-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
χαχα, τωρα το ειδε ολο το φορουμ..
που δε θα ηταν offtopic να βαζαμε ομορφες αμερικανιεςΕδώ μπορούμε να ανεβάζουμε
viewtopic.php?f=15&t=45571 -
Πάει το Topic για τα αμερικάνικα.Τα ωραία είπα για να κουβεντιάζουμε κιόλας και σε 3 ώρες κοντεύει να ανέβει όλη η αμερικάνικη αγορά
-
Δεν είναι αμερικάνικο, τούρκικο είναι.
-
ειδα πριν λιγο το πρωτο χανιωτικο fluence.. ηταν μαυρο priviledge... του παει πολυ στην ακριβη εκδοση το μαυρο, και βγαζει αισθηση πολυτελειας, αν και θα το προτιμουσα με πιο σπορτιφ και νενανικη προωθηση
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ειδα πριν λιγο το πρωτο χανιωτικο fluence.. ηταν μαυρο priviledge... του παει πολυ στην ακριβη εκδοση το μαυρο, και βγαζει αισθηση πολυτελειας, αν και θα το προτιμουσα με πιο σπορτιφ και νεανικη προωθησηDynamic
(Αν δεν παινέψεις το σπίτι αου θα πέσει να σε πλακώσει) -
Μάλλον μόνο σε μαυρο το πουλάνε αυτό το αυτοκίνητο.Δεν έχω δει άλλο χρώμα.(και το δικό μου μαυρο είναι )
-
Το εχω δει εδώ πάνω, πέρα απο μαυρο, σε μπεζ (ένα με πινακίδες Θεσ/νίκης και ένα με πινακίδες Ιωαννίνων) και σε λευκό. Το καλοκαίρι είδα στην Αθήνα και ένα ανοιχτό γαλαζιο ... οινοπνευματί που δεν μου άρεσε καθόλου.
-
Κι εγώ πέρα από μαύρα έχω δει αυτό το μπεζ-σαμπανιζέ σε αρκετά, αλλά πιστεύω το μαύρο είναι το χρώμα που του πάει...
-
Σε μπεζ σαμπανιζε το είδα στην αντιπροσωπία.Δεν μου άρεσε καθόλου.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε μπεζ σαμπανιζε το είδα στην αντιπροσωπία.Δεν μου άρεσε καθόλου.Εμένα μου άρεσε αν και μάλλον θα επέλεγα ή μαυρο ή μολυβι.
Εξαρτάται και απο τις χρωματικές επιλογές του εσωτερικού. Ένα 2χρωμο μαυρο/μπεζ ή μαυρο/γκρι εσωτερικό με μαυρο έξω νομίζω είναι ωραίος συνδυασμός. -
Το δικό μου είναι Total black.Μαύρο μέσα έξω.
-
εμενα σε μπεζ μου αρεσε περισσοτερο οταν το ειχα δει σε dynamic νομιζω..
εχει κατι μαυρα νοικιαρικα fluence στην πιο φτηνη εκδοση βεβαια,eδω απο Ηρακλειο και δε μου αρεσαν καθολου.
προσωπικα θα το επαιρνα σε ασπρο -
Και άσπρο είναι πολύ όμορφο αλλά δεν είχε ετοιμοπαράδοτο όταν το έπερνα.
-
Ορεστη το δικο σου εχει φωτα ημερας?? Γιατι χθες ειδα ενα Fluence (πολυ ωραιο ) και δεν βρηκα λαμπα γι αυτο. Ειχα κανει και λιγο κεφαλι βεβαια
-
Όχι το Fluence δεν έχει φώτα ημέρας
Πάντως στην γειτονιά μου φτάσαμε μαζί με το δικό μου αισίως τα 3 Fluence και συνεχίζουμε -
-
Αυτά έχουν βγει από τότε που βγήκε το τουτούνι.Έχει κι άλλα τέτοια βίντεο τα οποία δεν είναι τόσο πετυχημένα.Αυτό βέβαια είναι το καλύτερο.Πάντως τραβάει τα βλέματα αυτο το αυτοκίνητο.Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να αισθάνομαι διάσημος στο δρόμο.Όλο με κοιτάνε(μάλλον το αυτοκίνητο όχι εμένα).
-
Ηλεκτρικό Renault Fluence - Από € 21.300 στη Γαλλία
Η Renault παρουσίασε στο Παρίσι την τελική μορφή του Fluence Z.E. (εκ του Zero Emissions), ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την τιμή για παραγγελία στη γαλλική αγορά: € 26.300 που πέφτει στα € 21.300 χάρη στα οικονομικά κίνητρα αγοράς ηλεκτρικών που ισχύουν στη Γαλλία. Το Fluence Z.E. θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τα μέσα του 2011 σε τιμές που θα κυμαίνονται από 21.300 μέχρι 26.000 ευρώ, ανάλογα με τα κίνητρα που ισχύουν σε κάθε χώρα. Ωστόσο, στην τιμή δεν θα συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία, για την οποία θα υπάρχει ένα μηνιαίο μίσθωμα που θα ξεκινά από τα € 79.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/ ... 21300.html -
Δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιου είδους αυτοκίνητα (αποκλειστικά ηλεκτρικά) ... με μήκος 4,75 m και αυτονομία 160 km! Δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς η χρηστικότητα και η αναγκαιότητα υπαρξης τους?
(Την ίδια άποψη/απορία/ερωτηματικό έχω και για το Leaf, Volt, Ampera κλπ). Ενα ηλεκτρικό σκούτερ ή κάτι στο μέγεθος του Smart ή του IQ έχει περισσότερη λογική και θέση στην πραγματικότητα. -
Δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιου είδους αυτοκίνητα (αποκλειστικά ηλεκτρικά) ... με μήκος 4,75 m και αυτονομία 160 km! Δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς η χρηστικότητα και η αναγκαιότητα υπαρξης τους?
Tαξί κυρίως σε περιβαντολλογικά ευαίσθητες περιοχές ή κέντρα πόλεων (όχι ελληνικών), εταιρικός στόλος, ececutive για πολιτευτές κ.α. που το θέμα εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία και σημασιολογία, επιχειρηματίες και άλλους εργαζόμενους που ταξιδεύουν σε μία πόλη και θέλουν ανεμπόδιστη είσοδο και στάθμευση σε δακτύλιους, ιστορικά κέντρα κ.α., τεστ μπεντ για νέες τεχνολογίες και δοκιμές.
Renault Fluence