-
αυτα τα 2 μου συστησε καποιος για αναρητηση για το αυτοκινητο μου (rio)
ξερει κανεις ποια ειναι τα συγκεκριμενα μοντελα κ το ποσο αξιοπιστα ειναι?
μου τα δινει 400 ευρω τοποθετημενα!!καλη τιμη μου ακουγεται
μου ειχε πει ο bts για τα kyb Excel G τα οποια ομως κανουν μονο για πισω, απ'οτι μου ειπαν!!!!οπως επισης ειχε πει για ενα κιτ της Eibach το οποιο δεν το βρισκω τωρα στο site τηςευχαριστω
-
μου ειχε πει ο bts για τα kyb Excel G τα οποια ομως κανουν μονο για πισω, απ'οτι μου ειπαν!!!!οπως επισης ειχε πει για ενα κιτ της Eibach το οποιο δεν το βρισκω τωρα στο site τηςευχαριστω
-
-
Δεν μας είπες τι αμάξι έχεις...
Πάντως οι απόψεις που έχω ακούσει για τα Monroe είναι όλες αρνητικές, ενώ για τα KYB όλες θετικές... -
Σε κορεάτικο καλύτερα να προτιμήσεις τη λύση των kyb.
Το μόνο αρνητικό ότι κρατάνε λίγο. Σε 40.000-50.000 km (max) θα ξαναχρειαστούν αντικατάσταση...
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
........για το αυτοκινητο μου (rio)για το kia rio.....
μου ειπε οτι κολαει κατευθειαν σε ολα τα κορεατικα...οσο αφορα τα μονροε
για τα kyb ενταξει....αν μπορουσα να βρω αλλα ελατηρια θα ηταν καλαΠάντως οι απόψεις που έχω ακούσει για τα Monroe είναι όλες αρνητικές
μπορεις να το αναπτυξεις λιγο plz
-
Είχα εγώ τα Sensatrac σε ένα Lancia Y10. Βάρκα-βαρκούλα πηγαίνανε.
-
Για ελατήρια κοίτα προς eibach μεριά. Συνεργάζονται πολύ καλά με τα kyb.
-
nickred, απ'όσο ξέρω, τα Monroe βγαίνουν σε γραμμή παραγωγής χωρίς απαραίτητα να δοκιμάζονται τα οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου για το οποίο προορίζονται. Απλά να ταιριάζουν.
Πέραν αυτού είναι και υπερβολικά μαλακά και χωρίς ιδιαίτερη αντοχή και ουσιαστικά περιορίζονται για διαδρομές στην πόλη.Και συμφωνώ με τον Vasgti. Τα Eibach θεωρούνται γενικότερα σαν μαλακά ελατήρια, σκληρότερα βέβαια από τα μανίσια, αλλά πιο μαλακά από άλλες μάρκες (π.χ. H&R). Και γι'αυτό ταιριάζουν καλά με τα KYB, τα οποία πάλι στα μοντέλα σειράς είναι μέτρια μαλακά. Και 40 - 50 χιλ. χλμ. δεν είναι και λίγα. Ακόμα και σε Bilstein, μόνο τα επανεπισκευαζόμενα αντέχουν ~100 χιλ. χλμ.
-
pedia me tin eukeria na rotiso xeri kanis ta ventura?
theorounte malaka i sklira elatiria? -
Προσωπικά δεν τα γνωρίζω αλλά μπορείς να κάνεις το εξής:
Πήγαινε www.google.com και ψάξε για 'ventura springs' (μέ τις αποστρόφους).
Μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα αλλά δεν ασχολήθηκα! -
Καλησπέρα.
Δοκίμασε να βρείς στοιχεία και για μία άλλη σειρά της KYB, τα ULTRA SR.
Σπόρ αμορτισέρ ειδικά για χαμηλωμένα αυτοκίνητα και αρκετά οικονομικά. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.
Σπόρ αμορτισέρ ειδικά για χαμηλωμένα αυτοκίνητα και αρκετά οικονομικά.αυτο σε μενα παει?
..... ειδικά για χαμηλωμένα αυτοκίνητα και αρκετά οικονομικά.
μα δεν το εχω χαμηλωσει ακομα για να μπορεσω να βαλω αυτα που προτειενεις!!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για ελατήρια κοίτα προς eibach μεριά. Συνεργάζονται πολύ καλά με τα kyb.θα παρω να ρωτησω αν υπαρχουν, αν κ χλωμο το κοβω, κ συνεχιζουμε
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
-
Υπαρχουν ελατηρια mad για το αυτοκινητο σου κ το ριχνουν -4εκ κατω.
Τα ειχε ενας παλιος γνωστος μου.Τα ΚΥΒ πορτοκαλι ειναι ακυρα αμορτισερ τουλαχιστον βρες τα μαυρα.
-
Τα μαύρα είναι τα φθηνά. Στη συμπεριφορά μοιάζουν με τα μαμίσια της hyundai (καλύτερα στις κλίσεις, αλλά όχι πολύ).
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.
Σπόρ αμορτισέρ ειδικά για χαμηλωμένα αυτοκίνητα και αρκετά οικονομικά.Αν βάλει τα Ultra SR στο Rio (και αν ταιριάζουν) στα πρώτα 100 μέτρα θα σπάσει σπόνδυλο!
Τα ΚΥΒ πορτοκαλι ειναι ακυρα αμορτισερ τουλαχιστον βρες τα μαυρα.
Ίσα-ίσα, τα πορτοκαλί είναι τα 'καλά' γι'αυτή την περίπτωση. Συμφωνώ με τον manosk (πάλι!), τα μαύρα παραείναι -πως να το πω- 'φτωχά'!
-------------------EDIT---------------------
Τελευταία επικαιρότητα!
Τα πορτοκαλί αντικαταστάθηκαν από τα μαύρα. Για τα Rio βγαίνουν για την ώρα μόνο πισινά. Οπότε, θες δε θες, μαύρα θα βάλεις! -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Καλησπέρα.
Σπόρ αμορτισέρ ειδικά για χαμηλωμένα αυτοκίνητα και αρκετά οικονομικά.Αν βάλει τα Ultra SR στο Rio (και αν ταιριάζουν) στα πρώτα 100 μέτρα θα σπάσει σπόνδυλο!
Διαφωνώ μαζί σου 'Jazzouras', τα 'φοράει' το δικό μου Punto GT με ελλατήρια ΕΙBACH και είναι ελάχιστα πιό σκληρά από τα μανίσια του GT, σπορτίφ θα έλεγα ναί αλλά σε καμμία περίπτωση τόσο σκληρά!
-
Τα μανίσια του GT είναι 2 φορές πιο σκληρά από άυτά του Rio. Εφόσον τα Ultra SR είναι πιο σκληρά (έστω και ελάχιστα) από τα μανίσια σου, τότε φαντάσου στο Rio! Έπειτα, το GT είναι ρυθμισμένο για σκληρή ανάρτηση. Το Rio?
kyb πορτοκαλι & monroe, γνωμες