-
Με κατι τετοιους φίλος βγάζει χαρτζηλίκι... Βρισκει αμάξια χρέπια και την στήνει σε κάτι τετοιοα σημεία οπότε όλο και κάποιςο σκάει πάνω του και εισπράτει την ασφαλιστική. Ζώο και αυτός βεββαια και του έχω πει οτι καμμια μέρα θα την φάει χοντρά αλλα......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Με κατι τετοιους φίλος βγάζει χαρτζηλίκι... Βρισκει αμάξια χρέπια και την στήνει σε κάτι τετοιοα σημεία οπότε όλο και κάποιςο σκάει πάνω του και εισπράτει την ασφαλιστική. Ζώο και αυτός βεββαια και του έχω πει οτι καμμια μέρα θα την φάει χοντρά αλλα......Ωραίος ο φίλος
Ειδικά αυτή η βλακεία με το τραινάκι είναι (και να σου ζητάνε και τα ρέστα που τους έκοψες πάνω στο καλύτερο) -
γιατί να τη φάει χοντρά? ας προσέχουν οι άλλοι
-
Όταν λέω χοντρά εννοώ με πολλά χιλιόμετρα από κανα πιτσιρικά ... Γιατι καλά ειναι να την φάς από αριστερα (συνοδηγό) με 20- 30 χλμ αλλα αν γινει καμμια μλκια και τρέχει ο άλλος δεν ξέρεις εσύ που θα σκάσεις.......
-
Καλησπέρα σε όλους. Τισ προάλλες ζώο (αν και μειώνω τα ζωάκια) κάποιος είχε παρκάρει στην ράμπα του πάρκιν. Γυρίζω από βραδινή έξοδο και βλέπω το vitara αραγμένο πάνω στην ράμπα.Βάζω το παπί στο πάρκιν και τηλέφωνο στο 100..Έρχονται του βάζουν κλήση.Το πρωί πάω να βγάλω το αμάξι το vitara εκεί.Τον βρίσκω και μου λέει με υφάκι. Τι πράγματα είναι αυτά. Μην το ξανακάνεις.
Απαντώ κα ιεγώ την επόμενη δεν θα βρείς το αμάξι σου εκεί γιατί θα το πάρει ο γερανός της τροχαίας και φεύγω κυριλέ.
Δεν το ξαναέβαλε εκεί. Τι να πω, Η στο μεγαλείο της. -
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Τισ προάλλες ζώο (αν και μειώνω τα ζωάκια) κάποιος είχε παρκάρει στην ράμπα του πάρκιν. Γυρίζω από βραδινή έξοδο και βλέπω το vitara αραγμένο πάνω στην ράμπα.Βάζω το παπί στο πάρκιν και τηλέφωνο στο 100..Έρχονται του βάζουν κλήση.Το πρωί πάω να βγάλω το αμάξι το vitara εκεί.Τον βρίσκω και μου λέει με υφάκι. Τι πράγματα είναι αυτά. Μην το ξανακάνεις.
Απαντώ κα ιεγώ την επόμενη δεν θα βρείς το αμάξι σου εκεί γιατί θα το πάρει ο γερανός της τροχαίας και φεύγω κυριλέ.
Δεν το ξαναέβαλε εκεί. Τι να πω, Η στο μεγαλείο της.Απαντας 'παλι καλα που σου κοστησε μονο οσο μια κληση κ το βρηκες αθικτο'. Απλα πραγματα.
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Τον βρίσκω και μου λέει με υφάκι. Τι πράγματα είναι αυτά. Μην το ξανακάνεις.Το θράσος ορισμένων είναι απερίγραπτο
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τον βρίσκω και μου λέει με υφάκι. Τι πράγματα είναι αυτά. Μην το ξανακάνεις.
Το θράσος ορισμένων είναι απερίγραπτο
Αυτό που είναι απίστευτο είναι ο χρόνος που σπαταλάμε εξαιτίας της μ@λ@κι@ς ορισμένων: '¨ελα τώρα τί κάνεις έτσι, ένα πεντάλεπτο το άφησα να πεταχτώ εδώ δίπλα..' σου πετάνε και νομίζουν ότι καλύφθηκαν. Τώρα αν υπολογίσω συνολικά στη μέρα τα πεντάλεπτα (μισάωρα) που περιμένω να φύγουν από την είσοδο του πάρκινγκ οι 'ορισμένοι' μαζεύω μεροκάματο.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Όταν λέω χοντρά εννοώ με πολλά χιλιόμετρα από κανα πιτσιρικά ... Γιατι καλά ειναι να την φάς από αριστερα (συνοδηγό) με 20- 30 χλμ αλλα αν γινει καμμια μλκια και τρέχει ο άλλος δεν ξέρεις εσύ που θα σκάσεις.......
-
Πολύ γέλιο η τύπισσα - υπεύθυνη εστιατορίου, χθες το βράδυ στο γκάζι. (Το μαγαζί έχει το όνομα αρωματικού μπαχαρικού.)
Αυτοι βαζουν στανταρ τρεις καρεκλες μπροστα για να εχουν λιγο περισσοτερη απλα για τα τραπεζοκαθισματα εξω.
Ερχεται κατα τις 11 τυπος με yaris που βγαζει την καρεκλα και παρκαρει κυριος. Η τυπισσα βγαινει απο το μαγαζι και του ζηταει να παρκαρει αλλού. Αυτός λεει όχι.
Καπακι ερχεται απο μπροστα και άλλο αμαξι και παρκαρει και αυτο. Αυτη κανει μια απεγνωσμενη προσπαθεια να βαλει την καρεκλα παλι στο δρομο,** ακριβως πισω απο το αμαξι που ενδωμεταξυ παρκαρει,** αλλά δεν προλαβαινει! Και τσαντίζεται!!! Και στη συνεχεια αν θυμαμαι καλα ηρθε και τριτο αμαξι μπροστα.
Μετα κατι ειπε στον σερβιτορο του στυλ 'επρεπε να ειχες απλωσει τα μηχανάκια'.
Αλλά το θράσος της τύπισσας ήταν
-
σημερα στο συνεργειο ερχεται 30χρονη κατοχος subaru forester και την ωρα που παει να μιλησει με τον μηχανικο, παρατηρω το μπροστα αριστερο ελαστικο της....ειχε βγαλει λινα...
Πριν ερθει καν να το δει, παω και του λεω τι ειδα και η οδηγος μου λεει 'γιαυτο τρεμει το φρενο συνεχεια ? (τα abs πηραν φωτια)' και 'δεν ηξερα οτι τα αλλαζουμε τα λαστιχα'....
στο πισω καθισμα δεμενο (ευτυχως αυτο το ηξερε) σε καθισματακι το παιδι της...
-
και αυτο το ζωο οδηγαει
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και αυτο το ζωο οδηγαειΟ βλακας ο αντρας της δε της λεει 5 πραγματα ηθελα να ξερα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και αυτο το ζωο οδηγαει
Ο βλακας ο αντρας της δε της λεει 5 πραγματα ηθελα να ξερα..
Τι να πω ρε γμτ .
Μερικα πραγματα ειναι αυτονοητα , δηλαδη ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα δει τα λαστιχα με τετοια φθορα ( ή ενα οποιοδηποτε αλλο εξαρτημα του αυτοκινητου ), με τα λινα εξω και δεν θα καταλαβει οτι το λαστιχο παλιωσε ? Δηλαδη της φαινόταν φυσιολογικο οτι αυτο το λαστιχο εχει λιωσει ετσι ενω τα υπολοιπα λαστιχα της οχι ? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και αυτο το ζωο οδηγαει
Χωρισμένη μάλλον, κράτησε παιδί, αυτοκίνητο και σπίτι και ο άντρας πήρε τις δόσεις...
-
Ίσως νόμιζε ότι το φουσκώνεις και γίνεται πάλι καινούριο.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
και αυτο το ζωο οδηγαει
Χωρισμένη μάλλον, κράτησε παιδί, αυτοκίνητο και σπίτι και ο άντρας πήρε τις δόσεις...
και οντως αυτο ίσχυε. Ηταν χωρισμενη και το αυτοκινητο ηταν του πρωην αντρα της...χαρακτηριστικα μου ειπε 'εγω παντα εβαζα βενζινη και οδηγουσα, δεν ηξερα τι αλλο χρειάζεται'
-
Και πως βρήκε το δρόμο για το σερβις;
-
Εχω γνωστη, που οταν χωρισε, πηρε το RX7 απο τον ανδρα της και το εσκιζε!!!! αλλες εποχες τοτε....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχω γνωστη, που οταν χωρισε, πηρε το RX7 απο τον ανδρα της και το εσκιζε!!!! αλλες εποχες τοτε....Αυτες ειναι γυναικες
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]