-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Σε λίγο δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα.. μόνο VolkswagenΕΦΙΑΛΤΗΣ
-
Ένα πσσοστό κοντά στο 34% της Ferrari είναι κάτι παραπάνω από πιθανόν να βγει στο σφυρί.Τώρα αν θέλει να το αποκτήσει και αυτό ο Piech...τότε ας μου κάνει μια προσφορά και για ένα δυαράκι που έχω (σε καλή κατάσταση) στο κέντρο της Modena.
Marchionne και Piech πάντως μπορεί και να ανταλλάξουν απόψε το βράδυ δυό λογάκια στο πολυτεχνείο του Milano..μπροστά στο πρωτότυπο της Brera concept.
Όσο για την AR υπάρχει μια προοπτική μπροστά στην οποία......η περίπτωση VAG φαντάζει κάτι παραπάνω από ευκταία (ακόμα και γι αυτούς που μισούν το VAG).
Οι 'alfisti' ας μελετήσουν τη νομική υπόσταση της Tofas....έχουν πολλά να μάθουν. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ένα πσσοστό κοντά στο 34% της Ferrari είναι κάτι παραπάνω από πιθανόν να βγει στο σφυρί.Τώρα αν θέλει να το αποκτήσει και αυτό ο Piech...τότε ας μου κάνει μια προσφορά και για ένα δυαράκι που έχω (σε καλή κατάσταση) στο κέντρο της Modena.Marchionne και Piech πάντως μπορεί και να ανταλλάξουν απόψε το βράδυ δυό λογάκια στο πολυτεχνείο του Milano..μπροστά στο πρωτότυπο της Brera concept.
Όσο για την AR υπάρχει μια προοπτική μπροστά στην οποία......η περίπτωση VAG φαντάζει κάτι παραπάνω από ευκταία (ακόμα και γι αυτούς που μισούν το VAG).
Οι 'alfisti' ας μελετήσουν τη νομική υπόσταση της Tofas....έχουν πολλά να μάθουν.http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=142
Αντε να παρει και την Αεκ μπας και δουν κανα πρωταθλημα και αυτοι..
Αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι χοντρός, μουσάτος και με πουράκλα δεν τον θέλουμε...
-
Στην Αυστρια μαζι με φορους αντε να παει 56000, εδω στην Ελλαδα αν θες μια F355 πρεπει να σε ξεβρακωνουν κανονικα!!! Μα τι υπεροχο αυτοκινητο!!!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
-
-
Αν και η 458 Italia ειναι ενα φανταστικο αυτοκινητο πειραζει που σε αυτο το video ο ηχος της F355 Berlinetta ειναι κατι παραπανω απο σοκαριστικος και στα αυτια μου καλυτερος απο της 458 Italia;
-
Nα και καποιος που συμφωνει μαζι μου πως η 355 εχει τον καλυτερο ηχο σε σχεση με καποιες Ferrari της τελευταιας 10ετιας.
-
Kαι εγώ μαζί σας.
-
Βάλτε και εμένα
Α μην ξεχνάμε και την Stradale ... -
και σε ηχο και σε ομορφια...............
gts !!!!! -
Και εγώ μαζί σας για την 355. Εκτός από τον ήχο της, ήταν η τελευταία μαζί με την 550 κατά τη γνώμη μου, κομψή ferrari. Απο εκεί και έπειτα, έδωσαν περισσότερη βάση στην αεροδυναμική και ξέχασαν τη φινέτσα και την ομορφιά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο!
-
η 355 εχει τις γνησιες γραμμες απ τις παλαιοτερες φερραρι, GTO, 328 οι οποιες ειναι φανταστικες. Ο ηχος της ειναι τρελλα και ο εξτρα λογος που στην Ελλαδα ειναι ακριβες ειναι γιατι ειναι πολυ λιγες
-
Όχι και τόσο ακριβές... μιά 355 σε ένα ωραίο μπλε (TdF;) υπήρχε στο car.gr για 67000 τιμή που θα έπεφτε άνετα στα 56000 που αναφέρει ο φίλος και παρακάτω πιστεύω με παζάρεμα. Από την άλλη αμφιβάλω αν από τα 42000 του mobile.de θα φτάσεις μόλις στα 56000 ευρώ με τους φόρους (μιλάμε για αυτοκίνητο με πολύ παλιότερες προδιαγραφές καυσαερίων...). Από την άλλη βέβαια στην Ελλάδα υπάρχουν πραγματικά ελάχιστες.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/906630/
Mονο αυτη υπαρχει πλεον με τιμη.....
Οσο για την μπλε ειχε αναφερθει παλαιοτερα οτι πρεπει να χει φαει στουκο. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/906630/Mονο αυτη υπαρχει πλεον με τιμη.....
.Την συγκεκριμενη την εχει προς πωληση τουλαχιστοναπο τον Γεναρη του 2008
Και με τα λεφτα που την ζηταει εχοντας κανει και 68.000χλμ το πιο πιθανο ειναι να παει ο Κος Τρουλης τον γιο και τον εγγονο του ( αν εχει και οταν αποκτησει ) γαμπρους στην εκκλησια με αυτο και μετα να πωληθει!
100.000 euro πωλουνται 360 ακομα και stradale και με 125-130 σε λιγο θα βρησκεις ( αν δεν υπαρχουν ηδη ) με τοσα πολλα χιλιομετρα και 430....
p.s. Ξερετε τι θα παει στον γιο και τον εγγονο του οταν θα τους την δωσει για να πανε στην εκκλησια? Trouli yours!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Όχι και τόσο ακριβές... μιά 355 σε ένα ωραίο μπλε (TdF;) υπήρχε στο car.gr για 67000 τιμή που θα έπεφτε άνετα στα 56000 που αναφέρει ο φίλος και παρακάτω πιστεύω με παζάρεμα. Από την άλλη αμφιβάλω αν από τα 42000 του mobile.de θα φτάσεις μόλις στα 56000 ευρώ με τους φόρους (μιλάμε για αυτοκίνητο με πολύ παλιότερες προδιαγραφές καυσαερίων...). Από την άλλη βέβαια στην Ελλάδα υπάρχουν πραγματικά ελάχιστες.Αν μιλας για μενα να σου πω το σκεπτικο μου καλυτερα. Δεν ειπα οτι εδω στην Ελλαδα θα την εφερνες με 56000 ευρω αλλα οτι στην Αυστρια που την πουλανε προ φορων 46542 και με 20% φορολογια (τοσο βαζω εγω αυθερετα για την Αυστρια) πηγαινει περιπου στα 56000. Δηλαδη οτι αν ησουν κατοικος της χωρας τοσο περιπου θα την επαιρνες. Δεν λεω οτι για να ερθει Ελλαδα κοστιζει τοσο!!!
-
A οκ δεν κατάλαβα καλά. Όσο για την άλλη 355 του Τρούλη είναι να απορεί κανείς ...όπως και για το πόσο ζητάνε για κάποιες 308 που δεν έχουν καν πινακίδες υπουργείου...
-
[quote='Thodwris'][quote='panos2171']http://www.car.gr/classifieds/cars/view/906630/
100.000 euro πωλουνται 360 ακομα και stradale και με 125-130 σε λιγο θα βρησκεις ( αν δεν υπαρχουν ηδη ) με τοσα πολλα χιλιομετρα και 430....
quote]
Ηδη η 360 ειναι κατω απο 100 χιλ. και η 430 καπου στα 120 -130.
οποτε αυτη τιμη απλα δεν παιζει...
Γιατι γραφει 400 αλογα? 380 δεν εχει κανονικα? -
Μπορεί να έχει και καμμιά σπέσιαλ εξάτμιση Ακραπόβιτς που να δίνει τα έξτρα αλόγατα και να ξέχασε να το βάλει.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μπορεί να έχει και καμμιά σπέσιαλ εξάτμιση Ακραπόβιτς που να δίνει τα έξτρα αλόγατα και να ξέχασε να το βάλει.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)