-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα!!
Ποια είναι η αποψή σας για το Asia Rocsta και για το jeep renegade?
-
χμ...
asia λεγεμαι τωρα πια sanyong???? δε ξερω... δεν εχω ακουσει κακα, δεν εχω ακουσει και καλα... χοντρικά λογω μπροστινης αναρτησης ειναι πιο καταλληλο για πολη, αλλα δεν ξερω αλλα πραγματα.Jeep renegade... αν ΟΝΤΩΣ μιλας για renegade τοτε πας πολυυυυυυ πισω σε χρονολογία.
Αν μιλάς γι αυτο με τα τετραγωνα μπροστινα φωτα εχει κι αυτο τα ιδια μειονεκτηματα με το Σαμι σε γενικές γραμμες καθοτι κι αυτο εχει σουστες και αξονα μπρος πισω.
Επεισεις η αντιπροσωπεια δεν ειναι οτι οικονομικότερο οποτε δουλευεις με αμερικη....
και καιει... πολυ.... -
Όχι άλλο το Αsia Rocksta, ινδικό αν δεν κάνω λάθος με 1800? κυβικά.....
Αν ήθελες Wrangler θα το ήξερες και δεν θα συζήταγες για Samurai κλπ. Είναι πολύ όμορφο,κι εμένα μου αρέσει πολύ ειδικά αυτό με τα τετράγωνα φανάρια, είναι και ικανό εκτός δρόμου αλλά δεν είναι τόσο κατάλληλο για καθημερινή χρήση.... Συνεχίζω να προτείνω Jimny... είναι σχετικά σύγχρονο, αξιόπιστο, βρίσκεις πολλά πράματα αν χρειαστείς, βολικό μέγεθος και τα κάνει όλα και μάλιστα πολύ οικονομικά. -
Αγαπητε μου mod εχεις απόλυτο δικιο το μπερδεψα με το Κοραντο..
Ουσιαστικά ειναι ΤΙ θελει να κανει και ΠΟΣΟ θελει να κανει μεγαλους συμβιβασμους να κυκλοφωρει στην ασφαλτο με 2 αυτοκινητα ( Σαμι και ΥΖ ) που ΜΟΝΟ για ασφαλτο δεν φτιαχτηκαν..
ή να το πω αλλιως , η ικανοτητα τους στην την ασφαλτο ειναι οση χρειαζεται για να φτασουν στο χωμα... ( καθ υπερβολήν λιγο..)
-
Παιδιά αν το αυτοκίνητο ήταν για μένα θα έπαιρνα ένα jimny και θα είχε τελειώσει το θέμα ...
Απλά η αδερφή μου θέλει ένα wranglerοειδές, αν μπορώ να το πω έτσι, αλλά κάτω από 1900 cc λόγω των εξόδων που έχει.Έχει κολλήσει πάρα πολύ στη κλασσική εμφάνιση των jeep!!
-
ok μολις παρει ενα απο αυτα τα wranglero-ειδη (Rocsta, Samurai, etc) σε λιγοτερο απο 1-2 μηνες δεν θα 8ελει ουτε να το βλεπει...γιατι πολυ απλα δεν θα μπορει να το οδηγησει ή εστω να το ευχαριστηθει...
θελει κατι ματσο - σκληρο - δυναμικο....αυτο καταλαβα
ΔΕΝ προκειται να το βρει σε αυτα τα κυβικα και εξοδα συντηρησης που ψαχνει
αυτο που 8α την καλυπτε ειναι ενα γνησιο renegade (25l/100km)
ή
ενα land Rover (defender) κοντο (παρομοια καταναλωση)κυβικα πανω απο 3.000cc
-
Η θεία μου είναι 50 κιλά με το ζόρι... το προηγούμενο αμάξι της ήταν ενα Niva, όπου με αυτό κάθε μέρα πήγαινε στην δουλειά της, για ψώνια και γενικά έκανε τα πάντα.
Πριν λίγο καιρό το άλλαξε με ένα Vitara (το πρώτο, cabrio) και παραμένει στην άποψη οτι το Niva ήταν πολύ καλύτερο για μέσα στην πόλη!
Oh lala! -
Φοβερή θεία!!
Τι να κάνω ρε παιδια με την αδερφή που έχω μπλέξει... χαχαχαχα
-
Βρες της ένα γυμνασμένο παλικάρι και θα ξεχάσει το οφρόοντινγκ θα χαίρεται τις τετράγωνες γωνίες και τα φουσκομένα μούσκολα... κατα τα άλλα λόγω κρίσης βρίσκεις wrangler πολύ φθηνά αλλά καλό είναι να πάρει μετοχές και σε βενζινάδικο αν θα είναι το μοναδικό αμάξι και όχι για χώμα μόνο.
-
Είχα επί 6 χρόνια susuki samsurai (1994-2000), στην επαρχία βέβαια. Γερό, χωρίς προβλήματα, πήγε παντού και δεν κολλούσε πουθενά (και κάτι renagate τα άφησε μές στη λάσπη μια φορά). Φυσικά δεν έκανε για ταξίδια μακρινά (πάνω από 100 ανά ώρα κινδύνευες ) και από οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο χάλια. Πήγαινα μέχρι 80 και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Πάντως τώρα το επιθύμησα για βόλτες στο βουνό...
-
Είχα ένα suzuki jimny diesel.Πολύ καλό εκτός δρόμου και καλό σε επαρχιακούς δρόμους.Η ροπή του πετρελαίο κινητήρα του έδινε μια ιδαίτερη χάρη ειδικά στις αναβάσεις!Παρόλου που το είχα αδικημένο από θέμα ελαστικών σπάνια μου έλεγε 'όχι'!!!!Έχει μια βδομάδα που το έδωσα και ίδει μου λείπει!
-
Tώρα πλέον βρίσκεις jimny με 5000 + ευρώ σε αποδεκτή κατάσταση.
Νομίζω το αμαξάκι είναι ιδανικό, έχει πολύ χαμηλά έξοδα συντήρησης, χαμηλή κατανάλωση για 4χ4, είναι σύγχρονο, ποιοτικό, αξιόπιστο και ικανότατο στο εκτός δρόμου.
Μάλιστα με ελάχιστη φροντίδα, σωστά λάστιχα και εξοπλισμό, περνά από σημεία που θα το σκεφτόσουν διπλά με τα 'κλασικά' τζιπ της αγοράς, αμερικάνικα και μη...
Επίσης λόγω μικρού μεγέθους έχεις ένα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα στο σκληρό off road, που θα το καταλάβεις όταν πας παρέα με άλλα τζιπ και αυτοί απλά δε θα χωράνε να περάσουν!!!
Το jimny πάει παντού και συμφέρει!
Lada Niva vs Suzuki Samurai Vs Suzuki Jimny