-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για να μην συνεχίσω να χαλάω το θέμα με απλά να πώ πως δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άλλοι. Η αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι απολύτως προσωπικό και φυσικά η τελική επιλογή οφείλει να συμβιβάσει πολλές φορές τα ασυμβίβαστα. Αυτό που αρέσει και ικανοποιεί τα θέλω μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο όπως και η άποψη του για την επιλογή μου Οπότε δεν πρόκειται να κοιτάξω τπτ και για κανέναν λόγο και να το παραδέχομαι το Golf VI μου αρέσει και το R ακόμα περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω+1 με τα λεφτα και την αισθητικη σου κανε οτι θες..
Με μια μικρη μονο ενσταση..Μη προσπαθεις να αποδειξεις οτι αυτο που πηρες ειναι το καλυτερο ή οτι αξιζει τα λεφτα του.. Ετσι.. με αφορμη τις τελευταιες 10 σελιδες που κρατιεμαι να μη το ανοιξω.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για να μην συνεχίσω να χαλάω το θέμα με απλά να πώ πως δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άλλοι. Η αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι απολύτως προσωπικό και φυσικά η τελική επιλογή οφείλει να συμβιβάσει πολλές φορές τα ασυμβίβαστα. Αυτό που αρέσει και ικανοποιεί τα θέλω μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο όπως και η άποψη του για την επιλογή μου Οπότε δεν πρόκειται να κοιτάξω τπτ και για κανέναν λόγο και να το παραδέχομαι το Golf VI μου αρέσει και το R ακόμα περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω
+1 με τα λεφτα και την αισθητικη σου κανε οτι θες..
Με μια μικρη μονο ενσταση..Μη προσπαθεις να αποδειξεις οτι αυτο που πηρες ειναι το καλυτερο ή οτι αξιζει τα λεφτα του.. Ετσι.. με αφορμη τις τελευταιες 10 σελιδες που κρατιεμαι να μη το ανοιξω..+1 και όχι για τον Mirage συγκεκριμένα αλλά σαν άποψη... το αγόρασες? σου αρέσει? κάτσε να το χαρείς και μην τα κάνεις τσουρέκια στους άλλους ότι είναι το καλύτερο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για να μην συνεχίσω να χαλάω το θέμα με απλά να πώ πως δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άλλοι. Η αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι απολύτως προσωπικό και φυσικά η τελική επιλογή οφείλει να συμβιβάσει πολλές φορές τα ασυμβίβαστα. Αυτό που αρέσει και ικανοποιεί τα θέλω μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο όπως και η άποψη του για την επιλογή μου Οπότε δεν πρόκειται να κοιτάξω τπτ και για κανέναν λόγο και να το παραδέχομαι το Golf VI μου αρέσει και το R ακόμα περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνωναι ρε πλακα σου κανω
-
Έχει καιρό όμως που θέλω να τα γράψω και άδραξα την ευκαιρία
-
-
viewtopic.php?f=5&t=35906&start=4755
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ωραίο αλλά με 18αρα ή μήπως είναι 19αρα και τέτοιο χαμήλωμα απλά δεν κυκλοφορεί όχι ελλάδα αλλά ούτε γερμανία.
-
Καλησπέρα σε όλους, είναι το πρώτο μου post στο forum και θα ήθελα την απάντηση σας σχετικά με κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν μετά από μια παραγγελία που έχω κάνει στο A1. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι γνώστης της αγοράς και γενικά του αυτοκινήτου. Αποφάσισα να επιλέξω ως πρώτο μου αυτοκίνητο ένα AUDI A1 μετά από test drive σε VW POLO TSI 105HP και ALFA ROMEO MITO 135HP, γιατί βρήκα πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Μετά από το test drive στην έκδοση attraction (αρχική 17.500) παρατήρησα ότι ο κινητήρας αν και μικρός (85hp) με καλύπτει (σπίτι - δουλειά άντε και κανένα κοντινό ταξιδάκι...) είναι και πολύ οικονομικός 5.1 /100 (σημαντικό στην εποχή μας) απλά παρατήρησα πολλές ελλείψεις (δεν είχε υπολογιστή ταξιδιού, αυτόματο κλιματισμό, 16 άρες ζάντες, σπορ ανάρτηση, προβολείς ομίχλης, τόξο οροφής, σύστημα easy entry, φρύδια ... και άλλα έτσι ψήθηκα να παραγγείλω την έκδοση Ambition με όλα τα παραπάνω σε λευκό χρώμα με γκρι τόξο και 10 άκτινες δεκαεξάρες ζάντες εκτοξεύοντας την τιμή στα € 21890 (πολλά για 1.2 νομίζω), με 9000 προκαταβολή (3000 μπροστά για να το κλείσω και 6000 όταν το έπαιρνα (κάπου μέσα Ιανουαρίου 2011) αφού γινόταν ο σχετικός έλεγχος ότι ήρθε όπως το παρήγγειλα) και 259,88 το μήνα για 60 δόσεις . Έδωσα τα πρώτα 3000 και μετά από 4 μέρες πέρασα τυχαία από την αντιπροσωπεία και βλέπω από έξω ένα κόκκινο με ασημί τόξο αλλά με άσχημες 16 άρες 7 βραχιόνων (χοντροκομμένες για τα γούστα μου), άμεσα επικοινώνησα για να αλλάξω την παραγγελία καθώς το λευκό μπροστά του δεν έλεγε τίποτα (προσωπική άποψη), το πρόβλημα είναι ότι με τα πολλά δέχθηκαν να μου το αλλάξουν αλλά ήθελαν να το πάρω** με τις άσχημες ζάντες** που το είδα (16 ιντσών 7 αντί 10 ακτίνων) λέγοντας μου και το εξωφρενικό ότι και το λευκό με αυτές θα ερχόταν (ενώ είχα διαβεβαίωση από τον πωλητή ότι θα έρχονταν ακριβώς όπως το είδα αρχικά στην έκθεση δηλαδή με αυτές των δέκα ακτίνων αιτιολογώντας ότι αυτές των 10 ακτίνων είναι extra στην έκδοση. Επιπρόσθετα ήθελαν όλη την προκαταβολή +6000 στις 15 Δεκέμβρη με αιτιολογία ότι τότε θα περάσει το Τελωνείο και για να είναι σίγουροι ότι θα το πάρω πρέπει να τα πληρώσω. Ρώτησα επίσης αν ακυρώσω την παραγγελία τι γίνεται και μου είπαν πως το πρώτο μέρος της προκαταβολής (3000) δεσμεύεται μέχρι και να πωληθεί αυτό που παρήγγειλα αρχικά . Στέκει τίποτα από όλα τα παραπάνω ή με δουλεύουν ??? . Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακρύ σκέλος του post.
-
Μα πώς ενώ έχεις βάλει δώσεις και αν μετανοίώσεις μετά σου κρατάνε την προκαταβολή σφάλμα 1 μλκίες σου λένε , και προκαταβολή μετά πολλά έδωσες εμείς 1000ε δώσαμε και τα υπόλοιπα με την παράδωση άρα και αυτό για το τελωνείο δεν στέκει , και για το χρώμα πάλι φάουλ είναι εννοείται πως μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να πάρεις αυτό που θές με κάποια καθυστέριση στην παράδωση ίσως καλοτάξιδο και να το χαρείς .
-
Ρε φιλε συγγνωμη κιολας, αλλα εχει τυχει ποτε στη δουλεια σου να ζητησεις τα χρηματα του 6μηνου μπροστα για να εισαι σιγουρος οτι θα σε πληρωσουν??? Αν οχι, για ποιο λογο πηγες κι εδωσες τετοια προκαταβολη πριν αρχισει καν να κατασκευαζεται το αυτοκινητο??? Εμ τωρα σου κουνιουνται γιατι βρισκουν κ τα κανουν!!
τελοσπαντων πιεσε τους να ερθει με τις ζαντες που θες -θα γινει- και μην ασχοληθεις περαιτερω, με το καλο να ερθει το αυτοκινητο -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μα πώς ενώ έχεις βάλει δώσεις και αν μετανοίώσεις μετά σου κρατάνε την προκαταβολή σφάλμα 1 μλκίες σου λένε , και προκαταβολή μετά πολλά έδωσες εμείς 1000ε δώσαμε και τα υπόλοιπα με την παράδωση άρα και αυτό για το τελωνείο δεν στέκει , και για το χρώμα πάλι φάουλ είναι εννοείται πως μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να πάρεις αυτό που θές με κάποια καθυστέριση στην παράδωση ίσως καλοτάξιδο και να το χαρείς .+1.
Πρόσφατη την έχω την αγορά αυτοκινήτου και δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες μου εδώ και πολλά χρόνια.
1000€ (το περισσότερο) προκαταβολή και εξόφληση μετρητών την ημέρα της παραλαβής. Ακόμα και στο τωρινό άλλαξα χρώμα και επίπεδο εξοπλισμού στην παραγγελία μια μέρα μετά το 'κλείσιμο' και δεν μου είπαν τίποτα. (Φαντάζομαι με την απεργία των ΦΔΧ τότε είχα και περισσότερο χρόνο να κάνω αλλαγές ... μέχρι και αυτοκινήτου! )
Το πιο extreme σε αλλαγή επιλογής σε χρώμα που έκανα ήταν 10 χρόνια πριν που το Megane το παρήγγειλα ασημί και μια μέρα πριν την παραλαβή ζήτησα ... μαυρο. Δυο μέρες μετά υπήρχαν και τα 2 στην έκθεση να επιλέξω τελικά και να βγουν πινακίδες.
Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ.Τα περι τελωνείων νομίζω έχει ακουστεί (μάλλον έχει γραφεί) στο forum ότι στην VAG σε κάποιες περιπτώσεις ζητήθηκε να πληρωθεί από τον αγοραστή.
Όπως και να έχει με το καλό να το παραλάβεις, καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς.
-
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση . Έδωσα τα 3000 μπροστά γιατί μου είπαν πως για να ξεκινήσει η παραγγελία πρέπει να καταβάλω το 10% ώστε να κλείσω το Αυτοκίνητο ! , μάλλον και αυτό ψέματα. Σας είπα είμαι άσχετος με το θέμα και την πάτησα . Ξέρετε αν αυτό με την δέσμευση χρημάτων , όντως ισχύει ? δηλαδή τα 3000 αν το ακυρώσω (εδω με έχουν φέρει τα ψέματα τους) τα δεσμεύουν μέχρι να το πουλήσουν ? , από την άλλη αν τελικά δεχτώ να προχωρήσω να τους πληρώσω τα άλλα 6000 πριν καν δω το αμάξι ? είναι σωστό αυτό ? . Το σπαστικό είναι πως τους δίνω το 45% του αμαξιού μπροστά (σε καιρούς κρίσης...) και με κοροϊδεύουν με τις ζάντες άλλες παραγγέλνω και άλλες σκοπεύουν (μάλλον τους βολεύει) να μου φέρουν . Να προχωρήσω ή να ακυρώσω (το αμάξι πραγματικά το γουστάρω....) Να επικοινωνήσω και με τα κεντρικά της Karenta να δω τι θα μου πουν και από εκεί ?
-
Τι να σου πω, εγω δε θα εδινα +6Κ πριν καν ξεκινησει η κατασκευη ειδικα αυτη την εποχη... Για μια αλλαγη στο χρωμα και μαλιστα την επομενη της παραγγελιας να ζητανε τη μιση αξια του αυτοκινητου ενω εχεις ηδη δωσει ενα σημαντικο ποσο το θεωρω κοροιδια. Ακομα κι αν ακυρωσεις την παραγγελια αυτοι καπου θα το πουλησουν, δε νομιζω να μπορουν να σε δεσμευσουν! Εχεις υπογραψει καποιο συμφωνητικο?? Αν ναι διαβασε καλα τους ορους!!
-
Ο χρήστης the1st123 έγραψε:
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση . Έδωσα τα 3000 μπροστά γιατί μου είπαν πως για να ξεκινήσει η παραγγελία πρέπει να καταβάλω το 10% ώστε να κλείσω το Αυτοκίνητο ! , μάλλον και αυτό ψέματα. Σας είπα είμαι άσχετος με το θέμα και την πάτησα . Ξέρετε αν αυτό με την δέσμευση χρημάτων , όντως ισχύει ? δηλαδή τα 3000 αν το ακυρώσω (εδω με έχουν φέρει τα ψέματα τους) τα δεσμεύουν μέχρι να το πουλήσουν ? , από την άλλη αν τελικά δεχτώ να προχωρήσω να τους πληρώσω τα άλλα 6000 πριν καν δω το αμάξι ? είναι σωστό αυτό ? . Το σπαστικό είναι πως τους δίνω το 45% του αμαξιού μπροστά (σε καιρούς κρίσης...) και με κοροϊδεύουν με τις ζάντες άλλες παραγγέλνω και άλλες σκοπεύουν (μάλλον τους βολεύει) να μου φέρουν . Να προχωρήσω ή να ακυρώσω (το αμάξι πραγματικά το γουστάρω....) Να επικοινωνήσω και με τα κεντρικά της Karenta να δω τι θα μου πουν και από εκεί ?δεν χρειαζόταν να δώσεις 3000€.Χρειάζεται όμως έστω ένα συμβολικό ποσό (πχ εγώ έδωσα 300€, αλλά οκ...για αμάξι αξίας 42.000€ ) ώστε να 'ξεκινήσει' η παραγγελία.
Αν ακυρώσεις την παραγγελία ΧΑΝΕΙΣ τα 3000€ κατά 99%. Η σύμβαση ή συμφωνητικό που έχεις υπογράψει, λέει ξεκάθαρα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση (αφού γι'αυτό την υπογράφεις εν μέρει - αλλά και για να μην σου 'φάνε' τα λεφτά). Διάβασε όμως τι υπέγραψες.
Το συμφωνητικό δεσμεύει κι εσένα αλλά και αυτούς.Το θέμα είναι σε τι βαθμό.Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις.Ό,τι και να σου λέμε εδώ πέρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αφού ΔΕΝ ξέρουμε τι υπέγραψες. -
Από το χαρτί της παραγγελίας του QQ στους όρους αναφέρει το εξής:
'5. Η προκαταβολή δόθηκε σαν αρραβώνας κατα την έννοια των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα, οι οποίες και ισχύουν στην παρούσα συμφωνία.'
Στη δε παραγγελία του Splash γραφει:
'5. Σε περίπτωση ακύρωσης εκ μέρους του πελάτη της παραγγελίας, εκτός των περιπτώσεων 2 (αναφέρει επιστροφή προ/λης σε περίπτωση αλλαγής ισοτιμίας, δασμών, φορολογίας κλπ) και 4 (επιστροφή προ/λής σε περίπτωση υπέρβασης παραδοσης άνω των 3 εβδομάδων) η προκαταβολή παρακρατείται από την πωλήτρια εταιρία.'Γενικά πάντως αυτό που γνωρίζω είναι ότι σε οποιαδήποτε συναλλαγή σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας απο τον αγοραστή η προκαταβολή χάνεται. Δεν ξέρω τι γραφει ο Αστικός Κώδικας.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα πώς ενώ έχεις βάλει δώσεις και αν μετανοίώσεις μετά σου κρατάνε την προκαταβολή σφάλμα 1 μλκίες σου λένε , και προκαταβολή μετά πολλά έδωσες εμείς 1000ε δώσαμε και τα υπόλοιπα με την παράδωση άρα και αυτό για το τελωνείο δεν στέκει , και για το χρώμα πάλι φάουλ είναι εννοείται πως μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να πάρεις αυτό που θές με κάποια καθυστέριση στην παράδωση ίσως καλοτάξιδο και να το χαρείς .
+1.
Πρόσφατη την έχω την αγορά αυτοκινήτου και δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες μου εδώ και πολλά χρόνια.
1000€ (το περισσότερο) προκαταβολή και εξόφληση μετρητών την ημέρα της παραλαβής. Ακόμα και στο τωρινό άλλαξα χρώμα και επίπεδο εξοπλισμού στην παραγγελία μια μέρα μετά το 'κλείσιμο' και δεν μου είπαν τίποτα. (Φαντάζομαι με την απεργία των ΦΔΧ τότε είχα και περισσότερο χρόνο να κάνω αλλαγές ... μέχρι και αυτοκινήτου! )
Το πιο extreme σε αλλαγή επιλογής σε χρώμα που έκανα ήταν 10 χρόνια πριν που το Megane το παρήγγειλα ασημί και μια μέρα πριν την παραλαβή ζήτησα ... μαυρο. Δυο μέρες μετά υπήρχαν και τα 2 στην έκθεση να επιλέξω τελικά και να βγουν πινακίδες.
Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ.Τα περι τελωνείων νομίζω έχει ακουστεί (μάλλον έχει γραφεί) στο forum ότι στην VAG σε κάποιες περιπτώσεις ζητήθηκε να πληρωθεί από τον αγοραστή.
Όπως και να έχει με το καλό να το παραλάβεις, καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς.
Άλλαξες αυτοκίνητο cosneo ; με γειές πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα τι πήρες ;
-
Αλλα εσυ cosneo εδωσες 100€ για προκαταβολη...Το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι εδωσε 3000 προκαταβολη!!!
Φιλε μου καλυτερα να σκεφτεσαι πως θα χαρεις το νεο σου Α1 παρα αν σε κοροιδεψανε... -
Ο χρήστης the1st123 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, είναι το πρώτο μου post στο forum και θα ήθελα την απάντηση σας σχετικά με κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν μετά από μια παραγγελία που έχω κάνει στο A1. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι γνώστης της αγοράς και γενικά του αυτοκινήτου. Αποφάσισα να επιλέξω ως πρώτο μου αυτοκίνητο ένα AUDI A1 μετά από test drive σε VW POLO TSI 105HP και ALFA ROMEO MITO 135HP, γιατί βρήκα πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Μετά από το test drive στην έκδοση attraction (αρχική 17.500) παρατήρησα ότι ο κινητήρας αν και μικρός (85hp) με καλύπτει (σπίτι - δουλειά άντε και κανένα κοντινό ταξιδάκι...) είναι και πολύ οικονομικός 5.1 /100 (σημαντικό στην εποχή μας) απλά παρατήρησα πολλές ελλείψεις (δεν είχε υπολογιστή ταξιδιού, αυτόματο κλιματισμό, 16 άρες ζάντες, σπορ ανάρτηση, προβολείς ομίχλης, τόξο οροφής, σύστημα easy entry, φρύδια ... και άλλα έτσι ψήθηκα να παραγγείλω την έκδοση Ambition με όλα τα παραπάνω σε λευκό χρώμα με γκρι τόξο και 10 άκτινες δεκαεξάρες ζάντες εκτοξεύοντας την τιμή στα € 21890 (πολλά για 1.2 νομίζω), με 9000 προκαταβολή (3000 μπροστά για να το κλείσω και 6000 όταν το έπαιρνα (κάπου μέσα Ιανουαρίου 2011) αφού γινόταν ο σχετικός έλεγχος ότι ήρθε όπως το παρήγγειλα) και 259,88 το μήνα για 60 δόσεις . Έδωσα τα πρώτα 3000 και μετά από 4 μέρες πέρασα τυχαία από την αντιπροσωπεία και βλέπω από έξω ένα κόκκινο με ασημί τόξο αλλά με άσχημες 16 άρες 7 βραχιόνων (χοντροκομμένες για τα γούστα μου), άμεσα επικοινώνησα για να αλλάξω την παραγγελία καθώς το λευκό μπροστά του δεν έλεγε τίποτα (προσωπική άποψη), το πρόβλημα είναι ότι με τα πολλά δέχθηκαν να μου το αλλάξουν αλλά ήθελαν να το πάρω** με τις άσχημες ζάντες** που το είδα (16 ιντσών 7 αντί 10 ακτίνων) λέγοντας μου και το εξωφρενικό ότι και το λευκό με αυτές θα ερχόταν (ενώ είχα διαβεβαίωση από τον πωλητή ότι θα έρχονταν ακριβώς όπως το είδα αρχικά στην έκθεση δηλαδή με αυτές των δέκα ακτίνων αιτιολογώντας ότι αυτές των 10 ακτίνων είναι extra στην έκδοση. Επιπρόσθετα ήθελαν όλη την προκαταβολή +6000 στις 15 Δεκέμβρη με αιτιολογία ότι τότε θα περάσει το Τελωνείο και για να είναι σίγουροι ότι θα το πάρω πρέπει να τα πληρώσω. Ρώτησα επίσης αν ακυρώσω την παραγγελία τι γίνεται και μου είπαν πως το πρώτο μέρος της προκαταβολής (3000) δεσμεύεται μέχρι και να πωληθεί αυτό που παρήγγειλα αρχικά . Στέκει τίποτα από όλα τα παραπάνω ή με δουλεύουν ??? . Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακρύ σκέλος του post.το ποσό που σου ζητήσαν μπροστά είναι το λιγότερο υπερβολικό...
συνήθως ζητάνε ποσό της τάξης των 300ε τα οποία και χάνεις αν ακυρώσεις την παραγγελία...έπειτα , το αυτοκίνητο το ξεχρεώνεις(δίνεις τα 6000 κλπ ) όταν έρθει στην αντιπροσωπεία και αφού έχεις τσεκάρει οτι δεν έχει χτυπήματα και οτι διαθέτει το σύνολο του εξοπλισμού που είχατε συμφωνήσει (το έχω ακούσει και αυτό... )
το αυτοκίνητο εκτελωνίζεται στο όνομα της εταιρίας (εξαίρεση αποτελούν οι ειδικές κατηγορίες... αναπηρικό, πολυ/κο κλπ κλπ) ...
άρα σου ρίξαν δόλωμα (3000) και αφού είδαν πως τσιμπάς το συνέχισαν (6000+...)
για τις ζάντες δεν έχεις δίκιο... αθέτησες μονομερός την συμφωνία, δεν μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμούς θέλεις...στείλε ένα email στα κεντρικά με τις ενεργειές σου...
-
Παντως στην Αθηνα το εχουν κανει ψιλομονιμο αυτο που ζητανε λεφτα για εκτελωνισμο. Σε γνωστο μου ο πωλητης αρνηθηκε να του πουλησει το αυτοκινητο να δεν του δινε ολο το ποσο (ηταν αγορα μετρητοις) για τον εκτελωνισμο. Τα δωσε για να ξεμπερδευει και ευτυχως ολα πηγανε καλα.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Άλλαξες αυτοκίνητο cosneo ; με γειές πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα τι πήρες ;Ναι άλλαξα. Πήρα το Qashqai 1,6. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες.
Αλλα εσυ cosneo εδωσες 100€ για προκαταβολη...Το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι εδωσε 3000 προκαταβολη!!!
500€ προκαταβολή έδωσα (χωρίς να μου ζητήσουν κάποιο συγκεκριμένο ποσό) αλλά σίγουρα έχει διαφορά απο τα 3.000€.
Audi A1