κουγκαρ ειναι αυτο που λεει.
-
και αυτο τετρατροχο δεν ειναι?........
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(Ford) Cougar δεν είπε;;
Αλλο κουγκαρ ειναι αυτο που λεει.
Ε ναι εκτός και εάν τα μπουζούκια μετατράπηκαν σε drive in
-
Μπορεί ο pipinos να αναλάβει δικό του τοπικό σαν την παλιά στήλη του Πολίτη στο Drive;
-
Ο pipinos απολύθηκε από τη δουλειά του (από ότι κατάλαβα, ειλικρινά κρίμα όπως και για κάθε άνθρωπο που χάνει τη δουλειά του) ,άρα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο ,γιαυτό μη του κολλάτε πολύ, θα γράφει μέχρι τελικής πτώσεως!!!!
pipinos μη τους λυπηθείς, είμαι μαζί σου!!!
-
Επειδή το έφερε η κουβέντα - με τα κρασιά του pipinos- και επειδή αφορά τα τροχαία ατυχήματα*, θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή για τη διαχείριση του αλκοόλ ,όταν λόγω παρέας (γυναίκα νεροφίδα) ,συνθηκών (γάμοι ,βαφτίσια, σε χωριά με τσίπουρα σπιτικά κερασμένα που δε μπορείς να τα αρνηθείς) κλπ δε μπορούμε να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση.
Κάθε 1 μόριο αλκοόλ για να μεταβολιστεί θέλει 5 μόρια νερού.Είναι ο λόγος που μετά το πιόμα όλα είναι ξερά, στόμα, γλώσσα μάτια και έχουμε πονοκέφαλο, το σώμα έχει τραβήξει όλο το διαθέσιμο νερό για να μεταβολίσει το αλκοόλ. Γιαυτό ξεκινάμε ενυδάτωση του οργανισμού πριν την έξοδό μας ,όσο πιο πολύ νερό καταφέρετε και πιείτε τόσο το καλλίτερο. Στο μαγαζί πίνουμε πάντα συνοδεία νερού με αναλογία 1 ποτό δύο ποτήρια νερό , 1 σφηνάκι ένα ποτήρι νερό, το λιγότερο. Αν πηγαίνετε για κατούρημα κάθε μισή ώρα είστε σε καλό δρόμο** και θα αποφύγετε πολλές δυσάρεστες παρενέργειες.- δεν αποτελούν τα παραπάνω σύσταση για να οδηγήσετε αμέσως μετά , αλλά τροχαία θεωρούνται και τα ατυχήματα των πεζών που περιμένουν π.χ. στην άκρη του κακοφωτισμένου και χωρίς πεζοδρόμιο συνήθως δρόμου για ταξί.
** στο δρόμο από και προς το wc ,κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ξεφεύγεις για λίγο και από τη γυναίκα!
-
κ ποιος λεει οτι τα κερασμένα δεν μπορείς να τα αρνηθείς
-
Οι κρητικοί!
-
Αυτοι δεν μπορούνε καλά καλά να κάνουνε γαμο χωρίς να σκοτωθούν μεταξύ τους απο τις μπαλοθιες σιγα μην τους πάρουμε κ σαν πρότυπο για το αλκοόλ στην οδήγηση!
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Ο pipinos απολύθηκε από τη δουλειά του (από ότι κατάλαβα, ειλικρινά κρίμα όπως και για κάθε άνθρωπο που χάνει τη δουλειά του) ,άρα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο ,γιαυτό μη του κολλάτε πολύ, θα γράφει μέχρι τελικής πτώσεως!!!!pipinos μη τους λυπηθείς, είμαι μαζί σου!!!
Όχι από όλες τις δουλειές. Απλά, αν για να βγάλεις έναν φυσιολογικό μισθό δουλεύεις σε 2-3-4 δουλειές και μετά τις εκλογές σε σουτάρουν από 2-3, ενώ σε όσες δουλεύεις δε σε πληρώνουν αμέσως, τότε, έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Ευτυχώς, αν δε δεσμεύσουν τις καταθέσεις, τη βγάζω και φέτος, εκτός απροόπτου. Του χρόνου θα δούμε, μιας και όπως είπε, λέκτορες, εργαστηριακοί συνεργάτες --> τέλος, εταιρείες δεν το συζητάμε καν (εκτός siemens που κάτι πήρε φέτος) = βλέπω να το παίζω security.
Φέτος πάντως, λόγω άφθονου χρόνου, το έχω ρίξει στη συγγραφή, για το βιογραφικό βασικά, αν και όταν διοριστώ επιτέλους. Γι' αυτό και μπαίνω πολύ λιγότερο στο forum. Απλά, έτυχε χτες να βαριέμαι και να κάθομαι να γράφω.
Επειδή το έφερε η κουβέντα - με τα κρασιά του pipinos- και επειδή αφορά τα τροχαία ατυχήματα*, θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή για τη διαχείριση του αλκοόλ ,όταν λόγω παρέας (γυναίκα νεροφίδα) ,συνθηκών (γάμοι ,βαφτίσια, σε χωριά με τσίπουρα σπιτικά κερασμένα που δε μπορείς να τα αρνηθείς) κλπ δε μπορούμε να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση.
Κάθε 1 μόριο αλκοόλ για να μεταβολιστεί θέλει 5 μόρια νερού.Είναι ο λόγος που μετά το πιόμα όλα είναι ξερά, στόμα, γλώσσα μάτια και έχουμε πονοκέφαλο, το σώμα έχει τραβήξει όλο το διαθέσιμο νερό για να μεταβολίσει το αλκοόλ. Γιαυτό ξεκινάμε ενυδάτωση του οργανισμού πριν την έξοδό μας ,όσο πιο πολύ νερό καταφέρετε και πιείτε τόσο το καλλίτερο. Στο μαγαζί πίνουμε πάντα συνοδεία νερού με αναλογία 1 ποτό δύο ποτήρια νερό , 1 σφηνάκι ένα ποτήρι νερό, το λιγότερο. Αν πηγαίνετε για κατούρημα κάθε μισή ώρα είστε σε καλό δρόμο** και θα αποφύγετε πολλές δυσάρεστες παρενέργειες.- δεν αποτελούν τα παραπάνω σύσταση για να οδηγήσετε αμέσως μετά , αλλά τροχαία θεωρούνται και τα ατυχήματα των πεζών που περιμένουν π.χ. στην άκρη του κακοφωτισμένου και χωρίς πεζοδρόμιο συνήθως δρόμου για ταξί.
** στο δρόμο από και προς το wc ,κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ξεφεύγεις για λίγο και από τη γυναίκα!
Αυτά που αναφέρεις είναι πάρα πολύ σωστά και βασικά για να έχεις και αντοχή στο ποτό και υγεία και οι μετρήσεις να είναι σωστές και να μη σε γράφει η Τροχαία άδικα. Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν, όπως την πάτησα κι εγώ παλαιότερα.
Είχα παρουσιάσει κάποτε στο bloka με δικές μου δοκιμές, τι ενδείξεις έδειχνε το όργανο διάφορες χρονικές στιγμές, αν έχεις πιει διάφορα ποτά. Θεωρήθηκε ότι έδινα οδηγίες για να αποφύγουμε το αλκοτεστ και έγινε ΧΑΜΟΣ. Μου σβήσανε τη δημοσίευση, με κατηγορούσαν, με έβριζαν κτλ. Απαντούσα πάντα σωστά και τυπικά, αν και δεχόμουν τόνους λάσπη (mod του bloka τα έκανε αυτά - όχι ο admin που με διέγραφε στη συνέχεια). Σε κάποια φάση, και ενώ προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι αυτά που γράφω είναι οδηγίες για σωστή διαχείριση του ποτού και σωστές μετρήσεις στο αλκοολόμετρο, αποφάσισα να αποκαλύψω τις πηγές μου. Κάνω post ένα paper που παρουσίασε μία (νομίζω ήταν κοπέλα, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) Υπ. Διδάκτορας στο Παν/μιο του Sao Paolo που είχε κάτσει και έκανε πιο αναλυτικά, αυτό που έκανα εγώ πρόχειρα με το δικό μου αλκοολόμετρο. Όταν είδαν ότι αυτά που γράφω τα λέει Παν/μιο του εξωτερικού - λες και αν άλλαζα το όνομα και ήταν το δικό μου και έλεγε ΕΚΠΑ θα άλλαζε κάτι - μου ζήτησαν να μεταφράσω, λέει το paper, για να μπει στη βιβλιοθήκη του bloka...!!! Μετέφρασα μόνο την περίληψη τελικά (αυτό έλειπε τη μία στιγμή να με βρίζεις και την άλλη να μου λες να μεταφράσω δημοσίευση 10 σελίδων... είπαμε, δεν είμαι και τόσο χαζός) που έχει μπει στον νέο ΚΟΚ ως διαδικασία μετρήσεων κυρίως αν βγει η ένδειξη πάνω από το 0,25. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει μια αντιπαραβολή του παλαιού ΚΟΚ με τον τωρινό και τη μετάφραση που έχω κάνει και βρίσκεται ακόμα στο bloka, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
Αυτό που έγραφε το papar ήταν πώς μπορούν να αλλοιωθούν οι μετρήσεις από τις διάφορες βλακείες που κάνουν οι οδηγοί. Πχ πίνεις σφηνάκι πριν βγεις από το μαγαζί (κλασσικό σε όσους από εμάς είμαστε γνωστοί σε 2-3 καταστήματα που πίναμε τα πάντα) και σου κάνουν αλκοτεστ πριν περάσουν 15 min. Αυτό που θα μετρήσει το όργανο είναι το αλκοόλ που βρίσκεται στο στόμα και παρασέρνει ο αέρας που εκπνέουμε. Πχ σε βγάζει πάνω από το όριο και σου λένε σε 15 min να ξαναφυσήξεις. ΛΑΘΟΣ. Χρειάζεται τουλάχιστον 30 min για να πάρεις σωστή ένδειξη. Πχ σε βγάζει πάνω από το όριο ελάχιστα και πας να πλύνεις το στόμα και χρησιμοποιείς listerine, τελείωσες, πήγες αυτόφορο. Πχ το ίδιο σενάριο και κάνεις τσιγάρο... πήγες πολύ πιθανόν 1 κατηγορία επάνω στο πρόστιμο. Αυτά είχα δημοσιεύσει τότε και εξηγούσα ότι πριν φύγουμε από το μαγαζί πρέπει να πιούμε νερό, να μην πιούμε και φύγουμε αμέσως, ότι αν παίζεις με το όριο πρέπει να φυσήξεις πριν περάσει όλο το αλκοόλ στο αίμα για να γλυτώσεις, αλλιώς την πατάς και διάφορα άλλα παρόμοια.
Στη συνέχεια, η δημοσίευση αυτή έγινε urban legend στο bloka και είχα τουλάχιστον 10 pm που μου ζητούσαν να τους τη στείλω ώστε να γλυτώνουν το αλκοτεστ... Τρίχες και μάλιστα κατσαρές. Η άγνοια ενός mod (καλό παιδί κατά τα άλλα όταν τον γνώρισα από κοντά και τον συμπαθώ και πολύ, όπως με συμπάθησε και αυτός τελικά), οδήγησε σε καταστάσεις που αν τις βλέπεις από μακριά είναι για γέλια.
Ευχαριστώ.
-
Ρε πιπινε, ειλικρινά ρε φίλε δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, έυχομαι ο θεός να είναι με τους επιβάτες σου και τους άλλους δύσμοιρους που θα βρεθούν στην τρελή πορεία των 2.5 κιλών κρασί.
Λύσε μου μια απορία,
**ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ 1. 2. 3. 4. 5??????? **
-
Πολύ χρήσιμος πάντως θα ήταν ένας πίνακας περιεχομένων.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ρε πιπινε, ειλικρινά ρε φίλε δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, έυχομαι ο θεός να είναι με τους επιβάτες σου και τους άλλους δύσμοιρους που θα βρεθούν στην τρελή πορεία των 2.5 κιλών κρασί.Λύσε μου μια απορία,
**ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ 1. 2. 3. 4. 5??????? **
Για ό,τι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς. Αν και είμαι αρκετά σαφής σε αυτά που έγραψα. Υπερβολικός στις περιγραφές και στις λεπτομέρειες δεκτόν, ασαφής όχι. Άλλωστε, σε αυτό το post έγραψα / εξήγησα, τι είχε γίνει με το bloka, όταν έγραψα κάτι παρόμοιο (αναλυτικότερο και με μετρήσεις) με αυτό που έγραψε ο MONMAN2. Δεν έχει σχέση με 2,5 Kg κρασί ή κάτι αντίστοιχο. Όπως εξήγησα άλλωστε, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, οπότε, τσάμπα με κατηγορείς.
Μερικές παραγράφους τις βάζω σε αρίθμηση για τους γνωστούς λόγους:
- Νοηματικά κάθε παράγραφος γράφει κάτι άλλο.
- Η αρίθμηση, συνήθως εξηγεί τα : που υπάρχουν πιο πάνω, όπως στο παράδειγμα που σου δίνω.
Πολύ χρήσιμος πάντως θα ήταν ένας πίνακας περιεχομένων.
Διάβασε καλά το post που έγραψα και θα δεις πως ούτε κάτι παράλογο γράφει, ούτε κάτι αδύνατο. Γεγονότα περιγράφει και τίποτε περισσότερο. Ούτε περιεχόμενα χρειάζονται φυσικά. Είμαι εξαιρετικά αναλυτικός άλλωστε.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Όχι από όλες τις δουλειές. Απλά, αν για να βγάλεις έναν φυσιολογικό μισθό δουλεύεις σε 2-3-4 δουλειές και μετά τις εκλογές σε σουτάρουν από 2-3, ενώ σε όσες δουλεύεις δε σε πληρώνουν αμέσως, τότε, έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.Ευτυχώς, αν δε δεσμεύσουν τις καταθέσεις, τη βγάζω και φέτος, εκτός απροόπτου. Του χρόνου θα δούμε, μιας και όπως είπε, λέκτορες, εργαστηριακοί συνεργάτες --> τέλος, εταιρείες δεν το συζητάμε καν (εκτός siemens που κάτι πήρε φέτος) = βλέπω να το παίζω security.
Φέτος πάντως, λόγω άφθονου χρόνου, το έχω ρίξει στη συγγραφή, για το βιογραφικό βασικά, αν και όταν διοριστώ επιτέλους. Γι' αυτό και μπαίνω πολύ λιγότερο στο forum. Απλά, έτυχε χτες να βαριέμαι και να κάθομαι να γράφω.
Πολύ ενδιαφέρον. Γράψε κι άλλα.
Κάνω post ένα paper που παρουσίασε μία (νομίζω ήταν κοπέλα, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) Υπ. Διδάκτορας στο Παν/μιο του Sao Paolo
Δηλαδή η μία μπορεί να ήταν και άντρας; Ιιιιιι, έχουν τρανσέξουαλ στο Sao Paolo??? Α πα πα πα!
Αυτό που έγραφε το papar
Αααα ήταν paper - papari! Έτσι εξηγούνται όλα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον. Γράψε κι άλλα.Γράφω ό,τι θέλω, όπως θέλω, όποτε θέλω. Δε σου πέφτει λόγος στο συγκεκριμένο θέμα, οπότε μην ασχολείσαι.
Δηλαδή η μία μπορεί να ήταν και άντρας; Ιιιιιι, έχουν τρανσέξουαλ στο Sao Paolo??? Α πα πα πα!
Μπορεί. Έχω την εντύπωση ότι ήταν κοπέλα αυτή που το έγραψε, αλλά αν δεν το βρω δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Επειδή όμως, μερικοί ψυχασθενείς / περίεργοι / κακοπροαίρετοι (κοίτα στον καθρέπτη) πιάνονται από το παραμικρό, φροντίζω για αυτά που δεν είμαι σίγουρος να γράφω εξηγήσεις, πριν αρχίσουν να βρίσκουν αφορμές για δούλεμα, αμφισβήτηση, ύβρεις, προσβολές κτλ.
Αααα ήταν paper - papari! Έτσι εξηγούνται όλα!
Ο ψυχασθενής / περίεργος / κακοπροαίρετος που λέγαμε... Το είδα, αφότου είχα κάνει τις πρώτες διορθώσεις, αλλά το άφησα για να δω ποιος θα τσιμπήσει και θα γράψει βλακεία. Εντάξει, φάνηκε ο εξυπνάκιας...
paper παπάρι έγραψε η κοπέλα, αλλά το έβαλαν στον ΚΟΚ στην Ελλάδα και σε μερικές δεκάδες ακόμα κράτη. Όταν όμως δεν υπάρχουν επιχειρήματα, απλά χλευάζεις κάτι που δεν μπορείς να φτάσεις.
Ευχαριστώ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#